שאלון נעליים

רונוש12

New member
שאלון נעליים../images/Emo9.gif

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? נעלי פומה או דיאדורה? נעלי כדורגל או כדורסל? בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: נעל אהובה: אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? היה קצר אבל לא עלו לי הרבה שאלות לראש על נעליים..

מיקמיק 1

New member
עונה..

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה?אולסטאר (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מגפיים (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה?כפכפים נעלי פומה או דיאדורה?פומה נעלי כדורגל או כדורסל?לא זאת ולא זאת בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים:37 נעל אהובה: אולסטאר אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? ךא יודעת אני צריכה לחשוב על זה. היה קצר אבל לא עלו לי הרבה שאלות לראש על נעליים..

ady18

Well-known member
תשובות

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה?רגיל (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים?מגפים (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה?כפכפים נעלי פומה או דיאדורה? נעלי כדורגל או כדורסל? בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים:36 נעל אהובה:מגפים סנדלים נעלי סקרס של אידדיס אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים?

xXSock FairyXx

New member
עונה../images/Emo9.gif

אולסטאר או נעל רגילה
תלוי איזה נעל.אבל אם היא פאקצית אז-אולסטאר. [לבנות]-נעלי בובה או מגפיים
מגפיים
[לבנים]-נעלי ספורט או אלגנט
אלגנט? WTF? שיהיה...ספורט. כפכפים או כפכף סגור
נעל סגורה
כפכפים
נעלי פומה או דיאדורה
לא אכפת לי כ"כ. עדיף דיאדורה. נעלי כדורגל או כדורסל
כדורסל>>אולסטאר. מידה בנעליים:39 נעל אהובה:אולסטאר,ואנס,מגפיי Boots עם קשירות&אבזמים. אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים
ברור

xXSock FairyXx

New member
פאק.

אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים
אין לי כוח להסביר

WhiskyBar1

New member
נעליים זה טוב

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה?אולסטאררררר (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים?מגפיים! (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט?--- כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? אה..לא משנה נעלי פומה או דיאדורה?לא יודעת נעלי כדורגל או כדורסל?לא יודעת בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים:40 נעל אהובה:אולסטאר אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים?כאלה שיכולים להטיס אותי לאן שאני רוצה :)

עונה..!!

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה?רגיל (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים?מגפיים (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט?ספורט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה?כפכפים נעלי פומה או דיאדורה?מה שיותר נוח ויפה.. נעלי כדורגל או כדורסל?אמ..לא דעתת בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים:39 נעל אהובה:המגפיים שלי.. אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים?לא דעת..עדיף ללכת בלי נלעיים..פי אלף יותר נוח

עונה

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? רגילה (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מגפיים (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? ספורט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? לאדעת נעלי פומה או דיאדורה? פומה נעלי כדורגל או כדורסל? מה ההבדל חח בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 39-40 נעל אהובה: אין ממש אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? מאיפה לי

עונה.

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? אולסטאר (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מגפיים (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? כפכפים או כפכף סגור? כאילו מקדימה? כפכפים נעלי פומה או דיאדורה? דיאדורה, אם כבר נעלי כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 40 נעל אהובה:אולסטאר, ואנס אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? כזאת שאפשר ללחוץ על כפתור, ואז יוצאות להבות מהסוליות (כמו שטיל ממריא), ואז עפים.

אחי 73

New member
...

רגילה. מגפיים. ספורט. כפכפים. דיאדורה. כדורסל. סנדלי דיון. 41

MikeY fReAk

New member
שיהיה..../images/Emo79.gif

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? ברור שאולסטאר.. (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? נראה לי נעלי בובה (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? .. כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? אממ לודעת תלוי לאיזו מטרה נעלי פומה או דיאדורה? דיאדורה נעלי כדורגל או כדורסל? כדורסל...נראלי.. בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 38-39 נעל אהובה: אולסטאר.. אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? אממ מגף שחור אבל יפה ולא גבוה מידי ולא גותי מידי. אממ.

עונה ...

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? אולסטאר!!! (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? בובה (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? ספורט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? כפכף סגור נעלי פומה או דיאדורה? דיאדורה נעלי כדורגל או כדורסל?כדורגל בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 38 נעל אהובה: אולסטאר עם דוגמאות של פסים ... אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? לא יודעת ..

עונה

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? רגילה (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מגפיים עד הברך (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? כפכפים נעלי פומה או דיאדורה? פומה נעלי כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 39 נעל אהובה: אדידס אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? מגף לבן עם עקב קטן עד הברך...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifנעל.

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? אולסטאר
(לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מגפיים
(לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? כפכפים נעלי פומה או דיאדורה?דיאדורה,שונאת את פומה. נעלי כדורגל או כדורסל?כדורסל בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 37 נעל אהובה:אולסטאר אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים?לאדעת

Ligeiro

New member
../images/Emo98.gif

אולסטאר או נעל רגילה? מה נחשב רגילה?
(לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? - (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? ספורט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? כפכפים נעלי פומה או דיאדורה? פומה נעלי כדורגל או כדורסל? כדורסל בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 42 נעל אהובה: VANS אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? :X

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif ../images/Emo11.gif

אולסטאר או נעל רגילה? אול (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מה זה משנה? (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? ספורט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? מה
נעלי פומה או דיאדורה?
אגב.. פומה זה קצת ערסי בעיני..... נעלי כדורגל או כדורסל? אפחד.. מה ההבדל ה-'כל-כך' גדול פה? בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים:40 נעל אהובה:מי אולסטאר אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים?איזה את היית ממציאה? איזה עוד נעליים יש להמציא

../images/Emo39.gifעונה..

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? אולסטאר (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? למה דווקא לבנות?? אם לבנות אז אפחד מהם (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? ספורט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? מה? נעלי פומה או דיאדורה? אפחד מהם.. וכמו שעמית אמרה... פומה זאת חברה קצת ערסית לדעתינו... נעלי כדורגל או כדורסל? אפחד מהם.. יש הבדל ביניהן בכלל? בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 34-35 נעל אהובה: אולסטאר וספורט אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? איזה עוד נעליים אפשר להמציא..? המציאו כבר כל מה שצריך..=/

עונה

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? רגילה (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? בובה (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? -- כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? רגיל נעלי פומה או דיאדורה? פומה נעלי כדורגל או כדורסל? כדורגל בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 40 נעל אהובה: כפכף אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? ---

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה? אולסטאר. (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים? מגפיים. פלטפורמה. (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט? -- כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה? כפכפים רגילים. נעלי פומה או דיאדורה? -- נעלי כדורגל או כדורסל? -- בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים: 36-37-38 נעל אהובה: אולסטאר. תנ"כיות. אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים? מגפ, צבעוני, פלטפורמה, בסגנון אולסטאר.

coullette

New member
^^^^^^^^^^

זה או זה אולסטאר או נעל רגילה?
אולסטאר!!!!! (לבנות)-נעלי בובה או מגפיים?
תלוי (לבנים)-נעלי ספורט או אלגנט?
אלגנט כפכפים או כפכף סגור?כאילו מקדימה?
כפכפים נעלי פומה או דיאדורה?
לא יודעת נעלי כדורגל או כדורסל?
כדורסל בחירה אישית וקצת על הנעליים שלך מידה בנעליים:
41 נעל אהובה:
אולסטאר קונברס!!!! אם היה לכם אפשרות להמציא נעליים איזה הייתם ממציאים?
עוד אולסטאר!!

למעלה