שאלון נחמד

Jolleen

New member
שאלון נחמד../images/Emo9.gif

שם:
השעה האידיאלית לשידור צח"מ:
דמויות אהובות בצח"מ כרגע:
דמויות שנואות בצח"מ כרגע:
אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את..
מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? אם כן, באיזה קטעים?
אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא?
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה?
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה?
הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן:
הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן:
הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר:
הדמות שמתלבשת הכי גרוע:
הדמות שמתלבשת הכי טוב: ולבסוף:
האם נהנית מהשאלון?

שמיצית

New member
אני ראשונה../images/Emo35.gif

שם - שירה
גיל - 28
סדרות טלוויזיה אהובות - הבית הלבן, מלך השכונה, אוורווד ובנות גילמור.
שעה אידיאלית לשידור צח"מ - 20:00
דמויות אהובות בצח"מ כרגע - ג'ק, טרישה, פיליס
דמויות שנואות - בריטני, קרטר, אוליביה, פול (למרות שהוא גם נחשב אצלי לאתנחתא קומית)
אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיפה את אוליביה
מעבירה לפעמים לערוצים ששומרים על רמת הרדידות
כמו E!. בקטעים של אוליביה, כמובן.. וגם ויקטוריה.
הממ.... "דה ג'ק אבוט שואו"
אם הייתי יכולה לשנות משהו באשלי - החיוך המלאכותי שלה
אם הייתי יכולה לשנות משהו פיזי במאק - הייתי מרחיקה את העיניים זו מזו בטיפ טיפונת
הדמויות היפות ביותר בצח"מ - שרון, ניקי וקודי
הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ - הממ.... אין ממש מכוערים, ויקטטור אולי.. ואוליביה, אבל זה רק כי הבפנוכו שלה מקרין החוצה
ניתוח אף - לא עולה לי כרגע..
הדמויות שמתלבשות הכי יפה - שרון ופיליס
מתלבשת הכי גרוע - הממ... הרבה... ג'יל ובריטני אולי
אני אוהבת לענות על שאלונים

pumiki25

New member
עוד לא עניתי - ואני כבר נהנית! ../images/Emo3.gif

שם: מיקי גיל: 22 וחצי. לא, לא 25!
סדרות טלוויזיה אהובות: הסדרה האהובה עליי היא דווקא "עמוק באדמה". מכורה
צח"מ, "אי.אר" ו - "משמרת שלישית". השעה האידיאלית לשידור צח"מ: שבע, בבקשה...? דמויות אהובות בצח"מ כרגע: ראול, ריאנה, פיליס, טרישה, ויקי, קרטר ושרון (כן - למרות הנאיביות, למרות ההתבכיינויות, למרות הקיטש) דמויות שנואות בצח"מ כרגע: קריקט (לא תתפסו אותי קוראת לה "כריסטין"), אוליביה, ניל, אלכס. אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את...: אוליביה. Big surprise
מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? אם כן, באיזה קטעים? אני אמנם לא מעבירה ערוץ (השלט רחוק מדי!
) אלא אם כן באותן דקות מסוקר אירוע חדשותי מעניין, אבל אני בהחלט מרשה לעצמי לנמנם לי קצת בקטעי ניל-אלכס, אלכס-מלקולם, אוליביה-עם-מי-שלא-תהיה, ובעצם - כל שילוב אפשרי של ארבעת הדמויות. בנוסף - קטעיי לין-מריסה (כן, אני יודעת - פשע) ופול-בראוני. בינתיים
אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? אוי, זו שאלה מעניינת! אממ...אני יכולה לחזור אלייך? אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? רגע...אנחנו מדברים על אשלי-אשלי, או אשלי באשיום? בהנחה שעל אשלי-אשלי...אוי, אותה אני דווקא אוהבת. מה הייתי משנה בה? "כלום" יתקבל כתשובה?
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? הבחורה צריכה גוונים בשיער. דחוף
הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: היפות ביותר? אני לא מצליחה, עד עצם היום הזה, להוציא מראשי את קסנדרה רולינס. אבל אם בדמויות עכשוויות עסקינן, אני חושבת שאבחר בניקי, ויקטוריה ושרון, ומבני המין השני - ראול, ראיין ומייקל. הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: אמנם לא הייתי אומרת "מכוערות", אבל...דיאן הייתה איומה, אוליביה ובילי. הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: לאף דווקא לא שמתי לב, אבל אני חייבת להודות שבפרק שלפני האחרון, שרון הפליאה אותי עם זוג אוזניים, אממ...מיוחדות?
הדמות שמתלבשת הכי גרוע: בריטני - No question about it!!! הדמות שמתלבשת הכי טוב: אני מתלבטת בין ויקטוריה לפיליס... האם נהנית מהשאלון? ראי כותרת!

pumiki25

New member
../images/Emo3.gif לא! לא!

נועה - אני חושבת שדיוויד צריך, אממ...להתבגר קצת. להבשיל
אני בהחלט לא חושבת שהוא מכוער!
ואת יודעת מה - את צודקת - שכחתי לגמרי מלין! מכניסה אותה במקום בילי
No hard feelings?

עונה ../images/Emo9.gif

שם: נועה
סדרות טלוויזיה אהובות: צעירים חסרי מנוח,חברים ומגרש ביתי.
השעה האידיאלית לשידור צח"מ: 19:00
דמויות אהובות בצח"מ כרגע: בילי,מאק,ג'ק,ג'יל,פיליס.
דמויות שנואות בצח"מ כרגע: בריטני,אוליביה וניל.
אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את.. בריטני!
מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? לא מעבירה.
אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? ממ מקובל עליי צעירים חסרי מנוח..שם נחמד :)
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? אין משהו שמפריע לי אצלה פיזית.
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? לסדר לה קצת את השיניים,אבל עם זה או בלי זה היא מקסימה.
הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: ב-י-ל-י
הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: ממ..מרי ולין.
הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: ממ לא זכור לי מישהו שהאף שלו כ"כ הטריד אותי.
הדמות שמתלבשת הכי גרוע: בריטני.
הדמות שמתלבשת הכי טוב: פיליס. ולבסוף: האם נהנית מהשאלון? כן,נחמד ביותר!

splashy

New member
עונה..

שם: גלי גיל: 29 סדרות טלוויזיה אהובות: ריאליטי (הישרדות, הרווק/ה ועוד..), תשוקות, The OC, מגרש ביתי השעה האידיאלית לשידור צח"מ: 19:00 אבל גם השעה הנוכחית נוחה לי (Yes MAX!) דמויות אהובות בצח"מ כרגע: מקנזי, ג'ק & פיליס, ויקטור & ניקי (אוקיי שיהיה גם בילי ואם אפשר שיצטרף למקנזי
) דמויות שנואות בצח"מ כרגע: בריטני, אוליביה אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיפה את.. קרטר/מאט מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? לא.. כי לא רוצה לפספס סצינות מעניינות
אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? "צעירים חסרי מוח"?
סתם... אין לי מושג
אם היית יכולה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? השפתיים אם היית יכולה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? השיניים הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: בראד, פיליס הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: אוליביה, נייט הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: הממ.. לא שמתי לב
הדמות שמתלבשת הכי גרוע: אוליביה הדמות שמתלבשת הכי טוב: מלקולם ולבסוף: האם נהנית מהשאלון? כן

Jolleen

New member
שמחה שאתם נהנים! עכשיו תורי!../images/Emo13.gif

שם: נעמה גיל: 17 סדרות טלוויזיה אהובות: צח"מ, THE O.C, מישהו שומר עליי, רוקדים עם כוכבים, כוכב נולד, השיר שלנו השעה האידיאלית לשידור צח"מ: השעה הנוכחית נוחה לי
דמויות אהובות בצח"מ כרגע: ג'ייטי, ריאנה, בילי, מייקל, שרון.
דמויות שנואות בצח"מ כרגע: מלקולם, אלכס, אוליביה, ויקטור.
אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את.. ויקטור
מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? אם כן, באיזה קטעים? מלקולם-אלכס-ניל, פול-איזבלה.
אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? ג'נואה סיטי
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? האף
אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? מקטינה את הפה ומסדרת את השיניים
הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: שרון, מייקל, ג'ייטי, ריאנה.
הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: אלכס
הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: אשלי. הדמות שמתלבשת הכי גרוע: ג'יל. הדמות שמתלבשת הכי טוב: שרון, ויקטוריה, פיליס, ריאנה. ולבסוף: האם נהנית מהשאלון? ברווווווור!

עונה על השאלון

שם:קרן שוסטר גיל:27 סדרות טלוויזיה אהובות:טלנובלות בעיקר השעה האידיאלית לשידור צח"צ:19:00 דמויות אהובות בצח"צ:בילי ומאק האורגינלית דמויות שנואות:לארי,קרטר,שרון הבכיינית ואוליבייה אם יכולתי להעיף הייתי מעיפה את אוליבייה מעבירה ערוץ:לא הסדרה הייתה צריכה להיקרא:"היפים והיפות והמעצבנות: לא הייתי משנה האשלי כלחום כי לדעתי היא יפה כמו שהיא לא הייתי משנה כלום במאק כי לדעתי היא יפה וחמודה הדמויות היפות בצח"מ:מאק,בילי,אשלי,בראד,מלקלום,דרו, דמויות מכוערות:אוליבייה,ניל,אלכס,וורטן, הדמות שחייבת ניתוח אף:אלכס הדמות שמתלבשת הכי טוב:קתריןו,שרון הדמות שמתלבשת הכי גרוע:מאק נהניתי מההשאלון

Kalla

New member
תשובות:

נדלג על שתי השאלות האישיות ונעבור לסדרה: סדרות טלוויזיה אהובות: בשלב זה רק צח"מ. השעה האידיאלית לשידור צח"מ: 19:00 דמויות אהובות בצח"מ כרגע: מפרידה בין דמויות שאהובות עליי בגלל אופיין הנחמד (אך רק כאלה שגם משוחקות יפה): אלכס, מאק, ראול, שרון, לפעמים ג'ק, לפעמים ויקטוריה; ובין דמויות מרתקות ומשוחקות היטב שתענוג לראות בפעולה: קרטר, מייקל, וורטון, ויקטוריה, לאחרונה בילי, ג'יי טי, ג'ק, פיליס, טרישה. כל אלה לא בהכרח בסדר שציינתי. דמויות שנואות בצח"מ כרגע: אוליביה, בריטני, בעבר דיאן וניקי המשועממת והמשעממת. אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את: ג'ינה. כבר מזמן מיצתה את עצמה. מעבירה לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? אם כן, באיזה קטעים? לא. אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? היפים והאמיצים, או תשוקות או ימי חיינו. כל אחד מהשמות מתאים. אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? את שפת הגוף ואת צבע השיער. אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? הייתי נותנת לה את הגוף של בריטני ואת מה שנשאר מבריטני זורקת לפח. הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: איזבלה, שרון (תלוי ביום ובתסרוקת), פיליס, ג'יי טי, קרטר, אלכס, בראד. הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: אסתר, לין, קתרין, בילי, ריאנה, כריס, נייט. הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: מייקל (אבל גם בלי זה הוא גבר לעניין) הדמות שמתלבשת הכי גרוע: ג'יל והחבר החדש שלה (שון?) הדמות שמתלבשת הכי טוב: איזבלה, שרון ולבסוף: האם נהנית מהשאלון? לא אוהבת למלא שאלון אך נהנית מהתוצאה הסופית שלי ושל כולם.

Kalla

New member
התכוונתי, כמובן,

שאני לא אוהבת לענות על שאלונים באופן כללי (בגלל עצלנות), ולא על השאלון הספציפי הזה.

dvd3434

New member
ושלי

שם:דייב גיל: 27 (עוד פחות מחודש..נהייתי כבר קשיש) סדרות טלוויזיה אהובות: צח"ם, ג'אמפ סטריט (אין כבר שנים) זינוק לאתמול (אין שנים), ערוצי טבע והיסטוריה. השעה האידיאלית לשידור צח"מ: 20:15 דמויות אהובות בצח"מ כרגע: ויקטור (תמיד), קרטר, בריאנה, מלקולם, פיליס וג'ק. דמויות שנואות בצח"מ כרגע: אוליביה, ויקטוריה, אשלי, בראד, קאסי, שרון וניק. אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את.. אוליביה מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? אם כן, באיזה קטעים? בקטעי אוליביה (מריץ בוידאו) אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? אהבות ואכזבות בסיטי אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? את השדיים (אהה כבר הגדילו..אופס) אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? את הפה שלה- פשוט דוחה. הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: פיליס ואלכס בנשים, מלקולם ובראד בגברים. הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: מקנזי בנשים, וורטון בגברים. הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: מקנזי- שהכל שם ינותח. הדמות שמתלבשת הכי גרוע: קארטר, יש לו פוטניצאל מבוזבז. הדמות שמתלבשת הכי טוב: פיליס (תמיד חושפת טפח מסתירה טפחיים) ולבסוף: האם נהנית מהשאלון? כן- כן ירבו :)

junny

New member
תורי.. ואלן חבר'ה!!

שם:רותם גל גיל:27 סדרות טלוויזיה אהובות: כל ריאלטי, טלנובלות ישראליות רדודות וכדורגל כדורגל כדורגלה שעה האידיאלית לשידור צח"מ: 1900 היה מעולה! גם 2000 או 2100 היו מתאימות לי דמויות אהובות בצח"מ כרגע: לפני כולם מתרגשת לראות את קתרין שבגילה המופלג עוד נראית יותר טוב מרוב משתתפי הסדרה וגם...ויקי, פיליס, מייקל, טריש, שרון, אשלי ומלקולם דמויות שנואות בצח"מ כרגע: אין לי שנואות. פחות מעדיפה את אוליביה או פול על המסך אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את.. לין? נייט? מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? אם כן, באיזה קטעים?רק אם יש משהו שמעניין יותר אבל בגדול עד שכבר יוצא לי לראות פרק רואה באורך מלא אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? סיפורי ג'נואה סיטי אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה?את האף אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה?את הדכאון הנוראי שהיא מכניסה בכולם הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן:פיליס, אשלי, ומל הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן:לין, ג'ינה ובזמנו גם דיאן הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר:לא עולה לי כרגע.. הדמות שמתלבשת הכי גרוע:גיל גיל ו..גיל הדמות שמתלבשת הכי טוב: קתרין ופיליס

junny

New member
תודה!!../images/Emo140.gif

עוד יום ארוך בחדר מיון של מאיר.. אבל עכשיו אני בבית עוד שניה במקלחת ולישון. לפחות אני מקווה ככה רק שלא יפתיעו אותי מהבר פתאום

The Abbott Girl

New member
יאללה עונה ../images/Emo72.gif

שם: יפית גיל: 26 סדרות טלוויזיה אהובות: מכושפות, חברים השעה האידיאלית לשידור צח"מ: כמובן ש- 19:00 דמויות אהובות בצח"מ כרגע: *חושבת, חושבת* ג'ק ופיליס, דההה
דמויות שנואות בצח"מ כרגע: שרון, מאק, בריאנה, אוליביה אם היה אפשר להעיף דמות, הייתי מעיף את.. כמובן את כריסטין ופול, ואת אוליביה דחוף! מעביר לפעמים ערוץ בקטעים מסוימים? כן אם כן, באיזה קטעים? כשקטעי הטיס עולים לי על העצבים, שיש פול/מרי/לין/מריסה/איזבל אם הסדרה לא הייתה נקראת "צעירים חסרי מנוח", איך היא הייתה צריכה להיקרא? לעיתים צעירים חסרי מח, וביתר רצינות אין לי שמץ אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי באשלי, מה היית משנה? כלום אם היית יכול/ה לשנות משהו פיזי במאק, מה היית משנה? הייתי מסדרת לה מחדש את הפרצוף הדמויות היפות ביותר בצח"מ הן: ג'ק ופיליס [טוב וגם ויקי] הדמויות המכוערות ביותר בצח"מ הן: נינה ותומס אבל הם עזבו כבר, מזל הדמות שחייבת ניתוח אף ומהר: לין? הדמות שמתלבשת הכי גרוע: לין? הדמות שמתלבשת הכי טוב: ניקי וויקי ולבסוף: האם נהנית מהשאלון? כן די

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif תשובות..............

גיל: 82 וחצי, למרות שאני לא סגור על זה, הרופאים אומרים שאני סנילי, אז יש מצב שאני טועה...! סדרות אהובות? וואו! זה יהיה ארוך...! 24, Will & Grace, Dead Zone, Invasion, Lost, Desperate Housewives, Prison Break, 4400, Friends, Nip Tuck, Medium, Queer as Folk, Tru Calling, My Name is Earl, THE YOUNG AND THE RESTLESS............... צח"מ אף פעם לא משעממת אותי! ענתיקות: Knots Landing Falcon Crest Dynasty השעה: כל שעה מבחינתי... אני לעיתים רחוקות צופה "בזמן אמת", אני בד"כ רואה בלילה, המחשב או הווידאו מכוונים להקלטה אוטומטית... אהובות: בילי-ניק-ריאן (יאמי), וויקטור, וויקטוריה ו... כן, טרישה! (רחמנות!!!) שנואות: משתנה כמה פעמים בכל פרק, קשה לומר... הייתי מעיף את אמא של פול - הייתי זורק לה נעל בראש! לא מעביר אף פעם! אסור! אין דבר כזה להחמיץ קטעים מסויימים או לא להיות מרוכז בחלק! אה.......... מממ... טוף, אולי רק לפעמים, כדי להביא עוד פופקורן, אבל רק אחרי שלחצתי Pause (!) שם חלופי לסידרה: "זקנים ממורמרים וחסרי חיים!" לשנות לאשלי: את האף שלה! אני אומר לכם! יש לה משהו עקום בפרצוף! היא צריכה ניתוח פלאסטי דחחחחוף! לשנות במאק: הייתי לוקח אותה למוסך, לטיפול חמישים אלפים...! היפות בצח"מ: וויקטוריה, שרון, ניק, ראול, בילי, ריאן....... מלקולם גם, אבל לא הכי
המכוערות: לא "מכוערת", אבל - יש בה משהו עקום: אשללללי! ניתוח אף: אשלי! אשלי!!אשלי!!!!! מתלבשת גרוע: אה... לא'דע... מתלבשת הכי טוב: אה... אשלי... ג'יל, I guess, ויש כמה מהמין השני שלבושים הכי יפה כשהם לא ממש לבושים
נהניתי? אה... חוץ מהכאב הראש העצבני שיש לי עכשיו בעקבותו, אה... הייתי אומר שחוץ ממנו, אה....... לא!
ביי בינתיים

ים כחול

New member
תשובות../images/Emo13.gif :

שם: יפעתי גיל:37 סדרות אהובות : צעירים ,חברים . שעה אידיאלית : 7 כמו שהיה (כוחו של הרגל
) דמויות אהובות: מייקל , ג'יל , ופיליס ויקטוריה . דמויות מגעילוליות : אוליביה , לא מעבירה ערוץ אבל קופצת לנשנש משו או להתקלח כשאמא של פול במשרדו - תמיד שחוק ומיותר בעיני. אחשוב על שם מקורי כרגע לא עולה לי
באשלי הייתי מחליפה את כל האיברים משמע להחליף שחקנית
משהו מפריע בפניה של מאק ועוד לא יודעת מה בדיוק , ושתחייך יותר כי מתאים ויפה לה . דמויות יפות : שרון בין היפות ביותר , פיליס, ג'יל , וניקי- אשה שמורה היטב ומטופחת למשעי
, דרוסילה , ואסתר (חחחחסתם) דמויות לא נעימות למבט - מרי ויליאמס , וורטון , בטח יש עוד ושכחתי ... דמות שחייבת דחוף ניתוח פלסטי : לין!!! , וורטון חייב טיפול עשרת אלפים , ומרי צריכה גיהוץ קיטור לפנים דחוף !! דמות שמתלבשת גרוע : מיגל, דמויות שמתלבשות הכי יפה - שרון ופיליס שאלון כייפי תודה

למעלה