שאלון נייס לגמרי

חחח אופססס...יאוו את יודעת מה מזכיר

לי ה- " אוופסס " הזה??? חחחחחחח כששלחת לי הודעה לפלאפון ובדיוק הייתי באמצע מבחן באנגלית שרשמתי לך..חחח ואת כזה- אווופפפססס

עונההההההההההההה

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם--אמא,אבא,אחותי,סבא,סבתא,מלודי,דיקלה,רוני,מורל,הוד.... 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול--צ'יפס,המבורגר,אורז,סלט פירות,סלט רגיל,במבה,ביסלי,תפוציפס,מסטיקים,סוכריות ו...שוקלד... 8 דברים שרצים לי בראש כרגע מתי כבר יגיע 8:15,מה מללודי צריכה להגיד לי,איפה דקל המאמי,מה עם מורל?!,אממ,,,איזה שיר אני ישים עכשיו,מה השאלה הבאה,למה אני כול-כך מצוננת,מה יקרה היום...[לא משנה איפה] 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום המיקלדת,העכבר,הקלמר,עטים,דפים,השלט של הטלוויזיה,הפאלפון.. 6 דברים שאני עושה כל יום--הולכת לבצפר,שומעת שירים,משחקת במחשב,גולשת בפורום,מדברת בטלפון,רואה טלווזיה... 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות-לודעת,לודעת,לודעת,לודעת,לודעת... 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה-אני לא יוכאל דברים מהטבע..בעע 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת-מה יהיה בבצפר,אם יתנו לי שיעורים,אם מלודי תתיקשר בבוקר [מלודי יודעת למה חחחח] 2 בגדים אהובים עלי-המכנס שאני לובשת עכשיו [של x boy...] אממ..והסוודר הורד שלי... אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם-אחותי! אין עלייה כפרע עלייה זהווווווווווווו=]]

עווווווווווננננננה

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם: דודה שלי נופר, אורטל דודה שלי , נטלי דודה שלי, וצפי דודה שלי, ההורים שלי אמא, אבא, הכלבה שלי, מלודי, ספיר, בתאל!, ועוד 2 חובה! רונקפליץ(רוני) ילדה מדהימה מתה עליה! ו..נוי שלום! 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול קובה אורז, כדורי בשר!, ועוד ועודדדד 8 דברים שרצים לי בראש כרגע שאני פוגשת את מאיוש 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום איןןן 6 דברים שאני עושה כל יום לומדת! ישנה! אוכלת! משתינה.. עוד פרוט? או מספיק 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות סתמו לא עונה על שאלה כזו! 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה לא יודעת 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת בוקר! 2 בגדים אהובים עלי אוהבת יש לי בגדים שאני מתה עליהם! אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם המשפחה(ההורים שלי!)

עונה =]

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם - אמא,אבא,ניב,עמית,דידוש,גל,חלי,רותם סבתא שלי
,ודודה שלי 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול - פיצה,קוסקוס,פריקסה,אורז,תפו"א,קובה,צ'יפס עוף,בשר 8 דברים שרצים לי בראש כרגע-מתי אני יילמד למבחן,איפה חברה שלי,מה השעה מה עם מאיה,מה עם הפגישה וזהו 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום-פלא',שלט,מחשב,טלוויזיה,תיק,מברשת שיניים 6 דברים שאני עושה כל יום-שוטפת פנים,מסתרקת,מתלבשת,מדברת בפל'א,מתכתבת אוכלת
5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות-צניחה חופשית,לטוס לחו"ל לקנות פל'א חדש,לאמץ כלב,להתחתן 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה-יאכל לא כשר,יאכל דברים מגעילים, להרוג מישו,יצחק על מישו בכוונה 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת-חבל שאי אפשר להישאר עוד קצת, אולי אני לא יילך היום,חבל שצריך לקום 2 בגדים אהובים עלי- גינ'ס וחולצה אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם- אמא שלי !!

../images/Emo23.gif עונה../images/Emo70.gif

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם- דנה, מאי, אדווה, שיר, קובי, טל - כולם חברות וידידים, אמא שלי, מאיה
- מקווה להפגש איתהה ואם אני אפגש אני בטוחה שאני יהנה, רונייי שפגשתי אותה נהנתתיי מכל רגע. 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול- צ'יפס, פיצה, המבורגר, פריכיות, בורקס, מסטיק, טוסט, ביסלי ובמבה=] 8 דברים שרצים לי בראש כרגע- מאיוש כי אני שומעת שירים שלה עכשיו, מי שאני אוהבת
, אילנה חברה שילי, פלוריסינטה כי דלוק אצלי בחדר חחח, לימודים איכ אני צריכה לעשות שיעורים, ראש1 כי עניתי על שאלון בעיתון בדיוק, פוסטר של מאיה - הגיע הזמן שיצרפווו.. והפורום כי אני בו
7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום- המיטה שלי..חחחח, המקלדת, אממ המסך חח, חברות שלי אין יום שאני בלעדיהן
, הפלא שלי, הטלפון בבית והפוסטר של מאיושששששששש
6 דברים שאני עושה כל יום - שומעת מאיה לפחות 20 פעם ביום, מצחצחת שינים, מסתרקת, מתלבשת, אוכלת ושותה
5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות - להפגש עם מאיה, להפגש עם הדס, להפגש עם אליענה, להפגש עם אשלי ולהיות דוגמנית=] 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה - פירסינג במקומות שהםם לאא..לגיטימיים חחחח, יקצר תשיער יותר מדי, יעבוד במקצוע משעמם ובחיים... אבל בחיים - אני לא אשתנה =] 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת : איזה יום יהיה לי, עם איזה חברה אני יפגש והאם אני ינגן בגיטרה שלי היום עחעח 2 בגדים אהובים עלי : הג'ינס שלי מאוקסיג'ן והמגפיים החדשות שקניתי. אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם: מאיה.

עונההההה

10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: 1.עדן ואושר(אחיינים שלייי).. 2.דיקלה 3.מעיין 4.אחותי 5.הילה 6.אמא 7.דודים קרובים:) 8.שמעון וריטה(אחי וגיסתי) 9.הכיתה שלי 10.לא עולה לי עודד חחח 9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: 1.בורקס גבינהההההה 2.צ'יפס ושניצל 3.ספגטי 4.פלאפל 5.פיצה 6.חמין 7.זיוה 8.מלאווח 9.שוקולד 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 1.מתי אני אלך לפסטיגל חחח 2.מה אני אלבש לברית של בן דוד שלי החדש 3.מה הרופא יגיד לי לקחת מחר לפנים שלי 4.מה המחנכת שלי תגיד עליי ביום הורים 5.על דיקוש שלייי 6.על אחיינים שלי כרגע הם נסעו:( 7.על מחר איזה יום יהיה בבית ספרר 8.על רקדן נולד עוד מעט עפה לראות חח 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: 1.מברשת שיניים ומשחה 2.המשחה לפנים שלייי טיפול קפדני חיחי 3.אם פי 3 4.פלאפון 5.בגדים 6.מחשב 7.טלויזיה 6 דברים שאני עושה כל יום: 1.שוטפת פנים 2.מצחצחת שיניים 3.מדברת בטלפון 4.יושבת על המחשב 5.אוכלת 6.ישנה 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1.לראות את כל האנשים שאני אוהבת 2.להתחתן ולהביא ילדים שימשיכו את הדור שלי חחחח 3.לבנות קריירה שאני יאהב וירויח בה טוב 4.להוריש את כל הכסף שלי חחחחחחח (אם יש).. 5.ולהגיד לאמא תודה על הכלל ושאני אוהבת אותה!! 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 1.לא יגנוב 2.לא יאכל מאכלים חיים בעעעעע 3.לא יפגע בחברות שאני אוהבת!!!!בכוונה!!.. 4.לא ימכור את עצמי בשביל כסף 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: 1.איזה עייפה אנייייי אמאאאא מה השעה שבע?!? 2.מה קורה במחשב.. 3.להספיק את הכל לפני שבע וחצי שההסעה באה חחחח 2 בגדים אהובים עליי: 1.ג'ינס שאני מתה עליוו 2.ומיני גי'נס של פוקס.. אדם אחד שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם? ת'אמת שאני לא יכולה להגיד אדם אחד.. כי אני אוהבת הרבה אנשים והרבה אנשים יקרים וחשובים לי בעולם הזה!! סורי שאלה קשה.. אחלה שאלון סיון טנקיוווו נשמההה:)

למעלה