שאלון נחמד...

pretty woman 1

New member
שאלון נחמד...

שאלון קצת ארוך - אבל לא נורא בשביל להעביר את השעמום. קרדיט לפורום "שאלונים וסקרים". -זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? *גוף שרירי או רגיל? *צבעי גועש או צבעי שמן? *עברי לידר או אביב גפן? *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? *בורקס או פשטידה? *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה? *מיים קרים או שוקו קר? *ענבים או בננה? *ירח או כוכבים? *אריק איינשטיין או גידי גוב? *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? *ג'ודו או איגרוף? *חצאית ארוכה או חצאית מיני? *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? *מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? *מה עושה לך את זה בבני המין השני? *מה הכי חשוב בזוגיות? *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: *רואה הרבה טלוויזיה? *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? *מה הוא האוטו האהוב עליך? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? *איך היה? *האם בכית פעם בגלל אהבה? *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? *דאגן/ית? *תמים/ה? *רומנטי/ת? *פחדן/ית? *ביישן/ית? *אמיץ/ה? *חזק/ה מבחינה פיזית? *מרבה לשקר? *שוויצר/ית? *חם/ת מזג? *אובססיבי/ת? *טיפוס של נוסטלגיה? *מנומס/ת? -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': *עיתון אהוב: *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק: *בילוי אהוב: *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: *תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: *שפה אהובה: *ירק אהוב: *פרח אהוב: *שם אהוב לבן/בת: זהו...

pretty woman 1

New member
תשובות שלי!../images/Emo13.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן?צבעי שמן *עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?נגד *נשיקה במצח או בפה?בפה *מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר *ענבים או בננה?ענבים *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה שחר *ג'ודו או איגרוף?ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני?חצאית מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?משקפיי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?בהכל -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לא זוכרת... *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים *מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה. לכבד. ולהאמין אחד בשני *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?לא משו אנחנו רבים הרבה רק עם אח אחד שלי ששנינו הכי סבבה * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אבא.אמא.שירה(אחיינית שלי).פאפי(הכלב שלי). החברה הכי טובה *רואה הרבה טלוויזיה?מאוד *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?אין לי מושג כמה אבל הרבה *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?לא זוכרת... *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קוראסון *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו קר *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?את כל הרעים מהטלנובלות שמנסים להרוס הכל *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן אבל ממש לפני הרבה זמן גדלנו זה כבר לא קורה בכלל *איך הרגשת עם זה באותו רגע?עצבנית מאוד.. *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא זוכרת *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מטוס *מה הוא האוטו האהוב עליך?לימוזינה *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?אילת שמש חופש כל מה שצריך כדי לחיות *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?ממזמן *איך היה?נחמד אבל לא זוכרת ממש *האם בכית פעם בגלל אהבה?המון... *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא זוכרת... -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור הוא הילד שלי אני יתייחס אליו בצורה שווה *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?חחחחח צוחקת בקול רם *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?חחחח אין מצב שדבר כזה יקרה כולם זקנים ועם כןם מנסה לשכוח ומהר!!! *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת כי בטח יש סיבה טובה לזה לא סתם *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?אמממ אומץ -האם את/ה? *דאגן/ית?לפעמים *תמים/ה?בערך *רומנטי/ת?כןןן *פחדן/ית?לפעמים *ביישן/ית?מאוד *אמיץ/ה?לא ממש *חזק/ה מבחינה פיזית?לא *מרבה לשקר?כשצריך *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?כן *אובססיבי/ת?לא *טיפוס של נוסטלגיה?לא *מנומס/ת?כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':חביתה *עיתון אהוב:ראש 1 *סרט דרמה אהוב:לא יודעת... *מתקן אהוב בלונהפארק:רכבת הרים *בילוי אהוב:הים *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:הראל סקעת *תוכנית אירוח אהובה:לא יועת.. *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לא יודעת.. *תוכנית רדיו אהובה:דידי הררי *זמן אהוב במשך היממה:לילה *שפה אהובה:ספרדית *ירק אהוב:לא אוהבת ירקות *פרח אהוב:אמממ *שם אהוב לבן\לבת:בן הראל וצ'אד

ההראלית

New member
תשובות

לואיס או מרצ'לו - אממ לואיס גוף שרירי או רגיל- אממ קצת שרירי זה נחמד צבעי גואש או שמן- גועש עברי לידר או אביב גפן- עברי לידר מה יותר פוגע מכות או מילים מעליבות- מילים מעליבות בורקס או פשטידה- בורקס שרמנטיות - בעד נשיקה במצח או בפה- בפה ברור מים קרים או שוקו קר- שוקו ענבים או בננה- אממ ואו קשה אפשר גם וגם? טוב ענבים ירח או כוכבים- גם וגם אריק אינשטיין או גידי גוב- לא זה ולא זה אבל אם ממ שמוכרח אז גידי למי אני יותר קרובה- לאמא דמות מה"שיר שלנו" אממ נועה? ג'ודו או אגרוף- ג'ודו חצאית ארוכה או קצרה- אממ ארוכה - מה אני צנועה!!! משקפיי שמש או רגילות- שמש מוזיקה באוטו או בבית- אממ באוטו שאלות כלליות: איזה תקופה הכי מרגשת בחיי- אממ כשהאחייניות שלי נולדו וכשהכרתי את חבר שלי מה עושה לי את זה בבני המין השני- אממ העינייים והשפתיים ררררר מה הכי חשוב בזוגיות- אממ כנות, הבנה, לדעת להיתפשר ואהבה איך היחסים שלי עם אחים שלי- אממ בסדר חמש אנשים החשובים עלי- ההורים שלי, האחים שלי, אחייניות שלי, חבר שלי, אודליה ואורטלוש. רואה הרבה טלויזיה- למי יש זמן? כמה זמן אתה משקיע בטלויזיה- אממ אולי שעתיים מה הדמות שהכי אהבתי בסדרה- אממ ארקל ב"אריזה משפחתית" כי הוא היה קורע אותי ו"אל בנדי" "בנשואים פלוס" מאותה סיבה מה אני נוהגת לאכול בבבוקר- אממ קונפלקס מה אני שותה על הבוקר- אממ נס איזה דמות הכי שנאתי ומדוע- יהודה סעדו ב"כוכב נולד 3" כי יש לו קול צפצפני ואין שום סיבה לכך שמשווים אותו לעמיר בניון כי אין שום דימיון!!! האם קרה לי שחברה קרובה שלי ירדה עלי- כן איך הרגשתי- שמחתי מאוד, היתי מאושרת- מה נראה לך??? נפגעתי מה ההחלטה הכי גורלית שלקחתי בחיים- אממ עדיין לא הגעתי לזה מה הכלי התחבורה האהוב עליך- ג'יפ מה האוטו האהוב עלי- כנ"ל מה העיר האהובה עליך ומדוע- העיר שנולדתי וגדלתי בה- באר שבע ואשדוד- כי חבר שלי גר שם. מתי היתי בלונה פארק- אממ לפני חצי שנה בערך. איך היה - כיף!!! עליתי על המתקנים הכי מפחידים, אני בחורה שאוהבת סכנות!!! האם בכיתי בגלל אהבה- כן לציין אירוע שעשה לי טוב במיוחד בחייך- אתמול- אבל לא יכולה לפרט... אם הילד שלי היה פחות יפה וכ'ו-בטח שהיתי נותנת לו יחס שווה, זה ילד שלי פרי מדמי!!! אם המורה שלי היה מתוודה שהוא מאוהב בי- היתי מחטיפה לו סתירה ומעיפה אותו לכול הרוחות. איכככככככככססססססססססססס אם היתי מאוהבת באחד המורים- אממ מניסיון לא עשיתי כלום!!! אם היתי שונאת אחד החברים שלי- אז הוא לא היה חבר שלי אם היו אומרים לי שאני יכולה לקבל יכולת בלתי אנושית אחת- היתי בוחרת את התכונה לרפא אנשים. האם אתה דאגנית- או או חבל על הזמן. תמימה- מאוד!!! רומנטית- ואו מאוד!!! פחדנית - כןןןןןןןןןןןןןן ביישנית- מאוד!!! אמיצה- חחח אין סיכוי חזקה מבחינה פיזית- כשהיתי יותר קטנה כן עכשיו לא מרבה לשקר- לא שווצרית- לא חמת מזג- חחח אין סיכוי קשה לעצבן אותי אובססבית- תודה לאל לא טיפוס של נוסטלגיה? חהה מנומסת- כן מאוד דברים אהובים מילוי אהוב בסנדוויץ'- אממ נקניק עם חריף, חביתה עם פלפל חריף, אממ ממרח בלי חריף. עיתון אהוב- ידיעות אחרונות ופנאי פלוס סרט דרמה אהוב- אממ טיטאניק מתקן אהוב בלונה פארק- וואו המתקן הכי מסוכן בילוי אהוב- עם החבר שלי בן אדם אהוב שהוא לא מהשפחה- חבר שלי, חברה שלי, ואורטל ואודליה תוכנית אירוח אהובה- אממ יצפאן מגיש תוכנית אהוב- אממ דני קישמרו תוכנית רדיו אהובה- דידי לוקלי ויורם מאה אלפיים ואחת זמן אהוב ביממה- אממ הפסקה שפה אהובה- אנגלית ירק אהוב- אממ אבוקדו פרח אהוב- ורד אדום שם אהוב לבן בת- לבן הראל ולבת עדן. הללויה זה נגמר ישששששששששששששששששששששששששששששששש. סתם תענו מהתשובות הדבליות שלי.

לאו13

New member
עונהה!!../images/Emo141.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס חח *גוף שרירי או רגיל?שרירי אבל לא יותר מידי! *צבעי גועש או צבעי שמן?שמן! *עברי לידר או אביב גפן?עברייייייי!!! *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים..!!
*בורקס או פשטידה?בורקס
*שרמנטיות-בעד או נגד?בעד! *נשיקה במצח או בפה?בפה!
*מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר..אבל בכללי זה תלוי במצב..! *ענבים או בננה?איכסס שניהםם
*ירח או כוכבים?כוכבים
*אריק איינשטיין או גידי גוב?ריק איינשטיין *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שאלה מיותרת..
*דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?חח לא רואה אבל נעמי שחר..! *ג'ודו או איגרוף?איגרוףף יותר מגניבב! *חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיניי
*משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש
*מוזיקה-באוטו או בבית?באוטו!!מתחרפניםםם
-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?סיום כיתה ו' נראה לי.. *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עינייםםם
*מה הכי חשוב בזוגיות?אמון וכנות! *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מצויין! כפרה עליהההה!! * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:ההורים..אחותי..וכמה חברות טובות
*רואה הרבה טלוויזיה?המ-ו-ןןןןןןןן!!
*כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?אמ..כמה שעות טובות! *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אמ..אין לי מושג..אין.. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא.. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו
*איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אממ..עלמה..מטב"ע(שנאתי רק ת'דמותת) *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?אמ..חח לא זוכרת..אבל יש מצב.. *איך הרגשת עם זה באותו רגע?אולי קיוויתי שהיא לא מתכוונת!! *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אמ..עדיין לא הייתה.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע..
*מה הוא האוטו האהוב עליך?מרצדס
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?אין..ככה! *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בחופש הגדולל! *איך היה?מעולההההההה *האם בכית פעם בגלל אהבה?לא..! *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?הלכתי למי שחלםם
-אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברוררררררררר!!! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
ככה בערך.. *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?שוכחת אותו..?
*אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת יש-רררר *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוףף!! -האם את/ה? *דאגן/ית?לא ממש.. *תמים/ה?לפעמים..:-\ *רומנטי/ת?חח נראה לי.. *פחדן/ית?לא.. *ביישן/ית?יש מצבים שכן אבל בכללי לא.. *אמיץ/ה?יש כאלה שאומרים שכן.. *חזק/ה מבחינה פיזית?נחסית כן.. *מרבה לשקר?לא..וגם אם כן זה לעתים רחוקותתת מאודדדדד *שוויצר/ית?מקווה שלא.. *חם/ת מזג?מאודדדדדדד *אובססיבי/ת?לא נראה לי.. *טיפוס של נוסטלגיה?חח אפשר להגיד.. *מנומס/ת?משתדלת.. -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולדדד *עיתון אהוב:מעריב וראש 1 *סרט דרמה אהוב:טיטאניק!!!!! *מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה!! *בילוי אהוב:סתם לצאת לטייל עם החברים.. *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברות..!! *תוכנית אירוח אהובה:אמ..יצפאן *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יצפאן *תוכנית רדיו אהובה:דידי הררי..! *זמן אהוב במשך היממה:הראלללללללל
*שפה אהובה:עברית.. *ירק אהוב:איןןן שונאתת ירקותתתתתתת
*פרח אהוב:חח לא יודעת!! *שם אהוב לבן/בת:אמ..לבת:יעל ובר(וליאור כמובןן) לבן..:הראלל..אלמוג ובר!!

SexiT 4 EveR

New member
עונה נה נה

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן?גואש *עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר
*מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?בעד *נשיקה במצח או בפה?פה *מיים קרים או שוקו קר?שוקו *ענבים או בננה?ענבים *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?אממ.. *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אבא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעמי שחר *ג'ודו או איגרוף?איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?משקפי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לא'דעת.. *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים *מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?פעם ביום מכות.. * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:ליטלי[החברה הכי טובה],אודליה,בר[עוד חברה טובה],אחותי, *רואה הרבה טלוויזיה?כה *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?4 *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?שרון-השיר שלנו..כי היא הייתה חמודה אבל ביצ'ית.. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס.. *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?גלי-השיר שלנו..כי היא לא הייתה קשורה.. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא.. *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?אממ..לא'דעת.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אני מתה על אוטובוסים
*מה הוא האוטו האהוב עליך?GOLF או B.M.W.. *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?לוס אנג'לס-אחותי וכל הסלבס שם
*מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?סופרלנד נחשב? כן כן אז לפני שבוע.. *איך היה?כיףףף *האם בכית פעם בגלל אהבה?כן.. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא'דעת.. -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן..נראה לי.. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?איכססס
*אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?מנסה לשכוח אותו הכי מהר שאפשר... *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?קרה לי כבר..מנתקת קשר.. *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוף -האם את/ה? *דאגן/ית?לא *תמים/ה?לפעמים *רומנטי/ת?בערך.. *פחדן/ית?לא.. *ביישן/ית?כן *אמיץ/ה?לא *חזק/ה מבחינה פיזית?פיזית?לא.. *מרבה לשקר?לא.. *שוויצר/ית?לא.. *חם/ת מזג?לא.. *אובססיבי/ת?אממ.. *טיפוס של נוסטלגיה? *מנומס/ת?קשה להגיד.. -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולד *עיתון אהוב:מעריב לנוער *סרט דרמה אהוב:אממ.. *מתקן אהוב בלונהפארק:בסופרלנד-מפלי האימה *בילוי אהוב:קניוןן *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ליטלוש[החברה הכי טובה שלי] ואודליוש *תוכנית אירוח אהובה:Y בעשר *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לא'דעת *תוכנית רדיו אהובה:לא שומעת רדיו... *זמן אהוב במשך היממה:לילה *שפה אהובה:עברית.. *ירק אהוב:לא אוהבת ירקות.. *פרח אהוב:ורד.. *שם אהוב לבן/בת:דניאל

avigail skaat

New member
תשובות שלי...

*איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס יותר יפה *גוף שרירי או רגיל?ברור שגוף שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן?צבעי שמן *עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה?בפה *מיים קרים או שוקו קר?מים קרים *ענבים או בננה?בננה *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועמי שחר *ג'ודו או איגרוף?איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני?חצאית ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?משקפי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?באוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אין תקופה כזאת *מה עושה לך את זה בבני המין השני?החיוך *מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה ואמון *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מעולים * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אלירן,שושה,עדן,אמא,אבא *רואה הרבה טלוויזיה?די הרבה *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?4 בערך... *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?אין אף אחד מיוחד *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?אני לא אוכלת ארוחת בוקר *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?נס קפה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אין כזאת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע?- *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא ממש זוכרת *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אופנוע *מה הוא האוטו האהוב עליך?גולף *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושליים..זאת עיר יפה וגם הבירה שלנו *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני חצי שנה בערך..אולי פחות *איך היה?מגניב *האם בכית פעם בגלל אהבה?אמ...כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?כשראיתי את הראל בהופעה..זה היה היום הכי מושלם בעולם...! -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ממש לא *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?וואי אין לי מושג *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?מנסה כמה שיותר לשכוח מזה *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?אין טעם להמשיך תקשר עם יש מישהו כזה אז הוא בנאדם צבוע *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?אמ...להאמין במטרות שלי -האם את/ה? *דאגן/ית?אמ...לפעמים *תמים/ה?כן מאוד *רומנטי/ת?דיי *פחדן/ית?אמ..לא ממש *ביישן/ית?לאאאאאאאאאא *אמיץ/ה?אפשר להגיד *חזק/ה מבחינה פיזית?אמ...לא יודעת *מרבה לשקר?ממש לא זה אחד הדבריחם שאני הכי שונאת *שוויצר/ית?לאאאאאאאא *חם/ת מזג?לאאאאאא *אובססיבי/ת?לאאא *טיפוס של נוסטלגיה?לא *מנומס/ת?כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':חומוס *עיתון אהוב:ראש 1 *סרט דרמה אהוב:אין *מתקן אהוב בלונהפארק:גלגל ענק *בילוי אהוב:לצאת עם חברים *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:אמ...ה-ר-א-ל ס-ק-ע-ת-!-!-! *תוכנית אירוח אהובה:קצת ישן אבל דוד טופז *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:אין *תוכנית רדיו אהובה:אין *זמן אהוב במשך היממה:לילה *שפה אהובה:עברית *ירק אהוב:עגבניה *פרח אהוב:אין *שם אהוב לבן/בת:הראל ולירון

skaatushonet

New member
עונההההההההההההההההההה

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס חחחח *גוף שרירי או רגיל?שריריייייייייי *צבעי גועש או צבעי שמן?שמן יותר יפה *עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?בעד אבל לא ברמה מוגזמת *נשיקה במצח או בפה?שניהם חחחחח *מיים קרים או שוקו קר?מיים *ענבים או בננה?בננה *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא מכירה *ג'ודו או איגרוף?ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?שניהם -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?שנפגשתי עם בני דודים שלי אחרי 5 שנים שלא ראיתי אותם *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיינים.... *מה הכי חשוב בזוגיות?כנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?ססססדר * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא 2 חברות דוד בן דוד ואבא חחחחח *רואה הרבה טלוויזיה?לא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?אממממ *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?קמילה מהמורדים חחחחחחחחח *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?מילקי *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?---- *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?ברור *איך הרגשת עם זה באותו רגע?פסדר לא לוקחת ללב *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?--- *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מכונית חחחחחח *מה הוא האוטו האהוב עליך?רולס רוי *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושלים עיר הקודש חחחחחחחח *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני שנה אולי *איך היה?כיף *האם בכית פעם בגלל אהבה?כה *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?בר מצווה של בן דוד -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?הייתי מפחדת חחחח *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת אבל עם תאקט *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?---- -האם את/ה? *דאגן/ית?טיפה *תמים/ה?טיפה *רומנטי/ת?מאודדדדדדדד *פחדן/ית?טיפה *ביישן/ית?לפעמים *אמיץ/ה?כה *חזק/ה מבחינה פיזית?לא *מרבה לשקר?לא *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?כה *אובססיבי/ת?להראל חחחח *טיפוס של נוסטלגיה?לא *מנומס/ת?כה -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולד *עיתון אהוב:ראש1 *סרט דרמה אהוב:--- *מתקן אהוב בלונהפארק:--- *בילוי אהוב:---- *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברה חחחח *תוכנית אירוח אהובה:--- *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:--- *תוכנית רדיו אהובה:--- *זמן אהוב במשך היממה:לילה *שפה אהובה:צרפתית *ירק אהוב:--- *פרח אהוב:---- *שם אהוב לבן/בת:הראלללללל

shuhi colombo

New member
שללייי

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? כל עוד הפנים יפות זה לא משנה אם שרירי או רגיל.. *צבעי גועש או צבעי שמן? גועשששש *עברי לידר או אביב גפן?עברייי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? מצח *מיים קרים או שוקו קר? שוקוווו *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? כוכבים.. *אריק איינשטיין או גידי גוב? אאאאממממממממממ *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא.. *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה *ג'ודו או איגרוף?ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני לאלו שיש להן רגליים יפות *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמשש *מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? ילדות *מה עושה לך את זה בבני המין השני? מבט, חיוך, ידיים *מה הכי חשוב בזוגיות? כנות, אמון, אהבה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה אני יודעת? * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבא, סבתא, טולי- חברה, דודה *רואה הרבה טלוויזיה? יחסיתתת *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים בערך *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מריצה- מהמורדים.. כי היא פשוט מורדת, בטי מטבע"מ כי היא פשוט מצחיקההה *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר אבל עם כבר אז קורנפלקס *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו, קפה קר..
*איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? רננה-טבע"מ.. איכס היא מעצבנת אותייייייי *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא זוכרת *איך הרגשת עם זה באותו רגע?-------- *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא נראה לי שלקחתי החלטות כל כך גורליות ב-15 השנים האלו *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו (???) *מה הוא האוטו האהוב עליך? ג'יפ
מיול
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק, היא מדהימה *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן..... *איך היה? מוייי כיף..!! *האם בכית פעם בגלל אהבה? אמממ כמעט.. בעצם כןןן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? התקבלתי לתיכון שרציתי -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בטח.. מזה הדבר הזה.. כל הילדים שלי יקבלו אותו יחס.. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי מקיאה בהתחלה ומאתבדת אח"כ *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלוםםםם..!! *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה כדי לא לפגוע.. אבל היה ריחוק *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שאני אוכל לראות את העתיד שלי ולתקן אותו -האם את/ה? *דאגן/ית? לא *תמים/ה? כן *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? לא *ביישן/ית? לא *אמיץ/ה? כן *חזק/ה מבחינה פיזית? ככה *מרבה לשקר? לא.. *שוויצר/ית? לא.. לפעמים חחחח *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? כן *טיפוס של נוסטלגיה? כן *מנומס/ת? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד, אבוקדו.. (לא ביחד..!!!!) *עיתון אהוב: ראש1 *סרט דרמה אהוב: טיטאניק *מתקן אהוב בלונהפארק: יש מן צלחת כזאת שמקפצת *בילוי אהוב: חברות וחברים *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברה הכי טובה *תוכנית אירוח אהובה: הראשון בבידור *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: עדי אשכנזי *תוכנית רדיו אהובה: אאייןן *זמן אהוב במשך היממה: שעות הערביים *שפה אהובה: ספרדית.. שפה יפהפייה *ירק אהוב: עגבניה *פרח אהוב: לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא ממש יפה *שם אהוב לבן/בת: יאלי לבת עמר לבן

i love skat

New member
אניי..../images/Emo26.gif

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
לואיס *גוף שרירי או רגיל?
שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן?
שמן *עברי לידר או אביב גפן?
עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?
מילים מעליבות *בורקס או פשטידה?
פשטידה *שרמנטיות-בעד או נגד?
בעד *נשיקה במצח או בפה?
בפה *מיים קרים או שוקו קר?
מיים קרים *ענבים או בננה?
ענבים *ירח או כוכבים?
כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?
גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?
אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?
נועה שחר *ג'ודו או איגרוף?
ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני?
שניהם *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?
שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?
בשניהם -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?
כיתה ו' *מה עושה לך את זה בבני המין השני?
שפתיים ועיניים *מה הכי חשוב בזוגיות?
אהבה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?
סבירים * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:
אמא
אבא
2 חברות טובות
דודה
בני דודים, מצד אבא *רואה הרבה טלוויזיה?
כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?
3 שעות+- *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?
נדיה מקטנטנות, לודעת למה ..אבל אהבתי אותה *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?
לשתות קפה *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?
קפה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?
לודעת, כל מיני.. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?
כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע?
גרוע ביותר *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?
להתנתק מחברה אחת.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?
רככבת *מה הוא האוטו האהוב עליך?
ג'יפ מרצדס *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?
יש מלא *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?
לפני חודשיים *איך היה?
הכי כיייף שיכול להיות *האם בכית פעם בגלל אהבה?
כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?
חתונה של דודה שלי, בת מצווה -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?
בארור
איזו שאלה!!! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?
ברוחת בריצה, ולא חוזרת לבצפר *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?
מתעלם מהרגש *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?
מנתק *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?
שאלה קשה..תנו לי לחשוב על זה..
-האם את/ה? *דאגן/ית?
כשצריך *תמים/ה?
לא *רומנטי/ת?
כן *פחדן/ית?
לפעמיים *ביישן/ית?
תלוי מתי.. *אמיץ/ה?
תלוי בשביל מה..חח *חזק/ה מבחינה פיזית?
בערך *מרבה לשקר?
לא *שוויצר/ית?
חס וחלילה *חם/ת מזג?
כן *אובססיבי/ת?
לא *טיפוס של נוסטלגיה?
כןן *מנומס/ת?
בד"כ כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':
חמאת בוטנים..נאמי *עיתון אהוב:
ראש 1 *סרט דרמה אהוב:
תעביר את זה הלאה *מתקן אהוב בלונהפארק:
טופ ספין *בילוי אהוב:
קניון,סרט *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:
הסנדקית שלי *תוכנית אירוח אהובה:
יאיר לפיד, יצאפן *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:
יצאפן, יאיר לפיד וכו'.. *תוכנית רדיו אהובה:
*זמן אהוב במשך היממה:
אחה"צ *שפה אהובה:
ספרדיד, אנגלית וכמובן, עברית *ירק אהוב:
גזר *פרח אהוב:
ורד *שם אהוב לבן/בת:
הראל..

עונה

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? צבעי גואש *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר *ענבים או בננה? בננה *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? איככככ *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר(מצחיקה בטירוף) *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? חצאית ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים וחיוך *מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה , אכפתיות וכנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? על הפנים * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אחותי והחברות שלי *רואה הרבה טלוויזיה? המון *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 6 שעות *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים.. *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? דנה בלום מטלנובלה בע"מ רעה מגעילה גם השחקנית שמשחקת אותה *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אין *מה הוא האוטו האהוב עליך? גולף *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת, הרבה ים ובתי מלון *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? ממזמן *איך היה? כיף חיים *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? ... -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? איכככ. חס וחלילה *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? *דאגן/ית? כן *תמים/ה? כן *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? כן *ביישן/ית? כן *אמיץ/ה? לא *חזק/ה מבחינה פיזית? לא *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? לא *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? לא *מנומס/ת? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד *עיתון אהוב: ראש 1 *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים *בילוי אהוב: טיול בקניון *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: הראל סקעת *תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: שעות הלילה *שפה אהובה: ספרדית *ירק אהוב: מלפפון *פרח אהוב: ורד *שם אהוב לבן/בת:.. הראל

m2m2

New member
עונהה...

*איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? שמן *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים *בורקס או פשטידה? בורקסס *שרמנטיות-בעד או נגד? נגד *נשיקה במצח או בפה? מצח *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קרר *ענבים או בננה? בננה *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי... *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נינושש חח אבל משתיהם נועה.. *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש בטח *מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם! -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא זוכרת..חיחי.. *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים ושיער *מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה, התייחסות אחד לשני ולהסתדר טוב יחד.. *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא משו חחח * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא,אבא,****,אח שלי ואחותי..(למרות כלללל המריבות...) *רואה הרבה טלוויזיה? כהה *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים-שעתיים וחצי.. *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אין מושג *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קוראסון או משו אחר לא מיוחד *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נס ושוקו. *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? כל הרעים בטלנובלותת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא בדיוק *איך הרגשת עם זה באותו רגע? כעס *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא זוכרת נווו חח *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אונייה מכונית ומטוס. חח טוב שלא אמרתי את כל כלי התחבורה הקיימים.. *מה הוא האוטו האהוב עליך? יש הרבה..הונדה,טויטה ועוד ועוד.. *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? חולון מספיקה לי
*מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? וואי מזמן... *איך היה? לא זוכרת חחחחח *האם בכית פעם בגלל אהבה? מי לא?! *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? כשהפלגתיייי חחחח חרשתי את זההה כברר אבל זה נכון
-אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בטח! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מתפלאה מאודד
*אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?
*אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף -האם את/ה? *דאגן/ית? כן אבל תלוי למי *תמים/ה? לא בכל דבר *רומנטי/ת? חיחיחי כןן *פחדן/ית? כמעט ולא *ביישן/ית? כן
*אמיץ/ה? חח.. כה בערך.. *חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש
*מרבה לשקר? קצת *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? קצתת *אובססיבי/ת? כן *טיפוס של נוסטלגיה? בחלקו *מנומס/ת? אני חושבת חחח -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד..מי לא אוהב חחח... *עיתון אהוב: מעריב לנוער *סרט דרמה אהוב: לא זוכרת *מתקן אהוב בלונה פארק: אממממ אין *בילוי אהוב: לצאת עם חברים וחברות *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: הראלללללל שליייייי
*תוכנית אירוח אהובה: לא מתה על זה אבל לעיתים לעיתים רואה- Y בעשר *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין מישו מיוחד *תוכנית רדיו אהובה: אין ,מי שומע רדיו?....
*זמן אהוב במשך היממה: אין לי *שפה אהובה: ספרדית! *ירק אהוב: לא מתה על זהה אבל אם כבר---> מלפפון.. *פרח אהוב: נרקיס *שם אהוב לבן/בת: לבן- עידן או הראלל , לבת- שיר

למעלה