המממממ עכשיו תורי ../images/Emo13.gif
כינוי רצוי: Unstoppable
מין: פעם ביומיים מזל: בתולה מאכל אהוב: הממממ במבה! שתייה מועדפת: קולה
סדרה: פרובידנס והכי גאים שיש, ועניין של זמן
האם שחית פעם בעירום? לא האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: בטח, קשקשתי עם לורד על השולחן בכיתה
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, ואם זה קורה לעיתים רחוקות יש לי רגשות אשם. כמה כריות: בלי כריות חיות מחמד: קוף ערבות מכונית אידיאלית: מכונית עם גג פתוח בצבע טורקיז מטאלי
מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק ומוסיקה ישראלית להקה אהובה: דה קולינג
כמה אחים יש לך?: 1 מאמין\ה באהבה וירטואלית?: כן, אבל היא לא יכולה להתממש לדעתי. הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: כן מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: לא מהי אהבה בשבילך?: המממממ אני צריך לחשוב על זה. מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: מוסיקה לרוב. מה הכי פוגע בך?: שקרים וצביעות. מה את אוהבת לעשות? לשמוע מוסיקה
. מקומות בילוי מועדפים: לא יודע. את\ה אוהב\ת להיות בבית?: המממ תלוי. שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: וודאי. מה זה סקס בשבילך?: שלב (שווה בהחלט) במערכת היחסים. אתה וותרן או עקשן?: תלוי בסיטואציה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, כנות ואושר. את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: לא יודע. המרחק הפיזי כן קובע?: כן, לצערי כן. אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: קצת בהתחלה, אבל אחר כך לא. ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? לא, חבל שאני אדע מההתחלה, ואתן לזה צ'אנס, למרות שאני יודע שזה לא זה. איזה פתגם אומר לך הרבה?: איש איש באמונתו יחייה. מהו המשפט שמאפיין אותך?: חיה ותן לחיות. את\ה בחור\ה קנאי\ת?: לעתים רחוקות. מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: "הממממ" האם את\ה מאמין בה'?: כן החיים הטובים לדעתך: אושר, בריאות, הצלחה, עושר היחסים עם ההורים טובים?: תלוי מתי. שיר אהוב: Back Here- BBMak Children- Twarres Closer- Melanie C Creep- RadioHead Days go by- Dirty Vegas Dont Speak- No Doubt Emotions- Destiny's child Everything's for free- K's Choice For you- Staind I don't wanna miss a thing- Aerosmith I don't wanna say goodbye- Bosson I'll always be around- E Type I'm So Happy- Catfish Iris- Goo Goo Dolls King Of My Castle- Wamadu Project Michelle- Anouk Running Away- Hoobastank Show me the meaning of being lonely- BSB Smooth- Santana Soledad- Westlife Supergirl- Reamonn Swallowed- Bush Unforgiveable Sinner- Lene Marlin Unstoppable- The calling When you say nothing at all- Ronan Keating כבר עכשיו- ירמי קפלן כנראה שאהבתי אותך- בן ארצי מלאך- אביב גפן מצטער- אדם פינה בלב- יוסי אזולאי תגידי שטוב- כנסיית השכל תסתכלי- נמרוד והבודדים שבת שלום
כינוי רצוי: Unstoppable