שאלון נחמד

noOןOo

New member
אוף ../images/Emo10.gif. ../images/Emo204.gif

נראה לי שאני הכי קטנה כאן...
. יש פה מישהי בת 11 או מתחת לזה?

Yely

New member
אני :]

תנקיו שם: איילת כינוי: יאלי
תאריך לידה: 22.12.93 מזל: גדי\קשת סגנון לבוש: נורמלי
סטייל כללי: יפה [?]
פירסינג: אין קעקועים: אין
צבע אהוב: ורוד\תכלת\סגול צבע שנוא: ממ..חום קקי
מאכל אהוב: שוקולד
חטיף אהוב: צ'יפס
חטיף שנוא: צ'יטוסססססססססססססססססססס
פרי אהוב: מנגו
פרי שנוא: גויאבה [ככה כותבים?] בע"ח אהוב: אוגר סיברי
יש בע"ח? היה.. הוא נפטר
מקום בילוי מועדף: קניון מוטו: אין סרט: טיטאניק
שיר: "ואת" הראל סקעת [דע]
"מכל האהבות" רפאל מירילא
זמר: ראפל\הראל\הראל [שניהם] זמרת: ממ.. הילארי דאף ואבריל
להקה: מקפליי
סטייה: אני מוזרה שריטה:עדיין מוזרה חולשה: שוקולד מפחיד: מוות משמח: אהבה מכעיס: שקרים מעציב: אהבה מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: הלוווווווווווווווווו? שיר שעושה מצב רוח טוב: השיר של שאקירה
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: |מודגש| הוא ביה"ס: דשליט כיתה : ז4 עיר מגורים: רחובות גובה: 1.60 מוצא: מזה? אופטימי \ פסימי: באמצע :\ העדפה מינית: בנים
טלויזיה: "חברים" רדיו: 91 FM דיסק: הראל סקעת הכי אוהב בגוף שלך: ממ.. בטן? הכי שונא בגוף שלך: רגליים
תכונה שנואה בעצמך: אני קרצייה
תכונה שנואה באחרים: מציקים לוקח לכל מקום: פלא שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יותר מידי : P בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מישו שאני אוהבת, מחשב [עם מיוזיק] פלא איפה אתה עכשיו? בחדרי :] יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אצלו [אהמ..] בבית
למה אתה לא שם? כי הוא לא יודע.. דע.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם ליאת
רוצה אבל לא יכול? נראלי? את מי אתה הכי אוהב בעולם? רפאל
את מי אתה הכי שונא בעולם? אמ.. לא דעת לא יכול בלי: אוויר? מתגעגע ל: סבא גורם לך לבכות: שירים עצובים ומוות מצחיק אותך: חברות שלי בחיים לא: סמים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: סבא שלי מתנה שהיית רוצה לקבל: 32576457845523 מיליון שקל
כישרון: זיופים
תחביבים: אין ממש
אוסף: פוסטרים ציטוט אהוב: :\ מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבןן אופי או יופי: שניהם
כמות או איכות: לא דעתתתתתת קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: חלום על מוות
חלום שהיית רוצה שיתגשם: פגישה עם רפאל
הדבר הכי נועז שעשית: אממ. בחצות צרחתי שאני מאוהבת
הדבר הכי טיפשי שעשית: צעקתי באמצע הכיתה והמורה באה
הדבר הכי מצחיק שעשית: יותר מידי
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: יותר מידי
הדבר הכי מפדח שקרה לך: אוח..אממ..גם יותר מידי
מקרה הכי טוב שקרה לך: ליאת מקרה הכי רע שקרה לך: סבא שילי
הרגש הכי שלילי בעולם: קנאה הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם: כל מי שקרוב אליי דבר ראשון על הבוקר: מפהקת דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מדליקה מוזיקה מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: בצפר :\ מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: איפה אני
נרדם בקלות? לא קם בקלות? לא איך אתה עונה לטלפון?: הלו? איך הציונים: סבבי איך העסקים?: =\ גיבור על מצויר: פיטר פן דמות מצויירת: פו הדבב
סדרה מצוירת: אממ...לאדעת סרט דיסני אהוב: סיפור סינדרלה של דיסני? : P הכי היית רוצה לפגוש את: רפאל יכתבו על המצבה שלך: הייתה מתוקה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? כל מה שאני רוצה איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אוגר : P אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? חברה של רפאל אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אישה @#!$~ יש חבר\ה? נופ השיר הכי רומנטי שיש: "ואת" סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: שקיעה אהבת פעם מישהי עד דמעות?: רק אחד????? 3 :\ סטוץ או מערכת רצינית?: רצינית העיקרון הכי חזק שלך: מזה? שיר שתקוע לך בראש: ואת כואב לך משהו עכשיו? לא איך אתה מרגיש עכשיו? פסדר תודה :]

אני ../images/Emo9.gif

שם: ענבל :] כינוי: בפורום ? ענבללללוש , מקורי הא ?
תאריך לידה: 11.8.1993 , מי עוד בתאריך הזה ?
מזל: אריייה
סגנון לבוש: ממ , גופיה ג'ינס ואולסטאר [: סטייל כללי: ספורטיבי אלגנטי חעח פירסינג: באוזניים , נחשב ? @ [: קעקועים: Hell No !! צבע אהוב: בננה , ורוד [: צבע שנוא: כחול כהה , מת כזה .. . :/ מאכל אהוב: צ'יייייפס , סלט
. חטיף אהוב: אפרופו
חטיף שנוא: הכדורונים האלוו בעע פרי אהוב: תות :) פרי שנוא: אפרסמון , :/ בע"ח אהוב: דולפין , כלבלב
יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: קניון מוטו: "החיים קצרים , נ צ צ צ צ ל ו * אותם ! " סרט: ילדות רעות [ הסרט , לא הסידרה ! ] שיר: כל הציפורים , קבלי אותי , אם אלה החיים , משהו ממני . זמר: הראאאאאאאאאלי זמרת: קרן פלס המדהימה
להקה: ממ בלאק אייד פיס , גרין דיי , שייגעצ . סטייה: לאוכל
, ולבלונדינים עם שיער ארוך
שריטה: גדולה
חולשה: לחתייכייים ! מפחיד: גוובה .. [ פחד גבהים] משמח: " ענבל אני אוהב/ת אותך "
מכעיס: שמבריזים לי :/ מעציב: מחלה,מוות , פצועים , מילחמה .. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אשכרה
שיר שעושה מצב רוח טוב: קבלי אוותי בנאדם שעושה מצב רוח טוב: הראאאאאלייייי
ביה"ס: רשיש כיתה : ח' עיר מגורים: פ"ת גובה: 1.64 מוצא: פולני - ישראלי אופטימי \ פסימי: אופטימית @ [: העדפה מינית: שאלה טובה פ'ח . טלויזיה: ערוץ 3 בעיקר . רדיו: 100FM דיסק: הראל סקעת - הראל סקעת .
הכי אוהב בגוף שלך: תרגליים .. הכי שונא בגוף שלך: תבטן . . תכונה שנואה בעצמך: חטטנית חחחחח תכונה שנואה באחרים: צביעות , ושקרנות !! לוקח לכל מקום: פלא' , ליפסטיק. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: WHOS THAT GIRL בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה בלעכככככככככככככס !!!!!! 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: סירה ושני משוטים
איפה אתה עכשיו? בחדר
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? במיטה , יושנננת .. [ייום ארוך..] למה אתה לא שם? כי אני עונה על השאלון הזה חחח .. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם חברים :] רוצה אבל לא יכול? בדיוק חח את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא
את מי אתה הכי שונא בעולם? נסראללה . :// לא יכול בלי: החברות !! מתגעגע ל: עידודי :) גורם לך לבכות: במבי ........... חחחח מצחיק אותך: החברייים , רזוווש , ודוודים חחחח .. בחיים לא: אעשן , אעשן סמים , אצטלם בעירום ובלה בלה בלה D: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: כואבות לי הרגליים !! מתנה שהיית רוצה לקבל: כסף כישרון: מממממממממממממ... תחביבים: ריקוווד אוסף: מפיות D: ציטוט אהוב: " שהפחד מהפסילה לעולם לא ימנע ממך להמשיך לשחק..." מקלחת או אמבטיה: אמבטייה ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן אופי או יופי: 70% אופי , 30 % יופי
כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: לא זוכרת חלומות חח .. חלום שהיית רוצה שיתגשם: לפגוש את הראלי פעם שניה :] הדבר הכי נועז שעשית: ירדתי מ-הר , משו דומה לסנפלינג חח.. הדבר הכי טיפשי שעשית: רבתי על שטויות .. הדבר הכי מצחיק שעשית: אממ הרבבה D: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: ביום השני בחטיבה , נפלתי
מקרה הכי טוב שקרה לך: הפגישה עם הראללי
מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם:קנאה / שנאה הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם: השרשרת שלי... דבר ראשון על הבוקר : מחייכת
דבר אחרון לפני שהולכים לישון: סוגרים עיניים[?] מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחר יום חדש:] מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: מה השעה ? נרדם בקלות? לפעמים קם בקלות? לאאא חח איך אתה עונה לטלפון?: "הלו?" חחח איך הציונים: בסדר,טפו טפו
איך העסקים?: איפה,בסימס ? D: גיבור על מצויר: סוופרמן :] דמות מצויירת: בובספוגגג הוא המשיח !! D: סדרה מצוירת: ארתווור סרט דיסני אהוב: ממ כמה זמן לא ראיתי אחד..נרניה זה דיסני ? הכי היית רוצה לפגוש את: הראלי, קרן פלס . יכתבו על המצבה שלך: אין לי מושג חח.. אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? טבעת מישאלות שתגשים הכל
מתוחכם , הא ? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: ממ . .דולפין .. עוושה מה שהוא רוצה , חופשי ומאושר :] אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? המאהבת הסודית של הראל
אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אייישה :] יש חבר\ה? לללא השיר הכי רומנטי שיש: WHY DOES IT RAIN - דארין סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך : בתקופה שהיה לי חבר , הסלואו הראשון בבת מיצוה שלי :] אהבת פעם מישהי עד דמעות?: לא ........ סטוץ או מערכת רצינית?: רצינית ! העיקרון הכי חזק שלך: מז"א ? שיר שתקוע לך בראש: WHY DOES IR RAIN כואב לך משהו עכשיו? הרגליים .. איך אתה מרגיש עכשיו? מצוין :] תודה לאל
לילה טוב בנות , אני אוהבת אותכן !
שנה מצוינת שתהייה [:

עענבבללל @ !

סטייה: לאוכל , ולבלונדינים עם שיער ארוך אין אייןןן אתתת שממננעעע וזהו ! ומזה: האוסף :מפיות? ממתי יש לך רק מפיות? מה עם הטיקטים
לכיי לעזהה !

אני ../images/Emo13.gif קראו, בבקשה! לקח לי מלא זמן

שם:טל : ) כינוי:פורום? טלטול לאב סקעת=] תאריך לידה:7.5.93 מזל:שור שולט
סגנון לבוש:ממ... ספורט, אלגנטי... סטייל כללי:סבורטיבי כזה.. לא ידודעת לפעמים ככה וככה פירסינג:מממ באוזניים נחשב ?![אני בשיא השיכנועים לעוד עגיל באוזן כאילו עוד אחד שיהיו שניים באוזן אחת =] קעקועים:ללאאא צבע אהוב:ורוד סגול לבן תכלת= צבעים חיים ! צבע שנוא:כחול כהה שחור =מ-ת חסר חיים דהוי מאכל אהוב:ממ..אוכל לש אמא
חחח סתאםם אממ.. אורז של סבתא, סלט, צי'פס שניצל של אמא
חטיף אהוב:אפרופו,במבה,בסלי גריל. חטיף שנוא:ביסלי בצל
פרי אהוב:תות, מנגווו
,אבטיח,מלון פרי שנוא:וואלה אין.. אוהבת הכל = ] רק שאין לי כח לקלף לשטוף וכל זהה ואז לאכולל חחח בע"ח אהוב:כלב, ארנב יש בע"ח?יייאאסס ! הארנב הכי יפה בעולם שלג שלי איזהה מללך
אני חולעלליוו רוצים תמונה שלו ? פעם הבאה= ] מקום בילוי מועדף:ממ.. קניוןן # ! מוטו:"תחיה ת'חיים ותן לאחרים לחיות" וגם"נצל כל שניה חיים כי השניה הזאת לא תחזור עוד לעולם!" סרט:יש לה ביצים-חח קורעע-ומת לצעוק 3,4 [4 לא משהו]3!!! שיר:כלללל השירים של הראל סקעת, וברגע זה נדבקתי לשירים, אם יש גן עדן של אייל גולן, ודל דין דין אביב [אם ככה קוראים לה] שזה"מוכרת לי מפעם" וגם ש"אתה מלאך שלי" זמר:ה=ר=א=ל לא מובן כבר? איזו שאלה טיפשית
זמרת:קרן פלס מדהימה, וגם שירי מימון אהבתי = ] להקה:ממ.... גרין די, בלא אייד פיז... סטייה:ממ...אומרים שלאוכל ללל [ענבלי אהממ אההמממ] חחחח שריטה:יש ויש ואין ואין, חחח חולשה:לחתיכים, לתינוקות חמודייםם ,ליופי של הראל,למישהו קרוב אלי לא מרגיש בנוח, עצוב... כואב ליי... ולבעלי חיים שמתעללים בהם ! אנל'א יכולה לראות,לשמוע,לדעתת שמעללים בהם ! במיוחדד שיש לי ארנב בבית וראיתי סרט מתעד התעללות בארנבים של קסטרוו בעעע ! ! ! מפחיד: נחשים, אני כלל כךך מפחדתת, אחרי הסרט "נחשים על המטוב" ובכלל ויותר מגעיל זה לכיוון:ג'וקים ,עכברים[טוב זה לא כל כך היו לי פעם 2 עכבריןם חמודים לבנים:)] ועכבישים, יתושים זבובים הכל חחח טוב זבובים לא כזה...=] משמח:שמישהו שמח, שקיבלתי ציון טוב, שיוצאים לבלות, כשמרגישים אהבה
,נותנים אהבה... כשמאוהבייםם
קיצר
מכעיס:כמישהו מבריז, שאני מדברת ואומרת למישהוו מבקשת ממנו לעשות משהו והוא שם פפסס... כשמישהו רב איתי על לא כלום... מעציב: כשאני רואה מישהו שנאי אוהבת עצוב אני גם עצובה, כשמיהו מת, כשמישהו חולה במחלה קשה [טפו טפו טפו שלא נדע חס ושלום] מלחמות.... גםם מעציב מפחיד... כל שניה טיל או קטיושה או קסאם על הראש שלך # ! מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אשכרה, דוגרי,ראסמי ,נשמה,מאמי, יפשלי,אוהבת אותך
שיר שעושה מצב רוח טוב:ממ... טראנסס... מתחשק לרקודד .. למה? ריקוד? זה חיים # ! בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברות, שלג , כשאני רואה משיהו שאני אוהבת
ביה"ס: אולי לא לדבר על זה? טוב נו.... בבבבבבבבבבעעעעעעעעע כיתה : ח'5 [פרוט=] עיר מגורים:פ"ת [ומספיק לרשום עיר
גובה:מדדו אותי בחצי השנה שעברה הייתי 1.55 כולם אומרים לי" כמה גבה וגדלת כל פעם שאני רואה אותך עוד גובהת" נחשו מי? כן כן דודים דודודים סבים סבתות חחח קרובים קרובות = ] ילדים ילדים[טוב זה לא
מוצא:מרוקאית [מאבא שלי, ואפשר להבין את זה חחח] וגאה בזה= ] ואשכנזיה [חצי פוליניה וחצי הונגריה -אמא שלי] אופטימי \ פסימי:אופימית = ] העדפה מינית:מממ... חח מי אוהבת? בנים : ) טלויזיה: האלופה : ) רדיו:100,99 דיסק:אין לי של הראלי, בד"א מהאמפי אם כבר יש לי דיסק עם איזה 100 שירים שחברה שלי השאילה לי[עדיין לא החזרתי לה
חח] ושמה יש את ואת
הכי אוהב בגוף שלך: מממ.... שיער נחשב? אזז.....לא ידועת הכל, אין לי ממש תלונות... הכי שונא בגוף שלך:מממ... לא הבטןן ענבל ! חחח לא יודעת הפנים שלי .. אז הם קצת ....כאילו אני לבנה מדי [הנה ענבל אמרתי את זה] חחח וקצת מבנה כזה לא עיגול, לא ידועת הפנים שלי רזותת מדי אם להסביר ככה.. כאילולא ידועתת עזבוו חחח אני אוהבת הכלל =] תכונה שנואה בעצמך:לפעמים קצת עקשנית, עצבנית,קנאית. תכונה שנואה באחרים:קנאייםםם ומעצבנים חחח לוקח לכל מקום:פלאא ולפעמים ליפסטיק כשצריץ אבל בד"כ אין לי כח לסחוב בכיס שיפול אז אני לוקחת ממאיצ' או ענבלי חכמה אה?
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:מממ... שירים שקטים, עצובים.. פעם זה היה BECAUSE OF YOU עכשיו זה מה ששקט.. וב"ד לא כי לא ממש עצובה... אם כן לא שועמת שירים תמיד, לפעמים בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה בעבעבעבעבעבבעעבעבעבע או לובשת משהו שהוא לא מתאים כאילו מנוגד.. כמו ורוד וכחול כהה בעבעבע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אשכרה ענבלי מאמצת: סירה ומשוטים ואת ענבליי שתהיה איתי = ] איפה אתה עכשיו?בסלון כי המחשב עם האינטרנט שלי שם
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?במיטההה = ] אבל האחים שלי מרעישייםם אז אי אפשר לישון אז אני כותבת ת'הודעה ואייי איזה שאלון ארווך # !לא יכלת יותר ארוך !?הרי ידוע שאפח'ד לא יקרא את הכלל למה אתה לא שם?כי אני פהה כותבת ת'שאלון = ]ללכת? אינבעיהה אח:כ חחח האחים שלי מרעישים [ד"א יש לי 2 אחיות בנות 11 ו-7 ואח תאום משום מה בן גילי 13]אל תחשבוש כיף לי
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם ענבלי שתצחיק אותי קצת חחח משעמם לי או עם חברים בקניון =] או סתם מפגש אצל משיהו רוצה אבל לא יכול?בדדיווקק= ] את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא,אבא משפחה ! את מי אתה הכי שונא בעולם?נסראללהה.... ואלה ששונאים אותי
לא יכול בלי:המשפחה ,חברות,ידידים בצפר חח סתם תרגיעוו = ] יכולל בלי בצפר בכיף =] מתגעגע ל:חברות = ] גורם לך לבכות:ממממ... משהו עצוב שמספרים לי או סרט עצוב... מצחיק אותך:חברות שלי וידידים, פשוט יכולים לקרועע אותי מצחוק ! בחיים לא: ? בחיים ללאא? יעשן = / אני חושבת חיחיחי לא אני לא =] אני בקושי יכולה להיות ליד מישהו שמעשןן בעבעבעבע גועל=/ מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מממממממ... מתנה שהיית רוצה לקבל: סט דברים לחדר, שיכלול כל מיני דבירם פשוט, למשל קופסא יפה, שלט לתות יפה, כריות מהמממות למיטה, סטי איפור,חולצה אני אוהבת לקבל סטים כאלה שכוללים המון דברים בתוכם זה כיף = ] כי זה כמה דברים ולא לא ספר = / כישרון: ר-י-ק-ו-ד ! ! ! משחק ! ! ![השתתפי במגמת קולנוע בכיתה ו' והייתי מנחה שנתיים של מגזין בצפר שהיה בערוץ המקומי = ] תחביבים: ל-ר-ק-ו-ד -מ-ח-ש-ב ט-ל-ו-ז-י-ה חחח אוסף: טיקטים, אהמ אהמ ענבל ! וגם חתימות, יש לי של הראל מויאל [אל תהרגו ת'י ההורים שלי ראו אותו כדיגיי ויש לי אפילו שהם צילמו תמונה אז הם הביאו לי חתימה על קבלה מהסופר נראלי או משהו אחר חחח,] ש לי של יהודה לוי, של נטליה ואגוסטין, ושל נחי מהשיר שלנו, ורוני דואני [בסטודיו שלי אז יש ,היה יותר נכון מורה, [זכר] שרקד איתה בלהקה ואז היא חתמה על כמה תמונות והא הביא לכל הילדות בסטודיו = ] ענבלי ש לך גם? לא.. זה מכיתה ו' אני חשובת = ] ציטוט אהוב:ממ"ויושבת האם דמעות ומחכה לבנה שישוב" משהו כזה חחח משיעור ספרות בעצם.. "תן לחיות בשקט" לא יודעת...נחשב? מקלחת או אמבטיה:לפעמים ככה ולפעמיים ככה... ים או בריכה: תלוי.. מדוזות או לא חח י=ם בד"כ חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי-70% יופי-30% כמות או איכות:איכות... קור או חום:קור.. חום.. [שונאת שחם לי ואני מזיע והחולצה נדפקת לי והמכנס נדבק לכיסא.. ושונאת שקר לי ברגלים פשוט פווא !]אז ...אפח'ד מהם חחח יותר.. חום... זה נעלם אחרי ככה 5-10 דקות ואיי איזה שאלון ארוך # ! שיסתים כבר ! זה חצי שאלון =] זה לא שלח לי הכלל בהודעה הבאה החצי השני

החצי השני:

חלום שאתה זוכר: היום... קמתי ב-שעה 8 כי חלמתי שאני רואה טלויזהי ואז אני רואה שני נחשים מולי, אחד אדום לבן [ראשונים חח המבין יבין] ואח צהוב ירוק, ואני .... מנסה להרוג אותוו ת'אדום לבן והצהוב ירוק סוחל.. ההורים שלי בדיוק חזרו מחבריןם מסביה לא ידועת אני יורדת מהר במעלית לקרוא להם ומספרת להםוהאחי םשלי בביית ופוף מתעוררת ולא רוצהללכת לישון מפחדתת ![להזכיר עוד פעם את נחשים על המטוב? אממאאלל''הה !] חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות מפורסמת.. להיות , להופיע בתוכניות טלויזיה, ללמוד משחק, אולי גם שירה= / לא נראלי שלא. להנחות, בקיצר תחום טלויזיה... ולנסוע לחו"ל, להתחתן להקים משפחה= ] עם בית פרטי, עבודה עם ילדים ברוך השם וכלב= ] וארנב= ] הדבר הכי נועז שעשית:ממ נחשב לעלות על הרכבת הרים [אנקונדה] בלונפארק ועל הספיה הזאת ומתחת מים שעושה סיבובים שלמים וגם על הקומה והלופ 2000 וביורודיסני על כמה דברים מפיידדיםם כמו רכבת רוק וכל מיני אחרים : ) וגם לספר לכם מה קרה בפאריז? הייתי ברכבת שמה והיו איזה 10 או 12 תחנות לנסוע, קיצר הורדתי ת'תיק מהגב, הייתי כאילו נסענו אני אח שלי התאום אבא שלי וסבתא שלי זה היה בעצם טיול בת מצוה רק שנה אחרי עזבוו סיפור ... שעשיתי תבת מצווה שנה אחרי עם אחותי ואח שלי קייצרר... היה לכל אחד תיק גב ומזוודה,, הורדתי ת'תיק כאילו מהכתפיםם... ואז כהגיע לרדת ירדנו והתיק נשאר שמה ! ואנחנו סופרים ת'תיקים ופתאום אני כזה" אני חופשייה מדי" ואני רואה שחסר לי תיק, מסתכלת ברכבת.. ונכון יש ת'צלצול הזה לפנמי שהדלתות נסגר? אז לא שמעתי אותו עדיןן נכנסתי, עברתידרך 2 אנשים שדיברו מסכנים חח קיצר ואז בדיוק שהייתי בפנים היה צלצול מזלי שהמושב השיה קרוב.. לקחתי ת'תיק וקפצתי... אם שניה אחחת לפני זהה הייתי אשכרה מבזבזת שניהה אחחת היייתי או נתקעת ברכבת ולא ידועת מה לעשות איי שםם בפאריז... או שהייתי נמחצת בין שני הדלדתות.. נקרא אמיץ .= / הדבר הכי טיפשי שעשית: לא ידועת כמה בטח = / הדבר הכי מצחיק שעשית:גםם למטה מפדחח ! לא ידוע תלא זוכרתת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: למטה =>במפדח הדבר הכי מפדח שקרה לך:בטעות נתתי יד לאישה אחחת, חשבתי שהיא אמא שלי... פאדיחה מקרה הכי טוב שקרה לך:ממ הרבה מקרה הכי רע שקרה לך:כמהה... הרגש הכי שלילי בעולם: עצב, חוסר אהבה, בדידות הרגש הכי חיובי בעולם: א=ה=ב=ה להרגיש מקובל, להרגיש יפה, להרגיש שאוהבים אותך כמו שאתה ויותר מזה. החפץ הכי חשוב לך בעולם:שרשר ת שסבתא שלי נתנה לי לבת מצווה= / מזהב לבן אמיתי ושרשרת שסבתא שלי זכרונו לברכה מת, אז מהש אני זוכרת זה [הייתי קטנה..] הוא היה בא אליו ,הוא וסבתא שלי היו גרושים, הוא היה גר בהונגריה, היה לו שם דירה הוא בא לבקר, מביא שוקולדים ישןאצלנו סלון, והוא הביא לנו שרשרת זהב, עם "חי" ומצאתי אותה.. .... ואני ככלל כךך שומרת עלי ! מפחדת ללבושת'ה [לרות שהסוגר לא טוב...] הוא הביא לי או בעצם לנו אני לקחתי את זה.... הוא הביא לנו לפני 3 4 שנים בערך.. הוא נפטר ! מתגעגעתת....
דבר ראשון על הבוקר: פותחת עיניים = ] דבר אחרון לפני שהולכים לישון:סוגרת עיניים ?! = ] מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:ממ... לילה טוב. ועד שנרדמים [קשה לי להירדם אני כשאני מזה לא עיפה] חושבים על מה שקרה. בכל היום או לפני כמה זמן פשוט חשובים... מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: מה השעה. קרר ליי.. [בעיקר בחורף עם הפוך אחחחחח נעיםם
] אני עיפה ! נרדם בקלות?כשאני עיפה כן כלא לא, אני חשובת על מה שעבר עלי, על מי שנאי אוהבת , מחבבת לא יודעת אנשים... בחרו.. ידידים.. חברים..משפחה.. ונרדמת.. פשט חושבת מה עבר עלי ומה קורה בכלל... קם בקלות?ממש ! הבעיה שאני מתה מעיפות בבוקר ויש לי זמן לישון שכשאני חוזרת אז באותו זמן בבוקר אנ יאומרת אוחח אני מתה לישון ואז כשאני חוזרת אני לא עיפה = / איך אתה עונה לטלפון?:הלו? ,כן? ואם זה שיחה ממאיצ' [מאיה] חברה שאני יודעת ת'מספר שלי ענבל אמא סבתא אני אומרת הלו____[השם של המשיהו שמתקשר , ואנ ייודעת מזה]או כן____[השם של מי שמתקשר ואני יודעת מזה] איך הציונים:סבבי = ] איך העסקים?:איפה בדיוק? בקניות? פה ושם הנחות חיחי אפילו סימס 2 אין לי כמווםם רק 1 וגם בז אנ'לא משחקת בעסקים עלקק חחח גיבור על מצויר:סופרוומן, סופרמן דמות מצויירת:ממ... מיקי מאוב חמודייי ומינימאוס= ] ופו הדב ובובוספוג החמוד= ] ארתור= ] חיחיחי קירבי סדרה מצוירת:ארתור חמודי= ] סרט דיסני אהוב:מ.... נרניה של דיסני? מתה על זהה בכיתי בקטע שהאריה מת... הכי היית רוצה לפגוש את:הראליייי = ] קרן פלס המוכשרת = ] אהבתי ת'שיר שימעון השכן איזו חמודה היא שם
יכתבו על המצבה שלך: לא יודעת, מה שיכתבו. אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?עוד 1000000000000000 משאלות חכמהה אעע= ]? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:דולפין, חופשי מאושר שונאתת שאומרים לי מה לעשות !!! לאן ללכת לאן זה ומזה זה!!! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?ענבל, חח סתאםם למה נראללכםם ?! השמנע הזאת?! עם הגשר? חיחיחי סתאם מתעללייך= ] [חחח] אני עצמי וזהוו אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישהה לייק ברווור ! [פאקצי
] יש חבר\ה?לא... השיר הכי רומנטי שיש:הרבה ! סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:אני וילד שחיבבתי מאוד רקדנו סלואו והוא היה חמודד =] זה היה צמוד= ] אהבת פעם מישהי עד דמעות?: ממ.. לא...שזכור....לי.... סטוץ או מערכת רצינית?:מערכת רצינית ! מזה סטוץ !? מזה זונה ?! יאלההה שילכו לחפש שישלמו כסף חיחיחי אבל דוגריככה זה אצל הבנים לילה אחד מספיק זה מספק אותם... לראות נשים ערומות ולגעת בהן ! ..[סורי על המילים].. גועל.. צריך להיות רציני ! ! !=/ הבנות יותר רגישות מתחשבו ברורר שמערכת רצינית =] העיקרון הכי חזק שלך:? לא מובן לי? שיר שתקוע לך בראש:ממ...עכשיו? גם "את מוכרת לי מפעם "ואם יש גן עדן" - דין דין אביב [או איך שלא קוראים לה] ואייל גולן =] שירים יפים.
כואב לך משהו עכשיו?ממ..קצצתת הידיים שלא יהיה לי דלק בזה של האצבעות חס וחלילה =' ענבלי עדיין כואב לך ? מסכנה שלי יש לה דלקת בזה של האצבעות שמהו כזה כי היא מקלדה הרבה.. ככה הרופאה אמרה לא? איך אתה מרגיש עכשיו?|מצוין חוץ מעיפות קלה= ] סליחה מראש על הטעויות כתיב כמה כבר נמאס לכתוב כואב !

noOןOo

New member
בוף לא רוצה ../images/Emo10.gif. ../images/Emo204.gif

אני כבר שנים איתו
. אולי נשתמש בו שנינו וזהו? זה לא כזה משנה....
.

למעלה