מחר רודוס! ../images/Emo9.gif
1. .מה המוטו שלך בחיים? תהנה. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה PS2 ומטוס לשירן ;] 3.מעשה נועז שעשית? הממ לוידע
4.מעשה טפשי שעשית? הרבה ;] 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כשאני נכנס לדלת בכיתה שלי אני חייב לגעת איפהשהו בה. (כן, אני אדיוט
) 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? מחר ברודוס
וגם הייתי בקפריסין, סיני, טורקיה, הולנד, אנגליה, ארה"ב פעמיים, צרפת פעמיים (חופשות סקי
) וזהו נראה לי =] 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באיזה מקום עם שלג טוב שאפשר לעשות שם סנובורד
אוסטריה או שווייץ או צרפת
8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק, והרבה. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ציצים?

10. מה סקסי בעיניך? שירן ;] 11. מה רומנטי בעיניך? דברים עם שירן..?
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות השבעים! איך לא? הייתי רואה את כל ההופעות הכי טובות אוור!
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? היטלר. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? טאקט ;] מכונית אידיאלית: מה 'כפת לי אני P: מוזיקה בכלליות: פרוג רוק\מטאל וגם סתם רוק ומטאל
להקה אהובה: Dream Theater מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? חברה נחשב רווק?
אם לא, רוצה להיות? חחחחח חכם ;] תאריך לידה: 15.7.88 גיל: 18 כיתה: נדע כשנגיע לקד"צ מצבך החברתי: אדיוט. גובה: 1.69 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן ;] צבע שער: חלק אומרים שחור, חלק אומרים חום כהה, תחליטו אתם ב-20
אוהב אותו? אם הוא שחור אז כן
צבע אהוב: כתום =] חיות מחמד? דיאנה הכלבה המאגניבה שלי =] שאוהבת לפתוח לנו את השער ולברוח
מה העבודה שלך? אין. יש פירסינג? נופ ;] קעקועים? נופ אובססיות? שירן?
התמכרויות? שירן
איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית. קצת מאוד ערבית, ונקווה שאני לא אצטרך ללמוד את זה בקד"צ
ציטוט מועדף/ מוטו: שששש. האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? מממ לא נראה לי =] אתה שונא את עצמך? במקצת ;] האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חחחחחחחחחח יש לי תוספת זמן בשביל שאני אכתוב רגוע ובשקט
יש לך הרגלים רעים? ממ.. יש מצב? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות ;] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אדיוט. D: מה הפחד הגדול ביותר שלך? לוידע אתה יודע לשיר? בייטח! אתם צריכים לשמוע אותי שר אופרה =] או אמה שפלן בכלל
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שאני זוכר האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לוידע אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא, אני אדיוט! האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ממ כן?
האם אתה פסיבי או פעיל? חצי חצי? יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ מה החולשה הכי גדולה שלך? לוידע מה החוזק הכי גדול שלך? גם לוידע =] אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? טאקט? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? נראה לי? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים + ;] מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להשתין נגד כיוון הרוח. יש לך ביטחון עצמי? כן, נראה לי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סייפר ;] האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לוידע ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בחיים לא ראיתי כוכב נופל

וגם אף פעם לא הבנתי מה הקטע הזה של נופל, למה הם לא עולים למעלה?! זה משנה כאילו?! באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא\כן. כלומר אני לא מאמין בשום דבר כזה, אבל זאת דרך לאחד אנשים. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמין באלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עוד חושב על זה. אנשים: יש לך חברים הומואים/לסביות? אני מכיר מישהי שטוענת שהיא בי סקסואלית, לא יודע אם להאמין לה ;] מי החבר הכי טוב שלך? גיא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שירן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוידע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? לוידע..?
מי החבר שלך חבר אהבה? שירן שאתה מכיר הכי הרבה זמן? גיא הכי מעט זמן? ממ לוידע הכי מצחיק? גיא הכי קרוב? אממ גיא או סהר הכי מוזר? סהר הכי חכם? גיא שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חחחח אפחד =] הכי נחמד? סהר הכי רועש? גיא האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? איכס איכס איכס איכס איכס. מי מקשיב לבעיות שלך? איכס!@(#@!* (עוד מהשאלה הקודמת) ו.. אממ שירן מקשיבה לפעמים
עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים ;] האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממ לוידע? האם החברים שלך מכירים אותך? כן הווה: שיער נוכחי: :X בגדים נוכחיים: חולצה שחורה מכנסיים שחורות תכשיטים נוכחיים: צמיד ששירן הכינה לי נחשב תכשיט? עצבנות נוכחית: שאין לי מספיק זמן לדברעם כולם לפני הקד"צ התגעגעות נוכחית: אפחד =] תמונת דסקטופ נוכחית: סיילנט היל 4 (או 3?) חבר\\ה?: שירן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? קצת, אני אמור לארוז תיקים לרודוס, אין לי כח :S האם אתה עייף? רעב? רעב קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק?: שירני =] ממה הכי נמאס לך?: לוידע את מי היית רוצה להרוג? אנשים ;] הכי פחות מהנה?: ?