שאלון-משחקון חמוד..:)

שאלון-משחקון חמוד..:)

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן ב.כתום ג.צהוב ד.אדום ה.ירוק 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה ב.סוס ג.נמר ד.זאב ה.חזיר 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב ב.עכבר ג. קפה ד. חתול ה. אוקיינוס 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

dirty fairy

New member
עונה נה נה

1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן- סיון ב.כתום- סיון ג.צהוב- מעיין ד.אדום- אמא ה.ירוק- אח שלי 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: (מאחד עד 5...1 הכי פחות ו5 הכי הרבה) א. פרה-1 ב.סוס-2 ג.נמר- 5 ד.זאב- 4 ה.חזיר-3 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב - גדול ב.עכבר- קטן ג. קפה- טעים ד. חתול- פרוותי ה. אוקיינוס- יפה 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. מה זה מספר מזל? שיהיה אני מזל מאזניים ויום בשבוע זה שישי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם. אחלה שאלון[=

מה עושים עם המ' מזל ויום בשבוע?

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן אמא מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב.כתום מרסל חברה טובה שלכם. ג.צהוב רביד מישהו שלא תשכחו לעולם. ד.אדוםאסף מישהו שאתם אוהבים באמת. ה.ירוק בר כל החיים תזכרו. 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה - 3 מסמלת קריירה. ב.סוס - 2 משפחה. ג.נמר - 1 גאווה. ד.זאב -5 אהבה. ה.חזיר -4 כסף. 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב ירוק - מסמל את האישיות שלכם. ב.עכבר קטן - אוייבים שלכם. ג. קפה טעים- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. ד. חתול יפה - אופי הזוגיות בה אתם נמצאים ה. אוקיינוס גדול - החיים שלכם. 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. 7 , חמישי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

כמה שזה נכון..עונהנהנהנהנה

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן-עידו ב.כתום-הילה ג.צהוב-אבי ד.אדום-אבא ה.ירוק-רוזי 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה-1 ב.סוס-2 ג.נמר-4 ד.זאב-3 ה.חזיר-5 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב מתוק ב.עכבר מגעיל ג. קפה שחור ד. חתול אגואיסט ה. אוקיינוס רחב 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. שישי ו-7

ady18

Well-known member
תשובות

. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן אלון ב.כתום רינת ג.צהוב טלי ד.אדום אביב ה.ירוק לירז 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה2 ב.סוס 5 ג.נמר4 ד.זאב3 ה.חזיר1 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב חמוד ב.עכבר רזה ג. קפה טעים ד. חתול שמן ה. אוקיינוס רחב 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. ראשון 6 לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. כן. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן-דניאלתה. ב.כתום-רוני. ג.צהוב-טישה. ד.אדום-החבר. ה.ירוק-ימית. 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה-5 ב.סוס-3 ג.נמר-2 ד.זאב-1 ה.חזיר-4 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב - חזק(?). זה מה שעלה לי לראש. ב.עכבר - קיוטי. ג. קפה - טעים. ד. חתול - מקסים. ה. אוקיינוס - עמוק. 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. 2, ויומשישי. לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם. הרוב יצא בסדר. חח, האויב שלי קיוטי? והסקס שלי טעים:)

דאנההה

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. ביקשתי! 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן-מיכלי/יואבי ב.כתום-אמירי ג.צהוב-מורני ד.אדום-יאירי ה.ירוק-אליאורי 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה3 ב.סוס1 ג.נמר4 ד.זאב2 ה.חזיר5 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א.כלב-חמודיייייי ב.עכבר-מכוער ג.קפה-איכס ד.חתול-נאמן ומתוק ה.אוקיינוס-שקט מתמשך 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. 2 שני לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

עונה...

1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן- אור ב.כתום- שכחתי איך קוראים לו החתיך הזה! ג.צהוב- לימור ד.אדום- שיר ה.ירוק- אבא 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה-2 ב.סוס-1 ג.נמר-3 ד.זאב-5 ה.חזיר-4 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב מפחיד ב.עכבר מכוער ג. קפה מגעיל ד. חתול מטומטם ה. אוקיינוס שקט 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. שיהיה 4, רביעי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

MK respect

New member
=]

1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן-אלעדי ב.כתום-אביעדי ג.צהוב-אלוני ד.אדום-פלור ה.ירוק-דביר 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה-3 ב.סוס-1 ג.נמר-2 ד.זאב-4 ה.חזיר-5 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב-חביב ב.עכבר-מכוער ג. קפה-סבב"הה.. ד. חתול-מסריח ה. אוקיינוס-גדוווול 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. יום חמישי ו36 לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

ירדיי

New member
מישהי באמת קורא את זה? חחחחח

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה 4 ב.סוס 1 ג.נמר 2 ד.זאב 3 ה.חזיר 5 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב -רע ב.עכבר -קטן ג. קפה -חזק ד. חתול -מכוער ה. אוקיינוס -שקט 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. 5...שישי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

d r o r y

New member
עונההההההה:

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן:(שחר(חבר) ב.כתום:מרסלו(חבר) ג.צהוב:(חיליק(חבר) ד.אדום(אלבר(אבא שלי) ה.ירוק:אילן(אח שלי) 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה-מקום 2 ב.סוס-מקום 1 ג.נמר-מקום 4 ד.זאב-מקום 3 ה.חזיר-מקום 5(אחרון) 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב-תוקפני ב.עכבר-זריז ג. קפה-חזק ד. חתול-גמיש ה. אוקיינוס-יפה 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים:יום בשבוע,בעיקרון אין.אבל אם כבר צריך לבחור,אז אני אלך על יום חמישי.את מספר המזל שלי אינני מכיר כלל. לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם אני חייב(!) לציין שהשאלון מאוד נחמד,אבל ממש ממש לא קשור.כלאמר,חלק גדול מהתשובות שיצאו לי(לפי התשובות שלך),לא רק שהם לא נכונים,אלא הם ממש ההיפך מהאמת!

Instinct Tame

New member
וואלה מתאים לי. :>>

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן - דנה ב.כתום - מיכל ג.צהוב - אוריה ד.אדום - עודד ה.ירוק - איליה 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה - 2 ב.סוס - 1 ג.נמר - 4 ד.זאב - 5 ה.חזיר - 3 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב ידידותי :> ב.עכבר אפור :> ג. קפה נמס :> ד. חתול שחור :> ה. אוקיינוס ענק :> 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. 5 ושישי. :>:> *שישי יש הופעה* לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ללא ספק. דנה היא מותק אמיתית. :> ב. כתום- חברה טובה שלכם. - מאוד טובה. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. - ללא ספק. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. - כמה הזוי, זה החבר שלי. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. - ללא ספק. א. פרה- מסמלת קריירה. - מממ נניח... ב. סוס- משפחה. - אבל נורא חשוב לי משפחה :< ג. נמר-גאווה. - לא כ"כ חשוב. ד. זאב- אהבה. - זה הכי חשוב לי כאילו? :> ה. חזיר-כסף. - לא פלא... כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. ידידותית? הוריי :> עכבר- אוייבים שלכם. אנלא מכירה אנשים אפורים :> קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. - אני לא נמסה בסקס :< חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. - מפתאום! עודד
אוקיינוס- החיים שלכם. - אכן כן.

PUZMAK J

New member
שאלון מטומטם, שלא מתבסס על כלום

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן: מיה גינסבורג ב.כתום: מירית ג.צהוב: אסף ד.אדום: מאיה יוגב ה.ירוק: אורי 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה ב.סוס ג.נמר ד.זאב ה.חזיר 1.נמר 2.סוס 3.זאב 4.פרה 5.חזיר 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב לבן ב.עכבר קטן ג. קפה הפוך ד. חתול השחור ה. אוקיינוס ענק 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. מס מזל: 5 יום: שבת לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

KillER SmiLEY

New member
תשובות

1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א.לבן- ספיר ב.כתום- נעמה ג.צהוב- עודד ד.אדום- אביב ה.ירוק- חן 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: הכי אוהבת- 5 הכי פחות 1 א. פרה 1 ב.סוס 4 ג.נמר 5 ד.זאב2 ה.חזיר 3 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב- קשועח ב.עכבר- חמודי ג. קפה- שחור?! ד. חתול- דפוק ה. אוקיינוס- חתיך 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. נניח שמספר המזל שלי הוא 8 אני אוהבת את יום רביעי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

מ ו ג ה

New member
נננננננננננע עונע

1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן-> נועה ב.כתום-> אנה ג.צהוב->שי ד.אדום->טופז ה.ירוק->אור 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה-5 ב.סוס-4 ג.נמר-3 ד.זאב-1 ה.חזיר-2 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב ->נאמן ב.עכבר-> פחדן ג. קפה-> טעים ד. חתול-> מפונק ה. אוקיינוס-> גדול 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. חחח טעות!!! היחידה שבאמת נכון זה ד'..טופז חברה טובה שלי..היחידה משם השאר אני במת לא בקשר טובבב א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. (נאמנה) עכבר- אוייבים שלכם. (פחדן) קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. (טעיםםםם
) חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. (מפונק?!?!) אוקיינוס- החיים שלכם. (גדולים..? וואלה...)

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן-יובל ב.כתום-גיא? ג.צהוב-רוני ד.אדום-תמרה ה.ירוק-נועה 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: (1-הכי אוהבת, 5-הכי פחות אוהבת) א. פרה-4 ב.סוס-3 ג.נמר-2 ד.זאב-1 ה.חזיר-5 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב רע ב.עכבר קטן ג. קפה טעים ד. חתול חמוט ה. אוקיינוס גדול 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים.13, שישי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם. לא הבנתי
וויזלי:)

עושה... חלק פה לא ממש נכון...

לפני תחילת השאלון בקשו משאלה בלב. 1. לפניכם חמישה צבעים לכל צבע עליכם להתאים שם של בנאדם המכיר אתכם: א. לבן שריי ב.כתום פנינה ג.צהוב דנה ד.אדום אנדריי ה.ירוק מיכאל 2. לפניכם חמש חיות עליכם לדרג אותן מהחיה שאתם הכי אוהבים עד שאתם פחות אוהבים: א. פרה ב.סוס ג.נמר ד.זאב ה.חזיר סוס, פרה, חזיר, זאב, נמר 3. לפניכם 5 מילים עליכם להוסיף לכל מילה שם תואר: א. כלב מפחיד ב.עכבר קטן ג. קפה טעים ד. חתול חמוד ה. אוקיינוס גדול 4.כעת, כתבו את מס' המזל שלכם ויום בשבוע שאתם אוהבים. 5 חמישי לאחר שעניתם על השאלון בידקו את התשובות: א. לבן- מסמל את הנפש התאומה שלכם. ב. כתום- חברה טובה שלכם. ג. צהוב- מישהו שלא תשכחו לעולם. ד. אדום- מישהו שאתם אוהבים באמת. ה. ירוק- כל החיים תזכרו. א. פרה- מסמלת קריירה. ב. סוס- משפחה. ג. נמר-גאווה. ד. זאב- אהבה. ה. חזיר-כסף. כלב- השם תואר שהוספתם לו מסמל את האישיות שלכם. עכבר- אוייבים שלכם. קפה- האופן בו אתם מרגישים לסקס שלכם. חתול- אופי הזוגיות בה אתם נמצאים. אוקיינוס- החיים שלכם.

למעלה