שאלון סוף השבוע!

booshi

New member
עעונהנהנה=]

1.איזה שיר אתה הכי אוהב? משתנה אבל כרגע-dosed-red hot chili peppers 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? יש לי רק להקה- linkin park
3. איזו זמרת אתה הכי אוהב?לא אוהבת זמרות=\ 4. איזה CSI אתה יותר אוהב?לא וואגס רוולז 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) נגד!!! הוא מרגיז אותי כ"כ... העקמומיות ההזויה שיש לו 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? אפס.. לא הייתי בבית שישי שבת אז לא הורדתי כלום 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח)אמממ לא יודעת הוטא עובד חרא.. אגב היית ביכנוס של האינטרנט הבטוח בר"ג? 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות?אהה לא לגמרי 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום?חחחח לגמרי=] 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב?לא.. אני עלובה 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול?לא ניסיתי 12. אתה אוהב מצות?זה לא רע 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים?ישמצב... לא אומרים שזה עושה עצירות? 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה?אההה דיי כן... 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו?לא חס וחלילה 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? לא... 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר?חחחחחחחח (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? לא הכי אבל בין ההזויים 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים?לא ממש... עשיתי יותר דפוקים.. 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל?חחחחח מה? 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? כן תפסיקייי 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד?דיייייי 24. בן כמה אתה?14 וחצי 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)?חצאית פרחונית וחולצה לבנה מעטפת 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? אממ נמנמממ ג'ורג' אידס.. הוא חמוד=] 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? ניק סטוקס- חכם, יפה, חתיך, רגיש וזה אחלה שילוב
28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? ג'ורג' אידס=] 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? קתרין-מארג' 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? סטלה 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? סטלה 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו?כןןן 33. כמה פמיניסט אתה? עזבו בנות בשקט שישארו עקרות בית ושלא ינהגו! חבל על נהגים גברים תמימים שרק רצו להגיע הביתה. סתם.. אני אמצע... 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? כן.. מזל שלא יותר 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? אמממ גברים על עצים(?!?!?)

תשובה

הנה התשובה שלי: 1.איזה שיר אתה הכי אוהב? "דמיין"-ג'ון לנון. 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? ג'ון לנון. 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב? אריתה פרנקלין. 4. איזה CSI אתה יותר אוהב? את כולם. 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) בעד, זה יוצר עומק לדמות. 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? 0. 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) לא זוכר איך קוראים לו. 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות? קצת. 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? כן. 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? לא. 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? נכון. 12. אתה אוהב מצות? לא במיוחד. 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים? אין לי מושג. 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? לא. 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? לא. 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? אם היא באינטרנט, אז לא. 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר? לא. (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? חלק ממנו. 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? חלקו. 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל? ממש לא. 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? טיפה. 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? קצת. 24. בן כמה אתה? 28. 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)? לא לבשתי כלום, הייתי באילת, בטיול עם ההורים, ולא באולם. הפסדתי לימודים אבל הרווחתי חוויה מהנה. וכן הייתי לבוש. 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? כולם אהובים עלי כל אחד מסיבה שונה. 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? גריסום ובגלל הצורה בה הוא חושב. 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? גרג כי למרות שהוא היה במעבדה הוא הפך לחוקר שטח. 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? השחקנית החדשה בניו-יורק. 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? שכחתי את שמה אבל היא החדשה בניו יורק. 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? הרכש החדש של הסידרה. 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? בהחלט. 33. כמה פמיניסט אתה? מה זה? 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? כן. 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? חוק וסדר. אני גם מנהל את הפורום של הסידרה.

FeLL67

New member
נממ

1.איזה שיר אתה הכי אוהב? Ghost Love Score נייטוויש 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? זמר? דייויד הודג'ס נראלי. 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב? ממ אין 4. איזה CSI אתה יותר אוהב? LV 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) נגד. כי... זה לא זה. 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? אמיול סאקס. ^^ DC ויש לי 20 כרגע, ועוד 10 הורדות ישירות 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) NOD 32 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות? יאפ. 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? לא. 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? לא. 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? לא. 12. אתה אוהב מצות? אין ברירה P: 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים? לא יודעת, ולא איכפת לי. 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? ממש לא. 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? לא. 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? לא. 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר? לא. (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? ממש לא. 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? כ'כ אבל כ'כ לא. 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל? לא :\ 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? אכן. 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? לא. 24. בן כמה אתה? עוד מעט 15. 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)? לא זוכרת ולא מעניין.. 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? פיטרסון.. מושלם לתפקיד?
27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? גריסום. למה? כובע מצחייה. כי כזה.. סקס אפיל. 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? אחד הבנים מNY 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? גורג'ה~! 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? שרה. כי היא פשוט כ'כ... היא. 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? נו זאתי מNY P: 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? לא. 33. כמה פמיניסט אתה? הוהו. 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? סוג של 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? תיקייייייים באפלה

למעלה