שאלון מעפן

Ivy Riddle

New member
שאלון מעפן

כן עוד אחת כי אין מה לעשות 1.השם הכי מעפן: 2.הגיל הכי מעפן: 3.המקום הכי מעפן: 4.המין הכי מעפן: 5.הצבע הכי מעפן: 6.המזל הכי מעפן: 7.השיר הכי מעפן: 8.הזמר הכי מעפן: 9.השחקן הכי מעפן: 10.הסרט הכי מעפן: 11.הקליפ הכי מעפן: 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : 13.הבן אדם הכי מעפן: 14.המתנה הכי מעפנה : 15.המאכל הכי מעפן: 16.הממתק הכי מעפן: 17.המשחק הכי מעפן: 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: 19.החיה הכי מעפנה: 20.המקצוע הכי מעפן: 21.הרגש הכי מעפן: 22.הקללה הכי מעפנה : 23.המילה הכי מעפנה : 24.החלום הכי מעפן: 25.המוזיקה הכי מעפנה: 26.החג הכי מעפן: 27.החלום הכי מעפן: 28.הנשיקה הכי מעפנה: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: 30.משפט הכי מעפן: 31.האיבר בגוף הכי מעפן: 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: 34.השאלון הכי מעפן: 35.השאלה הכי מעפנה:

SwEEt T

New member
ראשונה

1.השם הכי מעפן:אכזבה 2.הגיל הכי מעפן:13 3.המקום הכי מעפן:לא יודעת 4.המין הכי מעפן:בנים 5.הצבע הכי מעפן:ורוד 6.המזל הכי מעפן:מאזניים 7.השיר הכי מעפן:שירי מאיה בוסקילה למיניהם 8.הזמר הכי מעפן:זמרים מזרחיים למיניהם 9.השחקן הכי מעפן:לא יודעת 10.הסרט הכי מעפן:עד כה-ללא ספק דופלקס 11.הקליפ הכי מעפן:ביונסה למיניהם 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך:לא יודעת 13.הבן אדם הכי מעפן:יש הרבה 14.המתנה הכי מעפנה:לא יצא לי להתקל באחת כזאת 15.המאכל הכי מעפן:בשר 16.הממתק הכי מעפן:ליקריץ' 17.המשחק הכי מעפן:כדורגל 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:ספינה 19.החיה הכי מעפנה:זוחלים,חרקים,צפרדעים מגעילות ומשפחתן,ציפורים 20.המקצוע הכי מעפן:לשון 21.הרגש הכי מעפן:דיכאון 22.הקללה הכי מעפנה:לך תישן על האף/תשב בלול או כל הקללות הפאקציות האלו 23.המילה הכי מעפנה:מעפן 24.החלום הכי מעפן:חלום רע שגורם להרגיש זוועה כל היום אחרי 25.המוזיקה הכי מעפנה:מזרחית 26.החג הכי מעפן:לא יודעת 27.החלום הכי מעפן:זה לא היה כבר? 28.הנשיקה הכי מעפנה:
29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:אין לי בגדים שאני לא אוהבת 30.משפט הכי מעפן:תיאורים פאקציים של כוכבי כדורסל/יהודה לוי או רן דנקר 31.האיבר בגוף הכי מעפן:לב 32.הפורום הכי מעפן:לא יצא לי להתקל באחד כזה בנתיים 33.האתר הכי מעפן:לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן:ללא ספק זה 35.השאלה הכי מעפנה:שאלה 28 בשאלון הזה

Tinkerblack

New member
שניה

1.השם הכי מעפן: מזל- השם הכי חסר מזל (צחוק הגורל) 2.הגיל הכי מעפן: אממנ ראה לי 14 3.המקום הכי מעפן: שיעורי ספורט אף פעם לא הבנתי מה אמורה לעשות שם... 4.המין הכי מעפן: זכרים אופקורס 5.הצבע הכי מעפן: כתום לא יודעת פשוט לא אוהבת אותו(רצה מידיו של עופר) 6.המזל הכי מעפן: אריה, לא מסתרבת עם רובם 7.השיר הכי מעפן: שיר המכולת אבל אני מתה על השיר הזה 8.הזמר הכי מעפן: רוני/מאי אבוסקילה 9.השחקן הכי מעפן: אדם סנדלר 10.הסרט הכי מעפן: סדנה לעצבים/ חמישים דייטים 11.הקליפ הכי מעפן: לא יודעת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : אני כולי מעפנה 13.הבן אדם הכי מעפן:אני
14.המתנה הכי מעפנה : כסף 15.המאכל הכי מעפן: בשר 16.הממתק הכי מעפן: אגוזי- מגעיל 17.המשחק הכי מעפן: לא יודעת 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: חמור 19.החיה הכי מעפנה: שלשול וחיפושית זבל(שולטת
) 20.המקצוע הכי מעפן: מחזיק מפתחות 21.הרגש הכי מעפן: אכזבה 22.הקללה הכי מעפנה : אוטיסט 23.המילה הכי מעפנה : ובכן 24.החלום הכי מעפן: החלום שאני כרגע שומעת מהגשש החיוור "יוסף בעל החלומות" בתוך המערה ואווירון חחח 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: טו בשבט 27.החלום הכי מעפן: היה כבר לא? 28.הנשיקה הכי מעפנה: אסקימוסית 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: בגד שאני תפרתי אךסתם 30.משפט הכי מעפן: אמממ אםפ תרצו אין זו אגדה 31.האיבר בגוף הכי מעפן: גבות 32.הפורום הכי מעפן: לא יודעת 33.האתר הכי מעפן: לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן: הזה! 35.השאלה הכי מעפנה: זאת שלמעלה

Ivy Riddle

New member
שלישית

1.השם הכי מעפן: כל מיני שמות ישנים. כאילו מסכנים האנשים 2.הגיל הכי מעפן: אמ..לא יודעת 3.המקום הכי מעפן: מועדון שהייתי. GOD היה שם פשוט זוועתי 4.המין הכי מעפן: בנים. (בלי ליפגוע- לא כולם) 5.הצבע הכי מעפן: ורוד פאקצי ברבי דוחה! 6.המזל הכי מעפן: דגים. תמיד באסטרולוגיה עושים אותם מעפנים דבר שממש לא נכון 7.השיר הכי מעפן: I'm a slave 4 u. טוב שלא... 8.הזמר הכי מעפן: אייל גולן. לא מבינה איך אפשר להעריץ אותו. או אלה ששרים את ריקוד השורטי ביגי. איזה זבלים שובינסטים סוטים! 9.השחקן הכי מעפן: דניאל רדקליף כמובן 10.הסרט הכי מעפן: אחי איפה האוטו. מטומטם ברמות 11.הקליפ הכי מעפן: לא יודעת 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : ארס שניסה להתחיל איתי במסיבה. חשב שאני אמריקאית אז הוא עושה לי "ya girly, wanna dance? U am very preety." טוב שלא 13.הבן אדם הכי מעפן: **** והוא יודע את זה.. נראה לי 14.המתנה הכי מעפנה : כלי כתיבה או פח לחדר. זה לא דברים שקונים לבנאדם! 15.המאכל הכי מעפן: כבד או כרוב ניצנים או פלפל ממולא
16.הממתק הכי מעפן: כפלי. זה כל כך דוחה! 17.המשחק הכי מעפן: דניאל רדקליף- הוא לא יודע לשחק! 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: אוטובוס של בי"ס או שהוא מלא או שדחסים עליו או לא יודעת. אבל קצת אי אפשר בלעדיו למרות שעכשיו מהתחנה שאני עומדת עליה הוא לא מכניס אותנו. אז או שהולכים ברגל או שלוקחים קו אחר. 19.החיה הכי מעפנה: גו'ק? 20.המקצוע הכי מעפן: מולדת, אזרחות וג"ג 21.הרגש הכי מעפן: לא יודעת. 22.הקללה הכי מעפנה : לא יודעת. 23.המילה הכי מעפנה : כוסית. זה כל כך מעצבן! או בובה! זה כל כך מעצבן אותי! 24.החלום הכי מעפן: עדיף שלא תדעו... 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: כל חג הוא טוב. 27.החלום הכי מעפן: רגע זה היה כבר... 28.הנשיקה הכי מעפנה: אמ... *************************
29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: חולצה מתקופת לא יודעת שתקועה בארון. מזל שהיא כבר קטנה עליי ואפילו לא לבשתי אותה פעם אחת. 30.משפט הכי מעפן: יש לך אש? (לא אין לי אני לא מעשנת כאילו!) 31.האיבר בגוף הכי מעפן: לא יודעת... 32.הפורום הכי מעפן: הפורום הזה. סתם....
אתכם. אני יודעת פורום פאקצות (אם יש כזה) 33.האתר הכי מעפן: היה לי אחד, שחכתי את שמו. 34.השאלון הכי מעפן: הזה? סתם...אמ...השאלון הזה שמתקשרים בטלפון ורוצים לישאול אותך שאלות לגביי משהו.. 35.השאלה הכי מעפנה: עשית עם זה? (זה פשוט מעלה לי תעצבים!) ולסיום: זה באמת שאלון מעפן

רביעית ../images/Emo66.gif

1.השם הכי מעפן: מממ כל השמות הפקאציים האלה השילובים המוזרים (-אל, לי-, אל-, ויש עוד..) 2.הגיל הכי מעפן: 12-15 . זה גיל שאתה הכי בטוח בעולם שאתה כבר גדול ובוגר, ואתה כ"כ אידיוט בגיל הזה.... 3.המקום הכי מעפן: עזה? 4.המין הכי מעפן: כי יש כ"כ הרבה
נשים... הן טפשות 5.הצבע הכי מעפן: ורוד 6.המזל הכי מעפן: דלי (ויסלחו לי הדליים) 7.השיר הכי מעפן: אי אפשר לחשוב על אחד 8.הזמר הכי מעפן: כל העבריינים המזרחיים האלה 9.השחקן הכי מעפן: ממממ *מנסה לחשוב* רוב השחקני טלנובלות הישראלים משחקים כמו חתיכת בריסטול 10.הסרט הכי מעפן: לא ראיתי את כולם 11.הקליפ הכי מעפן: כל הקליפים שבלי שום קשר לשיר רואים בחורות בביקני. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : וואו, עשיתי הרבה.... 13.הבן אדם הכי מעפן: עוד פעם, אני מכירה את כולם
14.המתנה הכי מעפנה : בלונים 15.המאכל הכי מעפן: כבד, לב ואיברים פנימיים אחרים
16.הממתק הכי מעפן: שוקולד רגיל וסוכריות מגעילות 17.המשחק הכי מעפן: איקס עיגול 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: שום דבר לא מעפן. 19.החיה הכי מעפנה: זבוב 20.המקצוע הכי מעפן: ביולוגיה. ערבית. תנ"ך 21.הרגש הכי מעפן: חרטה 22.הקללה הכי מעפנה : "יא בנזונה, כוס אמא'שכה, אני אכנס בך" 23.המילה הכי מעפנה : מעפן 24.החלום הכי מעפן: "וורלד פיס" 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: טו בשבט. גם אוכל לא טעים. גם אין חופש. 27.החלום הכי מעפן: ראה סעיף 24, בהתאם לנהלים. 28.הנשיקה הכי מעפנה: ממממ... 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: הארון הכי מעפן או הבגד
בלכ מקרה, אין לי בגדים מעפנים
30.משפט הכי מעפן: כל המשפטי "אל תאהב את מי שאתה משיג, תשיג את מי שאתה אוהב", "האהבה היא עיוורת ובאמת שאני לא יודעת את ההמשך... 31.האיבר בגוף הכי מעפן: מין הסתם הפנדיציט 32.הפורום הכי מעפן: 558 33.האתר הכי מעפן: לא יודעת 34.השאלון הכי מעפן: הקודם שהיה פה השבוע 35.השאלה הכי מעפנה: כל הנ"ל

darkness calls

New member
מיוחדת../images/Emo9.gif

1.השם הכי מעפן: אכזבה. ויש ילדה שככה קוראים לה. 2.הגיל הכי מעפן: כיתה ב' בלעט :S 3.המקום הכי מעפן: כל המועדוני ערסים ופרחות ...והותיקן
4.המין הכי מעפן: כאילו בנים או בנות? נו.. איזו שאלה מעפנית :S 5.הצבע הכי מעפן: צבע גוף
6.המזל הכי מעפן: סוס.. [במזלות סיניים
] 7.השיר הכי מעפן: YEAH 8.הזמר הכי מעפן: מישו מהמזרחים :S 9.השחקן הכי מעפן: בן אפלק בררר
10.הסרט הכי מעפן: אממ הסרט הזה עם ג'וליה סטיילס שהיא מנסה להיפטר מבחור בשביל כתבה.. ממש התאכזבתי =\ 11.הקליפ הכי מעפן: i'm a slave 4 u של בריטני
12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : זה אישי... 13.הבן אדם הכי מעפן: עופר שכטר
14.המתנה הכי מעפנה : בלעט.. 15.המאכל הכי מעפן: השאלון הזה מעפן.. >< 16.הממתק הכי מעפן:.. 17.המשחק הכי מעפן: נוו למי יש כוח =\\ 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: אופנים =\ 19.החיה הכי מעפנה: קביות :p 20.המקצוע הכי מעפן: 21.הרגש הכי מעפן: 22.הקללה הכי מעפנה : 23.המילה הכי מעפנה :נווו אינלי כוח לשאלון הארור >< 24.החלום הכי מעפן: 25.המוזיקה הכי מעפנה: 26.החג הכי מעפן: 27.החלום הכי מעפן: 28.הנשיקה הכי מעפנה: 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: 30.משפט הכי מעפן: 31.האיבר בגוף הכי מעפן: 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: 34.השאלון הכי מעפן: 35.השאלה הכי מעפנה: ההההה. נגמר :]

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif אני לא מאמינה שאני עונה על זהההההההההה *יורה לעצמי בראש* 1.השם הכי מעפן: לא יודעת../images/Emo3.gif 2.הגיל הכי מעפן: 14 3.המקום הכי מעפן: עזה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif 4.המין הכי מעפן: גברים../images/Emo150.gif 5.הצבע הכי מעפן: באתי לכתוב מרקר כתום, אבל אז נזכרתי במשו, אז אחרי מחשבה שניה, צהוב שתן.... 6.המזל הכי מעפן: לא יודעת../images/Emo3.gif 7.השיר הכי מעפן: יש כמה... 8.הזמר הכי מעפן: יש כמה... כל המזרחיים... 9.השחקן הכי מעפן: לא יודעת../images/Emo3.gif, פול../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif 10.הסרט הכי מעפן: יש כמה... 11.הקליפ הכי מעפן: קליפ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : מה לעזאזל עובר על השאלות הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif 13.הבן אדם הכי מעפן: בנאדם רע 14.המתנה הכי מעפנה : השאלון הזה (אני מתחילה להתעצבן פה למי שלא שם ../images/Emo23.gif) 15.המאכל הכי מעפן: אבוקדו וכבד 16.הממתק הכי מעפן: ממתק../images/Emo35.gif מעפן../images/Emo35.gif באותו משפט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הילדים של היום זה לא ייאמן../images/Emo5.gif 17.המשחק הכי מעפן: טיסה 501../images/Emo35.gif אףפעם לא שיחקתי בזה, פשוט זה הדבר הראשון שעלה בדעתי.... 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: טוסטוס 19.החיה הכי מעפנה: ג'וק 20.המקצוע הכי מעפן: מתמ' 21.הרגש הכי מעפן: עצב 22.הקללה הכי מעפנה : ../images/Emo12.gif 23.המילה הכי מעפנה : מעפן../images/Emo3.gif 24.החלום הכי מעפן: ../images/Emo3.gif 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: יום כיפור../images/Emo3.gif 27.החלום הכי מעפן: יש לי לפעמים הרגשה של דה- ז'וו../images/Emo3.gif 28.הנשיקה הכי מעפנה: ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: הבגדים שלי לא מעפנים../images/Emo9.gif 30.משפט הכי מעפן: משפט הכי מעפן../images/Emo3.gif 31.האיבר בגוף הכי מעפן: החלק הזה מאחורי המרפק שאין לי שם... 32.הפורום הכי מעפן: איסוף שקיות במבה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אולי פורום תרבות גרוזיה לוקח... אבל אני לא יודעת אף פעם לא ביקרתי בו.... 33.האתר הכי מעפן: גררררר אני מתעצבנת פההההההההההה 34.השאלון הכי מעפן: תודעעעעעעעעעע השאלון הזהההההההההה זהההההה זהו בדיוק השאלון הכי מעפן שמילאתי בחייייייייייייייי נהההההההההה 35.השאלה הכי מעפנה: כל אחת מהשאלון בשאלון המעפן הזההההההההההההה סליחה, הוא פשוט עלה לי על העצביםםםםםם../images/Emo46.gif

faith2

New member
../images/Emo3.gif והמקוריות חוגגת!

.השם הכי מעפן:לימור אבל לא לימור הרגיל- אלא, לי-מור 2.הגיל הכי מעפן:19! 3.המקום הכי מעפן:אמממ 4.המין הכי מעפן:זכר
5.הצבע הכי מעפן:צהוב זוהר 6.המזל הכי מעפן:אממממ 7.השיר הכי מעפן:אממממ 8.הזמר הכי מעפן:אממממ 9.השחקן הכי מעפן:גל! 10.הסרט הכי מעפן:אממממ 11.הקליפ הכי מעפן:איואיו אני מזה לא מקורית היום! 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך :כל פעם שאני מתפגרת 13.הבן אדם הכי מעפן:מאיה בוסקילה 14.המתנה הכי מעפנה :פרעוש בקופסת חרסינה 15.המאכל הכי מעפן:דג! 16.הממתק הכי מעפן:טעמי 17.המשחק הכי מעפן:אממממ 18.הכלי תחבורה הכי מעפן:אופניים 19.החיה הכי מעפנה:צפרדע 20.המקצוע הכי מעפן:מורה 21.הרגש הכי מעפן:דיכאון 22.הקללה הכי מעפנה :לך תזדרגג 23.המילה הכי מעפנה :חומה 24.החלום הכי מעפן:אה? 25.המוזיקה הכי מעפנה:מזרחית 26.החג הכי מעפן:שבועות- יומיים חופש?! 27.החלום הכי מעפן:שוב? 28.הנשיקה הכי מעפנה:לפני שנתיים 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן:לא זוכרת מה יש לי בארון כבר 30.משפט הכי מעפן: 31.האיבר בגוף הכי מעפן:נחשו
32.הפורום הכי מעפן:אמממ 33.האתר הכי מעפן:נענע
34.השאלון הכי מעפן:זה! 35.השאלה הכי מעפנה: כל השאלות כאן!

The Inspiration

New member
שלי ../images/Emo80.gif

1.השם הכי מעפן: נחמיה 2.הגיל הכי מעפן: 11 3.המקום הכי מעפן: כרמיאל 4.המין הכי מעפן: האנשים שנולדים בנים ובנות 5.הצבע הכי מעפן: צבעי חרא 6.המזל הכי מעפן: בתולה 7.השיר הכי מעפן: שירי הקיץ מחו"ל 8.הזמר הכי מעפן: כל הזמרים הערסים 9.השחקן הכי מעפן: השחקנים של אופרת הסבון תשוקות 10.הסרט הכי מעפן: הנוסע 11.הקליפ הכי מעפן: הקליפ הזנותיים למינהם ועל סוגיהם 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : להשתעמם 13.הבן אדם הכי מעפן: כל תושבי כרמיאל חוץ ממני דה 14.המתנה הכי מעפנה : נר 15.המאכל הכי מעפן: משהו מסריח או עם בשר ו/או דגים 16.הממתק הכי מעפן: ליקריץ' 17.המשחק הכי מעפן: משחקים שעושים ממך גולם 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: מונית שירות 19.החיה הכי מעפנה: אלה שלא מגיבות לכל מה שאתה מנסה לשחק איתן 20.המקצוע הכי מעפן: לא מקצוע, שיעורים שנרדמים בהם 21.הרגש הכי מעפן: קנאה 22.הקללה הכי מעפנה : הומו 23.המילה הכי מעפנה : כל השפה הרוסית, פרט ל-דה 24.החלום הכי מעפן: על מה שאף פעם לא יהיה לך 25.המוזיקה הכי מעפנה: מוזיקה מזרחית 26.החג הכי מעפן: פסח, מה הקטע של לא לאכול קמח? 27.החלום הכי מעפן: כבר היה את השאלה הזו... 28.הנשיקה הכי מעפנה: לא יצא לי לנסות. 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: בגדים שקונים לך והם לא הטעם שלך 30.משפט הכי מעפן: אמרתי לך 31.האיבר בגוף הכי מעפן: אצלי לפחות זה האף וכפות הרגליים 32.הפורום הכי מעפן: פורומים נרדמים 33.האתר הכי מעפן: עם עיצובים מדכאים 34.השאלון הכי מעפן: כאלה שעונים עליהם חצי שעה ואף אחד לא מעז לטרוח לקרוא 35.השאלה הכי מעפנה: האם יש לך חיים

The Inspiration

New member
כן אבל הבדיחות ../images/Emo80.gif

את מזל בתולה? לא אני טלה. את לא בתולה! (חה-חה-חה?)

טוב... זה השאלון הכי... הכי... אבל

מעפן שראיתי החיים... אבל אני בכל זאת עונה עליו... ואין לי מושג למה?!? 1.השם הכי מעפן: מדפסת... אני עדיין לא מכירה אף אחד עם השם הזה.. אבל אם יקראו למישו ככה אז ההורים שלה הם ממש.. ממש אוהבי מחשבים ומעפינים. 2.הגיל הכי מעפן: 18 ... כי צריך להתגייס... = P 3.המקום הכי מעפן: טבריה... פאק.. אין שם אוטובוסים אחרי השעה 8 ומשו בערב!!! כאילו פאק!!!! 4.המין הכי מעפן: תגדירו מין??? אני פה לומדת ביולוגיה.. ומין זהו אינו בן או בת!!! מין זהו חלק משם היצור... מין + סוג... כלנית מצוייה לדוגמא... 5.הצבע הכי מעפן: ירוק זוהר!!! ומישו צבע בית בצבע הזה... כאילו מה הם חשבו לעצמם?!? בטח רצו קצת צומי.. קצת יותר מידי... 6.המזל הכי מעפן: תגדירו מזל??? מזל אסטרולוגי... או המזל שלי ביום הכי יפה בשנה ואני באתי ממש יפה שירד פצאום גשם?!?! 7.השיר הכי מעפן: מזרחית... לא שיר אבל מעפן לאללה... 8.הזמר הכי מעפן: זמרי דיכאון וזמרות... זה לא אחד.. אבל פשוט לא הצלחתי לבחור בין מושיק עפייה לבין שרית חדד... 9.השחקן הכי מעפן: לא מכירה אחד כזה... כיאלו בטח יש... אבל אני לא מכירה... אולי בנחמין רוחאס.. או פליפה קולובבו.. לא יודעת... 10.הסרט הכי מעפן: המורדים... 11.הקליפ הכי מעפן: קליפי מזרחית למינהים... לא הצלחתי לבחור בין יש חגיגה לבין בליבלי אותו.. 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך : אני לא עושה מעשים מעפנים.. אני בן אדם מושלם!!! (אבל דוגרי..לענות על השאלון המעפן הזה..) 13.הבן אדם הכי מעפן: טוב.. על זה אין ויכוח.. מאיר יעקובי.. וכל הערסים.. לא הצלחתי לבחור בן דוד לבין מתן... 14.המתנה הכי מעפנה : בגד קרוע... דיסק מזרחי... דיסק שבור.. מראה שבורה... מחשב שבור... ועוד דברים שבורים 15.המאכל הכי מעפן: גמבה!!! דפנטלי גמבה.. (בעיקרון גם בצל.. אבל זה עוד בסדר.. גמבה זה לגמרי , לאללה, מעפן..) 16.הממתק הכי מעפן: לא מכירה חייה שכזאת... 17.המשחק הכי מעפן: 123 דג מלוח... 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: מונית ציבורית... 19.החיה הכי מעפנה: היפופוטם.. הוא סתם יושב ולא עושה כלום... 20.המקצוע הכי מעפן: ערבית.. אני לא מבינה כלום בזה.. במזל בכיתה ז' הוצאתי עובר.. 21.הרגש הכי מעפן: אכזבה 22.הקללה הכי מעפנה : בן אמא שלך 23.המילה הכי מעפנה : מעפנה 24.החלום הכי מעפן: ======= 25.המוזיקה הכי מעפנה: מזרחית 26.החג הכי מעפן: לא מכירה... 27.החלום הכי מעפן: ---- שאלה כבר נשאלה.... 28.הנשיקה הכי מעפנה: הנשיקה הראשונה... 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: אין לי הבגדים כאלהץץ כולם מהממים סוף.. = P .. סתם.. באמת שאין לי.. אם משו מעפנה אני זורקת.. 30.משפט הכי מעפן: המשפט הכי מעפן 31.האיבר בגוף הכי מעפן: איבר גוף הכי מעפן 32.הפורום הכי מעפן: 33.האתר הכי מעפן: תפוז.. בדוגרי תפוז.. לוקח לו שנים להפתח.. 34.השאלון הכי מעפן: השאלון הזה... 35.השאלה הכי מעפנה: השאלה הכי מעפנה.. בדוגרי הייה כייף... דיי כבר עם בדוגרי הזה.... חחחחחח סתם כי משעמם לי סוף...

TziMHoNoa

New member
עודאחד../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

1.השם הכי מעפן: כל השמות הרגילים האלה כמו נגיד שני שמוסיפים להם איזה "אל" לא קשור - שניאל, תמיאל... מאיפה זה בא
2.הגיל הכי מעפן: 12 3.המקום הכי מעפן: אמריקה\לונדון\פריס, שתי האחרונות ערים מגעילות
4.המין הכי מעפן:
5.הצבע הכי מעפן: אין. אולי ורוד פוקסיה... או סגול גלקסיה... או כחול ירח או משו בורגני כזה
6.המזל הכי מעפן: אריה
סתאם לירז סתאם אעע לא עם הכיסא
7.השיר הכי מעפן: לודעת. משו דיכאון כזה..
בעצם... מי פורמשו של בריטני
8.הזמר הכי מעפן: זמר דיכאון אחד ששר איזה שיר מסוים שאני לא זוכרת איך קוראים לו
9.השחקן הכי מעפן: לודעת 10.הסרט הכי מעפן: הארי פוטר השלישי. גרוע. 11.הקליפ הכי מעפן: מיי פרומשו של בריטני 12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: מזה הניסוח העלוב הזה
13.הבן אדם הכי מעפן: גולדנ מהכיתה שלי..
14.המתנה הכי מעפנה: משו שבור
15.המאכל הכי מעפן: במבה
16.הממתק הכי מעפן: במבה
17.המשחק הכי מעפן: במבה
סתאם
לודעת 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: קורקינט
סתאם.. לודעת.. 19.החיה הכי מעפנה: אין
20.המקצוע הכי מעפן: מתמטיקה. ללא כל ספק. או פיסיקה.. נו מה 21.הרגש הכי מעפן: קנאה 22.הקללה הכי מעפנה: היה משו... 23.המילה הכי מעפנה: היה משו גמלזה..
24.החלום הכי מעפן:
25.המוזיקה הכי מעפנה: זה יותר תלוי בשיר האמת... אבל עוד לא שמעתי שיר דיכאון שאהבתי
26.החג הכי מעפן: קריסמס
27.הנשיקה הכי מעפנה:
28.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: הבגדים שקטנים עליי
39.משפט הכי מעפן: לודעת מזה 30.האיבר בגוף הכי מעפן: לודעת 31.הפורום הכי מעפן: "איסוף שקיות אוסם". חפשו חיים מזה
32.האתר הכי מעפן: לודעתת. 33.השאלון הכי מעפן: זה מה
34.השאלה הכי מעפנה: זאת מה

YaEloNeT

New member
שוונגגגגגגגגגגגגג../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

1.השם הכי מעפן: רצפה. כלומר, WTF
2.הגיל הכי מעפן: 14. זה כ"כ תקוע;( 3.המקום הכי מעפן: פ"ת סיטי
|חור| 4.המין הכי מעפן: הזה עם הפסים הסגולים והירוקים פקציים
5.הצבע הכי מעפן: צהוב
6.המזל הכי מעפן: גדי 7.השיר הכי מעפן: הו
יש המון.. אבל זה בטוח *לא* של רוני סופרסטאר השולטת
8.הזמר הכי מעפן: הראל סקעת, אם הוא נחשב בכלל זמר
9.השחקן הכי מעפן: השחקן ההוא שמשחק את הזה מהיפים והאמיצים$X 10.הסרט הכי מעפן: "המורדים" 11.הקליפ הכי מעפן: אמ...המורדים
12.המעשה שעשית שהכי מעפן שחווית או שעשית בעצמך: עניתי על השאלון הזהX_X 13.הבן אדם הכי מעפן: מי שחיבר את השאלון הכה מעפן הזה
14.המתנה הכי מעפנה: נמלת מחמד 15.המאכל הכי מעפן: חציל 16.הממתק הכי מעפן: זום 17.המשחק הכי מעפן: כדורגל 18.הכלי תחבורה הכי מעפן: חד אופן 19.החיה הכי מעפנה: שבי 20.המקצוע הכי מעפן: מתמטיקה
21.הרגש הכי מעפן: סימפוט
22.הקללה הכי מעפנה : כוס רעבק ערס
23.המילה הכי מעפנה : מעפן 24.החלום הכי מעפן: אני עף
אני עף
אני עף
בום
25.המוזיקה הכי מעפנה: טראנס
26.החג הכי מעפן: טו בשבט-אין לו חופש
27.החלום הכי מעפן: פסס.. פסס.. *מצביעה לעבר שאלה 24* 28.הנשיקה הכי מעפנה: נשמר במערכת, תוידע. 29.הבגד שיש לכם בארון הכי מעפן: פונצ'ו כזה שיימן סרוג וכבד במיוחד. 30.משפט הכי מעפן: שרה שרה שיר שמח שיר שמח שרה שרה 31.האיבר בגוף הכי מעפן: שוק >< 32.הפורום הכי מעפן: יאיר לפיד
33.האתר הכי מעפן: נענע 34.השאלון הכי מעפן: זה
35.השאלה הכי מעפנה: זאת

מורן 1986

New member
מעפן זו מילה כל כך יפה../images/Emo99.gif

מאז שראיתי
ערוצים
של זעם
אני לא
מפסיקה להשתמש בה

למעלה