שאלון נחמד...

שאלון נחמד...

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם
מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם
מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע
אתם מרוצים מהשיער שלכם
מה הייתם משנים בו
(צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער
לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים
מה השיער הכי יפה שראיתם
תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
מה צבע העיניים שכובש אתכם?
עיניים גדולות או קטנות?
מה צבע העיניים שלכם?
מרוצים ממנו?
ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?
מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?
אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?
אתם מדברים עם העיניים?
יש לכם משקפיים?
עדשות?
פנים פנים מאורכות או קצרות?
רזות או שמנמנות?
מה לדעתכם הכי יפה בפנים?
איך נראות הפנים שלכם?
מרוצים מהם?
מה הייתם משנים בהם?
מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם?
(תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף
יש לכם אף סולד או להפך?
מרוצים מהאף שלכם?
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם?
(לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף?
האם אתם אוהבים פני ירח?
(אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך?
יש לכם נמשים?
אתם מתאפרים?
מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם?
(תיאור) יש לכם קמטים?
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
יש לכם חיוך יפה?
מה החיוך הכי יפה שראיתם?
יש לכם שפתיים יפות?
למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?
איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
מרוצים מהשפתיים שלכם?
הן מתקלפות?
אתם שמים שפתון
? יש לכם אזניים בולטות?
יש לכם חצ'קונים?
אתם מורטים גבות?
גוף: אתם גבוהים?
יש לכם משקל עודף?
לבנות: יש לכן חזה גדול?
יש לכם רגליים ארוכות?
יש לכם מתניים?
מה צבע העור שלכם?
מרוצים ממנו?
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?
מרוצים מהגוף שלכם?
לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
אתם שעירים?
איפה כבר הורדתם שיערות?
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
יש לכם הרבה בגדים?
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
אתם לובשים צבעים תואמים?
מה הסגנון שלכם?
(חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?
ועוד בנושא מראה...
מרוצים מהמראה שלכם?
היסטריים לגבי המראה?
אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה?
(לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי?
נותנים לכם מחמאות על המראה?
מרגישים טוב עם עצמכם?
מה הכי חשוב לכם במראה?
איפה הכי טוב לקנות לחם?

טובב אז אניי ראשוןןןןן(משעמם)

מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?
תלוי כול אחד זה שונה.. מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?
בשיער...סגול..ורוד...יש כאלו פחחחחחחח... מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)
לדעתי חלק...או תלתלים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת ?
לא ארוך מדי ולא קצר מידי שקצת יעבור את הכתפיים וזהו.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן ?
קוצים..שזה קצוץ מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?
משהו באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם ?
כן מה הייתם משנים בו ? (צבע, מבנה וכו'...)
אממ...הייתי מעדיף שיער חלק ולא מתולתל.. אתם בעד לצבוע את השיער?
אממ יש כאלו שזה יעזור להם ויש כאלו שעדיף שלא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים ?
כול צבע חוץ מגוונים בשיער.. מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט!?
ת'אמת אני כימעט נידלק על כולסוג שיער כי לכול אחד זה משהו שונה.. כמו לשירי מימון...יש לה שיער מהמהמם....ולשרית יש שיער מעלף...זה שונה... האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?
לא לא נירא לי... עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?
כחולות..ירוקות...חום דבש ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?
יש כמה כחולות...ירוקות...וחום דבש עיניים גדולות או קטנות?
בנונים מה צבע העיניים שלכם?
חומות מרוצים ממנו?
כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
אממ כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?
פחחחחחחחחחחחח מההההההה מממש לאאאאאאאאאאאא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?
אמרתי כבר אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
חח תגידו אתם.... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
במיקרה לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?
לא יודע לא מביןבזה אתם מדברים עם העיניים?
בטחחחחחחחחחחחח...כול בוקר אני שואל אותם ממצב? הכול פ'סדר? כול בוקר אנחנו מדברים... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... יש לכם משקפיים?
לאאאאאאאאאא...
אבל לסמיילי כן עדשות?
גם פנים פנים מאורכות או קצרות?
קצרוץ רזות או שמנמנות?
רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?
עייניים איך נראות הפנים שלכם?
תגידו אתם מרוצים מהם?
חיחי כן מה הייתם משנים בהם?
אולי אף מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)
של שרית...ושל שרה אחותי.. יש לכם בלוטה באף
וואלה לא יודע פחחחחח... יש לכם אף סולד או להפך? מהההההה? מרוצים מהאף שלכם?
האמת שלא ממש...לא אוהב אותו....אני בברוגז איתו.......שניםםם מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
יש הרבה... מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)
לא זכור לי הייתם עושים ניתוח אף?
לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)
לאאאאאאאאאאאא מצח גבוה או נמוך?
נמוך יש לכם נמשים?
כן אתם מתאפרים?
לאאאאאאאאא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)
אין לי כוח לתאר....של שרית וזהו... יש לכם קמטים?
לא אולי בגיל יותר מבוגר.....50-60-70 ככה... מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
יש לכם חיוך יפה?
תגידו אתם מה החיוך הכי יפה שראיתם?
של שרית יש לה חיוך ממיס לבבות יש לכם שפתיים יפות?
תגידו אתם למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?
שריתתתתתת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
שלשרית
מרוצים מהשפתיים שלכם?
כן הן מתקלפות?
לא אתם שמים שפתון ?
לא יש לכם אזניים בולטות?
לא יש לכם חצ'קונים?
לא אתם מורטים גבות?
לא גוף: אתם גבוהים?
לא ממש יש לכם משקל עודף?
לא יש לכם רגליים ארוכות?
לא מה צבע העור שלכם?
בהיר מרוצים ממנו?
כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?
שזוף מרוצים מהגוף שלכם?
כן לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?
בוקסר האמת אתם שעירים?
לאא איפה כבר הורדתם שיערות?
לא הורדתי בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
מכנסיים לבנים חולצות לבנות... מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
הכולללל יש לכם הרבה בגדים?
כן לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
יש הרבה שילובים יפים....אני אוהב שילוב עם לבן אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?
לא אתם לובשים צבעים תואמים?
לפעמים אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? אמממ...לא ממש היסטרים...אבל אני מקפיד על בגדים יפים מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?
אממ בגדים לא עם צבעים עזים מידי.... ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
כן היסטריים לגבי המראה?
אממ...מקפיד אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?
טוב....ותגידו אתם???????? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא:

KLSVM15

New member
עוננננההה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם אדום מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם אפור מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) לי יש שיער חלק ארוך אבל אני רוצה תלתלים זיגזג.. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת ארוךך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן קוצים מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם כן רק הייתי רוצה תלתלים מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...) צבע ותלתלייים אתם בעד לצבוע את השיער לא בגיל שלי.. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים לשחור מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט! חחחחח שאלה מטמטמת האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד לא.. עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לאא מה צבע העיניים שכובש אתכם? לא משנה לי עיניים גדולות או קטנות? בטאמצע מה צבע העיניים שלכם? דבש מרוצים ממנו? אממ.. לא מתנגדת אבל מבאס שכולם אצלי במשפחה עם ירוק ורק אני לא ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? לא יודעת.. אתם יודעים לכבוש עם העיניים? חח לא ניסיתיי אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מסקרה שחורה עיפרון שחור עם שפיץ קטן לכיוון האף וקו ממשיך יציאה מהעין וצלליות עדינות אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? כן עדשות? כן פנים פנים מאורכות או קצרות? לא יודעת רזות או שמנמנות? באמצע מה לדעתכם הכי יפה בפנים? השפתיים איך נראות הפנים שלכם? לא עגולות מידי ולא אליפסה מידי.. מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? אמממממ... את הנקודת חן הקטנה שיש לי בלחי מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) שרית חדד ואין צורך לתאר יש לכם בלוטה באף לא יש לכם אף סולד או להפך? נראה לי שיש לי סולד מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? שלי:) מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) אף של המורה לגאוגרפיה בחטיבה חחחחחחחעקווםםםם הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) חח לאא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) שרית חחח יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? סיליקון בומבילה יש לכם חיוך יפה? לא יודעת מה החיוך הכי יפה שראיתם? שרית חדד יש לכם שפתיים יפות? כן:) למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לשרית חח איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? לא יודעת לא חושבת על זה מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון ? לפעמים יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? קצת לא בולטים אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? 1.60 נראה לי יש לכם משקל עודף? כן לבנות: יש לכן חזה גדול? כן יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? שזוף מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שזוף מרוצים מהגוף שלכם? אפשר לעשות דיאטה.. לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רגלים גבות בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מכנסי דייגים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? לא יודעת יש לכם הרבה בגדים? כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס וגופיה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן אתם לובשים צבעים תואמים? מתאימים לא תמיד תואמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) מגווונת מאוודד גם חושפני וגם זרוק שאנטי כזה ולפעמים פריקי ולפעמים פאקאציי תלוי במצב רוח אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? לא יודעת ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) חח לא עולה לי בראש הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? לרוב כן מה הכי חשוב לכם במראה? השיער איפה הכי טוב לקנות לחם? חחחחחחחחחחחח בחנות??

liron162

New member
עונה..

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?..שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם ? אמממ..לא יודעת מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) ? חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת ? ארוך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן ? קצר.. מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע ? שיער דליל אתם מרוצים מהשיער שלכם ? כן מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)? כלום אתם בעד לצבוע את השיער ? לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים ? לאף צבע לא הייתי צובעת.. מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט!? לא יודעת.. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד ? כן..זה מגניב עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם ? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? שחור עיניים גדולות או קטנות? קטנות מה צבע העיניים שלכם? חום מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אולי.. אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? מסקרה.. אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? לא יודעת רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיניים איך נראות הפנים שלכם? נראות בסדר..סבבה מרוצים מהם? נראה לי שכן מה הייתם משנים בהם? אמממ.. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) לא יודעת יש לכם בלוטה באף ? לא יש לכם אף סולד או להפך? לא יודעת מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? לא יודעת מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) לא יודעת הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) לא יודעת יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? לא יודעת יש לכם חיוך יפה? כן מה החיוך הכי יפה שראיתם? אמממ..לא יודעת יש לכם שפתיים יפות? נראה לי שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? לא יודעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? לא יודעת מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון ? לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? לא מטר 1.60 בערך יש לכם משקל עודף? לא לבנות: יש לכן חזה גדול? לא..כל כך יש לכם רגליים ארוכות? לא יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? חום מרוצים ממנו? בערך.. מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שזוף מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? לא איפה כבר הורדתם שיערות? רגליים בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? ג'ינסים מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינסים יש לכם הרבה בגדים? בערך כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס וחולצה לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) תלוי..לאן הולכים..ומתי אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? אממ..מכנס דייגים ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? נראה לי שכן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) לא יודעת הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא צריכה.. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? השיער איפה הכי טוב לקנות לחם? בסופר.. תודה על השאלוןןןןן!!!

עונההה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?זה תלוי למי...אני מאוד אוהבת שיער בהיר מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?סגול..ראיתי אישה זקנה עם שיער סגול...בעע מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)?חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?לכל אחת מתאים אורך אחר מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?אני אוהבת שיער ארוך אבל רק אם הוא חלק... מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם?כן מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)?הייתי רוצה שהוא יהיה יותר חלק... אתם בעד לצבוע את השיער?לא לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?סגול מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט?מממ...שיער חלק ממש ממש חלק ארוךך בלונדינייי ממש יפהההה! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד?יש לי מישהי עם שיער כזה בביניין..זה לא משהו עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?ירוק עיניים גדולות או קטנות?לא גדולות מידי ולא קטנות מידי מה צבע העיניים שלכם?יש לי עין אחת בצבע חום בהיר ואחת בצבע חום כהה מרוצים ממנו?כן זה מיוחד ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?לא מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?ירוק אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אולי... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?עיפרון שחור וצלליות בהירות אתם מדברים עם העיניים?כן יש לכם משקפיים?כן עדשות?לא פנים פנים מאורכות או קצרות?לא יודעת רזות או שמנמנות?רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?העיניים איך נראות הפנים שלכם?נראות טוב...אין לי כוח לפרט מרוצים מהם?כן מה הייתם משנים בהם?לא יודעת מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)לא עולה לי מישהו עכשיו יש לכם בלוטה באף?לא יש לכם אף סולד או להפך?לא סולד ולא להפך...הוא כזה באמצע מרוצים מהאף שלכם?כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?של אחי...הוא עגול וחמוד כזה מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)?אף גדול כזה עם עצם כזאת באמצע ושערותץ בתוך הנחיריים הייתם עושים ניתוח אף?לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)?לא מצח גבוה או נמוך?נמוך יש לכם נמשים?לא אתם מתאפרים?לפעמים מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)של תינוק...יש לתינוקות פנים כאלה חמודות לא צריך לפרט יש לכם קמטים?לא! מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?לא יודעת יש לכם חיוך יפה?יש לי חיוך קטנצ'יק.. מה החיוך הכי יפה שראיתם?החיוך של חבר שלי לשעבר יש לכם שפתיים יפות?כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לא יודעת איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?שפתיים עבות כאלה...אבל לא יותר מידי! מרוצים מהשפתיים שלכם?כן הן מתקלפות?בחורף אתם שמים שפתון?כשצריך יש לכם אזניים בולטות?לא יש לי אוזנים קטנות יש לכם חצ'קונים?טיפה אתם מורטים גבות?כן גוף: אתם גבוהים?לא יש לכם משקל עודף?לא לבנות: יש לכן חזה גדול?בינוני יש לכם רגליים ארוכות?לא כל כך יש לכם מתניים?כן מה צבע העור שלכם?בהיר מרוצים ממנו?לא..אני רוצה להיות טיפה כהה יותר מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?חום אבל עדין כזה מרוצים מהגוף שלכם?כןן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר?-- אתם שעירים?לא איפה כבר הורדתם שיערות?רגליים בית שחי מפשעות גבות ושפם בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?אני אוהבת חולצות מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?יש לי איזה גופייה שחורה ממש יפה אני הכי אוהבת אותה יש לכם הרבה בגדים?בערך לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?זה תלוי על מי לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?כנ"ל אתם מתאימים את הגרביים לבגדים?לא תמיד אתם לובשים צבעים תואמים?כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)?גופיה וג'ינס אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?לפעמיים מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?כל מיני בגדים יותר מידי צבעוניים ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?כן היסטריים לגבי המראה?לפעמיים אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?טוב מאוד מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים)?אממ...שיער שחור חלק עיניים ירוקות צבע עור שחום בלי חולצה ומכנס של ים כזה (מדובר על בן כמובןןן) הייתם עושים ניתוח פלסטי?אם אני יצטרך נותנים לכם מחמאות על המראה?כן מרגישים טוב עם עצמכם?כן מה הכי חשוב לכם במראה?בגדים ושיער איפה הכי טוב לקנות לחם?מה הקשר עכשיו!? אבל באמפייה... רותם תודה על השאלוןןן היה מוי מוי כייף

oneheart1

New member
עונה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)? חלק מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד הכתפיים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? רגיל אתם מרוצים מהשיער שלכם מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)? סוג שיער אתם בעד לצבוע את השיער? כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? בלונד מה השיער הכי יפה שראיתם? לא ראיתי האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? כן עיניים: מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול עיניים גדולות או קטנות? קטנות מה צבע העיניים שלכם? חום כהה מרוצים ממנו? כן ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול/ירוק אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? צללית אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים: פנים מאורכות או קצרות? קצרות רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? כן מה הייתם משנים בהם? כלום מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף יש לכם אף סולד או להפך? לא מרוצים מהאף שלכם? כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? נמוך יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? כן מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון ? כן יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? כן לבנות: יש לכן חזה גדול? כן יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? כן מה צבע העור שלכם? לבן מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה מה שילוב הבגדים הכי יפה? חולצה ומכנס אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן אתם לובשים צבעים תואמים? כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) פשוט אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? צהוב מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן נותנים לכם מחמאות על המראה? כן מרגישים טוב עם עצמכם? כן מה הכי חשוב לכם במראה? שיער

Music4Life

New member
Yupiiiii I-A-O ../images/Emo6.gif

ובנימה זו : יענה לכם....
שיער:
חום מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם
כמו שלי...שטני כזה... מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם
בלונד פלטינה (שונאת את זה) או כל אחד מהצבכים הנ"ל : ירוק, סגול, אדום בוהק, כחול, ורוד.... מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)
הא לא יודעת....זה מאד תלוי... מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת
אמממ...איך אסביר? אחרי הכתפיים זה בטוח מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן
אני די אוהבת גברים עם שיער ארוך... מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע
באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם
כן מאד מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)
כלום אתם בעד לצבוע את השיער
כן למה לא? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים
אחד מהצבעים שהזכרתי בהתחלה חחחח. מה אני? פנקיסטית??? מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט!
אויש נו...נגיד - השיער של שרית. הוא מדהים לדעתי...בעיקר בעיקר כשהוא טיבעי מתולתל.. האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד
כן ראיתי עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם
ירוקות!!! ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
אומרים שאליזבט טיילור היא בעלת עיניים סגולות... מה צבע העיניים שכובש אתכם?
כחול וירוק וגןם חום בהיר בהיר שזה מטריף לדעתי עיניים גדולות או קטנות?
בינוניות מה צבע העיניים שלכם?
חום מרוצים ממנו?
אמממ הוא בסדר...אבל הייתי מחליפה בשמחה ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
כן אנשים שחומי עור כמו אתיופים או כושים, וזה מאד יפה האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?
כן בהחלט מתאים... מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?
ירוק מאד מאד בהיר..זה מדהים, חתולי כזה..מיאוווווו....
חחחחחחח אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
אמממ לא יודעת... אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
ממש לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?
אני לא מבינה באיפור כל כך.... אתם מדברים עם העיניים?
טוב די כבר לדבר על עיניים !!! יש לכם משקפיים?
עדשות עדשות?
יאפפפ פנים פנים מאורכות או קצרות?
זה תלוי בבנאדם... רזות או שמנמנות?
רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים?
עיניים ושפתיים איך נראות הפנים שלכם?
נראות סבבה מרוצים מהם?
חחח כן מה הייתם משנים בהם?
כלום מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)
בר רפאלי !!! יש לכם בלוטה באף
אה?? יש לכם אף סולד או להפך?
סולד מרוצים מהאף שלכם?
כן מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
אוישששש...איזה שאלות רותםםםםםם מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)
לא יודעת הייתם עושים ניתוח אף?
מה פתאום!!! האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)
איכססססס, מפחיד מצח גבוה או נמוך?
בינוני יש לכם נמשים?
כן יש קצת.... אתם מתאפרים?
לא ממש מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור)
של שריתו'ש........אני אוהבת את הפנים שלה, הן כל כך מתוקוווות
יש לכם קמטים?
לאאאאאאאאא, הלו אני בת 24....לא להסחף מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
יש ויש יש לכם חיוך יפה?
אממ אומרים לי שכן מה החיוך הכי יפה שראיתם?
של שרית חדד, מייקל ג'קסון, ג'וליה רוברטס..חיוכים יפים וגדולים! יש לכם שפתיים יפות?
אומרים לי שכן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?
המממממממ לא עולה לי אדם מסוים לראש, אבל יש מלא נשים עם שפתיים מדהימות איזה שפתיים אתם רוצים לנשק?
אוווו...זה כבר שאלה אישית...והתשובה חסויה בהחלט !!!!!!!!!!!!
מרוצים מהשפתיים שלכם?
האמת שכן הן מתקלפות?
הן מהההההההה ????????? אתם שמים שפתון ?
נגד יובש, כן. אודם, לא יש לכם אזניים בולטות?
תודה לאל לא! יש לכם חצ'קונים?
היה לי פעם...כשהייתי בגיל ההתבגרות... אתם מורטים גבות?
בחיים לא מרטי גבות..חוצמזה, זה נראה כואב וברוך השםם, אני לא צריכה גוף: אתם גבוהים?
לא גבוהה בכלל.. יש לכם משקל עודף?
לא יש לי חוסר משקל חחחחחחחחחח, סתם אני רזה אבל בדיוק בטווח לבנות: יש לכן חזה גדול?
ווווי...אני לא בטוחה שבא לי לדבר על החזה שלי בפורום פה...חחח, אבל אני רק אגיד שאני כולי פורפורציונית בגוף (איזה מזל אה?)...ואין לי תלונות
יש לכם רגליים ארוכות?
האמת שכן, רגליים ארוכות יש לי, וזו הסיבה למה אני נראת יותר גבוהה ממה שאני...חיחיחי יש לכם מתניים?
נו ברור... מה צבע העור שלכם?
לבנה, אבל תפסתי צבע הזמן האחרון מרוצים ממנו?
כן אבל אני רוצה יותר צבעעעעעעעע מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?
איזה שאלות מעייפות, באמא שלי.... מרוצים מהגוף שלכם?
כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה?
מה ???????? רותם - אתה תחטוף מכות בסוף השאלון הזה...חחחח בגדים: מה הבגד האהוב עליכם?
האמת - ג'ינס וחולצה יפה מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?
לא יודעת, יש הרבה... יש לכם הרבה בגדים?
כן לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה?
לא יודעת יש מלאאאאאאאא שילובים יפייפים!!! אתם לובשים צבעים תואמים?
אממ כן מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)
ספורט- אלגנט אתם היסטריים לגבי מה

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif ועוד קצת........

מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)
ספורט- אלגנט אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?
לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים?
וואלה לא יודעת ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם?
ברוך השם היסטריים לגבי המראה?
לאאאאאאאא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף?
לא אוהבת להחמיא לעצמי...עבור.... הייתם עושים ניתוח פלסטי?
למה אני צריכה?! נותנים לכם מחמאות על המראה?
נותנים המון
מרגישים טוב עם עצמכם?
יאפ מרגישה מעולההה מה הכי חשוב לכם במראה?
יש יותר מדבר אחד איפה הכי טוב לקנות לחם?
איזה שאלה לא קשורה - המממ לחם טוב אפשר להשיג ב..אני לא מכירה שמות של מקומות אבל יש את הלחמים האלה המדהימים שבתוכום יש כל מיני אגוזים ודברים כאלה, לחם מעולה מעולה מעולההההה !! אולי ב"לחם ארז"...לא יודעת.... תודה רותם, למרות שהיו כמה שאלות "חודרניות"...אבל זה בסיידר ! :)

עונה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם?בלונד מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם?סגול מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)? חלק או תלתלים תלוי על מי מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת?ארוך מדורג מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? קצר מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע?סמיך לבן כי אז הוא לא מתקרח מהר משו כזה שמעתי אתזה איפשהו ולבנות באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)?הייתי רוצה כמה שינויים אבל לא כל דבר מתאים לי אתם בעד לצבוע את השיער?כן לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים?אדום מה השיער הכי יפה שראיתם?של איזה דוגמנית אחת אנאעראף האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? כן אבל תלוי בפנים שלה עיניים: מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם?ירוק ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא מה צבע העיניים שכובש אתכם?ירוק עיניים גדולות או קטנות?גדולות אבל לא מדי מה צבע העיניים שלכם? חום כהה מרוצים ממנו?לא הכי ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?לא האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כן מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול/ירוק אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?תלוי מה הן לובשות אתם מדברים עם העיניים? לא יש לכם משקפיים? כע פנים: פנים מאורכות או קצרות?מאורכות רזות או שמנמנות? רזות מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים איך נראות הפנים שלכם?אנאעראף מרוצים מהם? בערך חח מה הייתם משנים בהם?אף מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם?טיירה בנקס יש לכם בלוטה באף יש לכם אף סולד או להפך?לא אבל יש לי יחסית אף גדול חח לא מרוצים מהאף שלכם? לא מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? לא יודע הייתם עושים ניתוח אף?כן אבל אחרי שראיתי איך עושים את זה לא נראה לי זה נראה כואב אאוץ האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך?איפשהו באמצע יש לכם נמשים? לא אתם מתאפרים? לא מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם?מיקי מאוס חח סתם יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?ראיתי מלא יש לכם חיוך יפה?בערך מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? כן למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? טיירה בנקס מרוצים מהשפתיים שלכם? כן הן מתקלפות? לא אתם שמים שפתון ?לא יש לכם אזניים בולטות? לא יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות?לא אתם גבוהים?כע יש לכם משקל עודף? לא יש לכם רגליים ארוכות?כן מה צבע העור שלכם?מוקה מרוצים ממנו? כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? שזוף מרוצים מהגוף שלכם? מאוד תחתונים רגילים או בוקסר?בוקסר אתם שעירים?לא ממש איפה כבר הורדתם שיערות? לא הורדתי מה הבגד האהוב עליכם? כל מה שיפה עליי חחח מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם?כמעט הכל יש לכם הרבה בגדים? כן מה שילוב הבגדים הכי יפה?כל דבר שמתאים צריך לראות בעין אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא אתם לובשים צבעים תואמים?לא ממש אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים?אין לי מה להיות היסטרי תמיד אני מתלבש יפה חח מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? הכל אבל שיהיה בסטייל מרוצים מהמראה שלכם?בעיקרון כן היסטריים לגבי המראה?לא ממש אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה?אנאעראף תודה על השאלון!!!

עונההה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם
שטני מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם
ג'ינג'י מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...)
תלתלים מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת
דיי ארוך מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן
קצר. לא ארוך מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע
באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם
לא ממש הלכתי לספרית לעשות תסרוקת לחתונה והיא גם סיפרה אותי!!! אבל בסה"כ הוא פסדר מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)
שיהיה קצת יותר ארוך אתם בעד לצבוע את השיער
לא ממש לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים
אדום בעעעע מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט!
מאיפה אני יודעת?? האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד
יאאאק עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם
ירוקות ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות?
לאאא... מה צבע העיניים שכובש אתכם?
ירוקות עיניים גדולות או קטנות?
קטנות מה צבע העיניים שלכם?
ירוק-חום כזה (כמו של צביה...) מרוצים ממנו?
יאפ ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי?
כן האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות?
לא ממש מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם?
ירוקות משולבות עם תכלת ואפור אתם יודעים לכבוש עם העיניים?
לא ניסיתי
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"?
לא מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים?
כמו של שרית. זה פשוט מהמם איך שהיא מתאפרת. אתם מדברים עם העיניים?
חחח לא.. יש לכם משקפיים?
לא. עדשות?
לא. פנים פנים מאורכות או קצרות?
מאורכות רזות או שמנמנות?
רזות, רק לתינוקות צריך שיהיה שמנמנות. אחרת איך נאכל אותם??? מה לדעתכם הכי יפה בפנים?
עיניים איך נראות הפנים שלכם?
דיי פסדר מרוצים מהם?
כן מה הייתם משנים בהם?
את הנקודת חן.. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו)
סבבה אני יגיד את בראד פיט. טוב? אתם יודעים איך הוא נראה יש לכם בלוטה באף
חחחחחחחחחחח לא... יש לכם אף סולד או להפך?
לא יודעת.. מרוצים מהאף שלכם?
קצת מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם?
של הבת של בראד פיט.. מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)
עם שערות על האף. לא בפנים! על!!! הייתם עושים ניתוח אף?
לא האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות)
לא מצח גבוה או נמוך?
באמצע יש לכם נמשים?
לא אתם מתאפרים?
לא יש לכם קמטים?
לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם?
דריזלה ואנסטסיה יש לכם חיוך יפה?
כן.. מה החיוך הכי יפה שראיתם?
של שרית.. יש לכם שפתיים יפות?
אממ.... פסדר למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?
לא יודעת מרוצים מהשפתיים שלכם?
כן הן מתקלפות?
לא אתם שמים שפתון ?
לפעמים יש לכם אזניים בולטות?
לא יש לכם חצ'קונים?
לא אתם מורטים גבות?
כן גוף: אתם גבוהים?
חחח ממש לא...... אני 1.53
יש לכם משקל עודף?
לא יש לכם רגליים ארוכות?
לא יש לכם מתניים?
לא מה צבע העור שלכם?
לא כהה מידיי ולא בהיר מידיי מרוצים ממנו?
כן מה צבע העור הכי יפה לדעתכם?
כמו שלי... מרוצים מהגוף שלכם?
כן

שרית777

New member
עונה

שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? שחור
מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם ? ירוק
מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) חלק עם מעט גלי
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת ? עד לתבור
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן ? קוצים
מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אמצע
אתם מרוצים מהשיער שלכם ? לפעמים לרוב כן
מה הייתם משנים בו (צבע, מבנה וכו'...)? אני הולכת לדרג אותו יותר
אתם בעד לצבוע את השיער ? לא
לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים ? בלונד
מה השיער הכי יפה שראיתם תארו בפירוט! שיער שתני חלק ורק בקצוות בקבוקים ממש ממש יפה
האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד ? לא
עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם ? ירוק
ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא
מה צבע העיניים שכובש אתכם? ירוק
עיניים גדולות או קטנות? גדולות..חח אבל לא ממש גדול
מה צבע העיניים שלכם? חום שחור
מרוצים ממנו? לא
ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כן
האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? תלוי =\
מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? ירוק
אתם יודעים לכבוש עם העיניים? כן
אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? לא
מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? עדין |פרח\ אתם מדברים עם העיניים? כם
יש לכם משקפיים? לא
עדשות? לא
פנים פנים מאורכות או קצרות? מאורכות חחח אבל גם לא ממש
רזות או שמנמנות? רזות
מה לדעתכם הכי יפה בפנים? עיניים
איך נראות הפנים שלכם? צבע העור שלי קצת שחום ויש לי עיניים חום שחור ומאוד עדינות חח..
מרוצים מהם? כן
מה הייתם משנים בהם? עיינים
מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) רובי עיניים ירוקות גבות גבוהות צבע עור שחום יש לכם בלוטה באף לא
יש לכם אף סולד או להפך? אממ.. לא יודעת אין לי אף סולד אבל אף סבבה =]
מרוצים מהאף שלכם? כן
מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? חחח.. אני לא שמה לב לחלק הזה |פרח\ מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)..חחח
הייתם עושים ניתוח אף? לא
האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא
מצח גבוה או נמוך? נמוך
יש לכם נמשים? לא
אתם מתאפרים? כן
מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) כל הפנים של הילדים הקטנים ! |פרח\ יש לכם קמטים? לא
מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? מכשפה חח.
יש לכם חיוך יפה? בנתים לא אבל שיורידו לי את הריבועים אז כן !
מה החיוך הכי יפה שראיתם? לא יודעת =\
יש לכם שפתיים יפות? כן
למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? רובי מהטלנובלה..חח.
איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? חמודת
מרוצים מהשפתיים שלכם? כן
הן מתקלפות? לפעמים
אתם שמים שפתון ?כן
יש לכם אזניים בולטות? לא
יש לכם חצ'קונים? קצת
אתם מורטים גבות? כן
גוף: אתם גבוהים? לא
יש לכם משקל עודף? לא
לבנות: יש לכן חזה גדול? בינוני
יש לכם רגליים ארוכות? בערך.. מזה ארוך ?
יש לכם מתניים? מה הכוונה?
מה צבע העור שלכם? חום בהיר
מרוצים ממנו? לא
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? לבן שזוף חח..
מרוצים מהגוף שלכם? כן
לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה ..
לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? --------- אתם שעירים? לא
איפה כבר הורדתם שיערות? גבות רגלים בית שחי =]
בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? גופיות
מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? את כל הגופיות
יש לכם הרבה בגדים? כן
לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ג'ינס עם גופיה ואם זה מתאים אז חגורה יפה!
לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? ------ אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? לא
אתם לובשים צבעים תואמים? בערך אבל לא מכנים ורודות עם חולצה ורודה..חח.
מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...)חושפני אבל לא ממש ממש |פרח\ אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא
מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חולצות שחורות זרוקות |פרח\ ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן
היסטריים לגבי המראה? לא ממש
אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? טוב מאוד מאוד!
מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) ? עיניים ירוקות עם עור חום בהיר וגבות מסודרות ויפות
הייתם עושים ניתוח פלסטי? לא
נותנים לכם מחמאות על המראה? כן
מרגישים טוב עם עצמכם? כן
מה הכי חשוב לכם במראה? הפנים
איפה הכי טוב לקנות לחם? לא יודעת !!! חחח.. למה השאלה הזאת קצת תקועה!?
שאלון חמוד ביותר =]

למעלה