שאלון נחמד

נצל"שששששששש....

תראו את האודות שלי באייסי: איזה אודות עצובותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת "וכשהם ילכו לכיוונים שונים, הוא אף פעם לא ידע...=\ שהיא הסתובבה להביט בו בפעם האחרונה...[#] והיא לא תדע, =\ שהוא הסתובב לראות אם היא בסדר..." -תקופה יפה לא מבטיחה.. שלעולם תהיה יפה=/- "יושב מלאך גבוה שעוד נותן לי כוח הוא מחזק אותי כשאתה איתי" -החיוך ימחוק את הבכי- -הצחוק את הכאב- אבל ש•ו•ם דבר לא ימחוק . . -את השריטה שבלב:[[-

i love skat

New member
עוננה ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

שם:אביב כינוי:אביבי\אביבוש\שבי\יוצור\טולי תאריך לידה:24.4.91 מזל:שור
סגנון לבוש:תלוי באירוע, בעיקרון ג'ינסים וגופיות\Tשירטס סטייל כללי:ספורט אלגנט חח פירסינג:אין
קעקועים:אין אין אין צבע אהוב:אני אוהבת את כל הצבעים
צבע שנוא:ממ אין מאכל אהוב:צ'יייפס חח נאמי חטיף אהוב:במבה..
חטיף שנוא:לא יודעת חח פרי אהוב:תותייים..
פרי שנוא:בננה בעע בע"ח אהוב:כלללב יש בע"ח?לא
מקום בילוי מועדף:קניון\קולנוע\מושב מוטו:חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל
סרט:אוהו יש המון.. שיר:גם יש המון.. זמר:אחד ויחיד-הראל סקעת
זמרת:נינט,קרן פלס, שירי מיימון.. להקה:מוניקה סקס\גרין דיי\סימפל פלאן.. סטייה:לסדר חדרים של אחרים חח שריטה:הראל סקעת..
חולשה:עיניים כחולות
מפחיד:ג'וקים
משמח:מוזיקה מכעיס:שקרים מעציב:מוות מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:להתעצבן זאת בחירה
שיר שעושה מצב רוח טוב:ימים אחרים..ות'אמת רוב השירים
בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אמא\אבא\אח שלי\ הראל\חברות שלי ביה"ס:תיכון שהם כיתה :י' עיר מגורים:מושב חמוד במרכז הארץ.=] גובה:1.66 מוצא:מרוקאית
אופטימי \ פסימי:אופטימית ראלית העדפה מינית:גברים
טלויזיה:האלופה\אבודים\חברים\הוט בידוק ישראלי וסרטים רדיו:גלגל"צ דיסק:הראל סקעת, יחפה, קרן פלס הכי אוהב בגוף שלך:שפתיים וכפות ידיים הכי שונא בגוף שלך:רגליים תכונה שנואה בעצמך:קנאית תכונה שנואה באחרים:קמצנות לוקח לכל מקום:MP4 פלאפון ועיתון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:good bay my lover בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מוזיקה בגדים ומחשב נייד איפה אתה עכשיו?בחדר שלי על המחשב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?ממ..לא למה אתה לא שם?חח שאלה טובה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?ת'אמת..לבד רוצה אבל לא יכול?יכולה
את מי אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?
לא יכול בלי:מוזיקהה מתגעגע ל:הראל גורם לך לבכות:שיר יפה מצחיק אותך:חברות שלי בחיים לא:אעשן מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:ללמוד גיטרה ושיש לי המון עומס
מתנה שהיית רוצה לקבל:שיעורי גיטרה חח כישרון:לכתוב תחביבים:מוזיקה\מחשב\חברות\סרט טוב\פורום
אוסף:של שקיות ציטוט אהוב:רק הגעגוע מזכיר ללב את מי הוא באמת אוהב חח מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:שניהם חורף או קיץ:אביב
לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר:חח יש המון חלום שהיית רוצה שיתגשם:חחח גם יש הרבהה הדבר הכי נועז שעשית:קפצתי מצוק של 7 מט' למיים של 9 מעלות חח הדבר הכי טיפשי שעשית:ביבזתי 1500 שקל בחודשיים הדבר הכי מצחיק שעשית:חחח לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שקרה לך:יש המווון הדבר הכי מפדח שקרה לך:חחחח אוי יש איזה 100 מקרה הכי טוב שקרה לך:פגשתי את הראל
מקרה הכי רע שקרה לך:לאדעת.. הרגש הכי שלילי בעולם:קנאה הרגש הכי חיובי בעולם:אהבה ושמחה החפץ הכי חשוב לך בעולם:שרשרת מיורשה של סבתא שלי דבר ראשון על הבוקר:מסתכלת בפלאפון דבר אחרון לפני שהולכים לישון:לשתות מיים מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון:חח הוהו מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר:"אוווווווווף" ברוב המקרים נרדם בקלות?בד"כ כן קם בקלות?לא ממש איך אתה עונה לטלפון?:"הלו" "מה קורה" איך הציונים:חביבים איך העסקים?::-\ גיבור על מצויר:משפחת סופר על חחח דמות מצויירת:פו הדוב\מיקי\טוויטי\מיקי מאוס ועוד... סדרה מצוירת:אאררתוור סרט דיסני אהוב:סינדרלה הכי היית רוצה לפגוש את:רשימה א ר ו כ ה יכתבו על המצבה שלך:הייתה ילדה טובה חחח אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש?וואי אני צריכה לחשוב על זה איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב:דולפין אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות?אני אוהבת את עצמי כמו שאני אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר?אישה יש חבר\ה?לא.. השיר הכי רומנטי שיש:לא יודעת
סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך:לא זכור לי אהבת פעם מישהי עד דמעות?:כן בוודאי סטוץ או מערכת רצינית?:אהבה מצד אחד חיחי העיקרון הכי חזק שלך:שלא ישפילו אותי שיר שתקוע לך בראש:"אני אחלוום לנצחח אולי אחלום לנצח" כואב לך משהו עכשיו?הגרון
איך אתה מרגיש עכשיו?נחמד-

למעלה