שאלון נחמדמד

שאלון נחמדמד../images/Emo9.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? רוקדים ליד אנשים? משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? אוכלים בריא? עושים/עשיתם דיאטה? ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?

משעמםלי..

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?
מסתבר..אילוצים. אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?
הולכת והולכת.. אתם אוהבים לעשות כושר?
כן אם אתם לא עושים כושר, מדוע?- אוהבים חדר כושר? מדוע?
לא!חדר כושר זה להומואים! אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?
כן..סתם משתוללת בחדר עם מוזיקה. רוקדים ליד אנשים?
רק אנשים שאני מרגישה איתם בנוח. משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב.
אולי ביום ספורט בבצפר.. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)?
ממוצע.. רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?
ללכת למקום שהם רוצים להגיע אליו.. אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)
שוב -אילוצים של היעדר רישיון,העדר תקציב וכ'ו.. אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?
כןן!!!כי זה הרבה יותר כייף לרוץ מלחשוב.. אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?
לא אוהבת לראות טלוויזיה. אוכלים בריא?
נראלי. עושים/עשיתם דיאטה?
מעולם לא. ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?
כן.שוב,אילוצים..

white star

New member
../images/Emo54.gif מצ'עמם לי

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא אתם אוהבים לעשות כושר? לא אם אתם לא עושים כושר, מדוע? עצלות? אוהבים חדר כושר? מדוע? אולי אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? לא רוקדים ליד אנשים? במסיבות... משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) שמן (החבר'ה אומרים שאני "בריא" וסתם מזיין ת'שכל - חמודים
) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לא
אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) אני עושה?
אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? לא למה? כי אני שמן אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? לא אוכלים בריא? לא ממש... עושים/עשיתם דיאטה? סוג של עושים ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? ממש לא...

../images/Emo47.gif שאלון ליל שישי ../images/Emo13.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לצערי לא... אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? הליכה, קצת ריצה, משקולות. אתם אוהבים לעשות כושר? משקולות אוהב.. הליכה פחות אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אני לא תמיד עושה כי יש לי דופק מואץ שנמשך הרבה זמן גם אחרי התרגילים או הרגשת כובד על הלב וזה מלחיץ אותי.. זה לא אמור להיות ככה. עשיתי לפני שנתיים בדיקות במאמץ ולא גילו משהו, אבל זה לא בסדר ככה. וזה ממש מבאס, כי אם זה לא היה אני הייתי מתאמן המווווון, פשוט המון. אוהבים חדר כושר? מדוע? לא הולך לחד"כ אבל בגדול יש כוסונים.. מה רע? חוץ מזה שזה כמו מרתף עינויים חחח אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? לפעמים.. איך שמתחשק רוקדים ליד אנשים? תלוי מי משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רזה רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? לשמוע מוזיקה תוך כדי או לראות תוכנית טלויזיה וככה הזמן עובר יותר מהר אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) הכל? אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לא הכי... אני גרוע בכדורגל חחח אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? כה... מכבי חיפה (באופ"א רק, מסתבר) צ'מפיונס ליג לעיתים אוכלים בריא? משתדל עושים/עשיתם דיאטה? משתדל ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לא בכושר מספק... תמיד צריך לשאוף ליותר

elbmin

New member
סחטיין על השאלון :)

הנה יש כאן אנשים רצינייים שמעלים נושאים רציניים חח :) האם אני עובד על כש"ג באופן קבוע? כן עושה בעיקר ריצות והמווווווווווון, כי זה המקצוע שלי (אני אצן) אוהבים חד"כ ? כן אבל לי זה לא ממולץ לעשות בגלל שאני חייב להיות קליל כדי לרוץ אוהבים לרקוד? כן (8 שנים של ריקודים סלונים-כבוד !! חחח) משתתפים בתחרויות? כן (רקע מקצועי באתלטירנה קלה +ריקודים סלונים בעבר) מבנה גוף רזה שונא לרוץ על הליכון, רץ רק בחוץ.. לא עושה דיאטה אבל משתדל לאכול בריא ולא תמיד מצליח חח :) מת לרואת ספורט בטלויזיה שאלהע לסיום לגבי הכושר...אהההההה כרגע אני פצוע ועל הקביים ומתחפשן בבית במקום צבא כבר חודשיים אז קשה להגדיר את עצמי בכושר טוב בינתיים חחח סחטיין על השאלון בחור לשוקו מכור !! :))

i v g y

New member
בע

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? יש מדי פעם יציאות של רצון אם אתם לא עושים כושר, מדוע? צריך רצון, אין אוהבים חדר כושר? מדוע? יאק אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? נייט רוקדים ליד אנשים? תלוי מתי משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) שחיפי למדי רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? ללכת עם עוד מישהו זה תמיד טוב אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) כי משמעם אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? שנאתי אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? יאק אוכלים בריא? תלוי איך שבא לי עושים/עשיתם דיאטה? למזלי אין לי צורך ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? ממש לא

Colfax

New member
טוב, אני עונה

עובד על כושר גופני באופן קבוע מרים משקולות (בבית) רגלי לא תדרך לעולם בחדר כושר לא אוהב לרקוד, לא אוהב מסיבות לא השתתפתי בעבר בתחרויות ספורטיביות, שונא תחרויות ספורט באופן כללי מבנה הגוף שלי - בין רזה לחטוב, היתי אומר המלצה להפוך הליכה למעניינת - ללכת במסלולים לא מונוטונים, דהיינו, שתוכל לראות כל מיני דברים בדרך המטרה שלי לעשות כושר - להראות סקסי היה לי תיעוב מוחלט לגבי שיעורי ספורט בכל 12 שנות לימודיי בבית הספר בטלוויזיה אני אוהב לראות כדורגל (יש כמה שחקנים שווים, ובכלל זה ספורט סקסי), ג'ודו (כנ"ל) והיאבקות חופשית (זה נחשב לספורט?) אוכל בריא (אני מאמין). דואג להכניס לגוף שלי הרבה חלבונים וויטמינים אני לא עושה (או אעשה) אי פעם דיאטה - אני רזה מטבעי אם אני נמצא בכושר גופני טוב? נראה שכן

עכשיו אני

כי ההוא ענה
האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? ............. אתם אוהבים לעשות כושר? לא במיוחד אם אתם לא עושים כושר, מדוע? שילוב קטלני בין עצלות וחוסר בשעות פנאי (בין שעתיים לארבע ביום וזה כולל את הזמן של הארוחת ערב, מקלחת וכדומה..........זה נשמע לי כמו אויויוייייי
) אוהבים חדר כושר? מדוע? לא ממש, לא מרגיש שם נוח אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? אני לא זוכר מתי קרה שרקדתי שלא במסיבה....
רוקדים ליד אנשים? במסיבות - בטח, שלא במסיבות, ראה שורה אחת מעל. משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. אולי היה משהו בבית ספר.... אבל היה גם בקורס קצינים, השתתפתי במחניים, ניצחנו והפלוגה שלי זכתה במקום הראשון
איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רזה רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? ללכת עם עוד מישהו, לשים ספר על ההליכון ולקרוא (אני מכיר מישהו שעושה את זה) למצוא הליכון שנצא מול חלון או טלוויזיה, לשמוע מוזיקה או AudioBook אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) כשאני מתכנן לעשות כושר, זה בגלל הבריאות והמראה אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לא ממש. לא היה מעניין, סתמי כזה. יותר אהבתי את הספורט בטכניון, בגלל החברים שבאו איתי לקורסי ספורט ובגלל שהמדריכים היו יותר מקצועיים אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לא, אבל רואה את המונדיאל עם החברים, כי זה בכל זאת הרבה יותר מעניין מהכדורגל הישראלי (עלאק ליגת העל...) אוכלים בריא? לא ממש, אבל גם לא אוכל הרבה "שטויות" עושים/עשיתם דיאטה? לא, אין צורך ברוך השם ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לא, אולי סביר ,לא יותר מזה...

למעלה