שאלון מצחיק ומפגר

LOVE SIMS 2

New member
שאלון מצחיק ומפגר

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? א. מראת זהב ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו? א. כן ב. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים תכנסו לשם? א. כן ב. לא משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי ב. בדואי מסומם ג. אנס איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?! ב. אגרוף ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר ב. בדואי ערום ג. שירותים אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

Danielle b3

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo66.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו
א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים
ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה
א. מראת זהב
ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו
א. כן
ב. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה
א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט
ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים תכנסו לשם|? א. כן
ב. לא משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה
א. דוב ענקי
ב. בדואי מסומם ג. אנס איזה מכה תתנו לו
א. אני אברח! איזה מכה?! ב. אגרוף
ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו
א. בחורה שואבת מים מבאר
ב. בדואי ערום ג. שירותים אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים
אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה
גדול

הופ נראה מעניין חח ../images/Emo83.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה תרימו אותו? א. כן תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט תכנסו לשם? ב. לא משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ג. אנס איזה מכה תתנו לו? ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים חחח מצחיק זה
אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

me../images/Emo13.gif

אני יענה ואח"כ יבדוק כמה יצאלי וממה
אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו
ג. ברחובות שיינקין?...
(לא הייתה לי ברירה לבחור חחח לא היה משו אחר) תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה
ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה
תרימו אותו
א. כן
(אם זה יהיה מה שכתבתי למעלה^^^ חחח) תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה
א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט
תכנסו לשם
ב. לא
משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה
ב. בדואי מסומם
(
) איזה מכה תתנו לו
א. אני אברח
איזה מכה
(ואח"כ אם הוא יתקרב אני יתן לו איזושהיא מכה חח) תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? ג. שירותים
(
)

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifעונה

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין?...
תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? א. מראת זהב ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה
ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו? א. כן
ב. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים
תכנסו לשם? א. כן ב. לא
משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי ב. בדואי מסומם ג. אנס
איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?! ב. אגרוף ג. בעיטה בביצים
תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר ב. בדואי ערום ג. שירותים
אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג':
אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

סוקהלעך

New member
ברור שאנחנו יוצאים למסע:)

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ב. במדבר אין סופי תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה תרימו אותו? א. כן תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט תכנסו לשם? א. כן משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי איזה מכה תתנו לו? ג. בעיטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה חחח משעשע משו:)

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ב. במדבר אין סופי תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה תרימו אותו? א. כן תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט תכנסו לשם? א. כן משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ב. בדואי מסומם איזה מכה תתנו לו? ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? ב. בדואי ערום ________________ אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים

AmiTutiT14

New member
ע-ו-נ-ה

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו? א. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? ג. חנות בגדים תכנסו לשם? א. כן משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ג. אנס איזה מכה תתנו לו? ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? ג. שירותים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

sapir aloud555

New member
שלי ../images/Emo121.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין?...
תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? א. מראת זהב ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה"
תרימו אותו? א. כן ב. לא
תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים
תכנסו לשם? א. כן ב. לא
משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי ב. בדואי מסומם ג. אנס
איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?! ב. אגרוף ג. בעיטה בביצים
תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר ב. בדואי ערום ג. שירותים
אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה
אהבתי

עונה

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים
ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? א. מראת זהב
ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו? א. כן
ב. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט
ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים תכנסו לשם? א. כן
ב. לא משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי
ב. בדואי מסומם ג. אנס איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?!
ב. אגרוף ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר ב. בדואי ערום ג. שירותים
אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo6.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה תרימו אותו? א. כן תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט תכנסו לשם? א. כן משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?! תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים

victoria777

New member
סוף סוף שאלון קצת אחר

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה תרימו אותו? א. כן תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? ג. חנות בגדים תכנסו לשם? א. כן-ברור,מה אני אמורה לעשות עם כאלה פיתויים? משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ג. אנס איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?! תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? ג. שירותים אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה-איכס,אני שונאת קפה

flowers girl

New member
יאללה ../images/Emo6.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו?
א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין?...
תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה?
א. מראת זהב ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה"
תרימו אותו?
א. כן ב. לא
תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה?
א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים
תכנסו לשם?
א. כן ב. לא
משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה?
א. דוב ענקי ב. בדואי מסומם ג. אנס
איזה מכה תתנו לו?
א. אני אברח! איזה מכה?! ב. אגרוף ג. ביטה בביצים
תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו?
א. בחורה שואבת מים מבאר ב. בדואי ערום ג. שירותים אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים
אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? א. ביער עם עצים גבוהים שמסתירים את השמים
ב. במדבר אין סופי ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? א. מראת זהב ב. נוצה מקסימה של ציפור נדירה ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה"
תרימו אותו? א. כן ב. לא
תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט
ב. אוהל בדואי ג. חנות בגדים תכנסו לשם? א. כן ב. לא
משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? א. דוב ענקי
ב. בדואי מסומם ג. אנס איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?!
ב. אגרוף ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר ב. בדואי ערום
ג. שירותים
אם בחרתם בעיקר ב-א':
אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

English Muffin

New member
עונהה

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו? ב. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? ב. אוהל בדואי תכנסו לשם? א. כן משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ב. בדואי מסומם איזה מכה תתנו לו? ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? ג. שירותים אם בחרתם בעיקר ב-א': אתם אנשים מתוסבכים ומלאי דמיון שתוהים על משמעות החיים אם בחרתם בעיקר ב-ב': אתם נוטים לפנטז על בדואים ערומים אם בחרתם בעיקר ב-ג': אתם מציאותיים ואוהבים לשתות קפה ארומה

dana6665

New member
שלי :)

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ג. ברחובות שיינקין... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? ג. כוס ריקה מבית הקפה "ארומה" תרימו אותו? ב. לא תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? א. בקתה רעועה שעומדת להתמוטט תכנסו לשם? ב. לא משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ג. אנס (חחח אוי, כמה אירוני) איזה מכה תתנו לו? א. אני אברח! איזה מכה?!

leeseg

New member
התשובות שלי

אתם יוצאים למסע. באיזה דרך תלכו? ג. ברחובות שיינקין?... תבחינו במשהו על הרצפה. מה הוא יהיה? א. מראת זהב תרימו אותו? א. כן תמשיכו ללכת, ומימינכם תראו מבנה. מה הוא יהיה? ג. חנות בגדים תכנסו לשם? ב. לא משהו יקפוץ עליכם. מה זה יהיה? ג. אנס איזה מכה תתנו לו? ג. ביטה בביצים תברחו. תגיעו לקיר ובו חור. תסתכלו דרך החור. מה תראו? א. בחורה שואבת מים מבאר

למעלה