שאלון נחמד

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

רמץ

New member
הכחלון בעת חנק הוא תוצאה של מחסור

בחמצן. כדוריות דם שאינן מחומצנות הן בעלות גוון כחול (כפי שניתן לראות בורידים על פני הגוף). אם לנסות להשליך ביולוגיה ופיסיולוגיה ריאלית על דמויות דמיוניות מצויירות, אני מניח שהמסקנה תהיה שפגמנט הצבע של עור הדרדסים הוא כחול והוא מסתיר את כלי הדם באותו האופן שבו תנין ירוק או כריש אפור (אע"פ שבד"כ יש צורך בשכבת עור/סחוס קשה ומוצקה כדי לעשות זאת בהצלחה) כך שדרדס אשר סובל ממחסור בחמצן - ישאר כחול כתמיד או שיהיה מעט יותר כחול (קצת יותר כהה, כנראה) - אבל לא, חלילה, כמו דרדס נגוע במחלת ה"נִייָם נִייָם". (וואי - אתם לא יודעים את זה, אבל חיפשתי עכשיו חצי שעה בארכיון כדי להזכר איך מנקדים (אסתר1984 כתבה לי) -למי שמעוניין: לוחצים על Caps Lock ואז עם ה-Shift ועוד מספר או תו מהשורה העליונה כמו 1,2,=,- וכו´...)

מאיפה לך?

אולי אצל הדרדסים הכל שונה מאצלנו? הרי הם לא שרדו. לא תמצא דרדסים ביערות, לא משנה מה יקרה. בגלל זה הועלתה הסברה שאולי הם בכלל נושמים תערובת חנקנית כלשהי, מה שיכול לשנות את מבנה מחזור וכדוריות הדם שלהם לגמרי, ויכול להיות שגם את הצבע... ואז יהיה דרדס צהוב (לדוגמה, אני זוכרת שדרדסית נולדה אצל גרגמל דווקא, בתור שחרחורת, ואז היא נפלה לנהר או משהו וכמעט נחנקה ונהייתה בלונדינית... אבל יכול להיות שזה רק זיכרון מעוות של ימי הילדות שלי).

רמץ

New member
אני לא מתיימר להיות מבין גדול...

אבל אני כמעט בטוח שהיו הרבה קטעים שבהם דרדסים השתעלו, התעטשו וכמעט טבעו כתוצאה מגאזים זרים, ריחות למיניהם וביצות טובעניות. אני אפילו חושב שהם יכלו לנפח את החזה (פעולה המחייבת ריאות) ואם תנסי למצוא הסבר פזיולוגי אחר, אני אסתור אותך ואגיד שב-Sound יש קול של שאיפה. דרדסית, דרך אגב, פשוט הייתה בלונדינית מהפרק השני והלאה, לפי החלטת היוצרים שטופי הסטריאוטיפים. ללא קשר למים או לטוב הלב של הדרדסים (גירסה נפוצה אחרת...).

ואולי אתה טועה?

אפילו אם דרדסים השתעלו וכמעט נחנקו, הם יכלו לנשום חנקן במקום חמצן. יש הרבה חנקן באוויר. 78 אחוז, אם זה לא השתנה מהפעם האחרונה שבדקתי. ואפשר ועוד איך לשאוף ולנשוף חנקן אם הריאות שלך בנויות לזה. ולפיכך, ניתן גם לנפח את החזה ואפילו להיחנק מגזים רעילים (שאינם חנקן, כמובן). אני עדיין סבורה שדרדסים שנחנקים הופכים להיות צהובים. זה הכל. איך אפשר לסתור את זה?

רמץ

New member
*sigh* אני נכנע...../images/Emo122.gif

אבל יום אחד אני אצפה בפרק שיוכיח אחרת ואז תראי - הי הי הה הה הה הה! (צחוק של גרגמל בעברית עילגת)

חחח... ../images/Emo8.gif

מסתבר שאני עדיין זוכרת משהו משיעורי ביולוגיה והשטויות שהכנסתי לעצמי לראש במקום ללמוד אותם... כן, זה מה שקורה כשקוראים מד"ב באמצע שיעורי ביולוגיה. וכאן, לדעתי, נכנס המשפט האלמותי: it´s not that I lost my mind. I got it backed up on a disk somewhere... או שלא.

Tanath

New member
בשביל הסדר הטוב (או בשביל הבלגן)

דרדסית היא פרי יצירתו של גרגמל. הוא יצר אותה בכדי שתרגל אחרי הדרדסים. היא אכן נוצרה עם שיער שחור. באיזשהו שלב, היא מגלה שלהיות דרדס זה הרבה יותר נחמד מלהיות מרגל, או משהו כזה. אז דרדסבא עושה עליה איזה קסם בשביל להפוך אותה לטובה, או לנתק אותה מגרגמל, או משהו בסגנון, ואחת מהשפעות הקסם היתה שהיא הפכה לבלונדינית. עכשו עולה השאלה, למה אני זוכרת את כל הדברים הדביליים האלה?

עדיין זכור לי משהו עם נהר.

ואם לא, תמיד אפשר לטעון שהקסם שדרדסבא הטיל עליה פשוט חנק אותה זמנית, אולי בשביל לגרום לה לחוות חוויית טרום-מוות ולהבין שתמיד שווה להיות טובה, וכתוצאה מהחנק היא נהייתה צהובה. גם הקול שלה נהיה קצת מוזר וצפצפני, לא שמתם לב? אה, הנה. ככה עניתי על 2 סוגיות: - הראשונה היא שבלונדיניות לא חייבות להיות טיפשות. יכול להיות שהן סתם נושמות חנקן ונחנקו בטעות (או בכוונה) מקסם. - השניה היא שדרדסית עדיין נחנקה. זהו. אגב, אם דרדסבא כישף אותה, זה אומר שהוא כפה עליה את דעתו עצמו, לא? כמה נורא... האם דרדסבא הטוב שלנו הוא בעצם רודן מושחת הכופה את מרותו על הדרדסים באמצעות "קסמים נחמדים" שמראים להם כמה טוב להיות הנתינים שלו? כישופוקרטיה, אני אומרת לכם!!! צריך להציל אותם, ומהר!

D e a t h

New member
אנחנו כבר שם ?

דרדסבא וגרגמל הם בעצם בני ברית .... דרדס סבא מתכוון להכשיל את גרגמל המון פעמים וכך לחזק את מעמדו בכפר ... אז כשדרדסבא יהיה במלוא כוחו הוא יפקד על צבא דרדסים שישטלתו על העולם על ידי חטיפת פינקי והמוח המדענים הנודעים .... זהו גרגמל ודרדסבא בעלי ברית(if u read this massage ill have to kill )

magnus the red

New member
דווקא נחמד

יצאתי גמד לוחם- גנב, סדר רשע follower of Abbathor (dwarven god of greed(

רמץ

New member
עלף רשע סדרי

אני מוחה! בחירת צבעים אחרת גורמת לי להיות ניטראלי סדרי! אגב, השאלון כבר רץ בפורום הזה בעבר... אולי כדאי להכניס אותו לאחד הלינקים של הפורום דרך קבע...

בגלל צבע?!

ממתי לצבע יש כזאת השפעה על נטייה של דמות? אגב, איזה צבע הפך אותך לרשע סדרי ואיזה לנטראלי סדרי?

רמץ

New member
זה עובד על ניקוד בכל שאלה...

אני כבר לא זוכר אם קודם בחרתי בחום ואח"כ באפור או להיפך - אבל אלו הם הצבעים. טיפשי, הא...

Elenlos

New member
יצאתי:

Chaotic Good Human Ranger Fighter Follower Of Shaundakul סייר המקצוע הראשי.

exit_from_here

New member
זה שאני נמוך זה נכון אבל...

גמד?!!?!?! שים לי נום,זוטון,הלפלינג הוביט קנדר משהו כזה ואני מאושר,אבל גמד?!מה לי ולצעקות "לא בזקקקן!!!!!!!!1"?!

DDN

New member
שאלון דפוק.

במיוחד אם אתה, חובב האלפים טוב הלב יצא תוהו מרושע, ובן אדם מעוות ומושחת ומרושע כמוני, שונא אלפים וכל יצור חי, יצאתי גנום סדר טוב!

למעלה