שאלון סוף השבוע!

סליחה באמת!!!גמאני דובדובה רצינית!

אזזז לא צריך לעשות עניין מזה! זה אלא עדכדי כך גרוע!

תגידי מה הקטע שלך?לא רמזתי כלום!

למה סתם להפליל? אין לך ראיות נהנהנהנה!!! חחחח די באמת שלא התכוונתי להעליב

טוגו? הוא מלאךךךךךךךךךךךךךך

הוא פשוט אחלה שחקן. אני חולה על כל ההבעות פנים המצחיקות שיש לו מידי פעם... שימו לב במיוחד כשהוא חוקר חשוד כלשהו...יש לו הבעות פנים קורעות מצחוק....

אם כבר אז הוא מזכיר את אריק סזמנדה

(גרג סנדרס מLV)... כשרק התחלתי לראות, חשבתי שהם אותו אחד. לא הבנתי כלום...חשבתי שגרג ביקש להיות CSI, ואז גריסום העביר אותו להיות CSI במיאמי...כשהתחלתי לראות זה היה סוף עונה שלישית/תחילת עונה רביעית בשניהם וחשבתי שזו אותה עלילה אז גם חשבתי שזה גם אותו אחד. (עד שהסתכלתי ברשימת שחקנים וראיתי שגרג זה אריק סזמנדה וריאן זה ג'ונתן טוגו ושהם לא אותו אחד...

אם כבר הבעות פנים אז...../images/Emo58.gif

5X06 Curse Of The Coffin עם הקללה. כשהם פותחים את הארון, וכשהוא רואה את הגופה מתעוררת לחיים... הכי אהבתי שהוא הורעל והוא כזה "לא! לא! ז הקללה הנוראה! היא תהרוג אותי! דלקו צדק!" איזה פרצוף היה לו... ואיזה גוף היה לו עם החולצה הצמודה והקצרה הזאת שהוא לבש בDeath Pool 100. גררררררר.....

ג'ונתן טוגו יהודי...

ידעתם שונתן טוגו יהודי?(רבע...) וברנדון פאהר(דן קופר מהמעבדה) יהודי שלם? אבל ג'ונתן למד בבי"ס יהודי...ויש לו גם שם יהודי...(ג'ונתן, כאילו יונתן באנגלית...) ו... הוא כזה חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שניהםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הייתה תקופה שהייה לי על שולחן העבודה תמונה של ג'ונתן טוגו (מפרק 5X10 נדמה לי...) וזהו!אני מסתכלת היטב ברשימה של שחקנים אורחים כדי לראות אם ברנדן נמצא בפרק כדי שאני אכין דלי לריר שינזל לי כששניהם באותו מקום...כל זה+אדם רודריגז בחולצות צמודות, עושים את הצפייה בCSI מיאמי למהנה, למרות ה' המעצבן...(הורשיו, הורשיו... לא אלוהים, הורשיו. למרות שהוא חושב שהוא אלוהים, הוא לא!)

noynav

New member
אני:)

1.איזה שיר אתה הכי אוהב? זה לא ממש שיר, זה יותר קונצרט. Antonio Vivaldi- Winter אבל אם שיר.. אז Incubus- A kiss to send us off. 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? Incubus 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב? ממ.. אין. 4. איזה CSI אתה יותר אוהב? מיאמי :) 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) נגד. 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? 48 XD 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) שאלה טובה. 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות? האמתי שלא. 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? כה. 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? לא. 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? כן. XDD 12. אתה אוהב מצות? רק בהתחלה של פסח. 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים? לא. 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? חחח לא. 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? לא:) את משעשעת. 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? לא. *עדיין* לא. 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר? לא. זנות. (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? כה. 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? לא. 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל? חחח לא. 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? כה. 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? לא. 24. בן כמה אתה? 15 וחצי. 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)? וואי, זה היה מזמן. 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? שאלה קשה. 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? גריסום, אני וידיד שלי מתים עליו. 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? ריאן 3> 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? קלי.ככה. 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? מממ לא יודעת. 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? כה. 33. כמה פמיניסט אתה? המון. יותר מידי ^_^ 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? לא. 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? אני מכורה ללוסט, הירוס, וסמולוויל :)

למעלה