שאלון נחמד מאוד =)

s h u r i k

New member
רק כי טשי אמרה שהכל נעצר בה

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "בהטיית גוף היא נכנסה אל בין המפגינים המצטופפים בהפנותה את עיניה מהם." תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? כלום בלי להסתכל נחש מה השעה? 12:40 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 12:40 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? אין כזה דבר תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אורגן בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? DVD בוקס =/ סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? DVD בוקס בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? לא מעניין סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? אם היה לי איפה בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? אין מחוברים סתכלו- כמה מחוברים יש? אחד בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? לא יודע סתכלו- כמה מחוברים יש? אין לי כוח להיתחבר סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) זקנה עם כלב עוד יותר זקן שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) TIMSON ЛОX מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? היא

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? אין לי פה ספר קרוב
, אבל יש מכתב בשורה ה4 כתוב "לתשומת לבך, אי התייצבותך למבחני ההתאמה עלולה להשפיע על סיכויי קבלתך לחיל המודיעין". תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בספה. בלי להסתכל נחש מה השעה?בסביובות שעה 4 אחרי הצהריים .. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? חמש דקות לארבע
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? קערה עם טברוז'ניקי. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אוזניות. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? נממ, אין לי מושג כבר שכחתי איזה תוכניות משדרים שם אבל אני אהמר על סרט מצוייר כלשהו. סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אבא רואה סרט בDVD ... בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שלישי? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? משהו כמו 20 איש... סתכלו- כמה מחוברים יש? 22 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? אין לי מסנג'ר סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אתיופים קטנים מתרוצצים בגן שעשועים. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) שלט על בית, הסתדרות 2. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? סוניה

למעלה