שאלון נחמד^^

tiptip4u

New member
המשך של המשך של המשך של אנוכי ../images/Emo42.gif

|שימשי| ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: רעות. 153. חיבקת מישהו: מור. 154. רבת עם חבר: שני. 155. בכית: לא. 156. צחקת: כן. 157. גרמת למישהו לצחוק: כן. 158. קנית משהו? מתנה למלי. 159. הסתפרת? לא. 160. הרגשת טיפש? לא. 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא כל כך. 162. התגעגעת למישהו? כן. האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא. 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. 165.נזרקת על ידי מישהו? לא. 166.משהו בגד בך? לא. 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. 168.היית מאוהב? כן. 169.ראית את הבית הלבן? לא. 170.ראית את מגדל אייפל? כן. 171.עישנת? לא. 172.שתית אלכוהול? כן. 173.עישנת מריחואנה? לא. 174.שיחקת מונופול? כן. 175.ראית טיטאניק? כן. 176.נישקת מישהו? צרפתית? לא. רגיל? כן. 177.התנשקת צרפתית? לא. 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא. 179.ניסית דיאטה? לא
. 180.ביקרת בארץ אחרת? כן. 181.צבעת בספר צביעה? כן, ואני זוכרת איזה ומתי: הייתי אצל קוסמטיקאית של אמא שלי, ובנתיים כשאמא הייתה בפנים, צבעתי עם הילדה החמודה של הקוסמטיקאית. 182.עשית אמבטית קצף? כן. 183.טסת? כן. 184.שטת? כן. 185.נסעת ברכבת? כן. 186.היתה לך תאונת דרכים? לא. 187.רכבת על פיל? לא. 188.הכנת אתר אינטרנט? לא. 189.שיחקת בברביות? ברוררר. 190.נשארת ער כל הלילה? זאת שאלה?! כן, כמעט כל לילה. 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כן
. 192.שברת עצם? לא. 193.ראית ג`רי ספרינגר? כן. 194.דיברת בשיעור? לא. נו מה אתם חושבים?!
195.פחדת מהחושך? לא. 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. 197.עשו לך תפרים? לא. 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן, אבל אז הפסקתי להתחרט על זה, דיי מהר דווקא. 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. 200.שיקרת? כן. 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא. 202.נרדמת בשיעור? כן, אבל לא יותר משלוש פעמים. 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא חושבת. 204.פגשת סלבריטי? לא. 205.עברת על החוק? לא יודעת. 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן (מאיע
וניר) 207.שנאת את עצמך? פעםםםםם. 208.נשבר לך הלב? קצת. 209.שברת למישהו את הלב? כן
וזה היה כיף, שנאתי אותו. 210.רצית להרוג מישהו? כן, את אחותי. 211.נפלת מכיסא? לא, למה? 212.נתת למישהו לאפ דאנס? לא. 213.הלכת מכות? כן, אבל רק עם אחותי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאוו שאלון ארוךךךך

שם- אורה.ב.
למעשה זה סבטלנה אבל בתרגום לעברית זה אורה:
תאריך לידה-26.11.86
כתובת: נאמ כדור הארץ , ישראל הר הנגב, חור חביב, עם הרבה צוקים.
איפה עוד גרת?רוסיה, ואיפה אני עוד גרה.... הממ.. יש לי הרבה בתים שניים בארץ
(עומר, רמת גן ירושליים.. וכו' וכו')
בית ספר: תיכון השלום בלה בלה
מזל:קשת
מידת נעליים: ארג.. 38
גובה:1.65(1.50, 2 מטר מיאו)
מוצא: רוסיה היקרה..(יש כרטיס חבר מואדון?)
חיות מחמד: כלב, שתיי חתולים , 2 גרבילים, אח גדול, אמא,וצב מיים, כמה עכבישים שגרים בפינות וג'וקיםפ שיוצאים לטייל בלילה.
אחים: אחד שלי, עוד 3 חורגשים שאני לא מכירה לא זוכרת.. ואממ.. בערך על הפורום הזה..
צבע שיער: בלונדיני.(לא-
)
אורך שיער: נאמי.. מדורג עד הכתפיים ככה.
צבעת פעם את השיער? בקיץ.. פעם אחרונה שצבעתי,
באיזה צבע?סגולאדום חצילי שכזה
כיתה:יא'2
מצליח בבית ספר?אממ.. נניח
תחביבים:התנחלות, טיול בארץ, צופים , ספרים,חברים,לישון בלה בלה
איזה שפות אתה מדבר?עברית אנגלית רוסים, וכמה מילים פה ושם בכלמני שפות אחרות
אוהב ספורט?לא במיוחד
איפה נולדת? אי שם ברוסיה הקרה בשנה בה קרה אירוע צ'רנוביל..
אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה
רגיש לדיגדוגים?תלוי
מאמין באלוהים?לא
יש לך כינויים נוספים באינטרנט?אממ כן..
מה הם?שמורים במערכת
יש לך גשר?לא
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא*משקרת* טוב אז כן*משקרת* מיאו, יש לי משקפיים
מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אין לי שמצון קטון
מה היום הכי רע בחיים שלך?הממ שמור במערכת
מה הדבר הכי מביך שקרה לך?זה היה בתחילת שנה בצופים השנה.. ושנה שעברה הדרכתי גדוד אחר.. והשנה אני מראש"גת את הגדוד היריב שלו... ואז כשאמרתי "גדוד____ מונה __ חניכים" בטעותא מרתי את שהם של הגדוד שהדרכתי שנה שעברה..
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?אני לא זוכרת
מה הדבר הכי חשוב לך?החברים שלי
יש חבר\חברה\קראש?
ממה אתה הכי פוחד? הממ אני הכי פוחדת מ.. שגרה, אני חושבת, ומדברים שאני מדמיינת המשך מתישהוא.. :-XD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifשוב חוזר השאלון

שלא זנחתי לשווא-- דברים אהובים:
מקום אהוב לחופשה:ספרד
הממ בתנחלויות אצל אנשים^^
טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות ופיסטוק
פרי אהוב:תותים(טה טה טה)
מכונית: שתהי לי כזאת וגם רשיון..זבאמת שמנה איך היא תראה?
שיעור: פיסול
חג: פסח(הכגודל כן קובע)
היום הכי אהוב בשבוע: שישי^^
צבע: ירוק
קבוצת ספורט אהובה: זאת שמשחק שם עם הכדור. נו אתם יודעים!
חודש אהוב: יולי
שחקנית אהובה: מה שמה ששיחקה את המוזה בדוגמה
שחקן אהוב: ג'וני
דפ
תוכנית אהובה בטלוויזיה: ארג.. מי רואה טלווזיה?
אתר אהוב: תפוז
חיה אהובה: חתול
חבר לאימייל: נשוי/נשואה ומחפשת
בדיחה:עדיף שתהי הזויה ותסופר בשעת לילה.
אומר הרבה: בשבועיים האחרונים.. האני,
מילה אהובה:מיאו
נעליים: או ספורט,או סנדליי שורש או מגפייםש חורות וחביבות עד מאוד
תחנת רדיו :גלגל"צ זה הכי אחי(חבל שלא קולטים בדרום><)
חדר בבית: שלי, אחר כך של אחי, אחר כך הסלון,אחר כל המטבח
ההופעה הכי טובה שראית:וול אני נחוששת שהיתה זו ההופעה של..ארג. שכחתי מה שמו(תסלחו לי נסעתי היום יותר מ6 שעות באוטובוס0_0)
דיסק אהוב: המכשפות מתכסות
.תוספת לפיצה:פטריות
ארץ: טרנסלבניה
. עיר: טרנססואל
. אגם: מהמם. אגם איפה?!
ים: מתי ומי בא איתי?
אין לי מקום אהוב.. אי שם באמצע הדרך על רכבת או אוטובוס בין נקודה מסויימת לנקודה מסויימת אחרת. \
ריח: ריח טרי של ים או של אויר נקי כזה
רעש: רעש של גשם
רגש: אושר עילאי^_^
אוניברסיטה: מי יקבל אותי לשם??(אחריי שפרשתי מ4 יחידות ונשארתי עם ה3 שכבר יש לי במתמתיקה)
מספר:13, ניהיההי השטן,
ספר: כל ספריו של דאגלס..
95. סבתא: מיאווו 96.סבא: ז"ל
97. דגנים: צ'יריוס.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif|מיאו|

ב24 שעות האחרונות...
היתה לך שיחה רצינית: כן
חיבקת מישהו:לא
רבת עם חבר: לא
בכית: לא
צחקת: המוןןן
גרמת למישהו לצחוק: כן^^
קנית משהו? גלידה
הסתפרת? לא
הרגשת טיפש? כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם...
השתמשת בסמים? רגעע אנחנו מדברים כאן על חוקיים או לא.. אממ.. תה נחשב? וקולה? ואמ.. *מדברת שטויות*
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אבל אני יכולה
נזרקת על ידי מישהו? אם אפשר לקרוא לזה ככה...
משהו בגד בך? לא
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן
היית מאוהב? כן 169.ראית את הבית הלבן? לא במציאות 170.ראית את מגדל אייפל? כנ"ל 171.עישנת? כן 172.שתית אלכוהול? כן 173.עישנת מריחואנה?לא 174.שיחקת מונופול? כן 175.ראית טיטאניק? כן 176.נישקת מישהו? כן 177.התנשקת צרפתית? לא 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)?לא 179.ניסית דיאטה? לא 180.ביקרת בארץ אחרת?כן 181.צבעת בספר צביעה? כן 182.עשית אמבטית קצף? כן 183.טסת? כן 184.שטת? כן
נסעת ברכבת? כן
היתה לך תאונת דרכים? כן
רכבת על פיל? לא
הכנת אתר אינטרנט? כן
שיחקת בברביות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כן
שברת עצם? כן
ראית ג`רי ספרינגר? כן
דיברת בשיעור? כן
פחדת מהחושך? כן
היית בבית חולים (לא לביקור)?כן
עשו לך תפרים? לא
זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא
שיקרת?כן
נעצרת על ידי המשטרה? לא
נרדמת בשיעור? כו
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן
פגשת סלבריטי? כן
עברת על החוק?? כן
אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא זכור יל שזה גרם יל לבכות
שנאת את עצמך? כן
נשבר לך הלב? כן
שברת למישהו את הלב? לא נראה לי
רצית להרוג מישהו? כן
נפלת מכיסא? כן
נתת למישהו לאפ דאנס? תראו זה תלוי.. מה שהלך על הכורסא אצל קסם במפגש נחשב?
.הלכת מכות?בצחוק מין הסתם. ~זה רק אני או ששעניתי הרבה כנים הרגע?
~

sarah

New member
../images/Emo6.gif"לא אבל אני יכולה ../images/Emo13.gif"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo128.gif

../images/Emo18.gif טוב נו, המשך עוד.

דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה:
החדר שלי. בעצם, הגולן. 49. טעם גלידה אהוב: אממ.. כאלה עם חתיכות של דברים בתוכם. 50. פרי אהוב: אגס 51. ממתק: שוקולד 52. מכונית:
אחת שנוסעת. ואן זה נחמד. 53. שיעור: בלע
כלום 54. חג: חנוכה 55. היום הכי אהוב בשבוע: אין כזה 56. צבע: אפור
57. מגזין: לא קוראת 58. שם לבת: ג'ואן, או גלורי, או נורה
. 59. שם לבן: קייסי, ליאם(שתקו! אני חשבתי שזה שם יפה גם לפני ש.. ש..
) 60. קבוצת ספורט אהובה:
נניח שמאן סיטי כי אני מושפעת וחסרת דיעה. 61: חודש אהוב: אפריל-מאי. מבחנים, הברזות, סביונים, שמש.
62. ספורטאי אהוב
: יעכיעיעחיעחע 63. ספורטאית אהובה: טעחטוטאכעעכחלכעחל! 64. שחקנית אהובה: וינונה
65. שחקן אהוב: מלקולם מקדואל :-> |מקורית| 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: אממ מלקולם ושאר ביפּים 67. אתר אהוב: ניוגראונדז NEWGROUNDS.COM 68. חיה אהובה: חתול, קטן.
69. חבר לאימייל: מי מדבר באימייל בכלל? 70. בדיחה: כמה יהודים אפשר להכניס למכונית?
אני אוהבת בדיחות שחורות, בדיחות שואה, שוביניסטיות. 71. אומר הרבה:
"את בסדר את" "את, בחורה לעניין!" כשזה מהבנאדם הנכון. 72. מילה אהובה: זרא, מאפיל, MAYBE, FADE, כרוני, כרומאטי, מתכתי, הכחיש, ועוד. 73. נעליים: פשוטות, ערסים, מאגנום. למרות שאני חומדת אלו של מישהי מהכתה. 74. תחנת רדיו: 102FM, גלגל"ץ 75. חדר בבית: החדר שלי. השירותים הארוכים בקומת קרקע. 76. ההופעה הכי טובה שראית: השניצלונים :> 77.דיסק אהוב: Oasis - Definitely Maybe
- לייק דה! 78. עונה: חורף
, אביב
79. סלט: אממ, תפוחי אדמה. 80. בשר: סטייקקקקקקק!
או שניצל
81.תוספת לפיצה:
זיתים ופיטריות
82. ארץ:
דרום אמריקה
(ג'ונגל...*-*) 83. עיר: האא, כל הערים מסריחות
אז אמסטרדם
84. אגם: בריכת המשושים! זה בגולן. 85. ים: לא'דעת :-ז ים זה לא כיף. 86. מקום אהוב:
מקום ירוק
87. ריח: של ספרי לימוד חדשים
ו,|לא מקורית|אדמה אחרי הגשם.
. וגם ריח-ראש כזה שיוצא משיער של אנשים, שממש כיף להסניף, ואני לא מדברת רק על הריח של השמפו. 88. צליל: רעמים וטיפוף גשם, פריטה קלה על
, קול צרוד כזה, וה
שלי שמצלצל פעם ב-500 שנה. 89. טעם: אגס+שוקולד 90. רגש: אשלייה 91. אוניברסיטה:
92. מספר: 6, 42, 458. 93. ספר: חוק העצם
/ראסל בנקס 97. דגנים: תירס בלבד דברים פחות אהובים: 98. אוטו: צהוב 99. צבע: פוקסיה 100. מורה: לכימיה, ורה המסוממת. ולאנגלית, מרינה הציפשה שמדזברץ עם ץ' 101. שעור: הכל!!! ובעיקר היסטוריה! זה לא מעניין!!! 102. יום בשבוע: ראשון, שני, שלישי, חמישי. שימותו. 103. חג: כל חג שצריך לנשק בו מישהו או דברים שקשורים לאהבה. תועבת המין האנושי פשוט. 104. עונה: קיץ
105. חודש: ספטמבר אוקטובר נובמבר
106. ספורט: הכל
. אולי חוץ מספורטים שקשורים בלירות במטרות שונות. 107. קבוצת ספורט: נעכיעיע!! מאן יונייטד כי אני חסרת דיעה ומושפעת. 110. סרט: איכ. "אף פעם לא התנשקה
" ושאר אמריקאיים-
מתקתקים
-מדי ובלתי-מציאותיים-עד-שזה-מטריף! 111. שחקנית: עכעכ מאיפה לי. 112. שחקן: לא מכירה שחקנים. 113.. תוכנית: יש הרבה 11, לא? ואני די שונאת יצפאן ודודו ושאר דומיהם הלא משעשעים בתכלית.
114. אתר: אני לא שונאת אף אתר אבל אני שונאת פופ אפים מחורבנים שרוצים לגרום לי לקנות דברים. 115.:אוכל: תירס לא-טרי 116.. שתיה:
קוקה קולה דיאט למון
בהחלט. ואלכוהול גם. 117. להקה: דסטיניז צ'יילד, למרות שמאז הפעם האחרונה ששמעתי MTV או רדיו בטח נוספו עוד המון קבוצות זמר גועליות בסגנון. 118. זמר: זה שהביא את זוועת העולם - השיר "בואי תני לי יד ונלך" 119. זמרת : ז'ניפר לופז בעלת השירים-הנתקעים-בראש
תמותי כבר יא ז'ניפר. 120. חיה: אוגר פצפון שמחרבן כל הזמן; מקקים; חרקים מכוערים, וכל מיני לטאות עם גוף עקום וקופים מכוערים. 121. חנות: צומת ספרים
, סופרמרקטים. לפעמים גם דברים בסגנון אודם... אבל אני ממש סובלת מנוכחות הפרחות
מסביבי כשאני שם. 124. בדיחה: בדיחות עדתיות, בדיחות סקס מגעילות. בדיחות כמו זו שהילה סיפרה במפגש (עם סוף חסר היגיון ופואנטה!!!), בדיחות הומואים שיותר מדי דומות לבדיחות סקס מגעילות. גם בדיחות בלודיניות הן די עלובות בד"כ. 125. אמרה: יש הרבה מטומטמות. אממ שתי האמרות של "צרת רבים..." ועוד. 126. מילה: קוּל, אשכרה, דוגרי, ראסמי, אחושרמוטה, אהלן, אנשנושים/אנשושים/אנשות/אנשימים/וכו', מוגל. 130. הופעה שהיית בה: די סבלתי בכמה הופעות מטעם בתי"ס שונים בכל מיני בתי תרבות שונים. 131. דיסק: לא שונאת אף אחד מאלה שיש לי. 133. סלט: אממ שמעורבבים בו דברים מתוקים עם בלתי-מתוקים
136. ארץ: לא יודעת 137. עיר: אילת! 140. מקום להיות בו: אווו זה יש הרבה... המ, כל מקום דחוק וחנוק, או סתם חם ומציק בכל דרך, עם אנשים שאני לא אוהבת, או נגעלת מהם, או סתם מרגישה בודדה בו וסובלת ומשועממת. 141. ריח: חרא ובישולים גרועים 142. רעש: צורם של אופנוע שנוסע ממש ממש מהר. וגם איזו צפירה אחת של אזעקה, שממש עושה לי רע לגמרי מבפנים ומבהילה אותי. 141. רגש: תיעוב עצמי 145. אות: ה, כ. 146. תאריך: 30/4/2002 147. ספר: פסיכופת אמריקאי
ספר רשע! 148. מקום חופשה: אילת 151. דגנים: ברנפלקס בריאותיים מגעילולים כאלה חומים שבתמונה על האריזה יש תותים וקיווי.

ביפ.^_^../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

1.שם מלא:יעל עומר 2. תאריך לידה: 12.7.90 3. כתובת:בה. 4. איפה עוד גרת? בצד ימין.------> 5. בית ספר: חטיבת עתידים..
6. מזל:סרטן 7. מידת נעליים: 38 8. גובה: לא יודעת בדיוק. בערך 1.60, אולי קצת פחות.
9. מוצא: זה ארוך, אין לי כוח...~_~ 10. חיות מחמד:טיפסי, פנדה, מיאו ובאפי.
11. אחים: ענת, יונתן (נישואים קודמים של אבא שלי), מיכאל ונועם.
13. צבע שיער: שטני. מקווה שאלו האותיות הנכונות.
14. אורך שיער: עד הכתפיים..
15. צבעת פעם את השיער?
16. באיזה צבע? ירוק.
17. כיתה: ח'. (2!
) 18. מצליח בבית ספר? כן.
19. תחביבים:קריאה, ציור, מחשב, ו..פירוט מלא בכרטיסישי שלי.
20. תחביבים: עוד פעם?
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית(שוטף.
) ואנגלית (לא לגמרי שוטף). לומדת ערבית.
22. אוהב ספורט? תלוי איזה סוג.
באופן כללי - כן.
23. איפה נולדת? בישראל.
24. אתה בן אדם של לילה או של יום? של לילה.
25. רגיש לדיגדוגים? מאוד.
26. מאמין באלוהים? לפעמים.
27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש אתר אחד שנרשמתי בו בשם "לואי השמן" אבל אני לא נכנסת אליו יותר.
28. מה הם? לואי השמן..~.~ 29. יש לך גשר?
30. יש לך משקפיים\עדשות מגע?
משקפיים, לראייה מרחוק. אני משתמשת בהם רק בשיעורים וכשאני רואה סרט...
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פיצה!
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו לי כאלו.
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? הממ...אני מעדיפה לא לפרט. 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו לי גם כאלו.^^ 35. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שיקרים לי...
36. יש חבר\חברה\קראש? לא.
37. ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו רע לאנשים שיקרים לי.
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? שאלה מעניינת! על הכלבה שלי, שאני אוכל לראות לאן היא הולכת ולא אאבד אותה שוב.^^; 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר עלי. 40. למה אתה הכי מתנגד? מלחמה? רצח?
יש מספיק דבירים להתנגד אליהם בעולם.
41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אני מעדיפה להיות אני, כי עם הצרות שלי אני כבר יודעת להסתדר.
דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: לונדון.
49. טעם גלידה אהוב: לימון!
50. פרי אהוב: לא יכולה לבחור..
51. ממתק: פסק זמן!^_^ 52. מכונית: המכונית של אמא שלי!
53. שיעור: אר..אולי...היסטוריה
, כי המורה טובה.
54. חג: פורים!
55. היום הכי אהוב בשבוע: שישי.^^ אבלהשישי הזה התחיל גרוע...אני חושבת שאני חולה.
56. צבע: אני אוהבת כמעט את כל הצבעים.
57. מגזין: פשוש!
סתם...-_- 58. שם לבת: זה תלוי באדם שאני מקשרת אליו את השם.
59. שם לבן:כנ"ל. 60. קבוצת ספורט אהובה:אין כזאת.
61: חודש אהוב: יוני-יולי, זה זה סוף שנת הלימודים והיומולדת שלי.^___^ 62. ספורטאי אהוב: נה. 63. ספורטאית אהובה: נו. 64. שחקנית אהובה:ני? 65. שחקן אהוב: נופ. 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה:המומינים!
סתם, פשוט לא ראיתי אף סדרה בקביעות כבר כמה שנים טובות... 67. אתר אהוב: תפוז, אבל רק בזכות הפורומים..
68. חיה אהובה: חתווולללל.
69. חבר לאימייל: אני לא ממש מתכתבת עם אנשים באי-מייל... 70. בדיחה: זה מצחיק אותך? ואם אני אקרא לו בוב? לא יודעת למה, אבל אני מתפוצצת מזה כל פעם מחדש וכולם מסתכלים עלי כאילו אני משוגץ.-_- 71. אומר הרבה: אני לא משוגץ!
לא משוגץ!
72. מילה אהובה: מימפ.
73. נעליים: לא כ"כ אכפת שלי..
74. תחנת רדיו: אני לא שומעת רדיו.. 75. חדר בבית: החדר שלי!^_^ 76. ההופעה הכי טובה שראית: ^^^^ 77.דיסק אהוב: אחד הדיסנים. זה של אלאדין, נראה לי..
78. נשיא: נה? 79. סלט: מלפפונים.
80. בשר: זה טעים.
81.תוספת לפיצה:זיתים.^^ 82. ארץ: ישראל.
83. עיר: לונדון.
84. אגם: כל אגם בנורווגיה... 85. ים: אין לי העדפות. 86. מקום אהוב: הבית.
87. ריח: אדמה אחרי הגשם. 88. רעש: מיאו!
89. טעם: שוקולד.
90. רגש: אושר.
91. אוניברסיטה: גננ..?
92. מספר: 6 93. ספר: סדרת הארי פוטר.
95. סבתא: יש לי רק אחת. 96.סבא: אין. 97. דגנים:סיני מיניס..
המשך יבוא.

ניפ.^_^../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

דברים פחות אהובים: 98. אוטו: מקולקל. 99. צבע: אפור מלוכלך. 100. מורה:בת שבע, לאומנות. ואני דווקא די טובה באומנות..
זה לא קשור למקצוע. היא פשוט מצליחה להפוך את זה לאחד השיעורים הכי מעצבנים. ויש מבחנים ובחנים והכל..
101. שעור: אומנות, ראה סעיף 100. 102. יום בשבוע: שלישי...כל המקצועות הגרועים...רק הנוער העובד עושה אותו טוב יותר..
103. חג: ט"ו בשבט, אין חופש ומקבלים תעודות. 104. עונה: העונה הנוכחית(אם זה סתיו אז סתיו, אם זה חורף אז חורף... חוץ מ..אם ממש קר לי/ ממש חם לי.
105. חודש: ספטמבר, כי השם שלו מרגיז אותי. 106. ספורט: הממ...אני אחשוב על זה. 107. קבוצת ספורט: פלופ. 110. סרט: למה זה לא נמצא בדברים אהובים? אני לא רואה סרטים שלא ממליצים עליהם. 111. שחקנית: ^^^^ 112. שחקן: ^^^^ 113.. תוכנית: ^^^^ 114. אתר: ^^^^ 115.:אוכל: יש הרבה, קשה להחליט... 116.. שתיה: מיץ אננס ואשכוליות.
117. להקה: אני לא שומעת הרבה, אז אין לי סיבה לשנוא... 118. זמר: דייי ינמאס לי. 119. זרמת : כנ"ל 120. חיה: לא מחבבת צרעות. 121. חנות: המכולת הסגורה-תמיד הקרובה אלי.-_- 122. חנות להשכרת וידאו:מה יש לא לאהוב בזה? אףףף אני לא מרגישה טוב.
123. חבר אימייל: ררררררר. 124. בדיחה: בדיחות גזעניות למינהן. 125. אמרה: ההההה. 126. מילה: מזניח. 130. הופעה שהיית בה: הההההה 131. דיסק: הההההה 133. סלט: אני עייפה מידי בשביל לחשוב על אוכל.
136. ארץ: מתחיל להמאס. למה חשבתי שיהיה לי כוח? 137. עיר: כנ"ל. 140. מקום להיות בו: השירותים של בית ספר..-_- 141. ריח: לכה חזקה כלשהי... 142. רעש: זמזום של יתוש. 141. רגש: שנאה? קנאה? עצב? חרטה? עצב, אני חושבת..
145. אות: ח' 146. תאריך: הומ. 147. ספר: כל דבר שלא שרדתי את העמוד הראשון שלו. 148. מקום חופשה: בוהו. 151. דגנים:זה בצורת הפירות, עם הארנב המעצבן הזה... ההושעת הזאת עשתה לי מצב רוח רע, איכשהו..
המשך יבוא.

מיפ.^_^../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית:
153. חיבקת מישהו:
154. רבת עם חבר:
155. בכית:
156. צחקת:
157. גרמת למישהו לצחוק:
158. קנית משהו?
159. הסתפרת?
160. הרגשת טיפש?
161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
162. התגעגעת למישהו?
האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים?
164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
165.נזרקת על ידי מישהו?
אבל זה לא הטריד אותי במיוחד.
166.משהו בגד בך?
167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
168.היית מאוהב?
169.ראית את הבית הלבן?
170.ראית את מגדל אייפל?
171.עישנת?
172.שתית אלכוהול?
173.עישנת מריחואנה?
174.שיחקת מונופול?
175.ראית טיטאניק? חלק. 176.נישקת מישהו? איזו נשיקה? 177.התנשקת צרפתית?
178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)?
179.ניסית דיאטה?
180.ביקרת בארץ אחרת?
181.צבעת בספר צביעה?
,כמובן!
182.עשית אמבטית קצף?
183.טסת?
184.שטת?
185.נסעת ברכבת?
186.היתה לך תאונת דרכים?
, אבל לא רצינית. 187.רכבת על פיל?
188.הכנת אתר אינטרנט?
189.שיחקת בברביות?
190.נשארת ער כל הלילה?
191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? 192.שברת עצם?
, כמובן!
193.ראית ג`רי ספרינגר?
194.דיברת בשיעור?
195.פחדת מהחושך?
. אף פעם לא פחדתי מהחושך...פחדתי יותר כשהייתי בחושך, אבל לא פחדתי מהחושך עצמו.
הסברתי את עצמי?
196.היית בבית חולים (לא לביקור)?
197.עשו לך תפרים?
198.זרקת מישהו והתחרטת על זה?
199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
200.שיקרת?
. יש מישהו שלא שיקר בכלל, אף פעם? 201.נעצרת על ידי המשטרה?
202.נרדמת בשיעור?
203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
. פיסול.
204.פגשת סלבריטי?
, בערך. 205.עברת על החוק?? אולי כן, אבל לא עד כמה שידוע לי.
206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?
, אבל אהבתי מישהו כל כך שזה גרם לצווח ולקפוץ.
207.שנאת את עצמך?
208.נשבר לך הלב?
209.שברת למישהו את הלב?
210.רצית להרוג מישהו?
, לא ברצינות..
גם לא לא ברצינות, כשחושבים על זה..
211.נפלת מכיסא?
212.נתת למישהו לאפ דאנס?
. מה זה?
213.הלכת מכות?
, עם אח שלי. *הולכת לישון*

למעלה