שאלון נחמדוש

שאלון נחמדוש../images/Emo3.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? אתם אוהבים לעשות כושר? אם אתם לא עושים כושר, מדוע? אוהבים חדר כושר? מדוע? אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? רוקדים ליד אנשים? משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? אוכלים בריא? עושים/עשיתם דיאטה? ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?

עונה...

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? לא, אבל עושה כושר אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? כפיפות בטן כל יום אתם אוהבים לעשות כושר? כע אם אתם לא עושים כושר, מדוע? ..... אוהבים חדר כושר? מדוע? ....... אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? כע, הכל כמעט רוקדים ליד אנשים? בארורר :) משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) אמממ רזה רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? אממ כע.. אמ פי.. אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו): דיאטה בטוח שלא. אממ עושה כדיי לשמור על הגיזרה חחח אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? כע, ככה אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? כדור רגל אוכלים בריא? לא עושים/עשיתם דיאטה? בחיים לא עשיתי ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? לא חושבת, אני צריכה להפסיק עם הסיגריות ולעשות יותר אהמ אהמ..

עכשיו אני עונה למה רק לנוי מותר :p

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע? רק לקראת הקיץ להוריד תחמש קילו שנוספו בחורף :) אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן? כל קיץ .. אתם אוהבים לעשות כושר? לאאאאאאאאאאא אם אתם לא עושים כושר, מדוע? כי זה בעעעעעעעעעעעע מזכיר לי תאנורקסיה שלי :( אוהבים חדר כושר? מדוע? לאאאאאאאאאאאאאא אוהב אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון? כה , למוזיקה שחורה ולכל סוג שמזיז תתחת ... רוקדים ליד אנשים? יאפפפפפפפפפ משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...) רזה נוטה לשחיף .... אבל עם כרסונה קטנה :) רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? שיביאו ביד :) אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו) דיאטה :) אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוכלים בריא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עושים/עשיתם דיאטה? עשיתי דיאטת רצח לפני שנתיים וחצי ... רזיתי כימעט 40 קילו תוך חודשיים וקצת ... ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב? כושר גופני זוועתי אני בקושי הולךך לסופר :)

עונה גם....

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?כן אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?כפיפות בטן אתם אוהבים לעשות כושר? קצתתתת רק לא לרוץ חחח... אם אתם לא עושים כושר, מדוע?כי זה מעייף רצח אוהבים חדר כושר? מדוע?כע אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?סגנון שמח.... רוקדים ליד אנשים?למה לא משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)רזהה רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?הליכה עם MP3 חח אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)לא עושה דיאטות...לא צריכה תודהP: אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?כי זה מעניין לרוץ לקפוץ באאולם אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?לא אוכלים בריא?כע לפעמים עושים/עשיתם דיאטה?לאאאאאאאא ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טובהייתי מגדירה ת'עצמי הכל בסדרררררררר

גם אני גם אני גם אני רוצה!!!!!!!!!!

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?
כן אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?
כל יום מכון כושר + בריכה אתם אוהבים לעשות כושר?
בוודאי אם אתם לא עושים כושר, מדוע?
אם אני מוותרת יום אחד זה משום שאני עסוקה במשהו אחר אוהבים חדר כושר? מדוע?
בעיקר בגלל החתיכים אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?
חופשי רוקדים ליד אנשים?
אם הם גם רוקדים...אחרת אני איראה דיבילית... משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב.
הדיפת כדור ברזל, יום ספורט, בי"ס יסודי, זכיתי במקום ראשון!
איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)
בנויה לתלפיות רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ. יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?
לקחת MP3 עם השירים האהובים, לדבר בפלאפון עם חברה טובה (זה כבר מבזבז שעה) אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)
ד. כל התשובות נכונות אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?
בכללללל לא אהבתי, בגלל המורה הרוסיה. אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?
התעמלות אומנותית ושחיה צורנית. אולימפיאדות, אתלטיקה קלה. אוכלים בריא?
משתדלים. קשה כשיש אמא כורדיה אמיתית עושים/עשיתם דיאטה?
כל החיים ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?
כשאני אגיע לרגע האמיתי (=לרדוף אחרי גנב) אני אדע.

מזושש

New member
../images/Emo20.gif

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?משתדלת מאוד אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?ספינינג בכל יום..משתדלת.. אתם אוהבים לעשות כושר? כן אחרי זה יש הרגשה טובהה.. אם אתם לא עושים כושר, מדוע?אני עושה.. אוהבים חדר כושר? מדוע?כן זה נחמד אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?רגילל רוקדים ליד אנשים?כן משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)ממוצע רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ.בחוץץ יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)?עם חברה אמ פי.. אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)בריאות חיטוב אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?לאאא כי זה משעממםם!! אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?חחח מה זה לא אוכלים בריא?משתדלת מאודד עושים/עשיתם דיאטה?מי לא?! ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?כן

אני רוצה:p

האם אתם עובדים על כושר גופני באופן קבוע?כבר לא.. אם כן, מה אתם עושים, וכל כמה זמן?ריצות...מתי שיוצא אתם אוהבים לעשות כושר? כן אם אתם לא עושים כושר, מדוע?אבל אמרתי כן =\ אוהבים חדר כושר? מדוע?כן...מצחיק לראות את כולם מתאמנים אוהבים לרקוד (לא במסיבות)? איזה סגנון?לא רוקדים ליד אנשים?בקושי... משתתפים/השתתפתם בעבר בתחרויות ספורטיביות? איזה? הסבירו נמקו פרטו והביאו דוגמאות מן הכתוב. לא השתתפתי איך הייתם מגדירים את מבנה הגוף שלכם? (שמן, רזה, שרירי, שחיף, חטוב, מלא, ממוצע...)שמנה דובה:p רוב האנשים משתעממים ללכת הרבה זמן על הליכון או בחוץ.על הליכון יש לכם עצות איך להפוך את ההליכה למעניינת (או לפחות שתעבור מהר)? טלויזיה {חדר כושר}..מוזיקה{בחוץ}..לצאת עם קבוצה לא לבד אם אתם עושים כושר, לאיזו מטרה? (דיאטה, בריאות, חיטוב, שרירים וכ"ו)הכל אהבתם/אוהבים את שיעורי הספורט בביה"ס? למה?כן....המשחקים:p אוהבים לראות ספורט בטלויזיה? איזה?לא אוכלים בריא?כמה שאפשר עושים/עשיתם דיאטה?כה ושאלה אחרונה לסיום - הייתם מגדירים את עצמכם כנמצאים בכושר גופני טוב?בינוני.. מה זהו?התקלקלנו ?טוב שלא עשית 2 שאלות:)

למעלה