שאלון סוף השבוע!

שאלון סוף השבוע!

שהכנתי לבדי ובעצמי! יותר לא גונבים מפורום בלק אייד פיז!(אני עוד אתחרט על זה...) ואחרי השפעת השעמום אני מציגה את:"שאלון הסתם מצ'עמם לי!"(תעזבו אותי בשקט. אני לא מקבלת מס טימטום מביטוח לאומי) 1.איזה שיר אתה הכי אוהב? 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב? 4. איזה CSI אתה יותר אוהב? 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות? 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? 12. אתה אוהב מצות? 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים? 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר? (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל? 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? 24. בן כמה אתה? 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)? 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? 33. כמה פמיניסט אתה? 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. (כולם כותבים את זה! לא רק מתים מצ'עמום כמוני!)

CapitanSparrow

New member
אני. ../images/Emo3.gif

1.איזה שיר אתה הכי אוהב? Alice Cooper - Poison 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? זמר? אמ. ג'יימס בלאנט, סטינג. 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב? כריסטינה אגילרה ומדונה.
4. איזה CSI אתה יותר אוהב? וגאס וניו יורק באותה מידה, ומיאמי שלושת העונות הראשונות. 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) תלוי. יש קטעים שזה משעשע, אבל יש קטעים שאני רוצה לסגור את הטלוויזיה. 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? 17. 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) פנדה. 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות? אפשר לאמר. 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? אה?
10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? לא.
11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? לא.
12. אתה אוהב מצות? פיכס, לא. 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים? לא יודעת. 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? לאאאאאא.
15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? לא.
16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? ראיתי שלושה פרקים וויתרתי. אולי אחרי שאסיים את השלישית של NY. 17. כבר הגעת לקטע שהורישיו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר? חחחחחח.
(ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? לא.
20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? לא. 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל? דווקא לא. 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? לא, זה משעשע. 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? לא. 24. בן כמה אתה? 13. 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)? סתם בגדים מכוערים. :S 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? ג'ורג'ה פוקס, בילי פטרסון וקרמיין גיבינזו. למה? לא יודעת. 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? בווגאס אני אוהבת את כולם, כי כולם חמודים.
בניו יורק דני ומאק ובמאימי...הורשיו בתקופות הלא מעצבנות. 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? קרמיין גיבינזו.
29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? ג'ורג'ה פוקס. 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? כבר שאלת.
31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? ג'ורג'ה ממש יפה לדעתי, גם מארג' ואמילי. 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? אפשר לאמר. 33. כמה פמיניסט אתה? מ-1 עד 10? 7. 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? אולי.
35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? יש הרבה. אבודים, האוס, מירוץ לאתמול [
], הפרקליטים, חוק וסדר...

Marg H

New member
טוב אז....

1.איזה שיר אתה הכי אוהב?- Always- Bon Jovi 2. איזה זמר אתה הכי אוהב?- Bon Jovi 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב?- לא יודעת...
4. איזה CSI אתה יותר אוהב?- ווגאס!!! 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק)- לא רואה מיאמי. 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות?- 2,נראה לי לא פתחתי חודשיים בערך... 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח)- אין לי שמץ של מושג. 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות?- כן.... 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום?- שאלה 4, i think so... 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב?- לא. 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול?- לא. 12. אתה אוהב מצות?- תלוי. 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים?- לא. 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה?- לא. 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו?- לא ממש.... 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית?- לא.... 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר?- לא.. (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים?- כן... 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים?- כן... 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל?- לא.. 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה?- לא... 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? - לא... 24. בן כמה אתה? - חסוי! 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)?- משהו מגעיל... 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה?- לא יודעת... 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה?- גיל גריסום [למרות שהוא מניאק!]. כי הוא חמוד, אוהב הרבה דברים שאני אוהבת, ואיך אפשר לא לאהוב את החננונים האלה?? 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך?- שכחתי את שמו... אריק משהו... השחקן שעושה את גרג... 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה?- Marg!!! למה... גם חסוי! 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה?- קת'רין ווילוס... למה?? ההפך הגמור ממני. 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? Marg!!!!
32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? לא? כן?.... 33. כמה פמיניסט אתה? הרבה!! 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? לא... זה כיף... מצחיק... 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? הרבה!! אולי האוס, המפחנחת, פשע מן העבר, מספרים, ועוד... זהו נגמר???? אפשר להוסיף עוד???

CapitanSparrow

New member
המפענחת? ../images/Emo7.gif

אלוהים, השחקנית הראשית כזאת מעצנת. ופשע מן העבר סדרה גאונית.

CapitanSparrow

New member
אין לי מושג איך קוראים לה.

הבלונדה. ראיתי אצל חברה פרק אחד, כמעט שברתי את הטלוויזיה בגללה.

Marg H

New member
מצטערת אם העלבתי אותך....

זה היה אמור להיות בצורה נחמדה..... עכשיו ראיתי איך זה נראה...

hadas 14

New member
תשובות שלי... ../images/Emo66.gif

1. once של בלאקפילד 2. עברי לידר 3. פרגי 4. מיאמי (3 עונות ראשונות בלבד) 5. בעד.. זה מה שהופך אותו להורישיו בשונה ממאק ומגריסום
6. 0 הורדות 7. AVG 8. לא כל כך.. 9. ? 10+11- אני משתעממת מהרעיון 12. כן! עם ממרח השחר! 13. אם אתה גמל אז אולי... 14. לא.. 15. חחחח לא ממש 16. כן (פרק 18 והעונה עדיין דפוקה) 17. חחחחחחחח אפשרי בהחלט! 18. לא 20. לא 21. ? 22. לא.. זה חביב 23. יש דברים יותר הזויים 24. 15 (למרות שבכינוי כתוב 14 אבל אין אפשרות להחליף
) 25. חולצה שאז חשבתי שהיא "מזה מגניבה" 26. שחקן CSI אהוב.... אממ.... הייתי אומרת גארי סיניז הוא פשוט חמוד והוא דומה למרצה שלי באוניברסיטה... (אני עדיין בת 15 לא טעיתם...) 27. דמות אהובה... הורישיו! עד לעונה הרביעית הוא היה ממש מעניין ואהבתי את העלילה סביבו 28. הבלש הזה בניו יורק... פלאק (?) 29. סופיה מילוס (היא סתם יפה) 30. יליינה.. (ראה 29...) 31. אמילי פרוקטר 32.לא 33. ? דיי פמיניסטית.. (זה קשור למשהו?
) 34. בערך 35. ללא עקבות, תיקים באפלה, אבודים, MI-5, המגן, pimp my ride, ששטוס? (פשוט כיף לראות את זה.. במיוחד מול קיר הגורלות! מוחעחעחע)

bar167

New member
עונה.. :]

1.איזה שיר אתה הכי אוהב? i don't want to miss a thing של אירוסמית' 2. איזה זמר אתה הכי אוהב? מממ.. ג'יימס בלאנט.. (משועממת שכמותי..) :] 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב?מממ.. לא'דעת.. 4. איזה CSI אתה יותר אוהב? מיאמי! 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) חחח.. נגד.. שונאת אותו! 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות? מלא אני מורידה מלא פרקים של ורוניקה מארס וגם שירים חדשים.. 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) מממ.. לא יודעתת.. :// 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות? כמעט.. 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? מה? למה? 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? אולי.. :// 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? עוד לא ניסיתי.. 12. אתה אוהב מצות? ברור!!! 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים? יש מצב :/ 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? לא.. כן.. 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? כן! 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? עוד לא 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר? חחח.. כנראה שלא.. (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? כן בערך.. =] 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? כן 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל? כמעט.. חוץ מצניחה חופשית.. :] 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה? כן 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד? הכל הזוי פה!! 24. בן כמה אתה? כמעט 15 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)? מממ.. שמלה נראה לי.. 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה? ריאן.. (ריאן קוראים לו נכון?!) 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה? קלי דוקיין.. כי היא מגניבה כזאת :] 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך? ריאן!! 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה? קלי.. 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? כבר שאלת את זה לא!? 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה? קלי.. 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו? אם אל הייתי מצ'ועמם לא הייתי פה! 33. כמה פמיניסט אתה? תלוי.. =/ 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? כן! 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI? חברים! ורוניקה מארס (ברור)! האלופה... חג שמח לכולם! :]]

תשובות שלי!

1.איזה שיר אתה הכי אוהב?כנראה This Love של מארון5(Maroon 5) או what goes around,comes around או cry me a river. אני אוהבת בעיקר שירי אהבה שקטים. הם גורמים לי לבכות.(חוץ מהשיר המעצבן הזה של אריק ברמן.) 2. איזה זמר אתה הכי אוהב?ג'סטין טימברלייק... 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב? פרגי, אני חושבת. 4. איזה CSI אתה יותר אוהב? מתוך כולם- את גריסום. כי הוא יותר דומה לי באופי. יש לי אופי של בן 50. 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק) נגדם!עדיף להסתכל בעינים ולא שיחצצו זוגות משקפיים. והוא עוד אמור להיות "טוב בטיפול בילדים"... 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות?5 יורדות, אחת בפאוז.. 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח) קספרסקי(מזכיר את דלקובסקי...שזה דבר שרק מעריצים של דלקו יבינו!) ואד אוור... 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות?אני כתבתי אותו... בזמן שכתבתי את השאלון חשבתי על התשובות... 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום? נכון שאני עשיתי את ג'ונתן טוגו? נכון שהשמש כחולה והירח עשוי מגבינה? 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב? ממש אבל ממש לא. 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול? השאלון הזה זו עובדה. 12. אתה אוהב מצות? רק רטובות... 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים?בעעעעעע 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה? כמעט הלכתי להקיא אחרי שכתבתי אותה... 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו? כבר המון זמן שתי האישיוייות שלי שונאות אחת את השניה[גם אני סובלת מסכיזופרניה קשה] 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית? כן! אני בפרק 11 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר?חחח... (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים? זה הדבר הכי הזוי שכתבתי בחיים. חוץ מכמה תגובות שנובעות משעמום בבלוג של חבר שלי....(ידיד! לא חבר! הוא יהרוג אותי בדם קר...) 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים?שכתבתי... 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל?חוץ מלעשות את ג'ונתן טוגו! 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה?הסכיזופרניה שלי מתחילה להחמיר... 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד?אני חושבת שהתשובה הייתה יותר 24. בן כמה אתה?12 ושישה חודשים עוד כמה ימים... 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)?שמלה נצצת מגעילה כזאת וצמודה עד כדי כך שהחזיה שלי בלטה החוצה... 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה?ג'ונתן טוגו...חתיךךךךךךך|ריר| 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה?דלקו...אני כ"כ מרחמת עליו...
28. מי שחקן הCSI הכי חתיך?ג'ונתן טוגו................שיפרה אותי כבר..... 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה?מרג' הלנברגר... היא יודעת לשחק. וגם לפי הסדרה הדמות שלה שכבה עם גרג. גם אני רוצה לשכב עם גרג!!! 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה? שרה... אני אוהבת את ההתקדמות של GSR במהלך השנים... 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה?אמילי פרוקטר! (למרות שהיא יחסית זקנה... ניא נולדה ב1968 בניגוד לכל שאר הצעירים... אבל היא נראית כמו תעירה וגם מפלרטטת בהתאם...) 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו?מאוד! מזל שיש את תולעים:ארמגדון 33. כמה פמיניסט אתה?פמיניסטית! בדיוק ניהלתי ויכוח עם ילד מעצבן ושוביניסט על מה עדיף יותר- שוביניזם(בוז) או פמיניזם(הידד!) וכמובן שניצחתי. 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת? לקח לי יותר זמן לכתוב את השאלות 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI?ורוניקה מארס או פאנק'ד... או וויש ליסט. אני אוהבת את החמור או סוס או ווט אבר...

בקשר לשאלה 4-

התבלבלתי עם שאלה 27 אז אל תתייחסו...ובקשר לדמויות, אני אוהבת יותר את גריסום ובגלל שכתבתי אותו מקודם א לא רציתי לכתוב את גריסום עוד פעם... אז: 4. את מיאמי. למרות שהכל מועתק מLV... יש שם את ג'ונתן טוגו!!!!והא גם החוט המקשר בין LV לNY...[ה'(עוד פעם- קיצור להורשיו. לא לה' אלוהים....) שיחק כדמות גם בLV וגם בNY...]

יואוווו איזה חפירה,התשובות שלי יותר

1.איזה שיר אתה הכי אוהב?= של לאס וגאס 2. איזה זמר אתה הכי אוהב?= רמי קליננשטיין.. 3. איזו זמרת אתה הכי אוהב?= מירי מסיקה, ריטה, דלתה גודרם..ועוד ועוד... 4. איזה CSI אתה יותר אוהב?= מיאמי 5. בעד הפוזות של הורשיו, או נגדם?(+נימוק)= בעד, כי זה מגניב וחמוד. 6. כמה הורדות באימיול יש לך עכשיו פתוחות?= כרגע האימיול סגור. 7. איזה אנטי וירוס יש לך?(לכבוד יום האינטרנט המשעמם והבטוח)= AVG זה האנטי הכי טוב מכולם. 8. נכון שכל השאלון עד עכשיו השתעממת עד מוות?= דווקא לא, כל שנייה מישו קורא לי באייסי אני לא משתעמם חחח 9. נכון שהשאלה למעלה הייתה אירונית לנושא הפורום?= אולי... 10. נכון שאתה עכשיו חושב שאתה יכול לעשות שאלון יותר טוב?= כעע חחחחח 11. נכון שניסית ואתה לא באמת יכול?= תירגעי טוב? אני יכול ואני עוד יראה לך את היכולת שלי חחחח 12. אתה אוהב מצות?= ממש ממש לא 13. אתה חושב שהן באמת משלשלות כמו שאומרים?= אולי... 14. נכון שכמעט הלכת להקיא אחרי השאלה האחרונה?= לא, אני שותה תה זה עוזר חחחח 15. נכון שאתה שונא אותי עכשיו?= עוד מילה אחת, כע. :/ 16.אתה רואה את CSI:מיאמי עונה חמישית?= עדיין לא. 17. כבר הגעת לקטע שהורישו עושה ניתוח לחיבור המשקפיים בלייזר?= חח מה??? נו באמתת.... (ו..לא, זה לא באמת קרה למפגרים ביניכם. למרות שזה בהחלט אפשרי.) 18. נכון שאתה חושב שכל מה שכתוב למעלה זה הדבר הכי הזוי שקראת בחיים?= אכן. מה שתית? תני לי גם אני רואה זה עוזר חחח 20. נכון שהשאלון הזה זה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים?= לצערי? כע. חחח 21. נכון שאתה מרגיש שאחרי השאלון הזה כבר עשית הכל?= אני מרגיש שבא לי להרביץ לך.... 22. נכון שנמאס לך מכל השאלות בשאלון הזה על השאלון הזה?= מה את רוצה? בחייאת עראפת... 23. נכון שאתה חושב שגם השאלה למעלה הייתה הזויה במיוחד?= אני חושב שאת הזויה יותר מהמילה הזוי. 24. בן כמה אתה?= מה איכפת לך? חחחח סתם, אני 18. 25. מה לבשת בבר/בת מצווה או מה אתה מתכנן ללבוש(במידה ועוד לא הייתה לך)?= לא הייתה לי. אני עושה בר מצוהה בגיל 66 26.מי השחקן CSI האהוב עליך ולמה?= מק מניו יורק, כי הוא פשוט אחלה. וראיין ממיאמי, כי הוא פשוט אחלה. 27. מי הדמות CSI האהוב עליך ולמה?= אלכס, הדרמתיות שלה מגניבה אותי. 28. מי שחקן הCSI הכי חתיך?= אריק ממיאמי. 29. מי שחקנית CSI האהובה עליך ולמה?= סטלה מניו יורק, למה? ככה. 30. מי דמות CSI האהובה עליך ולמה?= הוריישיו.. 31. מי שחקנית הCSI הכי חתיכה?= קלי ממיאמי 32. נכון שאתה מצ'ועמם עכשיו?= עכשיו כע חחח 33. כמה פמיניסט אתה?= מה? 34. נכון שאתה שמח שנשארה עוד שאלה אחת?= בטחחחחחח 35. מה תוכנית הטלוויזיה האהובה עליך חוץ מCSI?= חוק וסדר. ברוך השם....אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה ניגמר

למעלה