שאלון משפחתי

שאלון משפחתי

1. שם: 2. גיל: 3. איזור מגורים: 4. כמה אחים יש לך
5. את/ה האח/ות הבכור/ה
6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה
(סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? 8. ועם סבא וסבתא? 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) 12. ואליהם את/ה הולך/ת? 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? מקווה שנהנתם..

KiaritChan

New member
עונע [:

1. שם: ירדן 2. גיל: 14. [עוד 50 ומשו יום 15
] 3. איזור מגורים: נופימ 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לע 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)?סנדוויץ' 00; 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? קצת 8. ועם סבא וסבתא? כל סופשבוע? 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) א-הא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? א-הא 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) א-הא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? א-הא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כע. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לע XD 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) את חלקם ^^ 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לע..

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעונה../images/Emo3.gif

1. שם: ענבל 2. גיל: 11 וחצי 3. איזור מגורים: חסוי
4. כמה אחים יש לך? 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא
6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) אני בת זקונים
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? בד"כ בקצת זמן 8. ועם סבא וסבתא? כל שבוע ביום שבת
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן.. זה כיף להיפגש מחדש עם כל המשפוחה 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? יאפ
14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? אממ.. כן
אנחנו אוכלים פנקקים
15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? כן 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) אממ.. יש כאלה שאני לא הכי אוהבת אבל הם בני-דודים שלי.. אז אני אוהבת אותם
17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן

adi121

New member
נהנהההנהנ../images/Emo60.gif

1. שם: עדי 2. גיל: 17 וחצי 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך אחות אחת 5. את/ה האח/ות הבכור/ה לא, אני הקטנה 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) הקטנה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? עם רובם רק בחגים אבל יש כמה בני דודים שאנחנו נפגשים קבוע 8. ועם סבא וסבתא? בעיקר באירועים משפחתיים וחגים 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן זה משעשע מאוד ליל הסדר מלא צחוקים 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן.. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) זה נחמד לראות את כולם ככה ביחד בשמחות ולעשות פוזות אבל אני לא אוהבת לרקוד 12. ואליהם את/ה הולך/ת? אני משתדלת אם יוצא דווקא היום יש לי חתונה 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? אם יוצא כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לו חוגגים וטוב שכך מיותר 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) אוהב מאוד! יש לי אחלה בני דודים וחלקם הם חברים הכי טובים שלי 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא.. ואני לא רוצה

Light18m

New member
תשובות

1. שם: אור 2. גיל: 20 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה כן 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? הרבה 8. ועם סבא וסבתא? כל פעם שאני חוזר הבייתה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) גם 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לפעמים 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? פעם ב 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא במיוחד 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן

עונה

1. שם: שיר 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: כפר סבא 4. כמה אחים יש לך? 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) סנדביץ' 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? קצת 8. ועם סבא וסבתא? קצת 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? בדרך כלל כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) פחות 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לפעמים 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא חחח 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא

Didosh1

New member
עונה

1. שם: 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: ת"א 4. כמה אחים יש לך-2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה-לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)סנדוויץ' 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?הרבה 8. ועם סבא וסבתא? פעם בחודש בערך 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)לאאאאא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת?כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא ממש

ady18

Well-known member
תשובות

1. שם:יעל 2. גיל: 21 3. איזור מגורים: ראשון 4. כמה אחים יש לך 0 5. את/ה האח/ות הבכור/ה 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?יש דודה שקבוע רואה והשאר פעם בפעם כמה זמן 8. ועם סבא וסבתא?לפעמים יותר לפעמים פחות 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)לפעמים 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? בחגים 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)תלוי של מי 12. ואליהם את/ה הולך/ת?לא מתהלב הולכת 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?רק הההורים ואני 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא ממש 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)כן לא ממש רואה אותם לעיתים קרובות 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? אממ לפעמים מקווה שנהנתם..

...

1. שם: קים 2. גיל: 17 3. איזור מגורים: צפון 4. כמה אחים יש לך? 4 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)? זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? משתדלים לפחות פעם-פעמיים בשנה, אבל לפעמים לא יוצא.. 8. ועם סבא וסבתא? טוב, יש לי רק סבתא אחת, מכל הארבעה, ואיתה אני נפגשת כשאני נפגשת עם שאר ההרחבה 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) מאוד 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? בתי קפה, סרטים וכאלה.. זה ממש כיף.

d r o r y

New member
עונה גם על זה:

1.שם:"חסר חיים".ואם זה חשוב אז השם הפרטי הוא דרור. 2.גיל:23 3.איזור מגורים:נתניה 4.כמה אחים יש לך?1 5.אתה האח הבכור?כן 6.אתה נפגש עם המשפחה המורחבת(דודים,בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?פעם בדיי הרבה זמן,אבל לא ממש הרבה. 7.ועם סבא וסבתא?מצד האמא-פעם בדיי הרבה זמן,מצד האבא-פעם בהרבה מאוד זמן 8.אתה אוהב אירועים משפחתיים מצומצמים?לא 9.אתה הולך אליהם בכלל?כן 10.אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית(חתונה,ברית מילה)?שונא את זה! 11.ואליהם אתה הולך?משתדל כמה שפחות,אבל ממש פעם ב...יצא לי ללכת 12.אתה נוסע לנופשים עם המשפחה?פעם ב... 13.אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 14.אם כן,אתה אוהב את החגיגות האלה?לא חוגגים את זה 15.אתה אוהב את בני הדודים שלך?יש כאלו שפחות ויש כאלו שיותר,אבל בסכ"ה אני לא יכול להגיד שיש לי ממש אהבה אליהם.אני אדם כמעט נטול אהבה לחלוטין! 16.אתה מבלה זמן איכות עם ההורים?כן. כאן "חסר חיים",מעביר את המיקרופון אליכם.

oneheart1

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם: גיל:19 איזור מגורים:דרום כמה אחים יש לך?2 אחיות את/ה האח/ות הבכור/ה?לא מה מיקומך במשפחה?סנדוויץ' את/ה נפגש/ת עם המשפחה המורחבת?כן ועם סבא וסבתא?כן את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?לא את/ה הולך/ת אליהם בכלל?לא אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים?כן ואליהם את/ה הולך/ת?כן את/ה נוסע/ת לנופשים של המשפחה?כן חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?כן את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? חלק כן אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?כן

xXSock FairyXx

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. שם:אלינה
2. גיל:14 וחצי. 3. איזור מגורים:הוד השרון
4. כמה אחים יש לך
1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה
לא. 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) תזכירו לי מה זה בן זקונים
^_______^;;; מממ...אני הכי קטנה
7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן
הרבה>>הם גרים בחו"ל. 8. ועם סבא וסבתא
כול יום
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)מצומצים עדיף
[יוצאים מהבית מוקדם]. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל
יאפ.לצערי הם בבית שלי
11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא. 12. ואליהם את/ה הולך/ת
לא. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה
לא X_X 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה
לא X_X 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה
X_X 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)לא X_X סתם,כן
17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים
רק עם אמא

../images/Emo13.gif

1. שם: לי 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: אריאל 4. כמה אחים יש לך :2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה: לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)הכי קטנה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?פעם בכמה שבועות /חודשים 8. ועם סבא וסבתא?פעם בכמה חודשים
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא,ממש לא. 12. ואליהם את/ה הולך/ת?כן לפעמים 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה?כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? - 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא ממש

light angel

New member
../images/Emo27.gif

. שם: אורלי 2. גיל: 18 3. איזור מגורים: בת ים 4. כמה אחים יש לך? 1. 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן. 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? אין לי כמעט משפחה מורחבת. 8. ועם סבא וסבתא? בחגים וכאלה. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? יש לי ברירה?..
11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כמעט אין לנו, אבל כן
יש אוכל טוב
12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? חחח, לא. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) אין לי. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? ממש לא. רק כשאמא מתעקשת להושיב אותי ל"שיחה"

coullette

New member
^_^

1. שם:
דפנה 2. גיל:
21 3. איזור מגורים:
ראשון 4. כמה אחים יש לך
1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה
לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)
הקטנה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?
לא הרבה 8. ועם סבא וסבתא?
גם 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)
תלוי 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל?
כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)
לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת?
כמעט ולא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?
לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?
לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה?
לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)
לא 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?
לא

מיקמיק 1

New member
עונה..

. שם:אור 2. גיל: ~~~ 3. איזור מגורים: ~~~ 4. כמה אחים יש לך- עוד שתיים 5. את/ה האח/ות הבכור/ה- כן 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)- ~~~ 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?הרבה פעמים 8. ועם סבא וסבתא?כן הרבה פעמים 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)אמ..כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת?כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?כן 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? כן 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)כן מאוד! 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?כן.. מקווה שנהנתם..

../images/Emo110.gif

1. שם: מיכל 2. גיל: 13 ו4 חודשים 3. איזור מגורים: ת"א 4. כמה אחים יש לך? 1
5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן
6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? אממממ דודים פעם בשבבוע
8. ועם סבא וסבתא? גם 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לפעמים 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כע.. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) אינלנו הרבה כאלה
אבל כשיש אז כע
12. ואליהם את/ה הולך/ת? כע 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא ממש.. פעם כשהייתי קטנה.. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?
לא נראלי
אני אפילו לוידעת מתי זה
15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? ^ 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כעע
חולה עליהםם
17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא ממש

=)

1. שם: עומר 2. גיל: 12 3. איזור מגורים: השפלה..אני משערת P: 4. כמה אחים יש לך? 2 אחיות 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בת זקונים. 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? אמממ..אפשר להגיד שכן. עם המשפחה מצד האמא יותר{כי הם יותר קרובים} ועם המשפחה מצד האבא פחות{כי הם רחוקים} 8. ועם סבא וסבתא? יש רק סבתות =( 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) אממ..כע אני חושבת 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? ברור שכן! 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) אממ.. מצד אחד כן כי זה כיף לפגוש את שאר המשפחה הממש מורחבת שאני פוגשת פעם ב1,000 שנה, אבל מצד שני לא כי אני שונאת לפגוש את שאר המשפחה הממש מורחבת, את כל הדודות של אמא שצובטות בלחיים ושואלות שאלות מטרידות..בעע 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לפעמים. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? אהא =) 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא P: 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא חוגגת אותן, תעמדו בקצב. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן... יעני למרות שהקטנים מביניהם נורא נודניקים וצרחניים אני לאהוב את כולם =) 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? מממ... לא ממש... יעני מדברת איתם וזה... הזמן הכי ארוך שאנחנו מבלים ביחד זה נסיעות במכונית. חע P:

עונה

1. שם: אור 2. גיל: 14 וחצי 3. איזור מגורים: השרון 4. כמה אחים יש לך: 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה: כן 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? לעיתים קרובות, פעם בקצת זמן 8. ועם סבא וסבתא? יש לי סבתא אחת, ואני רואה אותה פעם בהרבה זמן 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? בטח 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כןןן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? בה=רור 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? חחחח זמן איכות...תנו להרגע אח"כ אני אענה חחחחחחח הרגתם אותי

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifשלהלהלה..

1. שם: שני 2. גיל: עוד 10 ימים 15. 3. איזור מגורים: חור 4. כמה אחים יש לך? 3 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)בת זיקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?לא הרבה.. 8. ועם סבא וסבתא?אין לי
9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת?כה 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?לא :[ 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)המ..כה 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? מנסה

למעלה