שאלון נחמד

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שאלון נחמד

יכול להיות שהיה פה בעבר, איזה מין דמות מו"ד אתה. הלינק באדיבות ביצת דרקון קטנה.

DDN

New member
מזעזע!!!!!

יצאתי, גנום פייטן-סייר, סדר טוב. סדר טוב, אני? גנום????????

למה לא?

מה רע בסדר-טוב? מעולם לא יצא לי לשחק שכזה (ולעולם לא ייצא, עד כמה שזה תלוי בי), אבל זה משעשע :) לי יצא אלפית סיירת-פייטנית, טובה נטראלית. אני? סיירת??? :) אגב, הפייטן יצא לך מקצוע ראשי??

DDN

New member
ברוכה הבאה לפורום!

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום. פורום - אני רוצה להציג לכם ידידה טובה שלי - ביצת דרקון קטנה. מעט הנחיות/הוראות התנהגות: פומי שואף להיות "אביר הפורום". DEATH, שהוא האח התאום של LOST שואף לנקום בפומי על הקרבתו של LOST לדרקון, מנהל הפורום, גורבאש. אבל אל תשימי לב למה שהם אומרים, גיל ואני מנהלים פה את העניינים. וכן, פייטן יצא לי מקצוע ראשי.

פייטן... המפף.

אני לא מבינה מה הקטע של פייטנים. נו, טוב. שיהיה. למה death הוא האח התאום של lost? ולמה הוא הוקרב לדרקון??? זה נורא עצוב. היה הרבה דם?
הייתי ממש בשוק שלא יצא לי פלאדין או סתם משוגעת. הייתי מצפה שייצא לי אחד מהשניים. לא יפה מצד השאלון לנקום בי כך. פייטנית... המפף...

DDN

New member
את לא מכירה את המשפט:

כשגרגמל לא בבית הדרדסים מתעללים בחתחתול?

DDN

New member
נו, דרדסים,

אתה יודע, בגובה 3 תפוחים, כחולים, עם בגדים לבנים או אדומים (זקן השבט), טעימים במרק או בצלי. . ..

D e a t h

New member
אמרו שהסידרה ...

אנטי שמית כי גרגמל זה קריטקורה על יהודי .... מה זה אהבתי את התוכנית.... אכשיו סתם יש את power pff girl שזה נחמד אבל דרדסים הכי שוווה !

רמץ

New member
הדגש הוא יותר על קומוניסטית...

יש אינספור דוגמאות לכך שהדרדסים מתייחסים בביטול לחפצים שווי ערך, או שחפצים שווי ערך מצטיירים באור שלילי, או תרבות החיים הדרדסית (עבודה בייחד, ריקודים בייחד, דרדסית בייחד...), או שדרדסבא דומה לקארל מרכס ולובש אדום וכו´ וכו´... אבל יתכן שיש אמת בכך שגרגמל מייצג את היהודי החמדן והקפיטליסט... בכל אופן - אכן סדרה מצויינת אע"פ שאני גם מאוד מחבב את הPower Puff Girls

לא ביקשתי שחוקה...

מה שכן, אגורה לא תזיק. אני אוספת מטבעות של אגורות... גם שקלים עם פרצוף של הרבי מה-שמו יתקבלו בברכה. מכל השאר כבר יש לי מספיק (שטר צהוב של גולדה במצב מצוין. מישהו רוצה?). אני גם לא אקבל אגורה בגלל הקומוניזם, או בגללי?

רמץ

New member
את "גם" כמו D e a t h בשרשור נמוך

יותר (הוא הוסיף תגובה בשרשור הלא נכון...).

אני יודעת. ראיתי. אז מה?

זה עדיין קומוניזם אם גם אני לא מקבלת אגורה שחוקה. אני רוצה להיות היחידה שלא מקבלת אגורה שחוקה!!! שכולם יקבלו אגורות שחוקות, ורק אני אקבל אחת חדשה ונוצצת, וגם שקל עם הפרצוף של הרבי מה-שמו. זהו.

D e a t h

New member
סליחה !

פאוור פאף זה פסדר .... אבל אתה משווה לדרדסים ! דרדסים זה קלסיקה .! אם בדעתך כסף זה משהו שלילי תביא לי ... :)

רמץ

New member
הא!

בדיוק מה שאפשר לצפות לשמוע מקפיטליסט מוצץ דם וגועלי שכמותך! לא תראה ממני אגורה שחוקה, אתה שומע! אגורה שחוקה לא תראה ממני!

ד ג י

New member
ראיתי שאלה על דרדס...

אני לא יודע אם ראיתי את זה בפורום אבל אם כשחונקים אדם הואט הופך להיות כחול אז מה קורה כשחונקים דרדס?

למעלה