יאאאאאאאאיייייייי../images/Emo70.gif
תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? קצת קשה להעתיק את זה אבל... "מ-A נכלל\שווה ל-B ומ-B נכלל\שווה ל-C נובע ש-A נכלל\שווה ל-C" {ספר אלגברה מהספרייה של אבא
} תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? Справочник - PIC микроконтроллеры {ספר שמונח על אחד השולחנות של אבא שלי} בלי להסתכל נחש מה השעה? 9..? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 8:38 {נו, הייתי קרובה
} תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? עוד ספר מתמטיקה של אבא... תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אבא!
!!! {הוא ישן פה...} בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? אמממ... איזושהי סדרה..?
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי טלויזיה פועלת
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? ראשון? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? חמישי... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 15 סתכלו- כמה מחוברים יש? 29
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? הוא לא מחובר
סתכלו- כמה מחוברים יש? ... סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין שם אנשים... החלון הזה יוצא ל"יער"... שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) - בגלל שמהחלון הזה כל מה שאני רואה זה עצים וחושך, הלכתי לחלון של הסלון ולא ראיתי כלום, כי בחושך הזה אי אפשר לקרוא... אבל במילא אין שם שוב כתובות... מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? חחחחחחחחח כולם כבר ענו
טוב, שוריק...