עונההההההההההההה
10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם--אמא,אבא,אחותי,סבא,סבתא,מלודי,דיקלה,רוני,מורל,הוד.... 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול--צ'יפס,המבורגר,אורז,סלט פירות,סלט רגיל,במבה,ביסלי,תפוציפס,מסטיקים,סוכריות ו...שוקלד... 8 דברים שרצים לי בראש כרגע מתי כבר יגיע 8:15,מה מללודי צריכה להגיד לי,איפה דקל המאמי,מה עם מורל?!,אממ,,,איזה שיר אני ישים עכשיו,מה השאלה הבאה,למה אני כול-כך מצוננת,מה יקרה היום...[לא משנה איפה] 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום המיקלדת,העכבר,הקלמר,עטים,דפים,השלט של הטלוויזיה,הפאלפון.. 6 דברים שאני עושה כל יום--הולכת לבצפר,שומעת שירים,משחקת במחשב,גולשת בפורום,מדברת בטלפון,רואה טלווזיה... 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות-לודעת,לודעת,לודעת,לודעת,לודעת... 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה-אני לא יוכאל דברים מהטבע..בעע 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעורר/ת-מה יהיה בבצפר,אם יתנו לי שיעורים,אם מלודי תתיקשר בבוקר [מלודי יודעת למה חחחח] 2 בגדים אהובים עלי-המכנס שאני לובשת עכשיו [של x boy...] אממ..והסוודר הורד שלי... אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם-אחותי! אין עלייה כפרע עלייה זהווווווווווווו=]]