שאלון נעליים!!!

orel4400

New member
שאלון נעליים!!!

טוב זה מה שקורה שאתה קם בשעה מוקדמת בבוקר... ואין עם מי לדבר!! אז יאללה לשאלון:: האם את\ה חולה על נעליים?! כמה זוגות בארון? כמה זוגות ליציע? כמה זוגות לבית הספר? איזה מידה אתם? איזה צבע?! באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום? שחור? לבן? ורוד? ירוק? סגול? כתום? צהוב? אדום? זהב? איזה סוג: אולסטאר? וואנס? שפיץ? כפכפים? שטוח? פלטפורמה? עקב גבוה? באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? מקווה שאהבתם את השאלון... כל הזכויות שמורות לי!

../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

סליחה אבל זה דורש

ny22

New member
מנהל
עונה../images/Emo26.gif שאלון נחמד...

האם את\ה חולה על נעליים?!
כמה זוגות בארון? יש לי בחדר 3 זוגות בערך. כמה זוגות ליציע? אותם 3 זוגות. כמה זוגות לבית הספר? כבר סיימתי
איזה מידה אתם? 48 בערך. איזה צבע?! לבן/שחור/אפור האמת, אני כל פעם לובש את אותו זוג, עד שהוא נהרס ואז אני עובר לזוג אחר באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום?
שחור?
לבן?לפעמים ורוד?
ירוק?כנ"ל סגול?כנ"ל כתום?|כנ"ל צהוב?כנ"ל אדום?כנ"ל זהב?כנ"ל איזה סוג: אולסטאר?
וואנס?
שפיץ?
כפכפים? לפעמים... שטוח? בד"כ (כלומר, נעלי ספורט) פלטפורמה?
עקב גבוה?
באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? בד"כ אבא השלי קונה לי בארה"ב כי אין את המידה שלי בארץ... הנעלים פה לא ממש עולות עלי....

KiShKooSh

New member
חח שאלון מוזר../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

האם את\ה חולה על נעליים?!נהפוכו-שונאת
כמה זוגות בארון?2 ספורט אחד ועקבים
כמה זוגות ליציע?כותבים יציאה, ו 1
כמה זוגות לבית הספר?
איזה מידה אתם?39 אבל יש נעלי ספורט(מהקטנות) שהמידה עולה
איזה צבע?!יש לי שחור
באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים?
חום?
שחור?
לבן?
ורוד?
ירוק?
סגול?
כתום?
צהוב?
אדום?
זהב?
איזה סוג:
אולסטאר?
וואנס?למה לא..(אין ליא בל הם נחמדים)
שפיץ?
כפכפים?
רק שלא יהיו אצבע
שטוח?
פלטפורמה?
עקב גבוה?
באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? אליטל. ואת השאלון הזה עשתה ילדה שהולכת עם זוג נעליים אחד רוב חייה (אני לא סובלת נעליים)

chen010189

New member
בא לי לפרוץ, לתפוס את המושכות

ולהעיז לעלות... האם את\ה חולה על נעליים?!חחחח, לא חולה כמה זוגות בארון?4 כמה זוגות ליציע?חחחח, יציע? כמה זוגות לבית הספר?2 איזה מידה אתם?37-39, תלוי, אבל הכי מפחיד שהייתי 39 ופתאום זוגות של 37 עולים עליי איזה צבע?!לא יודעת, אני נועלת שחור כי אחרת תהיה לי בעיה עם הבגדים באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום?לא שחור?כן לבן?אפשרי, תלוי איזה ורוד?לא ירוק?לא סגול?אולי בנעלי קיץ כתום?כנ"ל צהוב?לא אדום?לא זהב?לגמרי לא איזה סוג: אולסטאר?כן וואנס?כן, יש לי שפיץ?לא כפכפים?כן, יש לי שטוח?כן, יש לי פלטפורמה?לא עקב גבוה?לא סובלת, הייתי עם כאלה בהצגה ולא הצלחתי ללכת באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים?ליד הבית שלי

baril

New member
עונה :) סבבה של שאלון

האם את\ה חולה על נעליים?! לא מטורפת אבל אוהבת כמה זוגות בארון? 10 או 11 לא זוכרת כמה זוגות ליציע? ליציאה אתה מתכוון ?! אממ כוולם חוץ מ2 כמה זוגות לבית הספר? כוולם חוץ מ2 איזה מידה אתם? 38\39 איזה צבע?! יש מ-ל-א באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חום? לא שחור? כןן לבן? לא ורוד? כן ירוק? כן סגול?לא כתום? כן צהוב?לא אדום? כן זהב?לא איזה סוג: אולסטאר? שליטה ! ישלי 4 זוגוות וואנס? כן שפיץ?לא כפכפים? כן שטוח? כן פלטפורמה? לא עקב גבוה? לא באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? שרעבי , בעיר בהרצליה ונעלי כדורסל בוורטהיימר

Super Chuly

New member
יאיי נעליים!

האם את\ה חולה על נעליים?! יש לי אובססיה קטנה עם נעלי ספורט, מודה... כמה זוגות בארון? בערך 6 כמה זוגות ליציאה? שניים כמה זוגות לבית הספר? שלוש איזה מידה אתם? 39 וחצי (אני סתם מסרבת להודות שאני 40, אז זרמו איתי) איזה צבע?! יש לי אפורות/כתומות, בצבע תכלות, כחולות כהות עם דרקון בצבע תכלת, שחורות, עוד כחולות כהות ולבנות באיזה צבע אתם לובשים את הנעליים? חחח מה?!?! חום?
שחור?
לבן?
ורוד? ממש
ירוק?
(היו לי בבת מצווה נעליים ירוקות והן היו מכוערות בטירוף) סגול?
כתום?
צהוב?
! אדום? אין לי, אבל אם הן יפות אז למה לא זהב?
איזה סוג: ספורט וסקייטבורד (רחבות).. .אני גם חייבת להשיג לעצמי אולסטאר אולסטאר? הלוואי! וואנס? עוד יותר הלוואי שפיץ? חחח ממש לא כפכפים? לא סובלת שטוח? אנא אערף פלטפורמה? בקטנה ממש, אם בכלל עקב גבוה? לא! באיזה חנות בדרך כלל אתם קונים את הנעליים? כל מיני... ליהי :)

chen010189

New member
ליהי דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנסי למסנג'ר יש לי משהו לשאול אותך בנוגע לכל הפורום (חחחח אל תדאגו אני לא מרכלת עליכם! זה פשוט משהו שמתוכנן... לא לפורום, אלא בעזרת הפורום...
)

nWkobi

New member
חן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אולי די לנסות לגנוב את ליהי? ניסינו את הדרך שלך לא הלך...למהלהרוס לאחרים סתם?

chen010189

New member
פחח, שה שה! יש חדשות!

(חחחחחחחחחחחחחחח מי שראה אתמול ארץ נהדרת, יבין!)

Super Chuly

New member
חחח כן, עם השקיות...

אני אומרת לכם, הם מבזבזים את הכשרון הקומי המדהים של דב נבון... צריך לתת לו יותר דמויות כמו רפי איתן ופחות כמו אודי בן דוד פדרבוש, כמו הוא מתבזבז. ליהי :)

למעלה