אני ../images/Emo13.gif קראו, בבקשה! לקח לי מלא זמן
שם:טל : ) כינוי:פורום? טלטול לאב סקעת=] תאריך לידה:7.5.93 מזל:שור שולט
סגנון לבוש:ממ... ספורט, אלגנטי... סטייל כללי:סבורטיבי כזה.. לא ידודעת לפעמים ככה וככה פירסינג:מממ באוזניים נחשב ?![אני בשיא השיכנועים לעוד עגיל באוזן כאילו עוד אחד שיהיו שניים באוזן אחת =] קעקועים:ללאאא צבע אהוב:ורוד סגול לבן תכלת= צבעים חיים ! צבע שנוא:כחול כהה שחור =מ-ת חסר חיים דהוי מאכל אהוב:ממ..אוכל לש אמא
חחח סתאםם אממ.. אורז של סבתא, סלט, צי'פס שניצל של אמא
חטיף אהוב:אפרופו,במבה,בסלי גריל. חטיף שנוא:ביסלי בצל
פרי אהוב:תות, מנגווו
,אבטיח,מלון פרי שנוא:וואלה אין.. אוהבת הכל = ] רק שאין לי כח לקלף לשטוף וכל זהה ואז לאכולל חחח בע"ח אהוב:כלב, ארנב יש בע"ח?יייאאסס ! הארנב הכי יפה בעולם שלג שלי איזהה מללך
אני חולעלליוו רוצים תמונה שלו ? פעם הבאה= ] מקום בילוי מועדף:ממ.. קניוןן # ! מוטו:"תחיה ת'חיים ותן לאחרים לחיות" וגם"נצל כל שניה חיים כי השניה הזאת לא תחזור עוד לעולם!" סרט:יש לה ביצים-חח קורעע-ומת לצעוק 3,4 [4 לא משהו]3!!! שיר:כלללל השירים של הראל סקעת, וברגע זה נדבקתי לשירים, אם יש גן עדן של אייל גולן, ודל דין דין אביב [אם ככה קוראים לה] שזה"מוכרת לי מפעם" וגם ש"אתה מלאך שלי" זמר:
ה=ר=א=ל לא מובן כבר? איזו שאלה טיפשית
זמרת:קרן פלס מדהימה, וגם שירי מימון אהבתי = ] להקה:ממ.... גרין די, בלא אייד פיז... סטייה:ממ...אומרים שלאוכל ללל [ענבלי אהממ אההמממ] חחחח שריטה:יש ויש ואין ואין, חחח חולשה:לחתיכים, לתינוקות חמודייםם ,ליופי של הראל,למישהו קרוב אלי לא מרגיש בנוח, עצוב... כואב ליי... ולבעלי חיים שמתעללים בהם ! אנל'א יכולה לראות,לשמוע,לדעתת שמעללים בהם ! במיוחדד שיש לי ארנב בבית וראיתי סרט מתעד התעללות בארנבים של קסטרוו בעעע ! ! ! מפחיד: נחשים, אני כלל כךך מפחדתת, אחרי הסרט "נחשים על המטוב" ובכלל ויותר מגעיל זה לכיוון:ג'וקים ,עכברים[טוב זה לא כל כך היו לי פעם 2 עכבריןם חמודים לבנים

] ועכבישים, יתושים זבובים הכל חחח טוב זבובים לא כזה...=] משמח:שמישהו שמח, שקיבלתי ציון טוב, שיוצאים לבלות, כשמרגישים אהבה
,נותנים אהבה... כשמאוהבייםם
קיצר
מכעיס:כמישהו מבריז, שאני מדברת ואומרת למישהוו מבקשת ממנו לעשות משהו והוא שם פפסס... כשמישהו רב איתי על לא כלום... מעציב: כשאני רואה מישהו שנאי אוהבת עצוב אני גם עצובה, כשמיהו מת, כשמישהו חולה במחלה קשה [טפו טפו טפו שלא נדע חס ושלום] מלחמות.... גםם מעציב מפחיד... כל שניה טיל או קטיושה או קסאם על הראש שלך # ! מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אשכרה, דוגרי,ראסמי ,נשמה,מאמי, יפשלי,אוהבת אותך
שיר שעושה מצב רוח טוב:ממ... טראנסס... מתחשק לרקודד .. למה? ריקוד? זה חיים # ! בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברות, שלג , כשאני רואה משיהו שאני אוהבת
ביה"ס: אולי לא לדבר על זה? טוב נו.... בבבבבבבבבבעעעעעעעעע כיתה : ח'5 [פרוט=] עיר מגורים:פ"ת [ומספיק לרשום עיר
גובה:מדדו אותי בחצי השנה שעברה הייתי 1.55 כולם אומרים לי" כמה גבה וגדלת כל פעם שאני רואה אותך עוד גובהת" נחשו מי? כן כן דודים דודודים סבים סבתות חחח קרובים קרובות = ] ילדים ילדים[טוב זה לא
מוצא:מרוקאית [מאבא שלי, ואפשר להבין את זה חחח] וגאה בזה= ] ואשכנזיה [חצי פוליניה וחצי הונגריה -אמא שלי] אופטימי \ פסימי:אופימית = ] העדפה מינית:מממ... חח מי אוהבת? בנים : ) טלויזיה: האלופה : ) רדיו:100,99 דיסק:אין לי של הראלי, בד"א מהאמפי אם כבר יש לי דיסק עם איזה 100 שירים שחברה שלי השאילה לי[עדיין לא החזרתי לה
חח] ושמה יש את ואת
הכי אוהב בגוף שלך: מממ.... שיער נחשב? אזז.....לא ידועת הכל, אין לי ממש תלונות... הכי שונא בגוף שלך:מממ... לא הבטןן ענבל ! חחח לא יודעת הפנים שלי .. אז הם קצת ....כאילו אני לבנה מדי [הנה ענבל אמרתי את זה] חחח וקצת מבנה כזה לא עיגול, לא ידועת הפנים שלי רזותת מדי אם להסביר ככה.. כאילולא ידועתת עזבוו חחח אני אוהבת הכלל =] תכונה שנואה בעצמך:לפעמים קצת עקשנית, עצבנית,קנאית. תכונה שנואה באחרים:קנאייםםם ומעצבנים חחח לוקח לכל מקום:פלאא ולפעמים ליפסטיק כשצריץ אבל בד"כ אין לי כח לסחוב בכיס שיפול אז אני לוקחת ממאיצ' או ענבלי חכמה אה?
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:מממ... שירים שקטים, עצובים.. פעם זה היה BECAUSE OF YOU עכשיו זה מה ששקט.. וב"ד לא כי לא ממש עצובה... אם כן לא שועמת שירים תמיד, לפעמים בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה בעבעבעבעבעבבעעבעבעבע או לובשת משהו שהוא לא מתאים כאילו מנוגד.. כמו ורוד וכחול כהה בעבעבע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אשכרה ענבלי מאמצת: סירה ומשוטים ואת ענבליי שתהיה איתי = ] איפה אתה עכשיו?בסלון כי המחשב עם האינטרנט שלי שם
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?במיטההה = ] אבל האחים שלי מרעישייםם אז אי אפשר לישון אז אני כותבת ת'הודעה ואייי איזה שאלון ארווך # !לא יכלת יותר ארוך !?הרי ידוע שאפח'ד לא יקרא את הכלל למה אתה לא שם?כי אני פהה כותבת ת'שאלון = ]ללכת? אינבעיהה אח:כ חחח האחים שלי מרעישים [ד"א יש לי 2 אחיות בנות 11 ו-7 ואח תאום משום מה בן גילי 13]אל תחשבוש כיף לי
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם ענבלי שתצחיק אותי קצת חחח משעמם לי או עם חברים בקניון =] או סתם מפגש אצל משיהו רוצה אבל לא יכול?בדדיווקק= ] את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא,אבא משפחה ! את מי אתה הכי שונא בעולם?נסראללהה.... ואלה ששונאים אותי
לא יכול בלי:המשפחה ,חברות,ידידים בצפר חח סתם תרגיעוו = ] יכולל בלי בצפר בכיף =] מתגעגע ל:חברות = ] גורם לך לבכות:ממממ... משהו עצוב שמספרים לי או סרט עצוב... מצחיק אותך:חברות שלי וידידים, פשוט יכולים לקרועע אותי מצחוק ! בחיים לא: ? בחיים ללאא? יעשן = / אני חושבת חיחיחי לא אני לא =] אני בקושי יכולה להיות ליד מישהו שמעשןן בעבעבעבע גועל=/ מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מממממממ... מתנה שהיית רוצה לקבל: סט דברים לחדר, שיכלול כל מיני דבירם פשוט, למשל קופסא יפה, שלט לתות יפה, כריות מהמממות למיטה, סטי איפור,חולצה אני אוהבת לקבל סטים כאלה שכוללים המון דברים בתוכם זה כיף = ] כי זה כמה דברים ולא לא ספר = / כישרון: ר-י-ק-ו-ד ! ! ! משחק ! ! ![השתתפי במגמת קולנוע בכיתה ו' והייתי מנחה שנתיים של מגזין בצפר שהיה בערוץ המקומי = ] תחביבים: ל-ר-ק-ו-ד -מ-ח-ש-ב ט-ל-ו-ז-י-ה חחח אוסף: טיקטים, אהמ אהמ ענבל ! וגם חתימות, יש לי של הראל מויאל [אל תהרגו ת'י ההורים שלי ראו אותו כדיגיי ויש לי אפילו שהם צילמו תמונה אז הם הביאו לי חתימה על קבלה מהסופר נראלי או משהו אחר חחח,] ש לי של יהודה לוי, של נטליה ואגוסטין, ושל נחי מהשיר שלנו, ורוני דואני [בסטודיו שלי אז יש ,היה יותר נכון מורה, [זכר] שרקד איתה בלהקה ואז היא חתמה על כמה תמונות והא הביא לכל הילדות בסטודיו = ] ענבלי ש לך גם? לא.. זה מכיתה ו' אני חשובת = ] ציטוט אהוב:ממ"ויושבת האם דמעות ומחכה לבנה שישוב" משהו כזה חחח משיעור ספרות בעצם.. "תן לחיות בשקט" לא יודעת...נחשב? מקלחת או אמבטיה:לפעמים ככה ולפעמיים ככה... ים או בריכה: תלוי.. מדוזות או לא חח י=ם בד"כ חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי-70% יופי-30% כמות או איכות:איכות... קור או חום:קור.. חום.. [שונאת שחם לי ואני מזיע והחולצה נדפקת לי והמכנס נדבק לכיסא.. ושונאת שקר לי ברגלים פשוט פווא !]אז ...אפח'ד מהם חחח יותר.. חום... זה נעלם אחרי ככה 5-10 דקות ואיי איזה שאלון ארוך # ! שיסתים כבר ! זה חצי שאלון =] זה לא שלח לי הכלל בהודעה הבאה החצי השני