שאלון נחמד מאוד =)

the freaky girl

New member
:)

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? отбивала от стада по две коровы, никто бы ничего не... תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? קיר בלי להסתכל נחש מה השעה? חמש אולי.. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?17.02 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? כריכה של ספר. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?בערוץ 6 יש משהו עם יס דיוידי.. סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?אין לי כוח לקום, אני דיי בטוחה שזה נכון.. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?שני? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?1.10.06 יוצא יום ראשון בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?אולי 11 סתכלו- כמה מחוברים יש?אני אצטרך להתחבר.. אין לי כוח.. אני עוד מעט הולכת..
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?אין סתכלו- כמה מחוברים יש? אין! וואו! סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים: מהחלון אין אף אחד, רק בתים. (איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)חחחח... לא כתןב כלום, זה סתם חצרות של בתים אחרים...
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודעת.. אולי בן אולי בת.. אני אקח 50:50...

SpyKid

New member
יאאאאאאאאיייייייי../images/Emo70.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? קצת קשה להעתיק את זה אבל... "מ-A נכלל\שווה ל-B ומ-B נכלל\שווה ל-C נובע ש-A נכלל\שווה ל-C" {ספר אלגברה מהספרייה של אבא
} תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? Справочник - PIC микроконтроллеры {ספר שמונח על אחד השולחנות של אבא שלי} בלי להסתכל נחש מה השעה? 9..? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 8:38 {נו, הייתי קרובה
} תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? עוד ספר מתמטיקה של אבא... תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אבא!
!!! {הוא ישן פה...} בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? אמממ... איזושהי סדרה..?
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי טלויזיה פועלת
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? ראשון? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? חמישי... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 15 סתכלו- כמה מחוברים יש? 29
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? הוא לא מחובר
סתכלו- כמה מחוברים יש? ... סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין שם אנשים... החלון הזה יוצא ל"יער"... שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) - בגלל שמהחלון הזה כל מה שאני רואה זה עצים וחושך, הלכתי לחלון של הסלון ולא ראיתי כלום, כי בחושך הזה אי אפשר לקרוא... אבל במילא אין שם שוב כתובות... מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? חחחחחחחחח כולם כבר ענו
טוב, שוריק...

Drunk Bullet

New member
../images/Emo2.gif יער?

נוסטלגיה..בJelgava היה יער מול החלונות בבית שלי, אפילו הייתי יוצא לשם עם אבא שלי לקטוף כל מיני פירות יער...

SpyKid

New member
אהא :]

האמת, זה יותר כמו חורשה, אבל ברוב המקומות אנשים לא ממש עוברים... יש באמצע מבצר עתיק עם מערות קבורה (באמת!!! :0 ) שנכנסתי אליהן פעם עם פנס (לי ולחברות שלי היו פעם עיסוקים מוזרים...
) בקשר לJELGAVA - יאאאאאאא :] בכלל, יש לי אהבה מוזרה לכל מיני יערות...

SpyKid

New member
לא, זאת רק אני שכנראה מסתכלת

על לוח שנה אחר חחחחחחחחחחחח
(למרות שגם אותי זה הפתיע חחח)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כשה אבא ישן הוא באמת חפץץץץץץץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DeAth ScrEaM

New member
=]

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "...צמחים ובכמה מינים של יצורים חד תאיים..." ביולוגיה =] תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? מצלמה =] בלי להסתכל נחש מה השעה? 9:05 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 9:07 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? איזשהי חוינושקה על הפסל של הפיקס תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארנק בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? לא יודעת =/ סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אני עצלנית.. רק חזרתי הביתה אחרי שיומיים לא הייתי פה =[ בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 20? סתכלו- כמה מחוברים יש? 34 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? הוא מנותק ולא מעניין אותי סתכלו- כמה מחוברים יש? ... סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): הבעיה היא שאין שם אנשים =/ זה סתם מקום ענק ויבש בלי כלום... שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה): כנ"ל. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודע..

DeAth ScrEaM

New member
הממ...

אל תספרי לאף אחד... אבל אני קוקסינל וטוען שקוראים לי יאנה.

../images/Emo47.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"זה לא ייתכן. זה פשוט לא ייתכן." תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?אוויר בלי להסתכל נחש מה השעה?4 וחצי עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?4 שלושים וחמש תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?פטרוזיליה תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?השידורים יתחדשו השעה 6 סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?מה שכתבתי למעלה בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?21 סתכלו- כמה מחוברים יש?47 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים:אני חיה באריאל. אין כאן אנשים! שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)ממש לא בא לי להציץ מהמחלון כרגע במיוחד שיש חושך מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?אף אחד. משום מה תמיד אחרי הודעה שלי מפסיקים את השרשור

למעלה