שאלון נקיון

ady18

Well-known member
שאלון נקיון

. האם אתם מתקלחים כל יום? 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? 5. עם או בלי ספוגית? 6.איזה סבון אתם משתמשים 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? 8. אוהבים סבון נוזלי? 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? 11. כל יום מחליפים מגבת? 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... 13.מכינים קפה אחרי האוכל? 14. עם סגריה או בלי ? 15. אם לא קפה מה אתם שותים? 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? 17. אתה נקי עכשיו? 18.אחרי מקלחת? 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות?

../images/Emo187.gif

1.האם אתם מתקלחים כל יום?כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ?לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים?ידיים..חחחח 4 כמה פעמים אתם מסתבנים?כמה שתריך..
5. עם או בלי ספוגית?עם 6.איזה סבון אתם משתמשים?עם ריב טוב..
7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון?לא..:S 8. אוהבים סבון נוזלי?יאפ 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב?אממ..ל'דעת.. 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים?נעלי בית 11. כל יום מחליפים מגבת?לא 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ...3 13.מכינים קפה אחרי האוכל?לפעמים.. 14. עם סגריה או בלי ?לא 15. אם לא קפה מה אתם שותים?לפעמים שוקו ולפעמים כלום..חחח 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי?אחרי המקלחת 17. אתה נקי עכשיו?כן 18.אחרי מקלחת?כן 19.מתי התקלחת פעם אחרונה?היום 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם")אע?! 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות?אני נקייה...חחח

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifז'ו../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום? יאפ
2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? אחרי
3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים?
אמ...אני מעדיפה שלא לענות על זה חחחח סתם
המ..היד . אני חושבת(
)
4 כמה פעמים אתם מסתבנים? 5. עם או בלי ספוגית? עם 6.איזה סבון אתם משתמשים ? כיף 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? מה?
10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? גורבים גרביים ונועלים נעלי בית 11. כל יום מחליפים מגבת? כן 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ...פעמיים 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא 14. עם סגריה או בלי ?בלי
15. אם לא קפה מה אתם שותים? כלום
16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? אחרי 17. אתה נקי עכשיו? כן,כבר שאלת למעלה
18.אחרי מקלחת? כן 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? היום 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") לא
איזה שאלון מטומטם
21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום? כן. 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? אחרי. לפעמים, בעצם, גם לפני. 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? בטן או רגליים. 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעמיים בערך. כי אני שוכחת שכבר הסתבנתי. 5. עם או בלי ספוגית? בלי. 6.איזה סבון אתם משתמשים? מעדיפה קרמה פסיפלורה, אבל בעקרון נקה7 או מה שאבא קונה. 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לרוב לא. 8. אוהבים סבון נוזלי? בהחלט. 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? מה? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? נעלי בית בחורף, בקיץ יחפה. 11. כל יום מחליפים מגבת? בערך. 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? תלוי מה בא לי. אם השיער יפה באותו יום אני לא אחפוף, אם לא אז כן. לפעמים זה בא פעם ביום, לפעמים פעם ביומיים-שלושה. 13.מכינים קפה אחרי האוכל? קפה אני שותה בלי קשר לאוכל. אחרי האוכל זה סתם כבד. 14. עם סגריה או בלי ? בלי. 15. אם לא קפה מה אתם שותים? תה. 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? אחרי. או שאני אוכל או אשתה משהו קטן ואז אני אתקלח. 17. אתה נקי עכשיו? כן. 18.אחרי מקלחת? לפני שעה. 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? לפני שעה. 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת? לא, לאיודעת לא מתאיםלי. 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? התקלחתי כבר פעמיים היום.

שאלון מוזרר../images/Emo4.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום? ברור חח 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפעמים מכינה לפני אבל בדרך כלל לא 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? חחח זמה השאלה הזאת 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעם אחת??.. 5. עם או בלי ספוגית? את הגב עם ספוג ליפה כזה חח 6.איזה סבון אתם משתמשים? אממ שכחתי איך קוראים לזה.. 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? כה 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? גרביים 11. כל יום מחליפים מגבת? לא 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... כל יום 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא 14. עם סגריה או בלי ? בלי 15. אם לא קפה מה אתם שותים? מים חח 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? קודם אני אוכל ואז אתקלח 17. אתה נקי עכשיו? לא 18.אחרי מקלחת? לא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") חחח נראלי שאני אשמור את התשובה לעצמייי
21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? לא להתקלח שבועע

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה

. האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? הידיים 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? הרבה 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים? נוזלי של דב 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? מהמהמהמהמהמהמהמה? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? גרביים ונעלי בית 11. כל יום מחליפים מגבת? לא 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ...: אני בת... ובערך... 3-4.. 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא 14. עם סגריה או בלי ? בלי>< 15. אם לא קפה מה אתם שותים? תה או מיץ.. 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? אחרי 17. אתה נקי עכשיו? עדיין לא התקלחתי>< 18.אחרי מקלחת? לא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") אולי לפעמים אני מתענגת לי אישה חצי שעה על מים רותחים^^ 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? לא באלי להתקלח עכשיו.. יותר מדי קר ליי:S

Me../images/Emo42.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום?ברור
2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ?לפני.. 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים?פנים 4 כמה פעמים אתם מסתבנים?כל יום 5. עם או בלי ספוגית?בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים הוואי 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון?לא 8. אוהבים סבון נוזלי?כן..D: 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב?
10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים?נעלי בית+גרביים 11. כל יום מחליפים מגבת?ברור
12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ...אני בת וכל יום 13.מכינים קפה אחרי האוכל?לא 14. עם סגריה או בלי ?בליXD 15. אם לא קפה מה אתם שותים?שוקו 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ?אחרי 17. אתה נקי עכשיו?עוד כמה דקות מקלחת.. 18.אחרי מקלחת?לא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה?אתמולXP 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם")לפעמים אני נתקעת הרבה זמן עם המים הרותחים..ממ איזה כיף=]] 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות?להתקלח
רעיון מקורי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

:)

. האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? בחורף לפני כי קר, בקיץ לא משנה 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? ראש 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעמיים 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים קרמה 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? כן 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? של תינוקות 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף 11. כל יום מחליפים מגבת? כן 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ...כל יום 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לפעמים 14. עם סגריה או בלי ? תלוי 15. אם לא קפה מה אתם שותים? תה 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? תלוי אם המים חמים או האוכל מוכן 17. אתה נקי עכשיו? כן 18.אחרי מקלחת?כן 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? לפני שעתיים 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת? לא 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? אני כבר התקלחתי.

ברוש36

New member
המפ../images/Emo29.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום?נו ברור
2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ?לפעמים ככה לפעמים ככה. 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים?בית השחי
4 כמה פעמים אתם מסתבנים?נו לא יודעת
5. עם או בלי ספוגית?לפעמים ולפעמים. 6.איזה סבון אתם משתמשים?נקה 7 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון?
8. אוהבים סבון נוזלי?לידיים. 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב?לא יודעת
10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים?גורבים גרביים ונעלי בית בד"כ. 11. כל יום מחליפים מגבת?יאפ. 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? אני בת,ותלוי,בקיץ כל יום בחורף יום כן יום לא בד"כ... 13.מכינים קפה אחרי האוכל?לא 14. עם סגריה או בלי ?לא. 15. אם לא קפה מה אתם שותים?מים? 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ?אחרי. 17. אתה נקי עכשיו?כן
18.אחרי מקלחת?
19.מתי התקלחת פעם אחרונה?היום בערב. 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?מזתומרת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות?המפ.

CAM1LA

New member
עונה

1. האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ?לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? אחרי שאני חופפת, את הצוואר 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעם אחת 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים? נקה 7 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? אין אהוב. כל פעם אני מנסה משהו אחר 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? רק גרביים 11. כל יום מחליפים מגבת? לא 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... שבע, כל יום 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא 14. עם סגריה או בלי ? 15. אם לא קפה מה אתם שותים? קולה 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ?תלוי מה השעה. אם ממש מאוחר אז אני קודם אתקלח. אם לא, אז אני קודם אוכל 17. אתה נקי עכשיו? כן 18.אחרי מקלחת? לא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בערב 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") חחח... לא 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? לא עשה לי חשק להתקלח, אבל בכל זאת אני אלך להתקלח עוד מאט כי אני שונאת להתקלח מאוחר

עונה==>>שאלון נייס../images/Emo8.gif

1.האם אתם מתקלחים כל יום?כן
2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ?לפני ..
3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים?פנים
4 כמה פעמים אתם מסתבנים?כל יום ..
5. עם או בלי ספוגית?עם ..
6.איזה סבון אתם משתמשים? נקה נראליי
7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון?לא
8. אוהבים סבון נוזלי?כן
9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב?נקה נראלי..
10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים?גורבים גרבים&נעלי בית
11. כל יום מחליפים מגבת?ברור
12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? כל יום..
13.מכינים קפה אחרי האוכל?אחרי 14. עם סגריה או בלי ?בלי 15. אם לא קפה מה אתם שותים?שוקו
16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ?אחרי .. אסור לי לאכול ארוחת ערב לפני שאני מתקלחת
17. אתה נקי עכשיו?כן .. היתקלחתי לפני 30 שעה ..
18.אחרי מקלחת?כע
19.מתי התקלחת פעם אחרונה?לפני חצי שעהה
20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") חחחחח
לאא ...
21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות?היתקלחתי כבר ..

yardenga

New member
אני

1. האם אתם מתקלחים כל יום? כן.. 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? בטן 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? 1 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים מאיפה ליי?? 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי?ממ כן.. 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? לא יודעת 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? יחפה 11. כל יום מחליפים מגבת? מממ רוב הפעמים כי אני שוכחת את המגבת בחדר... 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... פעם כן ופעם לא.. 13.מכינים קפה אחרי האוכל? מה? ולא... 14. עם סגריה או בלי ?בלי 15. אם לא קפה מה אתם שותים? מים... 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? לפני 17. אתה נקי עכשיו? ממ כן... 18.אחרי מקלחת? מה? מה אחרי מקלחת? 19.מתי התקלחת פעם אחרונה?אתמול (מה אתם רוצים עכשיו בוקר.. ארני לא אלך להתקלח עכשיו..) 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם")ממ לא ממש.... 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? אני יותר מדיי עיפה בשביל להתקלח...

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום? יאפ 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? בתשחי 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? במקלחת? פעם אחת
5. עם או בלי ספוגית?בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים? nivea 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון?לא 8. אוהבים סבון נוזלי?כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב?מה? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים?נשארת יחפה 11. כל יום מחליפים מגבת?לא.. יש לי חלוק אז אני לא יכולה... 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... 13.מכינים קפה אחרי האוכל?לא 14. עם סגריה או בלי ?בלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!חס וחסה.. 15. אם לא קפה מה אתם שותים?כלום 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ?אחרי אני חושבת 17. אתה נקי עכשיו?די 18.אחרי מקלחת?לא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה?אתמול בלילה 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם")לא 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? לא... וויזלי:)

עונה

. האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? השיער 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? עד שאני מרגישה נקייה עם ריח טוב 5. עם או בלי ספוגית? עם 6.איזה סבון אתם משתמשים הוואי 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? גרביים ונעלי בית 11. כל יום מחליפים מגבת? לא (אבל הייתי רוצה) 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... 7 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא 14. עם סגריה או בלי ? בלי 15. אם לא קפה מה אתם שותים? מים קפה שוקו-הכל 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכאלו לפני או אחרי ? אחרי 17. אתה נקי עכשיו? כן 18.אחרי מקלחת? כן 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול ב-10 וחצי בלילה 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? עשה חשק

../images/Emo118.gif

. האם אתם מתקלחים כל יום? לא.. 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? אחרי 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? היד הימנית 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעם אחת... 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים? לא יודע, איזה שיש.. 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא! 8. אוהבים סבון נוזלי? כן!! רק נוזלי... 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? מה?? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? נועלים נעליים 11. כל יום מחליפים מגבת? לא! מה פתאום? 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... בין פעם לשלוש פעמים... 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא!... 14. עם סגריה או בלי ? בלי.... 15. אם לא קפה מה אתם שותים? כלום... למה חייבים לשתות משהו? 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי? ברור שלפני... 17. אתה נקי עכשיו? בערך... 18.אחרי מקלחת? לא... 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? יום שני 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") מה פתאוםםםםםםםםםםם 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? לא עשה לי חשק לכלום...

עונה

. האם אתם מתקלחים כל יום?
2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? אחרי.. 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? הציצים, אולי?=/ 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? 1.. 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים? שאלה טובה.. 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? בערך 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? חח לאדעת.. 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? נעלי בית... 11. כל יום מחליפים מגבת? מה אני משועממת?! 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? בנים...בנות ... כל יומיים אולי.. 13.מכינים קפה אחרי האוכל? אולי 14. עם סגריה או בלי ? בלי 15. אם לא קפה מה אתם שותים? שוקו? 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? מקלחת.. 17. אתה נקי עכשיו? כן 18.אחרי מקלחת? של אתמול 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בלילה 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") לא.. 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? התקלחתי לפני כמה שעות..!

מ ו ג ה

New member
עוווווווונה

(בשם בדודה שלי) האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? הרגלייםםםם 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעמיים בערךךך 5. עם או בלי ספוגית? פעם ככה פעם ככה 6.איזה סבון אתם משתמשים? כיףףף 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? כןןן חחח 8. אוהבים סבון נוזלי? כהה 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? כיףףףף 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? שמים גרביים ונעלי ביתתת 11. כל יום מחליפים מגבת? כןןן 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? כל יוםםםם 13.מכינים קפה אחרי האוכל? איייכ לאאא 14. עם סגריה או בלי ? בליי בעעעע 15. אם לא קפה מה אתם שותים? תהה 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי? אחרי 17. אתה נקי עכשיו? לאא 18.אחרי מקלחת? לאא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בבוקר =] 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") פילינג כןןןן...זרמים חמים בכל מיני מקומות ל-א 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? עשה חשק להתקלח :]

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההההה

1. האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? שיער 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? לא יודעת... אנ'לא סופרת 5. עם או בלי ספוגית? עם 6.איזה סבון אתם משתמשים? דאב 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? נקה 7 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? בחורף אני גורבת גרבים ונעלי בית, בקיץ אני נשארת יחפה 11. כל יום מחליפים מגבת? לא 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? יום כן יום לא 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא 14. עם סגריה או בלי ? אני חייבת סיגריה אחרי האוכל 15. אם לא קפה מה אתם שותים? קולה 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? קודם אוכל, אחרי זה מקלחת. בינתיים אני מדליקה את הדוד שיהיו לי יותר מים חמים 17. אתה נקי עכשיו? כן 18.אחרי מקלחת? לא 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? אתמול בלילה 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת? לא 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? עושה לי חשק למקלחת

Jade E

New member
אהמ

האם אתם מתקלחים כל יום? כן 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? לפני 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? תחת ואממ... מלפנים. 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? פעם אחת. 5. עם או בלי ספוגית? עם. 6.איזה סבון אתם משתמשים לא זוכרת. 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא. 8. אוהבים סבון נוזלי? כן. 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? אה? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? גורבים 11. כל יום מחליפים מגבת? לא. 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? כמה שצריך. בנים...בנות ... 13.מכינים קפה אחרי האוכל? לא... 14. עם סגריה או בלי ? בלי 15. אם לא קפה מה אתם שותים? תה. 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? תלוי במידת הסירחון 17. אתה נקי עכשיו? לא. 18.אחרי מקלחת? לא. עוד מעט. 19.מתי התקלחת פעם אחרונה?אתמול 20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?(כל הגברים בבת אחת"מה פתאוםםםםם") לפעמים 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? חשק.

D o o S h a

New member
עונהה

האם אתם מתקלחים כל יום? כן! 2. מכינים בגדים לפני מקלחת או אחרי ? תלוי. בחורף-- לפני בדר"כ 3. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? ממ.. נראלי בטן 4 כמה פעמים אתם מסתבנים? 1? 5. עם או בלי ספוגית? בלי 6.איזה סבון אתם משתמשים? דאב 7.האם אתם מערבבים כמה סוגי סבון? לא... 8. אוהבים סבון נוזלי? כן 9. איזה מהם הכי הרבה נוזלי אהוב? אה? 10. אחרי המקלחת גורבים גרבים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? נעלי בית או רק עם גרביים 11. כל יום מחליפים מגבת? לא... 12. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים? כל יום. כל הקטע על זה שזה לא טוב לקרקפת- בולשיט. 13.מכינים קפה אחרי האוכל? מה הקשר לנקיון?
ולא אוהבת קפה 14. עם סגריה או בלי ? חס וחלילה 15. אם לא קפה מה אתם שותים? מיץ\מים\תה 16.אתם מגיעים הביתה רעבים מתים וגם רוצים להתקלח תאכלו לפני או אחרי ? לפני! 17. אתה נקי עכשיו? כן! התקלחתי לפני שעה 18.אחרי מקלחת? כע 19.מתי התקלחת פעם אחרונה? כתוב ב-17
20.עושים דברים של עינוג עצמי במקלחת?לא... 21.השאלון עשה לכם חשק להתקלח, או להשאר חאנג'ים עוד כמה שעות? התקלחתי כבר..

למעלה