שאלון מתנות

שאלון מתנות ../images/Emo77.gif

תחשבו יצירתי.. איזה מתנה תעדיפו לתת לחבר/ה הכי טוב/ה? ולסתם חבר/ה? איזה מתנה תתנו לבן/בת זוג אחרי X זמן ביחד? וליום הולדת שלו/ה? איזה מתנה תתנו לאח שלכם? ולאחות? איזה מתנה תתנו לאמא שלכם? ולאבא? וסתם לא קשור, למי מבין כולם הכי הייתם רוצים לחגוג יום הולדת? ולמי לארגן מסיבת הפתעה?

דנטל

New member
לא נותנים אצלנו מתנות

איזה מתנה תעדיפו לתת לחבר/ה הכי טוב/ה? נגיד משהו שהוא פלט שהוא נורא רוצה ולסתם חבר/ה? באמת שלא נותנים אצלנו מתנות, אבל לכולם אעדיף לתת משהו שהם פלטו שהם רוצים, ואם לא פלטו, אז אלך לחנות מתנות ואבחר משהו שמוצא חן בעיני ונראה לי מתאים ועומד בתקציב שלי איזה מתנה תתנו לבן/בת זוג אחרי X זמן ביחד? אולי תכשיט, אולי נופש וליום הולדת שלו/ה? ארוחה במסעדה ופינוקים שלי איזה מתנה תתנו לאח שלכם? בגדים ולאחות? אין לי איזה מתנה תתנו לאמא שלכם? כרטיסים להצגה אולי ולאבא? הוא מת וסתם לא קשור, למי מבין כולם הכי הייתם רוצים לחגוג יום הולדת? לחבר הכי טוב ולמי לארגן מסיבת הפתעה? לאמא שלי

sweet shir

New member
להלה../images/Emo77.gif

איזה מתנה תעדיפו לתת לחבר/ה הכי טוב/ה? המ בד"כ כסף כדי שנעשה מסע שופינג. חחחח ולסתם חבר/ה? כנ"ל, רק שאני משקיעה פחות כסף. איזה מתנה תתנו לבן/בת זוג אחרי X זמן ביחד? אנלא בטוחה שאני אביא מתנה, אני שונאת קיטצ'. וליום הולדת שלו/ה? המ לודעת.. זה תלוי בכל אחד.
איזה מתנה תתנו לאח שלכם? המממ בלונים, כרטיס ברכה.. ומשהו שטותי אחר. ולאחות? אין.. איזה מתנה תתנו לאמא שלכם? שוקולדים ופרחים^^ ולאבא? כלום.. XD וסתם לא קשור, למי מבין כולם הכי הייתם רוצים לחגוג יום הולדת? חברה הכי טובה שלי. ולמי לארגן מסיבת הפתעה? ^

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo77.gif

איזה מתנה תעדיפו לתת לחבר/ה הכי טוב/ה? לחברה טובה אני באמת משקיעה. אני קונה לה מה שהיא אמרה לי שהיא רוצה P: ולסתם חבר/ה? המ, גם משהו שהיא אמרה שהיא רוצה. איזה מתנה תתנו לבן/בת זוג אחרי X זמן ביחד? נמ. תלוי. וליום הולדת שלו/ה? ארוחה במסעדה, נופש.. לא יודעת. איזה מתנה תתנו לאח שלכם? לאחי הספציפי אני אקנה בובת דורה כנראה
הוא חולה על דורה. ולאחות? לאחותי אני אקנה קרמים או משהו. איזה מתנה תתנו לאמא שלכם? בושם? ולאבא? כנ"ל. וסתם לא קשור, למי מבין כולם הכי הייתם רוצים לחגוג יום הולדת? חברה הכי טובה. ולמי לארגן מסיבת הפתעה? גם.

למעלה