שאלון נחמד

Drorrrrrr

New member
המממממ עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

כינוי רצוי: Unstoppable
מין: פעם ביומיים מזל: בתולה מאכל אהוב: הממממ במבה! שתייה מועדפת: קולה
סדרה: פרובידנס והכי גאים שיש, ועניין של זמן
האם שחית פעם בעירום? לא האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: בטח, קשקשתי עם לורד על השולחן בכיתה
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, ואם זה קורה לעיתים רחוקות יש לי רגשות אשם. כמה כריות: בלי כריות חיות מחמד: קוף ערבות מכונית אידיאלית: מכונית עם גג פתוח בצבע טורקיז מטאלי
מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק ומוסיקה ישראלית להקה אהובה: דה קולינג
כמה אחים יש לך?: 1 מאמין\ה באהבה וירטואלית?: כן, אבל היא לא יכולה להתממש לדעתי. הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: כן מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: המממממ אני צריך לחשוב על זה. מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: מוסיקה לרוב. מה הכי פוגע בך?: שקרים וצביעות. מה את אוהבת לעשות? לשמוע מוסיקה
. מקומות בילוי מועדפים: לא יודע. את\ה אוהב\ת להיות בבית?: המממ תלוי. שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: וודאי. מה זה סקס בשבילך?: שלב (שווה בהחלט) במערכת היחסים. אתה וותרן או עקשן?: תלוי בסיטואציה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, כנות ואושר. את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: לא יודע. המרחק הפיזי כן קובע?: כן, לצערי כן. אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: קצת בהתחלה, אבל אחר כך לא. ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? לא, חבל שאני אדע מההתחלה, ואתן לזה צ'אנס, למרות שאני יודע שזה לא זה. איזה פתגם אומר לך הרבה?: איש איש באמונתו יחייה. מהו המשפט שמאפיין אותך?: חיה ותן לחיות. את\ה בחור\ה קנאי\ת?: לעתים רחוקות. מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: "הממממ" האם את\ה מאמין בה'?: כן החיים הטובים לדעתך: אושר, בריאות, הצלחה, עושר היחסים עם ההורים טובים?: תלוי מתי. שיר אהוב: Back Here- BBMak Children- Twarres Closer- Melanie C Creep- RadioHead Days go by- Dirty Vegas Dont Speak- No Doubt Emotions- Destiny's child Everything's for free- K's Choice For you- Staind I don't wanna miss a thing- Aerosmith I don't wanna say goodbye- Bosson I'll always be around- E Type I'm So Happy- Catfish Iris- Goo Goo Dolls King Of My Castle- Wamadu Project Michelle- Anouk Running Away- Hoobastank Show me the meaning of being lonely- BSB Smooth- Santana Soledad- Westlife Supergirl- Reamonn Swallowed- Bush Unforgiveable Sinner- Lene Marlin Unstoppable- The calling When you say nothing at all- Ronan Keating כבר עכשיו- ירמי קפלן כנראה שאהבתי אותך- בן ארצי מלאך- אביב גפן מצטער- אדם פינה בלב- יוסי אזולאי תגידי שטוב- כנסיית השכל תסתכלי- נמרוד והבודדים שבת שלום

אוקי......./images/Emo171.gif../images/Emo66.gif

כינוי רצוי: לא ממש רצוי.....איילי מאכל אהוב:המבורגר כמובן...... שתייה מועדפת:קוקה קולה סדרה:מכושפות האם שחית פעם בעירום? לא......
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לפעמים רק כשהם נודניקים כמה כריות: 2 חיות מחמד:כן כלבה לברדורית ננסית מכונית אידיאלית:bmw מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק להקה אהובה: דה קולינג.....כאילו דה...... כמה אחים יש לך?: 3 אחיות מאמין\ה באהבה וירטואלית?: אולי לא ממש התנסתי בזה אני מאמינה שקודם צריך לראות את הבן אדם הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? לא מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?:כן....
מהי אהבה בשבילך?: השכן ממול.....סתם מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: לראות את כולם מאושרים.... מה הכי פוגע בך?: אנשים מגעילים שאני שונאת מהשכבה שלי....... מה את אוהבת לעשות? ללכת לים.....
מקומות בילוי מועדפים:הים הים והים את\ה אוהב\ת להיות בבית?: כן מאוד...... שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה? אני נאמנה גם כשאין אהבה שזה רוב הזמן מזה סקס בשבילך?: כרגע שום דבר אתה וותרן או עקשן?: מאוד עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: יופי,אופי,ונאמנות המרחק הפיזי כן קובע?: לא אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: לא בכלל לא את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: כן ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? אל תסתכל בקנקן אלא מה שבתוכו מהו המשפט שמאפיין אותך?: אין ממש כזה את\ה בחור\ה קנאי\ת?: לא מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד:גם אם תיפלי זה לא ישנה שום דבר האם את\ה מאמין בה'?: כן החיים הטובים לדעתך: מישהו חתיך והרבה כסף............ היחסים עם ההורים טובים?: כן שיר אהוב: the calling goo goo dolls -iris

Black kitty1

New member
חחח יודעת שכבר עניתי פעם 1 אבל.....

כינוי רצוי: אמממממממ טוב.. מה שבא לכם כל עוד זה לא טיפשי וחמוד מדי! מין: נקבה מחורפנת במיוחד מזל: מאזניים שולטים.ברררררררררר! מאכל אהוב: פסטה!! ולא אין לי שורשים איטלקיים שתייה מועדפת: קולה קולה קולה קולה אמממממממ טעים גאון שהמציא את זה! סדרה: מופע שנות ה-70!! ענק ענק הייד הכוסון המתולתל שלי שולט! האם שחית פעם בעירום?כן כשהייתי בת 3 באנבטיה הבייתית.. זה נחשב? האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:אם להיות משוגעת ומאוהבת קשות במין הגברי אז... תינעלו אותי מהר ותיזרקו את המפתח! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:מאוד מאוד..במיוחד על אנשים שאיתם אחר אני מיסתבכת.. ובעיקר על אנשים שמעיפים אותי אחר כך מביצפר..טוב אף 1 לא מושלם! כמה כריות:מיליון באוקצור כמה שיותר.. חיות מחמד:לא כרגע מכונית אידיאלית: לא יודעת אבל כמה שיותר גדול, יקר ונוצץ..ככה טוב יותר! מוזיקה בכלליות (סגנון):רוק כבד, מטאל גות'י,רוק רגיל (כמו הקולינג החמודים שלי) ולפעמים אם בא לי שייתנו לי בראש אז דאנס להקה אהובה:פחחחחחחח יש לי כ"כ הרבה שיאשימו אותי בהצפת הפורום אז אני מעדיפה לדלג כמה אחים יש לך?:אין כזה דבר אחים..יש כזה דבר שדים רשעים שבאו ישר מהגיהנום לבטן של אימא וגרים איתכם באותו בית ווהורים היקרים שלכם קוראים להם ממי.. טוב אז המיקרה הזה יש לי אחות אחת. מאמין\ה באהבה וירטואלית?: אממממ לא מאמינה באהבה ווירטואלית ולא באמיתית הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: לא! מה אני משוגעת ומעוניינת באונס? מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: אמממממממממממ מממש לא האמנתי אבל לפני חצי שנה זה הישתנה.. מהי אהבה בשבילך?: זיונים זיונים ועוד זיונים......... מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: שאני רואה את האנשים שאני אוהבת מאושרים מה הכי פוגע בך?: שקרים וריכולים... איכס שונאת את זה מה את אוהבת לעשות? כלום ליבהות בתיקרה וצייר ציורים בפעוטון השכונתי מקומות בילוי מועדפים: פאבים, בארים... אני אלכוהליסטית אבל ששששש אל תספרו להורים שלי את\ה אוהב\ת להיות בבית?: מאוד!! מה לעשות אני פדלע.. שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: בדרך כלל כן מזה סקס בשבילך?:סקס בשבילי? לא יודעת לא החלטתי אני רק בת 15... אתה וותרן או עקשן?:או איזה עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמממ סקס, זיונים ומיזמוזים את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: ב-ה-ח-ל-ט!! המרחק הפיזי כן קובע?: אתם יודעים מה אומרים..... רחוק מהעין, רחוק מהלב. אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: או יס בייבי אין מה לעשות אני רוצה שכל העולם יהיה כמוני!! איזה מפחיד הא?! ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? אמממ אולי אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?: החיים קצרים, צריך לחיות את הרגע מהו המשפט שמאפיין אותך?:החיים קצרים, צריך חיות את הרגע את\ה בחור\ה קנאי\ת?: לפעמים לפעמים מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: או! מי גנב לי את הקולה? האם את\ה מאמין בה'?:אהה. החיים הטובים לדעתך: לא יודעת. כל אדם והגן עדן האישי שהוא יו היחסים עם ההורים טובים?: אה ככה ככה אבל בדרך כלל כן בסדר גמור! שיר אהוב: יש לי הרבה ואין לי כוח לכתוב יותר אז דיי.

aYaLoLy

New member
I LOVE YOU../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif

יאייי הצטרפת לפורומפ הנכון!!! יווו אבל זה פחות עבודה בשבילנו כי לא צריך להפוך אותך למשוגעת!!! את כבר אחת משלנו
ושוף.. יש לי איסיקיו?

taltal girl

New member
ייווליי, ../images/Emo25.gif

בייטח שיש לל אייסיקיו, אני מדברת איתך בו עכשיו!

aYaLoLy

New member
what is wrong with me?!../images/Emo171.gif

טוב.. יש הרבה.. אבל.. התכוונתי לך ניו וואן

למעלה