שאלון נחמד מאוד =)

שאלון נחמד מאוד =)

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?
בלי להסתכל נחש מה השעה?
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?
סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?
סתכלו- כמה מחוברים יש?
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?
סתכלו- כמה מחוברים יש?
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים
חנות שכתוב השם שלה)
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? בהצלחה!

תשובותתתתתתתתתתתתתת

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"רק זירעון יחיד מצליח לחדור לביצית,ולשתף את הכרומוזומים שלו עם אלה של הביצית" חחחחחח אל תחשבו לא נכון זה ספר על גוף האדם אנוטומיה לא משהו אחר חח תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? באוויר בלי להסתכל נחש מה השעה?21:55 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?22:53 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?טוש תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?אסיקיו
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?איזה סרט אולי סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?אין לי כוח להעביר... בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?רביעי? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שבת(זאת אומרת שיש לי יום הולדת ביום ראשון:) ) בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 10 סתכלו- כמה מחוברים יש?16 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 5 סתכלו- כמה מחוברים יש?7 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)בחור עם גופיה אפורה ותיק היתר לא ראיתי שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)לא רואה כלום מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?מישהו.... בהצלחה!טנקס:)

AeroSlash

New member
יאללה...

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? פלנק. [ספר בגרויות בפיזיקה]
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? ארון שלי.
בלי להסתכל נחש מה השעה? 21.00 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 22.05.. בוא'נה, אני בן אדם עם תחושת זמן
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? ספר בגרויות בפיזיקה
..
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אוזניות..
בלי להסתכל - מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? עדיף הייתם שואלים אותי מה יש ב-Vh1 או משהו..
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? ונראה לך שאני אקום עד הסלון בשביל לבדוק מה יש בערוץ הזאטוטים?
בלי לחשוב - איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שלישי..
סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת.. אני לא טובה בהימורים היום..
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 10 בערך..
סתכלו- כמה מחוברים יש? 16.. איזה מזל שזה לא על כסף...
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? המסנג'ר סגור ואין כוח לפתוח..
סתכלו- כמה מחוברים יש? כנ"ל..
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים - אף נפש חיה. בהתחשב בזה שמדובר בחדרה ההפך היה מפתיע
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) זכאות פועלים בהנחה שראיתי נכון בלי משקפיים..
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? ולן או נטשה.. נ.ב. אני לא אוהבת פיזיקה

GallaxY

New member
יאללה ועכשיו אני !!

עמוד 18 שורה 4: "זו גם המשימה שעשויה להביא להשפעה החיובית ביותר על עתידכם, ולגרום לתוצאות טובות יותר כרגע"...
יד שמאל נמתחת עד המיטה שלי
ניחוש של השעה: 2:00
השעה: 1:40
הדבר הירוק הראשון זה קסוטו
מתחיל באות א'> אנציקלופדיה.
ניראה לי בערוץ 6 (הילדים כן?) עכשיו לא מראים כלום כי זה לילה... חח
באמת לא מראים כלום
ה1 באוקטובר ניחוש: יום שישי
חחח יצא שבת הייתי קרובה
חושבת שיש לי בסביבות ה50 מחוברים באייסיקיו
יש לי 43 אנשים מחוברים באייסיקיו
חושבת שיש לי בערך 30 אנשים מחוברים במסנג'ר
יש לי 39 אנשים מחוברים במסנג'ר
הרחוב בערך שומם... חחח 1:42 כבר...
בחוץ לא כתוב כלום סורי
אין לי מושג מי יענה אחרי..

../images/Emo15.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
גרסאות 1.X ו-2.0 של אקסס השתמשו בשפת התיכנות ACCESS BASIC.
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בחלון
בלי להסתכל נחש מה השעה?8:30
עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?8:23
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?יומן
תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?איגרת ברכה
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?ששטוס
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? גיבורי התנ"ך הגדולים [
]
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?נו.. לא כיף כולם כבר ענו לפני.. אבל הייתי אומרת שזה יום רביעי
סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שבת
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?0
סתכלו- כמה מחוברים יש?0 אין לי אייסי
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?0
סתכלו- כמה מחוברים יש?0
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים
(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)קשיש עם כובע טמבל כחול חולצת משבצות אדומה ומכנה שחור שיער לבן ונעלי ספורט אפורות..
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)זהירות כלב נושך.. זה השכן ממול..
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?רוסטיק

Janem

New member
יש!!!!!!!!! שאלון!!!!!!!!!!!!

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? אלקובי יעקוב ושרה 036724074.................................. 036735862.................................................... תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בעציץ... בלי להסתכל נחש מה השעה? 12:00? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 10:00 וקצת... תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? עציץ... תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אפרסק... בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? דרגון בול זי סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אולפן ערוץ הילדים!!!!!!!!! בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? ראשון... סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 129... סתכלו- כמה מחוברים יש? 1... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 27... סתכלו- כמה מחוברים יש? 0... סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): איש קירח בכפכפים שקורא עיתון, רגע, עכשיו הוא מניח אותו, סוגר את החלון, מנופף באגרוף שלו... :{ שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) "חבוב" 036703434 (חברה לדודי שמש)... על הגג של השכנים... מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? בוריס... בהצלחה!

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אגב, איך לי יצא שה-1 באוקטובר זה חמישי?

Dynamo1929

New member
<:

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? אין עמ' 18, אבל יש 19-"אלוהי היהודים והנוצרים המציאות המוחלטת והבלתי מעורערת של המערב".. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? אויר.. בלי להסתכל נחש מה השעה? 10:52 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? חח בדיוק!!! תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? דפדפת תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אני.. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? פוקימון סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? חח לא יודע.. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי.. סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? אין לי כח להסתכל.. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 37 סתכלו- כמה מחוברים יש? 32 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 7 סתכלו- כמה מחוברים יש? :0 לא פותח אותו... סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) איש שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) "ילד באוטו".. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? ספייקיד <:

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בקשר לספר - זה במקרה "ביוגרפיה של אלוהים"?.. <: בקשר לניחוש של מי יענה אחריך - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! אני בדרך כלל עונה אחריך... או לפניך... (אגב, אם לא היית עונה לפניי הייתי כותבת שתענה אחריי
)

תקראו, תפנימו :))))))))))))))))) חח

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?DRUKOWANIE BEZ PODLANCZENIA תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? כסא בלי להסתכל נחש מה השעה?12:45 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?12:29 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?חולצה תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?אדריאן בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?]פורנו סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?חדשות בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?ראשון סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?אין כח בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?7 סתכלו- כמה מחוברים יש?7(אין מה לעשות אני חכם) בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?4 סתכלו- כמה מחוברים יש?5(אבל אחד לא נחשב כי הוא עונה אחרי שנה) סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)(אשה שנראת כמו כלב שלי) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מטרייה שכתוב (מזל יום ,יום) מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?סבתא שלי

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif אדריאן...

אגב, ההוא שעונה אחרי שנה זה במקרה ולן?

vali האחת

New member
גם אנייי

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?נקודת החיתוך עם ציר ה-Y (X=0) היא 0, -4.... נו בני גורן.. מה אתם רוצים...
תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? פוף
בלי להסתכל נחש מה השעה?13:40 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?13:51
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?טוש תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?אלגברה
בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? ארתור?? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? מר בלופר
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?חמישי? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?מממ אין לי איפה להסתכל..הלוח שנה רק עד אוגוסט בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?13? סתכלו- כמה מחוברים יש?15 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?8 סתכלו- כמה מחוברים יש?11 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) איש מוזר מאוד בחולצה כחולה וכובע לבן נושא שקיות שנראות כבדות מאוד ועם תיק כחול שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)"כאן משפרים לכם" מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?אין לי שמץץץץץ בהצלחה!תודה

למעלה