שאלון נעליים!!!

KiShKooSh

New member
ברור../images/Emo99.gif משחק מכור שליטה../images/Emo47.gif

"הבית של יונית לוי- המקום היחיד שבו פותחים את הדלת נדלק האור"
! (משדר הבחירות ב2 בלילה
)

../images/Emo213.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif

יואו עניתי על מלא שאלונים היום....זה השלישי! (כולל התפקדות!)
אז יאללה לשאלון::יאלה
האם את\ה חולה על נעליים?!לא
כמה זוגות בארון?יש הרבה
כמה זוגות ליציעה?אממ זה לא כלכך מסודר אצלי
כמה זוגות לבית הספר?כנ"ל
איזה מידה אתם?33-34
איזה צבע?! באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים?
חום?לא
שחור?כן
לבן?כן
ורוד?כן |כן
ירוק?לא
(כאילו אנלי נעליים ירוקות..אבל אשמח לזוג!)
סגול?כן
כתום?כן
צהוב?לא
אדום?כן
זהב?היו לי פעם.. איזה סוג...
אולסטאר?כן
וואנס?לא יודעת
שפיץ?לא
כפכפים?כן
שטוח?אם אני לא טועה אז כן
פלטפורמה?כן
עקב גבוה?לא
באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? יש כל מיני
הודגש באמצעות מדגישומטיק

o r t a l13

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

האם את\ה חולה על נעליים?! אמ.. אוהבת לא חולה. כמה זוגות בארון? 7 בערך.. כמה זוגות ליציע? *יציאה, ויש לי שלושה זוגות. כמה זוגות לבית הספר? כל השאר. איזה מידה אתם? 35-36. איזה צבע?! יש הרבה צבעים.. באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? הא?! חום?
שחור?
לבן?
ורוד?
ירוק?
סגול?
כתום?
צהוב?
אדום?
זהב?
איזה סוג: אולסטאר? אמ.. אין לי אבל זה בסדר. וואנס? ?
שפיץ? לא. כפכפים?כן. שטוח? כן. פלטפורמה?לא. עקב גבוה?לא. באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? נייק, או איזו חנות אחת בעיר שלי.. שכחתי איך קוראים לה.

סינטטית

New member
להלה

האם את\ה חולה על נעליים?! כן! כמה זוגות בארון? מספירה של עכשיו ממה שיש פה בחדר 7, אבל יש לי גם מחוץ לחדר חח כמה זוגות ליציע? יציע? מה ז"א? אולי יציאה? הממ 2 כמה זוגות לבית הספר? 5 איזה מידה אתם? 38 איזה צבע?! כחול באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום? לא שחור? כן לבן? לא ורוד? לא ירוק? לא סגול? לא כתום? כן צהוב? לא אדום? כן זהב? לא איכס איזה סוג: אולסטאר? יאפ!!! וואנס? גם שפיץ? לא איכססס כפכפים? גם שטוח? כן פלטפורמה? לא אוהבת יש לי רק 1 אבל עקב גבוה? לא באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? אין חנות ספיציפית... איפה שאני רואה נעליים שאני אוהבת אני קונה הודגש באמצעות מדגישומטיק

orel4400

New member
הגיע הזמן שאני יענה!

האם את\ה חולה על נעליים?! כן!!! כמה זוגות בארון? לפחות 14 כמה זוגות ליציע? **יציאה מפגרת! 6 כמה זוגות לבית הספר? 3 איזה מידה אתם? 38 איזה צבע?! באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום? מגף חום שחור? כן לבן? כן ורוד? לא ירוק? לא סגול? לא כתום? לא צהוב? כןן צהוב בננה! אדום? כן זהב? לא איזה סוג: אולסטאר? 2 זוגות! צהוב בננה... אדום ושחור מקושקשים! וואנס? לא שפיץ? 4 זוגות מגפיים כפכפים? 5 זוגות הרוב לים! שטוח? לא פלטפורמה? לא עקב גבוה? אחד... לחתונה ביום חמישי באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? מגפיים- to go השאר... בכל מיני חנויות!

עונה....

האם את\ה חולה על נעליים?! כןןןן!!!!!!!!! כמה זוגות בארון? וואיי.... יש לי הרבה...!! כמה זוגות ליציע? הרבה!! כמה זוגות לבית הספר? גם הרבה..!! איזה מידה אתם?39-40 איזה צבע?! אני חושבת שכמעט כל הצבעים...חח...=]] באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום?לא... שחור?כן! לבן?כן! ורוד?כן! ירוק?לא..!! סגול?לא..!! כתום?כן! צהוב?לא..!! אדום?כן! זהב?כן!! איזה סוג: אולסטאר? כן! וואנס?כן! שפיץ?לא..!!! כפכפים?ברור..!! שטוח?כן! פלטפורמה?לא...!! עקב גבוה?לא!! באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? כל החנויות האפשריות...!!!

May Love Beli

New member
../images/Emo13.gif

האם את\ה חולה על נעליים?! מאוד! כמה זוגות בארון? הרבה... יותר מ-10 כמה זוגות ליציע? שזה אומר? כמה זוגות לבית הספר? 2-3 איזה מידה אתם? 38 איזה צבע?! מה? באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום?
שחור?
לבן?
ורוד?
ירוק?
סגול?
כתום?
צהוב?
אדום?
זהב?
איזה סוג: אולסטאר? ברוררר וואנס? לא שפיץ? לא!! כפכפים? כן שטוח? כן פלטפורמה? לא! שונאת פלטפורמה עקב גבוה? לא כרגע באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? אין משהו ספציפי

Rioter

New member
נעליים ../images/Emo2.gif

האם את\ה חולה על נעליים?! כל כך לא.. כמה זוגות בארון? אין לי ארון לנעליים. כמה זוגות ליציע? ליציאה? לא יודעת, 1? 2? 3? כמה זוגות לבית הספר? יש לי אולסטאר שחור, ואחד אדום. אני הולכת רק איתם. איזה מידה אתם? 39-38. איזה צבע?! מה איזה צבע? אני לבנה. באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? וואטדהפאק? חום? אין לי נעליים חומות. שחור? יש לי אולסטאר שחורות, אה, וגם נעלי-התנדבות שחורות. (מרוב שהן נשחקו, אז רק איתן אני הולכת להתנדב בצב"ח) לבן? לא.. ורוד? לא. ירוק? מחפשת אולסטאר בירוק, לא מוצאת. סגול? לא. כתום? לא. צהוב? לא. אדום? יש אולסטאר באדום. זהב? לא. איזה סוג: אולסטאר? כן. וואנס? רוצה לקנות. שפיץ? איכס, לא. כפכפים? כל כך לא. שטוח? תמיד. פלטפורמה? לא, גם ככה אני גבוהה יותר מהחברות שלי, וזה ממש מוזר. עקב גבוה? בואו אני אגלה לכם סוד: אני נופלת מעקבים, לא יודעת ללכת איתם. באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? איפה שאני רואה משהו שמוצא חן בעיני. זה שאלון מוזר. גם כן, נעליים..

orel4400

New member
טוב תשמעי... מוזרה רושמת שאלון

מה כבר יכול לצאת ממנו?!?! חחחח

May Love Beli

New member
למדריכה שלי בצופים יש אולסטאר

ירוקות...הגבוהות האלה... אבל ירוק בהיר.. והיא שמה לזה שרוכים ורודים

Punkitty

New member
עונה :)

האם את\ה חולה על נעליים?! לא כמה זוגות בארון? שבע כמה זוגות ליציע? שנייים כמה זוגות לבית הספר? שלושה אולסטאר (אפור עכבר, תכלת ושחור) איזה מידה אתם? 36/7 איזה צבע?! מה איזה צבע? באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? תלוי, רוב הזמן אני עם אולסטאר. שאין לי כח אני נועלת את האולסטאר תכלת, כי הן נמוכות ולא צריך לפתוח את השרוכים שיש לי כח את האפורות, והשחורות גדולות עלי בכלל
חום? לא שחור? כן לבן? כן ורוד? כן (כפכפי אצבע ונעלי בית
) ירוק? לא סגול? לא כתום? לא צהוב? לא אדום? לא זהב? לא איזה סוג: אולסטר, כפכפים, כפכפי אצבע אולסטאר? כן וואנס? אין לי אבל הן יפות שפיץ? לא כפכפים?כן שטוח? כן פלטפורמה? לא עקב גבוה? לא באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? בשוסטר

למעלה