שאלון נחמד

RaZiK4

New member
שאלון נחמד../images/Emo9.gif

[לקוח מפורום סקרים ושאלונים] איך קוראים לך? מה שלומך? גיל? עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? אפונה או תרד? חום או קור? חורף או קיץ? פלאפון או מירס? אח או אחות? תה או קפה? קפה או שוקו? תה או שוקו? קר או קפוא? יום או לילה? ירח או כוכבים? דשא או אדמה? מטוגן או על האש? נא\ מדיום\ או וול דאן? פסטה או אורז? רביולי או ניוקי? לזניה או סלט? אוכל של אמא או במסדה? תל אביב או ירושלים? אילת או אילת? מסעדה איטלקית או מזרחית? סלט או ממתקים? תפוז או בננה? וואלה או ynet ? מתמטיקה או אזרחות? 2 או 3? כלב או חתול? דג או צב? משמש או אפרסק? דלעת או ברוקולי? תות או בננה? קרפ תרפתי או ואפל בלגי? גלידת וניל או שוקולד? פופקורן או צמר-גפן מתוק? חלה או לחם קל? רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22? YES או HOT? NO או COLD? נעל או גרב? גופיה או סווצ'ר? קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי? אולסטאר מקושקשות או חלקות? אורנג' או סלקום? לאומי או פועלים? אופניים או סקייטבורד? מחשב או DVD? הספקת לעשות היום? כמה פעמים? להיות בגשם? לשתות שוקו? להתקלח? לחפוף? לצחצח שיניים? לשלוח SMS ? להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לגמגם? לחרבן? ללכת מכות? לחבק? לנשק?

RaZiK4

New member
עונה=]

איך קוראים לך? רז מה שלומך? סבבה מה איתך? גיל? בדצמבר 15
עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? זה.. סתם
פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? תרד חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? אח תה או קפה? קפה קפה או שוקו? קפה תה או שוקו? תה קר או קפוא? קפוא יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? אדמה מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? וול דאן פסטה או אורז? אורז רביולי או ניוקי? ניוקי לזניה או סלט? לזניה אוכל של אמא או במסעדה? אין על האוכל של אמאXD תל אביב או ירושלים? תל אביב אילת או אילת? מה
ברור שאילת
מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? סלט
סתם תלוי איזה ממתק! תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? וואלה מתמטיקה או אזרחות? אזרחות 2 או 3? 2 כלב או חתול? חתול דג או צב? דג משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? ברוקולי תות או בננה? בננה קרפ צרפתי או ופל בלגי? התלבטות קשה
קרפ
גלידת וניל או שוקולד? שוקולד (רק אם זה וניל יענו הגלידה הרגילה של מקדונלס
) פופקורן או צמר-גפן מתוק? צמר גפן מתוק חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? HOT NO או COLD? מה
? נלך על COLD נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'רט קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? חצי (למרות שעדיף שיהיו בכלל שטוחות) אולסטאר מקושקשות או חלקות? מקושקשות אורנג' או סלקום? סלקום (סתם אורנג' טובים, אבל לי יש סלקום
התלבטות קשה...) לאומי או פועלים? מאיפה לי
? נלך על פועלים אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות היום? כמה פעמים? להיות בגשם? לא לשתות שוקו? לא להתקלח? לא לחפוף? לא לצחצח שיניים? כן לשלוח SMS ? לא להיפגש עם חברים? כן לצאת לטייל? לא לעשות כלים? לא לתלות כביסה? לא לנמנם? קצת לגמגם? לא לחרבן? כן ללכת מכות? לא לחבק? לא לנשק? כן

N0 far

New member
עונה..

איך קוראים לך? נופר מה שלומך? ברוך ה' הכל טוב
גיל? עוד מעט 15
עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד?
חום או קור? קוררר
חורף או קיץ? חורףף
פלאפון או מירס? אורנ'ג אח או אחות? אח גדול (אני חושבת
תמיד זה היה נראה לי נחמד
) תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? אמממ תלוי.. ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? מדיום
פסטה או אורז? אורז [?] רביולי או ניוקי? ניוקי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסדה? תל אביב או ירושלים? אמממ אילת או אילת? קשה
אילת[?] מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? ממתקים
תפוז או בננה? בננה וואלה או ynet ? וואלה מתמטיקה או אזרחות?
2 או 3? 2 כלב או חתול? כלב
דג או צב? דג משמש או אפרסק? משמש דלעת או ברוקולי? כלום תות או בננה? תות בננה
קרפ תרפתי או ואפל בלגי? קרפ צרפתי גלידת וניל או שוקולד? וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק? שניהם
חלה או לחם קל? חלה-יותר טעים, לחם קל-יותר מרזה
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]? אותו דבר
ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? יס NO או COLD?
נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? חייל
אולסטאר גבוהות או חצי? שניהם.. אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים? כשיהיה לי כסף להפקיד בבנק אני אגיד לכם
אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות היום? כמה פעמים? מה הספקתי?
להיות בגשם? אההה
היום? לא ירד גשם
לשתות שוקו? כן להתקלח? לא לחפוף? לא לצחצח שיניים? כן לשלוח SMS ? לא
להיפגש עם חברים? כן לצאת לטייל? כן לעשות כלים? כן לתלות כביסה? לא לנמנם? כן [שיעור
] לגמגם? לא לחרבן? לא ללכת מכות? כן
לחבק? כן לנשק? כן

^_^../images/Emo192.gif

איך קוראים לך?בדרך כלל אני באה לבד מה שלומך?יהיה טוב גיל?מיזה גיל? עכשיו אפשר להתחיל!יתברך שמו זה או זה?זה..כאילו דה פירה או צ'יפס?שיפס אפונה או תרד?בלאכס חום או קור?קור חורף או קיץ?סתיו פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אחות תה או קפה?שוקו קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?לילה ירח או כוכבים?כוכבים דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן?שו? פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?רביולייייייי לזניה או סלט?לזניה אוכל של אמא או במסעדה?מסעדה חח תל אביב או ירושלים?תל אביב אילת או אילת?אילת מסעדה איטלקית או מזרחית?מזרחית סלט או ממתקים?ממתקים תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?ווינט מתמטיקה או אזרחות?מת' 2 או 3?3 כלב או חתול?חתול דג או צב?דג משמש או אפרסק?איכסע דלעת או ברוקולי?איכסע תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?רוקדים על כוכבים
קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?הוט NO או COLD?NO נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?מממ שניהם קרבי או ג'ובניק?לודעת אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?מקושקשותת אורנג' או סלקום?אורנג' לאומי או פועלים?פועלים אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב ברור הספקת לעשות היום? כמה פעמים? להיות בגשם?לע לשתות שוקו?כע, פעם אחת בבוקר להתקלח?כע,1 בבוקר לחפוף?כע,1 בבוקר לצחצח שיניים?כע,2 בבוקר ובצהרים לשלוח SMS ?לע להיפגש עם חברים?כע בבוקר ובצהרים לצאת לטייל?ללכת למרפאת שיניים ברגל זה נחשב? לעשות כלים?לע לתלות כביסה?לע לנמנם?כע בשיעור ביולוגיה לגמגם?כע חחח תמיד :S לודעת התחלתי לגמגם משום מה לחרבן?חח לע ללכת מכות?הרבצתי למישהו
בביצפר לחבק?כע חברות שלי בביצפר לנשק?חברות שלי בביצפר

TalovesMj

New member
אואו שאלונים!

איך קוראים לך? טל אלוןP: מה שלומך? טוב תודה גיל? 14 וחצי עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? זה.. סתם:X פירה או צ'יפס? פירה:$ אפונה או תרד? תרד חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? לי יש אחות:p תה או קפה? תיי קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר + יום או לילה? אחה''צ ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? גראס! לא סתם חח אבל עדיין דשא מטוגן או על האש? מטוגן:X נא\ מדיום\ או וול דאן? וול דאן פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסדה? אמא:X תל אביב או ירושלים? ירושלים (או בושה לי!) אילת או אילת? בירות מסעדה איטלקית או מזרחית? אתם מזמינים? לא איכפת לי באמת שלא סלט או ממתקים? ממתקים! תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? אותו חרא! איכס שישרפו שניהם. מתמטיקה או אזרחות?
אצלנו אזרחות=היסטוריה=ספרות=חינוך=מדברים על המורה כמה שאפשר :S 2 או 3? 3!! כלב או חתול? כלב! דג או צב? צב! משמש או אפרסק? אפרסק בלי שערות:p דלעת או ברוקולי? ברוקולי? תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? שניהם! גלידת וניל או שוקולד? לא יודעת=[ פופקורן או צמר-גפן מתוק? תלוי איפה חלה או לחם קל? חלה! רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? איכס. קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת! ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט NO או COLD? קולד נעל או גרב? גרב גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? לא משנה לי:p אולסטאר גבוהות או חצי? גבוהות אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? מה זה משנה העיקר שיהיה לי כבר פלאפון! לאומי או פועלים? דיסקונט! אופניים או סקייטבורד? אופניים! מחשב או DVD? מ'זתומרת לראות DVD טוב ואז לחזור למחשב:p הספקת לעשות היום? כמה פעמים? להיות בגשם? אתמול. לשתות שוקו? פעמיים להתקלח? פעם אחת לחפוף? פעם אחת לצחצח שיניים? פעם אחת לשלוח SMS ? לא להיפגש עם חברים? לא לצאת לטייל? אני באה ברגל הביתה עם ידיד זה כמו טיולP: לעשות כלים? לא לתלות כביסה? לא לנמנם? קצת לגמגם? אואואו כןX: לחרבן? אני לא מחרבנת אף פעם
ללכת מכות? לא לחבק? לא לנשק? התחמקתי מנשיקה מפאקצה! מוחעחחע אמרתי שיש לי פריחה בלחי!:X היה חביב:p

ילד רע 15

New member
אוקי

איך קוראים לך? עדן מה שלומך? טוב גיל? 15 עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? ציפס אפונה או תרד? אפונה חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? אחות תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? ה3 פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? לא זה ולא זה לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסעדה? אמא תל אביב או ירושלים? ת"א אילת או אילת? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? ממתקים תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? YNET מתמטיקה או אזרחות?מתמ' 2 או 3? 3 כלב או חתול? כלב דג או צב? דג משמש או אפרסק? אפרסק דלעת או ברוקולי? ברוקולי תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?ואפל בלגי גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופ חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?נולד קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?יס NO או COLD?חחח נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?ג'וב אולסטאר גבוהות או חצי?? אולסטאר מקושקשות או חלקות?? אורנג' או סלקום?סלקום לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?אופנ מחשב או DVD?מחשב הספקת לעשות היום? כמה פעמים? להיות בגשם?- לשתות שוקו?- להתקלח?1 לחפוף?1 לצחצח שיניים?1 לשלוח SMS ?5 להיפגש עם חברים?- לצאת לטייל?1 לעשות כלים?- לתלות כביסה?- לנמנם?- לגמגם?- לחרבן?- ללכת מכות?- לחבק?-3 לנשק?-3

ח0חו0ית1

New member
יאייי

פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד?
!! חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? אחות תה או קפה? תה קפה או שוקו? קפה תה או שוקו? תה קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים? ירח דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? על האש נא\ מדיום\ או וול דאן? וול דאן פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסדה? מסעדה תל אביב או ירושלים? תל אביב אילת או אילת?
מסעדה איטלקית או מזרחית? איטלקית סלט או ממתקים? ממ.. תלוי תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? ווינט מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? 2 כלב או חתול? כלב דג או צב? דג!!1 משמש או אפרסק? משמש דלעת או ברוקולי?
תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? ואפל בלגי גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט NO או COLD? מה? נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? ממ.. אולסטאר גבוהות או חצי? גבוהות אולסטאר מקושקשות או חלקות? מזתומרת? אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים? פועלים אופניים או סקייטבורד? אופניים מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות היום? כמה פעמים? להיות בגשם? 0 לשתות שוקו? 0 להתקלח? 2 לחפוף? 1 לצחצח שיניים? 1 לשלוח SMS ? יו מלא
כל היום להיפגש עם חברים? ממ.. בבצפר, נחשב? לצאת לטייל? 1 לעשות כלים? 0 לתלות כביסה? 0 לנמנם?0 לגמגם?0 לחרבן?ממ.:J אולי 1 ללכת מכות? 1 לחבק? מלא
כל היום לנשק? 2

למעלה