שאלון נחמד

Drorrrrrr

New member
שאלון נחמד ../images/Emo9.gif

כינוי רצוי: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם שחית פעם בעירום? האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות (סגנון): להקה אהובה: כמה אחים יש לך?: מאמין\ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: מה הכי פוגע בך?: מה את אוהבת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את\ה אוהב\ת להיות בבית?: שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: מזה סקס בשבילך?: אתה וותרן או עקשן?: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: את\ה בחור\ה קנאי\ת?: מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: האם את\ה מאמין בה'?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: שיר אהוב:

aYaLoLy

New member
ME../images/Emo173.gif../images/Emo151.gif../images/Emo171.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo174.gif

כינוי רצוי: אממפ.. יולי
שתייה מועדפת: דיאט קולה, ויטמינצ'יק סדרה: מופע שנות ה70, חברים האם שחית פעם בעירום? NOP האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא שידוע לי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: בטח!!!
כמה כריות: 1 חיות מחמד: יש לי כלבה טיפשה מכונית אידיאלית: לא מבינה בזה.. מוזיקה בכלליות (סגנון): אממפ... רוק
להקה אהובה: דה קולינג כמה אחים יש לך?:2 מאמין\ה באהבה וירטואלית?: NOP הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: כן וזה לא הלך טוב. מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: בטח
מהי אהבה בשבילך?: אממפ.. שאלה קשה מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: צחוק
מה הכי פוגע בך?: שקרנים\נצלנים מה את אוהבת לעשות? לישון, מקומות בילוי מועדפים: אממפ.. בעיקר קולנוע, ומסיבות.. לא חשוב איפה את\ה אוהב\ת להיות בבית?: כן!! שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: בטחחח מזה סקס בשבילך?: משהו פיזי.. אתה וותרן או עקשן?: עקשנית
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אממפ.. אמון, ביטחון, וכיף את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: YEP המרחק הפיזי כן קובע?: אממפ דונט נוו אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: ממש לא!! ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? אממפ.. איזה פתגם אומר לך הרבה?: חייך ותן לחיות
מהו המשפט שמאפיין אותך?: חייך ותן לחיות
את\ה בחור\ה קנאי\ת?: ממששששששש לא מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: בלאט, יאמי, אלכס, שיין, פאק יו האם את\ה מאמין בה'?: לא החיים הטובים לדעתך: לא היחסים עם ההורים טובים?: אממפף... בערך שיר אהוב: switchfoot - only hhope i dont wanna miss a thing WYWG

ועכשיו אני!!!../images/Emo13.gif

כינוי רצוי: ריילי (אוהבת את השם J) מין: בת מזל: דגים מאכל אהוב: אמממ צ'יפס! שתייה מועדפת: ספרייט סדרה: שנות ה-70, בוורלי, דוסון, והרבה! האם שחית פעם בעירום? כן, כשהייתי ממש קטנה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא זכור לי.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: אכן כן... תלוי על מי! כמה כריות: 3 גדולות, ו4 קטנות! חיות מחמד: אין... אבל אני במסע שכנועים על אמא שלי שתרשה לי לקנות צ'יוואווה! מכונית אידיאלית: ספורט! לא מתמצאת בדגמים.. מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק, כמעט כל סוג, אבל שיהיה בשפה אנגלית..! להקה אהובה: דה קולינג, רד הוט צ'ילי פפרס, פאדל אוף מאד, גוד צ'ארלוט, ו... עוד... כמה אחים יש לך?: אין! מאמין\ה באהבה וירטואלית?: בכלל לא.. איך אפשר לאהוב מישו שאפילו לא ראית אותו מקרוב! הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: עדיין לא.. מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: כן.. קרה לי פעם או פעמיים מהי אהבה בשבילך?: הדבר החשוב בחיים, שהיא הדבר המניע בחיים, ואפשר גם למות בשבילה! מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: הרבה דברים! מה הכי פוגע בך?: הרבה דברים! מה את אוהבת לעשות? מוזיקה, חברים, טלווזיה, סרטים, אינטרנט.. בשיא הפשטות! מקומות בילוי מועדפים: בתים של חברים, קניונים, מסיבות... מה שלא יהיה, רק שיהיה כיף! את\ה אוהב\ת להיות בבית?: כן, אני אוהבת להיות לפעמים לבד, ולחשוב! שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: מאוד מזה סקס בשבילך?: מבחינה מוחשית, אין לי מושג, אבל לדעתי צריך לעשות את זה מתוך אהבה בלבד! אתה וותרן או עקשן?: קצת משניהם! אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: נאמנות (וכלול גם אמון), חיבה רבה רבה רבה, ו..... יאללה... פשוט אהבה! זה לא כל כך מסובך! את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: אני חושבת שכן המרחק הפיזי כן קובע?: אין לי מושג אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?:ת'אמת לא איכפת לי.. אם זה באמת מפריע, אז אנסה אם לא.. אז תשאר כמו שאתה רוצה! ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? אמממממ.... תנו לחשוב.. אין לי מושג! איזה פתגם אומר לך הרבה?: סורי.. לא מתמצאת בפיתגמים.. מהו המשפט שמאפיין אותך?: המשפט?! אוייש.. גם! את\ה בחור\ה קנאי\ת?: תלוי באיזה מצב.. מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: אני מדברת המון... אני אפילו לפעמים לא יודעת מה יוצא לי מהפה.. האם את\ה מאמין בה'?: מאוד! אני לא דתיה וזה, ואני מאוד מאוד חילונית! אבל אני מאמינה מאוד מאוד מאוד בה', ואני אוהבת אותו מאוד! החיים הטובים לדעתך: לא כל כך... קשים החיים! היחסים עם ההורים טובים?: תלוי מתי.. שיר אהוב: הרבה! אוהבת -

crazy4tc

New member
_____

כינוי רצוי: שלא יהיה לי כזה... מין: בת מזל: אריה מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: קולה סדרה: קומדיות ערוץ 3, בוורלי השבט... יש עוד הרבה האם שחית פעם בעירום? לא. לפחות לא בגיל שאני אמורה לזכור... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אף פעם לא נמצאתי אשמה... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כן... אני בן אדם רע!!! כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלבה שברגע זה לועסת אותי... מכונית אידיאלית: אחת שתסיע אותי לאן שאני צריכה... מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק להקה אהובה: הממממ... לא יודעת... אולי... דה קולינג?! כמה אחים יש לך?: 2 אבל אני אסתדר גם עם שתיים פחות... מאמין\ה באהבה וירטואלית?: אמממ... אולי למה לא? הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: תשאלו אותי שוב ב- 27 יכול להיות שאז אני אגיד שכן... מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: עוד משהו שאני צריכה לבדוק מהי אהבה בשבילך?: אמממ...עבור מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: לצחוק ו... לא יודעת תלוי... מה הכי פוגע בך?: התעלמות מה את אוהבת לעשות? להיות עם חברות, טלויזיה, מחשב, מוסיקה... הדברים הרגילים... מקומות בילוי מועדפים: לוס אנג'לס... נו, מאיפה לי??? את\ה אוהב\ת להיות בבית?: כן מאוד!! שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: כן מזה סקס בשבילך?: כשאני אדע אני אגדיר... או שלא אתה וותרן או עקשן?: תלוי עם זה משהו ששוה להתעקש עליו או לא אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: ראה ערך "מה היא אהבה בשבילך" את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: אני מקווה שכן המרחק הפיזי כן קובע?: לא תמיד, בדרך כלל כן אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: לא! אלא אם כן מדובר ברוצח סדרתי או משהו... ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? מי אמר שאני מוצאת חן בעיניה?? איזה פתגם אומר לך הרבה?: אין כזה מהו המשפט שמאפיין אותך?: אין את\ה בחור\ה קנאי\ת?: לא מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: זה מתחלף כל כמה זמן אז אני לא זוכרת האם את\ה מאמין בה'?: לא החיים הטובים לדעתך: עוד לא מצאתי כאלה היחסים עם ההורים טובים?: כן. אם אני לא מדברת איתם... שיר אהוב: יש יותר מדיי

crazy4tc

New member
אופסי...

*ראית אחד שמוצא חן בעינייך- האם תתני לה צ'אנס? מי אמר שאני מוצאת חן בעיניו??*

Chandler Rulz

New member
אוקי, תורי:

כינוי רצוי: בן/רן מין: זכר מזל: טלה מאכל אהוב: המבורגר שתייה מועדפת: תותית סדרה: חברים האם שחית פעם בעירום? לאא האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לפעמים כמה כריות: 2 חיות מחמד: רק החדש של "מוניקה סקס" מכונית אידיאלית: לימוזינה מוזיקה בכלליות (סגנון): הכל חוץ ממזרחית כבדה להקה אהובה: לינקין פארק, סאבג' גארדן, ועוד מלאאא כמה אחים יש לך?: 0 מאמין\ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: לא מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: כן מהי אהבה בשבילך?: ששני אנשים אוהבים אחד השני. מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: כששמח מה הכי פוגע בך?: אנשים מה את אוהבת לעשות? הרבה דברים מקומות בילוי מועדפים: באולינג או בילוי שקט בחוץ, עם פורום חברים מצומצם (4-5) את\ה אוהב\ת להיות בבית?: כן שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: לא הייתה לי, אבל אני מניח שכן מזה סקס בשבילך?: ביטוי גופני של [URL='http://'][URL='http://'][/URL]אהבה[/URL] אתה וותרן או עקשן?: באמצע-תלוי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: נאמנות, כנות, פתיחות את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: כן המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים-במקרים הקיצוניים אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: לא, אחרת היה העולם משעמם! ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? תלוי איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא יכול לענות על זה.. את\ה בחור\ה קנאי\ת?: כן מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: "סתם", "עדי, תעשי כלב-ים"
האם את\ה מאמין בה'?: לא החיים הטובים לדעתך: לא לריב עם אף אחד היחסים עם ההורים טובים?: כן שיר אהוב: Savage Garden - To The Moon And Back

adi u

New member
שקר גס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה לא אומר את זה הרבה...זאת שני שמשגעת אותי עם זה... סתם דרך מעצבנת להפיץ את הדבר האידיוטי הזה
אתה לא בסדר
אני באופן אישי נפגעתי... לא מספיק שהחניכים שלי רודפים אחרי בגללכם אז עכשיו גם הבאת את זה לפה...

adi u

New member
שששששששששש.....

אין דבר כזה.... אני לא יודעת על מה הוא מדבר..טוב אני כן... אבל אם תטרידו אותי מזה..אני הולכת מכאן.... מספיק יש לי את זה בבית ספר משנ י ובתנועה שלי מהחניכים בגלל קבוצה מבסוימת של אנשים (איגור!!!!)

Chandler Rulz

New member
מה?! את מאשימה אותיח במה שהיה בצילו

מים לקליפ?!?!?!?!?! זאת הייתה לירון!!!! ושני!! לא אני!!!!!!!!!!!!! אני זה רק פה, ואת הפללת את עצמך, הם לא ידעו על איזו עדי אני מדבר... אז כל מה שיש לי להגיד לך זה: [URL='http://'][URL='http://'][/URL]חמור קופץ בראש[URL='http://'][/URL][/URL]

crazy4tc

New member
קליפ?? איזה קליפ?????

זה כבר יותר מדי מעניין!!! פרטיייייייייייים!!! אההה ונחשו מי מצלמת לבד לבד את המשחק גמר בכדורעף של השכבה שלה?? *גאה בעצמי*

Chandler Rulz

New member
סתם קליפ של כל המד"צים של העיר

עם החניכים-לטקס חלוקת התעודות של כיתות י'. לא משהו מיוחד..

adi u

New member
סליחה../images/Emo70.gif

אני לא הפללתי את עצמי...כי טל ראתה את זה לפני...ובא אליי ביצא של..עדי תעשי כלב ים.... והכל בגללך! ואתה עזרת ללירון ושני..... להסיט את החניכים לזה...אז אל תעשה את עצמך תמים כל כך

taltal girl

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo25.gif

כינוי רצוי: אממ, צליל? מין:בת. מזל: עקרבית גאה.
מאכל אהוב:אממ,
שתייה מועדפת:קולה עם לימון וקרח. סדרה: "מפוע שנות השבעים" האם שחית פעם בעירום? לאא.. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא שאני יודעת. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: אממ, יש מישו שלא? כמה כריות: 1. חיות מחמד: הרבה. מכונית אידיאלית: קודם כל שתהיה מכונית, א"כ שתהיה אידיאלית. מוזיקה בכלליות (סגנון):לא משו מוגדר. להקה אהובה:דה קולינג. כמה אחים יש לך?: 3 מאמין\ה באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: הכרתי הרבה שאנשים מהאינטרנט, ונפגשתי איתם. מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: אם תהיה לי אחת, אז אני אאמין. מהי אהבה בשבילך?: כשתהיה לי אז אני אדע. מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: שיחה מהלב. מה הכי פוגע בך?: הרבה דברים. מה את אוהבת לעשות? איזו שאלה דפוקה... מקומות בילוי מועדפים: אממ, בבית שלי? את\ה אוהב\ת להיות בבית?: מה? אממ, אני אוהבת להיות.. עצמי? שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: לא הייתה לי. מזה סקס בשבילך?: אני לא יודעת! אתה וותרן או עקשן?: עקשנית. הכי שיש. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אני צריכה לחשוב על זה. את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: אממ, כן. המרחק הפיזי כן קובע?: יאפ. אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: לא נראה לי. ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? אין לי מושג סגול. איזה פתגם אומר לך הרבה?: הרבה פתגמים. מהו המשפט שמאפיין אותך?: אממ, אפשר מילה? תודה. מוזרה את\ה בחור\ה קנאי\ת?: אממ, לוידעת. מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: פאק, שיט, גאש, די. האם את\ה מאמין בה'?: לא. החיים הטובים לדעתך:פאק, אין לי שומושג. היחסים עם ההורים טובים?:ככה.כן. שיר אהוב:אין. אני אוהבת מלאא שירים.

מואה!

כינוי רצוי: טלטלית, טלטול, טלטולה, טלי... מין:נקבה מזל: תאומים רולז מאכל אהוב: אממ...טוסט! חחח.. שתייה מועדפת: מים! הכי בריא סדרה: חברים/דוסוק/שנות ה-70 האם שחית פעם בעירום? לא האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן! בכתה ו הערצתי את בריטני...*מוחה דמעה* האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: מממ לא... כמה כריות: 3 חיות מחמד: היה לי כלב שקראו לו סימבה מכונית אידיאלית: פיז'ו 206CC מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק להקה אהובה: הבקסטריט בויז!!! חחחחחחחח לאאא! דה קולינג כאילו דאאה.... כמה אחים יש לך?: אח ואחות מאמין\ה באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: לא מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: בטח מהי אהבה בשבילך?: הדבר האחרון שאתה חושב עליו לפני שאתה נרדם, והראשון שאתה חושב עליו בבוקר. מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: שום דבר. אני בן אדם דכאוני. מה הכי פוגע בך?: שמשקרים לי, שבוגדים באמון שלי, ובעיקר כשאנשים פשוט מתאכזרים. מה את אוהבת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: מסיבות/ים/בריכה/חברים את\ה אוהב\ת להיות בבית?: אמממ ברור שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: ברווווווווווווור מזה סקס בשבילך?: the worlds greatest joy?....חחח סתם לא יודעת... אתה וותרן או עקשן?:קצת משניהם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, הבנה ואכפתיות את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: כן המרחק הפיזי כן קובע?: לא תמיד אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: לא. ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? אמממ..נראה לי שכן... איזה פתגם אומר לך הרבה?: תחצה את הגשר כשתגיע אליו מהו המשפט שמאפיין אותך?: "אני לא בטוחה" את\ה בחור\ה קנאי\ת?: אמממ....ofcourse מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: "אני עייפה", "בואו נבריז", "אין לי כוח", "סתבי/סתוב", "ביטצ'" האם את\ה מאמין בה'?: לא החיים הטובים לדעתך: להיות מאושרת בכל דרך שאפנה בה. היחסים עם ההורים טובים?: בהחלט שיר אהוב: יש מלאאאא

juliajk

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

כינוי רצוי:juli מין: בת מזל:אריה מאכל אהוב:
שתייה מועדפת:דיית קולה סדרה: שנות ה-70 ו סמולוויל האם שחית פעם בעירום: לא.. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא שידוע לי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: האמת היא שלא ממש.. כמה כריות: כמה שיותר הרבה- יותר טוב חיות מחמד: שני חתולות מתוקות ופרותיות מכונית אידיאלית: מעדיפה אופונועים סגנון מוזיקה:הכל להקה אהובה: נו באמת.. כמה אחים יש: למזלי רק אחד מאמינה באהבה וירטואלית:לא ממש הכרת פעם משהו מהאינתרנת?: כן נפגשת איתו?:כן מאמינה באהבה ממבת ראשון?:בתח מהי אהבה בשבילך?: הרבה דברים, אין לי כוח לפרת מה הדבר שעושה אותך למאושרת:חברים שלי, החתולים שלי, הרבה מוזיקה טובה ועוד מלה דברים מה הכי פוגע בך: שבוגדים בי מה את אוהבת לעשות: לישון, לגלוש באינטרנת, לנגן אל גיתרה שלי, לשמוע מוזיקה ואוד הרבה מאוד דברים מקומות בילוי מעודפים:קלנוע אוהבת להיות בבית: כן כשיש אהבה את נאמנה: כן מזה סקס בשבילך: i dont know אתה וותרן או עקשן:אני ותרנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים: נאמנות ו..ו.. ואני לא יודעת.. את חושבת שאת יודעת לאהוב: הממ... כן הממרחק הפיזי קובע?: לא.. אני שונה ממך תנסי לשנות אותי?:לא איזה פתגם אומר לך הרבה: איש באמונתו יחיה.. מהו משפת שמאפיין אותך: next את בחורה קנאית: לפעמים, תלוי מילום או משפטים שאת מרבה להגיד: so..., watever, nevermind, זה חמווווווד האם את מאמינה ב ה": next החיים טובים לדעתך: המממ... תלוי איך מסתקלים אליהם..הממ.. היחסים עם הורים טובים?: מצוינים שיר אהוב: Aerosmith של wuwg, dont wanna miss a thing ואוד מלה אחרים

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif תורי!!! ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

כינוי רצוי:RoT מין: בת מזל: תאומייייייםם!!! שולטטט מאכל אהוב: וואלה לא יודעת... אההה... פנקייק!!! (משמין...
) שתייה מועדפת: דיאט קולה סדרה: חברים האם שחית פעם בעירום? בטח... שלא האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: נהההה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: במידה מסוימת כן, שזה מגעיל אז לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: תוכים מכונית אידיאלית: וואלה אין לי מושג... מוזיקה בכלליות (סגנון): רוק / ניו מטאל להקה אהובה: ווואוו.. הרבה... איוונסנס, לינקין פארק, דה קולינג... יש עוד... כמה אחים יש לך?: 2 קרציות, אח ואחות מאמין\ה באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?: כן מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?: כן מהי אהבה בשבילך?: רגש חזק בין שני אנשים מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: אהבה מה הכי פוגע בך?: אהבה מה את אוהבת לעשות? אינטרנטטטט מקומות בילוי מועדפים: נתניה את\ה אוהב\ת להיות בבית?:כן שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?: כן מזה סקס בשבילך?: אנשים שנורא אוהבים 'מתאחדים' או 'ממשים' את האהבה אתה וותרן או עקשן?: עקשן
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: בן בת רגש (מה זאת השאלה הזאת?!?!?!) את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?: לאהוב - כן להיות מאוהבת - לא... המרחק הפיזי כן קובע?: לא ממש אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?: ממש לא! כל אחד והדעה שלו! ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? למה לא? איזה פתגם אומר לך הרבה?: אל תאהב את מה שאתה משיג - תשיג את מי שאתה אוהב מהו המשפט שמאפיין אותך?: Living every night like its the last night את\ה בחור\ה קנאי\ת?: אפשר להגיד... באסה
מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד: קר לי.. ברררר האם את\ה מאמין בה'?: ברור החיים הטובים לדעתך: לא היחסים עם ההורים טובים?: נחמד שיר אהוב: כל מיני... The calling - wherever you will go linkin park - somewhere i belong , Evanescence - bring me to life

adi u

New member
או קיי..אני../images/Emo70.gif בחרת הפעם שאלון קשה.

אבל אין בעיות
כינוי רצוי: עדי או אולמן...לא עיוותים של השם משפחה של
שתייה מועדפת:פאנטה סדרה:לא רואה טלויזיה... האם שחית פעם בעירום?בטח...שלא
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא...אני..מפתאום... האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:על גבול הטעם הטוב...יותר מידי זה פוגע..אבל טכנית כן כמה כריות:1 חיות מחמד:אין לי...אבל היה לי
דגים פעם
מכונית אידיאלית:פיג'ו 206 עם גג נפתח בצבע כחול או אדום
מוזיקה בכלליות (סגנון):רוק ומטאל
אלה מה
להקה אהובה:וואוו יש הרבה יותר מידי...ניתן כמה סמליות... TC, Goo Goo Dolls, Death, Slayer,Metallica, lacouna coil,משינה
וזהו עם הדוגמאות כי אנחנו לא נגמור עם זה כמה אחים יש לך?:אין לי אפילו אחד
מאמין\ה באהבה וירטואלית?:אם האנשים אמיתים והאהבה עצמה היא לא וירטואלית אז כן הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה?:כן...
מאמין\ה באהבה ממבט ראשון?:אם הכוונה לראות משהו פעם ראשונה בלי לדבר איתו לפני זה וכאלה....אז לא... מהי אהבה בשבילך?: דבר שקשה להגדיר...אבל משובל בפנים רגש עמוק של אכפתיות כלפי אותו בן אדם וןעוד הרבה דברים...אבל זה אחד הדברים שהצלחתי לבודד מהסלט רגשות הזה שנקרא אהבה.
מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?:לראות שאנשים שאכפת לי מהם מאושרים מה הכי פוגע בך?:שקר מה את אוהבת לעשות? לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, לנהל שיחות על שטויות, לבלות בחברת חברים טובים מקומות בילוי מועדפים:בים ובקולנוע את\ה אוהב\ת להיות בבית?:כןןןן! שיש לך אהבה את\ה נאמן\ה?:כן מזה סקס בשבילך?:ביטוי למשיכה פיזית בין אנשים...שאמור לבוא מאהבה גם...אבל יש הרבה אנשים שהם יוצאי דופן בימינו
אתה וותרן או עקשן?:תלוי באיזה נושא... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?:אמון ביטחון ואכפתיות את\ה חושב\ת שאת\ה יודע\ת לאהוב?:כן המרחק הפיזי כן קובע?:ממש אבל ממש לא אני שונה ממך תנסה\תנסי לשנות אותי?:כולנו שונים...זה מה שיפה בעולם שלנו... ראית אחת שלא מוצאת חן בעינייך-האם תיתן לה צ'אנס? חזותית לא נראה או לפי ההתנהגות
כל עוד זה לא ערס...אולי..אבל רק אולי... איזה פתגם אומר לך הרבה?:פתגם סיני עתיק אומר:"אם אין לך משהו חשוב להגיד תגיד פתגם סיני עתיק" מהו המשפט שמאפיין אותך?: את\ה בחור\ה קנאי\ת?:לאאאאאאא...לפחות לא נראה לי ככה מילים או משפטים שאת\ה מרבה להגיד:עצוב...whatever...גאד (לפעמים עם תוספת דאמט בסוף)...I was a moose once(במסגרת עצבון חברה שלי..) האם את\ה מאמין בה'?:ממש לא...אין לי אלוהים...מאמינה רק שיהיה כח עליון שברא את החרא שמסביבנו...אבל לא ממש אכפת לו מה קורה פה החיים הטובים לדעתך:צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה...במקרה הזה....צריך ממש להתאמץ למצוא בכוס טיפת מים להסתכל עלייה...אבל זה אפשרי היחסים עם ההורים טובים?:עם אבא שלי בטוח..עם אמא טיפה חפות..אבל עדין יחסים אנוש טובים למדי שיר אהוב:וואייייי..תחשבו על זה שיש לי מלא להקות שאני אוהבת אז כמות השירים... טוב שיר של TC: WIAFD וןשיר של גו גו דולז: Iris

Charmed 4ever.

New member
טוב ../images/Emo173.gif

כינוי רצוי: ניץ, ניצני, ניצנוץ, ניצוש, ניצנוש, קפיצי, ניצק'ה... מין: נקבה, משום מה. מזל: תאומים. מאכל אהוב: גלידה בטעם יוגורט. שתייה מועדפת: מים. סדרה: מכושפות וגולשים בזמן. האם שחית פעם בעירום?: לא. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע?: לא. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים?: בדרך כלל לא. כמה כריות: אחת, דקה רכה אבל לא מנוצות. חיות מחמד: אין. מכונית אידיאלית: אאודי TT וכשאקים משפחה - או סוזוקי ויטארה או פאג'רו. מוזיקה בכלליות: רוק קל. להקה אהובה: דה קולינג, אמינם ו-ווסטלייף (סתמו). כמים אחים יש לך?: אחד. מאמינה באהבה וירטואלית?: למה אתם קוראים וירטואלית? כי אני התאהבתי במישהו שהכרתי בנט... אבל פגשתי אותו גם אח"כ. הכרת פעם מישהו דרך הנט?: ראו תשובה קודמת... נפגשת איתו?: נפגשתי עם כל פורום מכושפות ועוד כמה אנשים מהנט במציאות. מאמינה באהבה ממבט ראשון?: כן. מהי אהבה בשבילך?: מישהו שיסכים לוותר על מקום מגוריו בשבילך ומישהו שיבלה איתך עד הבוקר בלי לעשות כלום רק כי את לא רוצה לישון ומישהו שאפשר להסתכל לו בעיניים ולראות אותו מביט אלייך בחזרה עם חום. מה הדבר שעושה אותך מאושרת?: המון דברים קטנים. מה הכי פוגע בך?: לא יודעת. מה את אוהבת לעשות?: המון דברים, שאלה טיפשית. מקומות בילוי מועדפים: הליכה הלוך ושוב ברחובות עם חברים, פארק בהוד השרון, גני שעשועים. את אוהבת להיות בבית?: מאוד. שיש לך אהבה, את נאמנה?: אני די בטוחה שאהיה נאמנה. מה זה סקס בשבילך?: מימוש קשר אינטימי עם מישהו כשאני בוטחת בו מספיק ומחשיבה את עצמי לבוגרת מספיק. אתה וותרן או עקשן?: תלוי במה, בדר"כ עקשנית. אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מהם?: כנות, אמון וקרבה נפשית חזקה. את חושבת שאת יודעת לאהוב?: כן, ואני גם רומנטית מאוד. המרחק הפיזי כן קובע?: בוודאי, יותר מקרבה נפשית חשוב גם לדעת כמה באמת אתה נאהב, את זה אפשר לראות בעיניים. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?: לא, אם אתה אוהב בנאדם לא תנסה לשנות אותו למשהו אחר, זה רק יפגע בו ובסופו של דבר גם בך. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו סיכוי?: כן, קודם אלמד להכיר את אישיותו. איזה פתגם אומר לך הרבה?: לא יודעת..
. מהו המשפט המאפיין אותך?: אתם תגידו, לא אני. את בחורה קנאית?: בעניין אהבה - לא, בעניינים אחרים - כן. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: ררררררררולז, ורוד!, וואבה!... ועוד. האם את מאמינה ב-ה'?: לא. החיים טובים לדעתך?: אפשר לומר, שאני הבנאדם האחרון שאפשר להגיד עליו שיתאבד אי פעם. היחסים עם ההורים טובים?: מעולים בדר"כ, חוצמריבים מדי פעם. שיר אהוב: יש טונות, בדר"כ עצובים.

Charmed 4ever.

New member
מי סטופיד! ../images/Emo173.gif

הייתי בטוחה שהשאלה היא אם החיים עצמם טובים לדעתי וזה היה מהם החיים הטובים לדעתי... אז... התשובה היא, החיים שלי כמו שאני מתארת אותם בעתיד עם כל ההווה הזה חקוק במוחי כעבר.

למעלה