שאלון נחמד לאוהבי one tree hill

שאלון נחמד לאוהבי one tree hill

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית? *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן? *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן? *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה? *איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד? *איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס? *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה? *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill? זהו בנתיים..מקווה שתהנו מהשאלון ואשמח לראות את תשובותיכם... ועד לשאלון הבא תמיד תזכרו:there's no place like one tree hill!

einat6

New member
עונההה.. =]

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה?
ממ לא דעת.. השיר של גאווין מעולהה.. לא הייתי מחליפה אותו *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית?
לוקאס... בהתחלה הילד התמים והטוב, עם ברוק ששיכרה אותו והוא עשה קעקוע.. ועוד כל מיני מקרים שקרו בעונה ה-3.. אבל אני לא אפרט.. לכל אלו שעדיין לא ראו..
*איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן?
ממ מסדרה אחרת.. סאמר .. מ-THE O.C *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן?
לאאא.. ואני גם לא רוצה לחשוב על זהה!! שונאת אותוו.. וגם היא שונאת אותו ככה שלא ניראה לי. *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה?
לוקאס וברוקקק..!!!!
*איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד?
שניית'ן והיילי יחזרווו!!!! ושפייטון תהיה עם מאות'.
*איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס?
מצטערת צ'אד אך אתה צריך להיות דוגמן וניית'ן שחקן באן בי איי.. =] *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה?
ממממ ת'אמת שאת דן המעצבןן הזה.. וההורס חיים!.. אבל אם נעיף אותו מהסדרה לא יהיה אקשן.. וחבל.. אז בינתיים לא הייתי מעיפה אפחד.. חח *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill?
ממ אולי טריי מאוסיי.. הוא יכול להיות חבר של כריס קלר חחח.. זהוו.. שבת שלום לכולם =]

עונה:

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה?השיר הנוכחי מעולה!!
*מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית?נייתן מדמות רעה לטובה *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן?אמממ סברינה המכשפה הצעירה(סברינה) יהיה צוחקים *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן?לאאקרן שונאת אותו מוות ובצדק
*איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה?נייתן והיילי כמובן!!
*איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד?אממ בין כריס לפייטון *איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס?נייתן הוא שחקן כדורסל מעולה גם מחוץ לסדרה
*איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה?כריס *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill?פיבי מהמכושפות בסגנון של פייטון בערך....

NitsNats©

New member
גם אני אענה ../images/Emo3.gif

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות, איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? אני חושבת שהשיר של גאווין הכי מתאים. חוצמזה שחלק גדול מהחוויה שלי בסדרה היא לשמוע את השיר פתיחה של גאווין בהתחלה. *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית? ברוק. היא עברה טרנפורמיישן מדהים מצ'יר לידר פקצ"ה לבנאדם חושב ורגיש. אני אוהבת את זה. ניית'ן עבר שינוי עוד בעונה הראשונה ומאז העונה הראשונה הוא חל שינוי קטנטן חזרה למה שהיה קודם, אבל ברוק בכלזאת עברה שינוי גדול יותר. *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן? אותי!
סתם. אמממ... לוידעת. *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן? ממש לא. בעע. *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה? ניית'ן והיילי לנצח
. *איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שתקרה בעתיד? שיביאו אותי לשחק בסדרה ואני אוכל לאהוב את ניית'ן לעד. אממ... אני רוצה שיחזירו את ג'ייק. או שיעשו קטע בין מאות' לפייטון. *איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס? ניית'ן כדרוסלן טוב יותר. *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה? אני לא חושבת שיש מישהו... אולי טים, הוא מרגיז נורא. *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill? בהתאם להתמכרות החדשה שלי - ורוניקה מארס, שאגב, את הדמויות ממנה אני נורא מקבילה לדמויות מטרי היל (ע"ע לוגן - ניית'ן
).

G Baby

New member
באמת שאלון נחמד..../images/Emo13.gif

אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? לא נראה לי הייתי משנה..השיר הקיים בהחלט טוב מספיק וגם כיף לשמוע אותו
מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית? קשה לי להחליט בין ברוק וניית'ן. שניהם עברו שינוי בהחלט גדול מהעונה הראשונה לשנייה. ברוק הפכה מביצ'ית סנובית ועשירה לנערה נורמלית ואכפתית וניית'ן..טוב הבנאדם, בזכות היילי הפך לרגיש ומתוק, שזה הרבה יותר טוב מזבל, מניאק וחרא לאחיו בתחילת העונה הראשונה..וזה נהדר
אז אני אומר ניית'ן.
איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן? אממ מכיוון שאני לא דמות מסדרה
..אני אאלץ להגיד ג'ואי מדוסון קריק, או אולי קים, הבת של ג'ק באוור מ24. למרות שזאת לא סדרת נוער, נראה לי היא תתאים לו.
האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן? גאד לאאא!!!
איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה? Naley Rulezz
איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד? זאת שאלת ספוילר אז אני אכתוב אותה בהודעה חדשה
איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס? ברור שניית'ן, ג'יימס אפילו שחקן מצויין מחוץ לסדרה.
איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה? כל כך כריס!! אני כבר לא יכולה לראות את הפרצוף שלו!!
איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill? ג'קי משנות ה-70 כאחת המעודדות, כנ"ל סאמר מאו.סי, אולי מריסה היתה יכולה להשתלב.ואולי גם פיית' מבאפי, רק בלי הרציחות

G Baby

New member
תשובה עם ../images/Emo58.gif:

איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד? שהיילי וניית'ו יחזרו, מן הסתם
, שקרן תזכה בבחירות.. אהה ושלוקאס יסלח לברוק על ששכבה עם כריס
.

lim02

New member
אני

אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? אוי בחירה קשה.. אין לי שיר מסוים שאני רוצה אבל צריך משהו די קצבי ושקט ביחד שמביא הרבה.. *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית? היילי. *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן? מסדרת נוער? אמ.. אולי קרי מ"8 כללים פשוטים"? חח *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן? כן *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה? נייתן והיילי *איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד? שיהיה לנייתן אהבה.. שלא תפגע בו.. *איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס? נייתן *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה? מישהו שלא מוסיף.. אמ.. אולי החבר החדש של קרן? *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill? סאמר מ-the o.c

אני עונה...

שיר נושא:השיר שיש כבר מתאים אבל הייתי שמה את boulverd of broken dreams -green day מי לדעתכם הכי השתנה?ברוק בלי ספק איזה עוד דמות מסדרת נוער הייתם משדכים לנ'ייתן:את מריסה מהאוסי האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משו בין קארו לדן:כן יש סיכוי איזה זוג הכי שולט:ברוק ולוקאס איזה התפתחות בעלילה הייתם רוצים שיקרה:שאמא של פייטון תחזור והם יסתדרו איזה דמות הייתם רואים כשחקן אנביאיי:חח אףאחד הם שניהם גרועים סתם את נ'ייתן לוקאס סאקס ביג טיים איזה דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה:את מאו'ת הוא מעצבן אותי איזה דמות מסדרה אחרת הייתה יכולה להתאים:אולי לאנה מסמולויל

danieli92

New member
עונה

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה?
לא יודעת! לא נראה לי שצריך להחליף שיר *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית?
אני חושבת שהיילי *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן?
אממ... אני חושבת שאת מריסה מthe o.c לא יודעת למה *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן?
יכול להיות! וזה יכול להיות מעניין *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה?
נייתן והיילי *איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד?
שמישהו ירה בכריס ובדן!
*איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס?
שניהם!!! *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה?
את כריס ודן!
*איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill?
לא יודעת

אני

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? Since You've Been Gone-KELLY CLARKSON *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית.נייתן *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן?איימי מאוורוד *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן?לא :\ *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה?לוקאס וברוק!!!! דההה
*איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד?ברוק בהריון מלוקאס והיא תלד את התינוק אבל לוקאס בכלל יהיה מאוהב בהיילי אבל היילי תיהיה מאוהבת בקית' ואז קית' יתחתן עם קארן אבל פייטון תיהיה עם נייתן שהופך להומו
*איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס?נייתן *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה?דן זה יותר מידי מעצבן *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill?סת' מדה אוסי

../images/Emo3.gif

אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה?קשה לי להגיד,כי השיר שיש עכשיו ממש מתאים..אבל אולי,Rest In Pieces של סליבה.
מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית?אני חושבת שנייתן,גם יותר נפתח והתקרב לאח שלו.
איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן?רורי מבנות גילמור
האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן?לא חושבת,אולי יקרה משהו מתוצאה של שכרות.
איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה?אני מתהה על נייתן והיילי,אבל גם ברוק ולוקאס,וגם לוקאס ופייטון.בקיצר,לא יודעת.חחח איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד?המ המ,אולי משהו בין היילי ללוקאס?
איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס?לוקאס,נראה לי שנייתן נשבר בקלות.
איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה?דן,הוא מעצבן אותי כלכך.
איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill?ג'ולי קופר מהאוסי.זה רוע נוסף ועוד אם היא תהיה עם דן זה הרוע בהתגלמותו.

עוונננהההההה ../images/Emo13.gif

*אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? אאממממממ!! All about us של tatu *מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית? נייתן *איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן? את מריסה מ o.c *האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן? חחחחח איך לאאאאאא *איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה? ברוק ולוקאס *איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד? שמאות' ופייטון יהיו ביחד *איזו דמות הייתם רואים בתור שחקן אן בי איי,ניית'ן או לוקאס? נייתן *איזו דמות הייתם רוצים להעיף מהסדרה? היילי *איזו דמות מסדרה אחרת אתם חושבים שיכולה להתאים לone tree hill? סת' מ o.c

sanana1

New member
עונהה..

אם הייתה ניתנת לכם האפשרות,איזה עוד שיר הייתם שמים כשיר הנושא לסדרה? הייתי משאירה ת'שייר..
מי לדעתכם הכי השתנה מהעונה הראשונה ועד העונה השלישית? ברווק..
איזה עוד דמות מסדרת נוער אחרת הייתם משדכים לניית'ן? אממ... ליזי מליזי מקגווייר חח למרות שהיא צעירה ממנווו..
האם אתם חושבים שבעתיד יש סיכוי שיקרה משהו בין קארן לדן? אמ... כןן..
איזה זוג לדעתכם הכי שולט בסדרה? בתשובה לשאלה הבאה תידעוו..
איזו התפתחות עלילתית הייתם רוצים שיקרה בעתיד? אממ.. אני רוצה שלוקאס ופייטון יהיו ביחד ויישארו בייחד ל-נצח! נמאאס כבברר מברוווק אווףף..פייטון יותר חמודה..הא ואני רוצה שעדיין יהיה את המתח ביניהם ושהם יתחתנו ואז פייטון תיהיה על סף מוות ולוקאס יבוא להציל אותה..חחחחחחח.. אין לי כוח לענוות.. עוד..

yipi

New member
שילי!

שיר הנושא: השיר העכשווי ממש יפה, ויכול להיות נחמד עם ביהיינד דיס הייזל אייז של קלי קלרקסון. מי השתנה: אני לא ראוה את העונה השלישית עדיין אבל בנתיים נראה לי שהיילי. מילדה נשמה היא הפכה לביץ'. דמות אחרת לנייתן: סאמר מאו.סי?? בעתיד יקרה משו בין קרן לדן: יכול להיות אבל אם זה יהיה זה יהיה ממש הזוי ודפוק. איזה זוג הכי שולט: היילי ונייתן הכי חמודים ביחד!!! הלוואי שיחזרו!!! התפתחות עלילתית: חיבור בין או.סי למגרש ביתי. דמות בתור שחקן אנ.בי.אי: נייתן נראה יותר טיפוס של שחקן כדורסל. לוקאס נראה יותר מתאים להיות דוגמן. דמות להעיף: כריס ודן. דמות מסדרה אחרת שיכולה להתאים למגרש ביתי: אממ... אולי ראיין מאו.סי??

למעלה