שאלון נחמד שהמצאתי...

vitush

New member
שאלון נחמד שהמצאתי...

תעודה: 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת? 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 3.מה הממוצה שלך? 4.כמה קיבלת בהיתנהגות? הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10... 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים? עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? 11.למי בפעם האחרונה בת? 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון? 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? עתיד: 16.במה תעבוד? 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? 19.מה תעשה/י מחר? מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת? 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת? 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? ולסיום: 24.איך היה השאלון? 25.האם נהנת? 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? 27.מה השאלה שהכי אהבת? תענו בהמוניכם..מואה..מקווה שתהנו...

עונה בן

1.מה הציון הכי גבוה שקיבלת? 113 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 45 3.מה הממוצע שלך? 91 4.כמה קיבלת בהיתנהגות? א הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...9 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? המון!!! 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? אף אחד 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים? הרבה עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? מהמפורסמים?? אם כן רוני 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? אגם 11.למי בפעם האחרונה בת? 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? לפני 7 שנים הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון? כלום 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה קצרה 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? על איזה שאלה מטומטמת זאת חחח... עתיד: 16.במה תעבוד? זמר 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? אני יהיה בחו"ל 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? ימשיך לענות על השאלון!!! 19.מה תעשה/י מחר? יקום מה את/ה אוהב: צבעים כמו שהשיר אומר "איזה כיף שיש המון חברים המון חברים בכל מיני צבעים"! 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? כחול 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת? ים 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת? נסיכת פופ 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? רן דנקר!!! ולסיום: 24.איך היה השאלון? מצחיק 25.האם נהנת? מאוד 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? מה אני יעשה בעוד 25 דקות 27.מה השאלה שהכי אהבת? איזה צבע אני הכי אוהב?!?

daniell doani

New member
עונה....

1)95. 2)60. 3)72.5. 4)א'. 5)10(ואפילו יותר...) 6)את המורדים. 7)להקה:בלו. 8)כן,3. 9)את אח שלי. 10)עם אחותי. 11)לא הבנתי ת'שאלה(תסבירי אותה...) 12)לפני 3 חודשים. 13)מדברת עם חברה שלי במסן. 14)מכנס ג'ינס וחולצה כחולה. 15)מה לענות לשאלות...(טיפשי,לא?) 16)לא יודעת... 17)אני יעבוד ותהיה לי משפחה...(כאילו אני בת 36..) 18)אני הולכת להתקלח... 19)אני יהיה במשמרות(שיט!!) 20)כחול-תכלת. 21)ג'ינס. 22)סוד-רמיקס. 23)בנחמין רוחאס. 24)מקסים! 25)מאוד. 26)שאלה מס' 4. 27)שאלה מס' 5. זהו??באסה.....

vitush

New member
לגבי שאלה 11

השאלה היא.. למי בפעם האחרונה באת...כאילו אצל מי היית בפעם האחרונה...

../images/Emo42.gif

תעודה: 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת?90 [זה הכי גבוהה אצלינו] 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת?אממ..נראה לי 70 3.מה הממוצע שלך?87 4.כמה קיבלת בהיתנהגות?לא זוכרת
הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...:12 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני
נינט
7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל
לא.. 8.האם פגשת את רוני
ברור כמה פעמים
מי סופר
אולי 10
עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית
אמא 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת
עזרתי לבת דודה שלי לקרוא
11.למי בפעם האחרונה באת
בדודה 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה
לא זוכרת...חצי שנה אולי
הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון
כלום,בגלל זה עניתי על השאלון 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו
ג'ינס וחולצה ארוכה 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו
מתי זה ייגמר...
עתיד: 16.במה תעבוד
שאלה טובה. עוד 10 שנים אני חוזרת אלייך עם תשובה
17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה
אינלי מושג 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות
לישון
19.מה תעשה/י מחר
אלך לביפר
מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת?כחוללל
21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת
ג'ינס 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת
את כולם
23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת
נינטטטטט
ולסיום: 24.איך היה השאלון
אחלה
25.האם נהנת
העיקר שהעברתי ת'זמן
26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה
"מה תעש/י מחר"
27.מה השאלה שהכי אהבת
"איזה שיר של רוני אתה הכי אוהב
"

יע7ה

New member
התשובות שלי....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תעודה: 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת?93 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת?0 3.מה הממוצה שלך?לא יודעת עדיין לא קיבלנו תעודות 4.כמה קיבלת בהיתנהגות?100 ניכוש הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...10... 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני??מאיה בוסקילה הראל סקעת ומויאל 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל?אף אחד 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים? לצארי אף-פעם מקווה לפגוש עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית?את חברה שלי לין במרוץ עומר אצלנו בישוב... 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת?אבא שלי... 11.למי בפעם האחרונה באת? חברה שלי ענת אתמול.. 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה?לפני חצי שנה הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון?מדברת עם חברה במסן.. 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו?גופיה שחורה...וגינס... 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? עתיד: 16.במה תעבוד? שחקנית.. 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? שחקנית {תאטרון נראה לי} 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות?ישן עד 7 .... 19.מה תעשה/י מחר?ילך לבית ספר הכי באסה..!! מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת?לבן.... 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת?אני מתה על גופיות אני לא נפרדת מהם גם בחורף.... 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת?את כולם אני מתה על כולם אין אחד שפחות או יותר..!! 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? אגוסטין סיירה..ואיסבל מאסדו {מחו"ל} ולסיום: 24.איך היה השאלון?סבבה..
25.האם נהנת? כן.. 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? מה אני יעשה בעוד 25 שנה...{עד אז אלוהים גדול...
} 27.מה השאלה שהכי אהבת?את כל השאלות של הערצה...במיוחד את את מי עוד אני מעריצה....

../images/Emo13.gifעונההה

תעודה: 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת?100 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? אממ 65 במבחן בהיסטוריה בעע שונאת 3.מה הממוצה שלך?91.7 4.כמה קיבלת בהיתנהגות?ראויה להערכה הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...9.99999 חח סתם 10 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? אממ האמת שאין..
רוני אחת ויחידה 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל?דסטניז צ'ילד, בריטני ספירס,אממ לינדזי לוהאןן בארורר נלי,די.ג'יי טייסטו יש הרבה.. 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים?3..עלוב נכון?
עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? את ההורים 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? עם אח שלי..קרציה לא עוזב אותי
11.למי בפעם האחרונה בת? לא הבנתיי... 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? אממ לפני חצי שנה
הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון? שומעת מוזיקה 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? חח מכנס טרנינג וחולצה קצרה
<חח כרגע אני ההפך מזה 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? מה אני יעשה כי משעמם לי
עתיד: 16.במה תעבוד? אממ רופאה או וטרינרית 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? לא יודעת..חחח למי אכפת יש עוד זמן 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? אמשיך להשתעמם חח 19.מה תעשה/י מחר? אני אלך לבצפר..יחזור הביתה יאכל אכין שיעורים חח ואלך לחברות..אחזור אתקלח ואכנס לפה מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? אדוםם!!
אדום זה טובב 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת? ג'ינס..הכי טוב 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת?שאלה קשה..את הכל אני אוהבת
23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? אנג'לינה ג'ולי בראד פיט
לינדזי לוהאן טום קרוז פנלופנה קרוז..יש פוללל ולסיום: 24.איך היה השאלון?סבבה 25.האם נהנת?כה 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? מה תעשה/י בעוד 25 שנה? 27.מה השאלה שהכי אהבת? 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...שאלה שהתשובה עלייה ברורה

SuPeR TaL

New member
עונה

1. 90 2. 63 3. 80 4.טוב מאוד 5. 10 ואפילו יותר 6. אף אחד ... 7.? 8.כן , 4 אבל זה תלוי עם לפני שהיא התפרסמה 9.דניאל 10.דניאל 11. רותם 12. לה היה לי חח 13. מדברת עם חברים באייסיקיו ושומעת מוזיקה 14.חולצה כחולה ומכנס 15.על השאלות 16.אן לי שמץ .. 17.בטח היה אמא 18.ילך לראות טלווזיה או לעידו 19.ילך לבית ספר ואז לקניון 20.כחול 21.גינס 22.את כולם 23.יעל דואני ונטלי פורטמן 24.בסדר 25.כן 26.לא יודעת 27.כמה אתה אוהב את רוני

יעל1261

New member
תשובה לשאלון!!

1. 100 2. 60 3. 83 4. התנגותי ראויה להערכה 5. 9 6. אמממ כל מיני 7. אממ בריטני אוירל לאבין... 8. לאאא :(((( 9. חברה שלי-אוראל חח היא פה לידי 10. אוראל!! 11. אבא 12. ? 13. רואה טלוויזיה ומדברת באייסיקיו 14. סתם גינס וקפוצון שחור 15. לא חושבת על כלום... 16. אממ לא יודעת נראה כבר 17. לא יודעתתתת יש עוד זמן אני חיה את הרגע...חח 18. יהיה במחשב כנראה 19. אלך לביצפר 20.כחוללללללללל-הכי יפההההה 21. גינס 22.נסיכת פופ וסוד 23. אמממ יש הרבהההה!!! 24. היה נחמדדד ומעניין 25. כןןן 26. מה אני יעשה בעוד 25 שנה?? כאילו מה מאיפה לי לדעת? 27.איזה צבע אני הכי אוהבת

Sweety Shiri

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

תעודה:
עוד לא קיבלנו תעודות
1.מה הציון הכי גובה שקיבלת?
2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת?
3.מה הממוצע שלך?
4.כמה קיבלת בהיתנהגות?
הערצה: 5.עד כמה את מעריצה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10... 100
6.את מי את עוד מעריצה חוץ מרוני??? בארץ, אף אחד... 7.את מי את מעריצה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? אבריל לאבין... 8.האם פגשת את רוני? כמה פעמים? כן, 4 עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? אמא 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? אמא 11.למי בפעם האחרונה באת? לחברה שלי 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? לפני שנה הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון? מדברת עם אמירה
14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס אפור וסווטשירט שחור 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? על רוני עתיד: 16.במה תעבדי? וטרינרית/ עורכת דין/ שחקנית 17.מה תעשי בעוד 25 שנה? אין לי מושג 18.מה תעשי בעוד 25 דקות? אהיה פה... במסנג'ר... 19.מה תעשי מחר? בצפר מה את אוהבת: רוני, משפחה שלי, חברות שלי... 20.איזה צבע את אוהבת? כחול, תכלת וסגול 21.איזה בגד את הכי אוהבת? ג'ינס וחולצה פשוטה 22.איזה שיר של רוני את הכי אוהבת? עולם שלם בחוץ, סוד ורוח סתיו 23.איזה שחקנית/ שחקן את הכי אוהבת? אומה תורמן ואורלנדו בלום ולסיום: 24.איך היה השאלון? סבבה 25.האם נהנת? כן 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? אל היו שאלות סתומות... 27.מה השאלה שהכי אהבת? על מה אתה חושב...

ronigr

New member
עונה../images/Emo6.gif

עוד לא קיבלתי תעודות אז אני כותבת את הציונים שאני כבר יודעת... 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת? 101 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 47 3.מה הממוצה שלך? לא יודעת.. 4.כמה קיבלת בהיתנהגות? לא יודעת.. הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10... : 10! 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? אמ... נינט... 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? לא... 8.האם פגשת את רוני? כמה פעמים? כן פעם אחת... עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? אמ... את אח שלי 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? עם אח שלי 11.למי בפעם האחרונה באת? אמ... לא יודעת.. 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? לא היה... הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון? אמ... לועסת מסטיק חחח 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וסווטשרט... 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? על התשובות בשאלון.. עתיד: 16.במה תעבוד? לא יודעת אבל משהו שקשור לחיות (חוץ מוטרינרית) 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? אין לי שמץ 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? אמ... יבוא לבדוק אם כתבו בפורום... 19.מה תעשה/י מחר? מה שאני עושה כל יום בערך... מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? אדום ושחור 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת? ג'ינס 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת? סוד 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? הילרי דאף ולסיום: 24.איך היה השאלון? נחמד 25.האם נהנת? כן 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? מה אני יעשה בעוד 25 שנה... 27.מה השאלה שהכי אהבת? מה אני עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון...

משעמם לי אז../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

נו טוב אני יענה
תעודה: 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת
100
2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת
בשיעור מוסיקה היה מבחן על תוים וקיבלתי 62
וגם המורה לא לימדה כלום על זה וגם ילד שהעתיק ממני קיבל 100
לא דבילי
ולא דיברתי עם המורה כי לא הקשיבה לי
3.מה הממוצע שלך
80-100 4.כמה קיבלת בהיתנהגות
100(ואני לא חננה
). הערצה:נו טבו שיהיה רוני
5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10
9 וחצי(חח) 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני
הילארי דאף,אל שחקני THE OC
7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל
הילארי דאף
8.האם פגשת את רוני
כמה פעמים
1
עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית
אמא
10.עם מי בפעם האחרונה דיברת
אמא
11.למי בפעם האחרונה באת
חברה שלי
12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה
סודי אישי פרטי
הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון
רואה טלויזיה ומתכתבת באיסיקיו ובמסנגר
14.מה את/ה לובש/ת עכשיו
חולצה ורודה ומכנס אפור של פיגמה וצעיף
15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו
למה בחרו את יואנה להיות הטופ מודל הבאה ולא את שרה או מרסדס
עתיד: 16.במה תעבוד
לא אוהבת לדבר על עתיד
17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה
יגור בבית עם שתי קומות יפה,3 ילדים(אין לי בעיה עוד
)... 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות
אני רואה עם אמא שלי ואחותי את הסדרה ששי בערוץ 10 על הדתיים "החצר" אני מתפקעת מצחוק בקטעים שהם מדברים יידיש
19.מה תעשה/י מחר
יך לביצפר,ישתעמם...
שום דבר חדש
מה את/ה אוהב
מלא דברים
20.איזה צבע את/ה אוהב/ת
תכלת,כתום,ורוד... 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת
גופייה
וגינס
22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת
רוח סתיו
23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת
האחיות אולסן וזאת שמשחקת בלא רק בלונדינית
ולסיום: 24.איך היה השאלון
מעצבן
25.האם נהנת
בארור שלא
26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה
לא זוכרת כלום
27.מה השאלה שהכי אהבת
כנ"ל נ.ב.
צוחקים איתך ויטוש

תשובות!!

1.מה הציון הכי גובה שקיבלת? אממ 100.. 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 65... 3.מה הממוצה שלך? לא בדקתי.. 4.כמה קיבלת בהיתנהגות? א'.. הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10... 10 ברור.. 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? אממ.. הראל מויאל..דה קינג!! 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? בריטני ספירס!! 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים? אממ.. פגשתי אותה פעם אחת.. עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? אחותי הקרציה וחברה שלי אלה.. 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? אלה חברה שלי.. 11.למי בפעם האחרונה באת? אממ.. יפתח!! חחחח 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? שנה שעברה.. מאז אני בדד!! הכי טוב.. הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון?מדברת באסיקיו אוכלת שוקולד ושותה קולה... 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? את הג'ינס של לי קופר עם הרוכסנים הכתומים וג'קט של טרנינג.. 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? על תומר אהובי... עתיד: 16.במה תעבוד? מנקה רחובות.. חחח סתם!! אממ.. מלצרית עד שיהיה לי עבודה קבועה!! 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? מי חיה ומי ימות?! 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? אני יראה ארץ נהדרת... 19.מה תעשה/י מחר? מה את/ה אוהב: מחר?!?! יספור בלטות.. 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? כחול-תכלת... 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת? ג'ינס וחולצה.. 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת? נסיכת פופ ו..מאמינה בך.. 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? יהודה לוי ורן דנקר.. ולסיום: 24.איך היה השאלון? נחמד... 25.האם נהנת? ברורררר אני מתה על שאלונים.. 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? כולם... 27.מה השאלה שהכי אהבת? במה אני יעבוד כי ניתקעתי שם לא ידעתי מה לענות...

עונה! אבל תיכנסו!

.מה הציון הכי גובה שקיבלת? 90 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 70 3.מה הממוצע שלך? 85.6 4.כמה קיבלת בהיתנהגות? טוב מאוד הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...? 8 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? קמילה בורדונבה,רן דנקר,שירי מימון,פליהקולומבו ונינט טייב. 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? ארווי. 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים? פגשתי פעם אחת,לא אישית,בפסטיגל. עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית? אמא שלי 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? אחותי 11.למי בפעם האחרונה באת? סבתא שלי 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? לפני פחות משבוע..
הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון?מדברת עם מנור..חח.. 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? חליפת סקצ'רס 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו? מה לענות בשאלה הזאתי.. עתיד: 16.במה תעבוד? זמרת פופ..כמעט כמו רוני.. 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? אתחתן..נראה לי.. 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? אתקלח.. 19.מה תעשה/י מחר? אלך לבצפר.. מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? כתום וורוד 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת? הגי'נס הראשון של לי קופר והחליפה של סקצ'רס. 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת? פועם בגללך,סופרסטאר. 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? קמילה בורדונבה,פליפה קולומבו. ולסיום: 24.איך היה השאלון?בסדר אני יודעת?! 25.האם נהנת?מאוד.. 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה?מה אני לובשת.. 27.מה השאלה שהכי אהבת? שאלה 21 ושאלה 22..

batelush161

New member
שלי

100-1 75-2 84-3 4-טוב מאוד 10-5 6-רן דנקר,הראל מויאל,אגם רודברג.... 7-ג'וג'ו,ג'סי מקרטני,שחקני רוזוול,בלו,ביונסה... 8-כן,פעמיים 9-מפורסם-רוני,חברה שלי... 10-חברה שלי 11-לדודה שלי 6-12 וחצי חודשיים 13-מדברת עם חברה שלי,רואה טלויזיה,שותה 14-מכנס ג'ינס,וחולצה כחולה... 15-חוץ מעל השאלון על רוני 16-שחקנית 17-יעבוד כשחקנית,יהיה נשואה עם ילד 18-אני יתכוננן על ריקוד לביה"ס ויעשה שיעורים.. 19-ילך לבית ספר,יכין שיעורים,ירקוד,ילך לחברה.. 20-תכלת\סגול 21-ג'ינס וטישרט 22-סוד 23-קתרין היגל-רוזוול 24-נחמד 25-די... 26-עשר ו11 27-מ-5 עד9 ומ-16 עד 19 ומ20 עד23

Masteron

New member
תשובות

1.מה הציון הכי גובה שקיבלת? 100 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת? 70 3.מה הממוצע שלך? 87.6 4.כמה קיבלת בהיתנהגות? א' הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10... 9 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? אממ....אפחד 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל? אפחד
8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים? עבר: כן, פעם אחת
9.את מי בפעם האחרונה ראית? את....נראה לי אמא שלי 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? כנ"ל 11.למי בפעם האחרונה באת? לחבר שלי 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה?אף פעם הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון? כלום 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה שחורה ומכנסיים חום-בהיר 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו?על כלום! אני עושה השאלון המטופש הזה עתיד: 16.במה תעבוד? במאי 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה? עוד 25 שנה נדבר 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? עוד 25 דקות נדבר
19.מה תעשה/י מחר? מה את/ה אוהב: ארררר 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת? צהוב 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת?אמממ......לא יודע 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת? "אני רוצה" או "אם אתה או אם זה הוא" 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? לא יודעעעע ולסיום: 24.איך היה השאלון? חביב מינוס 25.האם נהנת? אה.....קצת. 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה? רובן. 27.מה השאלה שהכי אהבת? "תן ציון להערצך לרוני"

shaked b

New member
עונה!

תעודה:-לא יכולה לענות עוד לא קיבלתי אבל נעשה במבחנין 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת?106 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת?60- שנה שעברה השנה 89 3.מה הממוצה שלך?-לא הבנתי 4.כמה קיבלת בהיתנהגות?-לא קיבלתי ת'תהודעה הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10...10 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני?? זמרים לא, אבל אני אוהבת את מריאנה אופיטיסטו, (רוברטה מפלורייסינטה ומלנה בפינת אור) 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל?אף-אחד 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים?לא עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית?אמא ואחותי 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת? אמא 11.למי בפעם האחרונה בת?מה? לא הבנתי? 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה?אתמול הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון?כלום 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו?חולצת בית ספר אדומה ומכנס רוד 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו?על המבחן בתנ"ך מחר עתיד: 16.במה תעבוד?לא יודעת 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה?אהיה בת 35?!?!? 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות?אגמור את החזרה למבחן 19.מה תעשה/י מחר?אלך לבית ספר! מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת?כתום 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת?אין 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת?אני רוצה 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת?מראינה אופטיסטו (רוברטה בפלוריסיינטה ומלנה בפינת אור) ולסיום: 24.איך היה השאלון?חמוד 25.האם נהנת?כן 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה?לא זוכרת 27.מה השאלה שהכי אהבת?לא זוכרת

didi2006

New member
עונה

תעודה: 1.מה הציון הכי גובה שקיבלת?100 2.מה הציון הכי נמוך שקיבלת?42 3.מה הממוצה שלך?80 4.כמה קיבלת בהיתנהגות?טוב הערצה: 5.עד כמה את/ה מעריצ/ה את המושלמת רוני תן ציון מ 1 עד 10... 11 6.את מי את/ה עוד מעריצ/ה חוץ מרוני??לא ממש 7.את מי את/ה מעריצ/ה מהזמרים או הזמרות או הלהקות מחו''ל?אין לי ממש 8.האם פגשת את רוני?כמה פעמים?רק פעם אחת עבר: 9.את מי בפעם האחרונה ראית?אחותי 10.עם מי בפעם האחרונה דיברת?אמא שלי 11.למי בפעם האחרונה בת?לחברה שלי 12.מתי היה לך בפעם האחרונה היה לך חבר/ה? אם עדיין יש לי הווה: 13.מה את/ה עושה עכשיו חוץ מלענות על השאלון?רואה קלטת 14.מה את/ה לובש/ת עכשיו?פיג'מה 15.על מה את/ה חושב/ת עכשיו?על כלום עתיד: 16.במה תעבוד?לא יודע 17.מה תעשה/י בעוד 25 שנה?לא יודע 18.מה תעשה/י בעוד 25 דקות? אלך לישון 19.מה תעשה/י מחר?אין לי תוכניות מה את/ה אוהב: 20.איזה צבע את/ה אוהב/ת?כחול 21.איזה בגד את/ה הכי אוהב/ת?פיג'מה 22.איזה שיר של רוני את/ה הכי אוהב/ת?אם אתה או אם זה הוא 23.איזה שחקנן/ית את/ה הכי אוהב/ת? אני לא יודע ולסיום: 24.איך היה השאלון?בסדר 25.האם נהנת?כן 26.מה השאלה הכי סתומה שהייתה?לא היתה 27.מה השאלה שהכי אהבת?אם אהבתי את כולם

למעלה