שאלון ממש נחמד

shira245

New member
שאלון ממש נחמד ../images/Emo9.gif

*לקוח מפורום שאלונים וסקרים* פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

yavin

New member
אני ../images/Emo26.gif

ענינו על רוב השאלות עשרות פעמים אז אני אכתוב רק את התשובות לשאלות שלא נכתבו בשאלון האחרון =] פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נשים 2. אמצעי מניעה מועדף: דורקס אדום 3. סקס בדייט הראשון? אין בעיה עם זה [זה בס"כ סיפוק] 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אין שמץ... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? גמישות [לא מחייב פיזית] 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שתהיה אדם טוב 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אין משהו ספציפי. כשתבוא ה"אהבה" שאני כ"כ מצפה לה, אני אעדיף יציב. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? נמנע מתשובות 9. הסקס הכי טוב בחייך: אין משהו ספציפי... 10. הסקס הכי גרוע בחייך: בחוף הים בלי סדין מתחת [סיוט!] 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? נופ 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? נמנע מתשובות 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? נמנע מתשובות חח ? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 4-5-6 חודשים משהו כזה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ 16. מה אתה חושב עליו/עליה? וואלה אחלה 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? בגלל שזה קורה בדרך כלל שאני יוצא מהמקלחת ואחרי שמתנגבים... אם להניח את המגבת על הדלת של הארון או על הכסא שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין מסויימת 2. המסעדה השנואה: אין מסויימת 3. בשר מעודף: מממ תלוי במצ"ח 4. גבינה מעודפת: בולגרית? לא יודע, תלוי עם מה 5. ירק מועדף: אין מסויים 6. תבלין מועדף: אין מסויים [תקופה אחרונה המון קינמון] 7. פרי מועדף: אין מסויים 8. דג מועדף: לא אוהב דגים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): כל מה שטעים חח 10. מאפה מועדף: מממ אין לי שמץ 11. שתיה קרה מועדפת: כנ"ל 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו / נס / הפוך / על חלב 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מממ לא עולה הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: שיר אשיר בגשם [לפחות ככה זה בשנה האחרונה] 2. במאי אהוב: אין ספציפי 3. שחקן/ית אהוב/ה: כנ"ל 5. סרט אחרון שראית: לא זוכר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: יש המון חח 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא ניראה לי שיש עדיין 8. סדרה אהובה: סטייל axn. כמו צוות לעניין וכאלה חח 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא ניראה לי... לא משהו בזה לדעתי 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאף אחד =] 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? תשאלו את האחרים 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? גג שעה וחצי-שעתים[מעדיף מוזיקה/ ספר] 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? מי הולך לקולנוע ?! 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? מממ בסיבות ה 5-10 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לכולם. לכל הטוב שלימד אותי דברים, ולכל הרע שלימד אותי דברים. דת ואמונה 1. יש אלוהים? אין לי מושג 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? דו מיני? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? שכל אחד יאמין במה שבא לו כל עוד זה לא פוגע באחר 4. האם העולם הבא קיים? לא יודע 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? גרביל חח. לא מאמין בזה... 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא ניתקלתי בכאלו חוץ מבסרטים 7. ערפדים ורוחות - קיימים? ערפדים לא יודע. אבל רוחות קימות וזה בדוק!. עובדה שיש גלים! 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא ששמתי לב 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אין לי מושג 10. איך נוצר העולם? לא חושב על זה... אני חושב על איך העולם שלנו נחרב עם כל האנשים פה שאוהבים להילחם [להלחם גם בתוך עמם] עצוף לי בגלל זה 11. איך נוצר המפץ הגדול? הוא על באמת היה, השאלה? 12. מי יצר את אלוהים? הוא על באמת קיים, השאלה? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אין לי מושג, יש משהו, אנחנו מכנים את זה נשמה. עובדה שיש דברים רציונלים ובלתי רציונלים [רגש והגיון] נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? "טרמינל" של מאיר אריאל 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? הייד פארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לא הרבה דברים [פשוט ממהר כדי להתארגן אז אין לי כח לכתוב חח] 5. מה עוד תספיק לעשות היום? מסיבת גיוס של חבר, נגן עם חבר, לנגן לבד, קצת לקרוא, לשמוע מוזיקה, מחשב ולישון 6. ישנת טוב אתמול? לא משהו, שעה וחצי [האוטבוס לא נוח] 7. תישן טוב הלילה? מקווה שכן! 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ניראה לי- בסה"כ יום כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? כל אחד בשלו 3. עונה אהובה של השנה: ממממ בדילמה 4. צבע אהוב: תלוי במצ"ח 5. ריח אהוב: ממ אין ספציפי 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שנאה אני חושב 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה לכולם טוב ! 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בירח 9. חיה אהובה: כלבבבביםםםם 10. תזכיר לי איך קוראים לך? יבין ולך?\ חייב לעוף שיהיה לכם ערב מהנה =] אוהב

light angel

New member
גם אני אענה על מה שעוד לא עניתי ../images/Emo9.gif

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: בבית
2. המסעדה השנואה: מסעדות מוזרות שמגישות תאילנדי/הודי/יפני/קווקזי וכו'. לא אוהבת לנסות דברים חדשים. 3. בשר מעודף: עוף בגריל. 4. גבינה מעודפת: עמק
רק עמק
כל השאר איכסה. 5. ירק מועדף: עגבניה
6. תבלין מועדף: לא אוהבת תבלינים. 7. פרי מועדף: כמעט הכל, תלוי במצב רוח ובעונה. 8. דג מועדף: אין לי מושג איך קוראים לדגים... 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): של אמא
10. מאפה מועדף: כל דבר עם בצק ממולא קרם
זה כולל עוגות. 11. שתיה קרה מועדפת: מים. 12. שתיה חמה מועדפת: תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: לא שתיתי אף פעם... 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: עגבניות, סתם ככה, כמו תפוחים או אפרסקים- מול הטלויזיה, עם ספר, מול המחשב... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: איך להיפטר מבחור בעשרה ימים. פשוט לא נמאס. 2. במאי אהוב: לא יודעת
3. שחקן/ית אהוב/ה: בלונדיניות מתוקות: קייט הדסון, ריס וויתרספון וכו'. 5. סרט אחרון שראית: מפרקים את הבית, היום ביס. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אשה יפה, איך להיפטר מבחור, לא רק בלונדינית. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: רוב סרטי דיסני שמפוזרים לי בבית מגיל הגן. יש לנו אוסף גדול. 8. סדרה אהובה: אהבה זה כואב, רואה מעט מאוד לצערי. וגם עקרות בית נואשות. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ממש לא. הפרטיות שלי מאוד חשובה לי, וגם זה שלא יטרידו אותי ברחוב. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אני? סלבריטי? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אני? סלבריטי?
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה-שעתיים גג. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אפס... יש יס. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? אפס. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אמא, אחותי, החברים שלי. דת ואמונה 1. יש אלוהים? בטח. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אלווהים הוא רוח, ישות אוניברסלית, הוא לא מוגבל לגוף- ודאי לא לאיברי מין. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד. יש אלוהים אחד בשביל כולנו, ישות אוניברסלית שיצרה הכל ושהיתה כאן מעלינו תמיד. משהו המתמזג עם רעיון הגורל, צירופי המקרים, הייעוד של כל אחד והאמונה ששום דבר לא קורה סתם. יש מישהו מעלינו בעולם הזה. 4. האם העולם הבא קיים? אני מקווה מאוד, ואני חושבת שכן, כי נראה לי מעט מדי החיים הדלים שיש לנו כאן. חסר משמעות לגמרי. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא ממש. 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא, האלוהות הרבה יותר מורכבת ממשחקי הטוב והרע האלה. אנחנו לא במערבון משנות ה-60 כאן. 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רק באגדות
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? המון המון. אינספור צירופי מקרים קטנטנים עם ידיד טוב שלי שהאמנתי פעם (פעם?) שאנחנו קשורים בינינו באיזשהו מימד נסתר. חלום שחלמתי עליו ואז התעוררתי וגיליתי שקרה באמת, דברים שהוא אמר לי ובדיוק חשבתי עליהם, קשר כמעט טלפתי. גם מהצד שלו, לפי מה שהוא סיפר לפחות (למרות שהוא לא האמין בזה). מאז הפסקנו לדבר ואני קצת ירדתי מזה, אבל אולי זה פשוט נוח לי להדחיק כי מה זה כבר משנה. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בטח. יקום כל כך עצום ורק בני אדם מסתובבים בו? בזבוז משווע. 10. איך נוצר העולם? אלוהים. 11. איך נוצר המפץ הגדול? אלוהים... 12. מי יצר את אלוהים? האל שמעליו. החיים הם מטרושקה רוסית, בתוך כל בובה יש אחת יותר קטנה ממנה. מחזורי ומעגלי. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נשמה, בלי ספק. אבל אין סיכוי שהמוח יבין אותה בהיגיון שלו, אז הוא מרגיש אותה. מה לעשות שאנחנו לא כל כך מאמינים לרגשות... נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד.. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? אייסי. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לעבודה, לגלות שהעבודה לא מתאימה לי, לפתוח בלוג. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון
6. ישנת טוב אתמול? לא. לא הצלחתי להירדם עד ארבע בבוקר בערך, וברבע לשבע קמתי לעבודה המזורגגת. 7. תישן טוב הלילה? מקווה... 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא חושבת. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית, הכיטוב לישון באלכסון
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: אביב. 4. צבע אהוב: סגול-לילך. 5. ריח אהוב: פריחה, רצוי של פרחים מתוקים. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התעללות בבני אדם או בבע"ח. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להתחתן רק עם מי שמתאים לי, ולא להתגרש לעולם. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בית פקטי קטן עם גינה, כמו תמיד. 9. חיה אהובה: כלב. אבל כלב נקי. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אורלי.

JMSixfeetsmall

New member
שאלונילונילוני ../images/Emo13.gif

*לקוח מפורום שאלונים וסקרים* פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? כתוב בכרטיסישי 2. תאריך לידה: 1.10.87 3. מקום מגורים ראשי: רחובות 4. מקום מגורים משני:מעגן 5. כתובת דוא"ל:כתוב בכרטיסישי 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:לא זוכרת אם יש 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל:הצחקתם לי את הביציות 12. גובה: 1.63.. משהו כזה. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה וקצת פסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי, אבל אם כן אז רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל חוץ ממזרחי וקאנטרי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? כל שירים שקטים שהם. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני סופרסטאר 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? כמו חציל 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? להמנע מהמיינסטרים, למרות שאם יש אמן מיינסטרים שאני אוהבת אני לא אתכחש לו כדי לא "להסחף" 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ון מאייר השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא נראה לי 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? עדיין לא הפסקתי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה בני אדם, אחד אחד. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית :--) 2. אמצעי מניעה מועדף: לא ניסיתי, אז לא יודעת 3. סקס בדייט הראשון? תלוי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: לא הייתי משלמת, אבל הייתי עושה את זאק בראפ כמה פעמים. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שידע מה הוא עושה כי אני לא 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיאהב אותי כמו שאני
(אווווו) 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עדיפות ליציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 9. הסקס הכי טוב בחייך: לא קיים 10. הסקס הכי גרוע בחייך: לא קיים 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? כלום 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אני עדיין תמימית 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 17 שנה, 10 חודשים ו26 ימים 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? מה כבר אפשר לחשוב? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? למה אין מולי מישהו אחר? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ביוטכנולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):לא עבדתי חוץ מבייביסיטר ודוגסיטינג (המילה קיימת?) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: לא התגייסתי, אני אהיה בקרית שליטה 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? אולי ביוטכנולוגיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? רופאה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משהו שקשור לרפואה בעקיפין. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אני מקווה שכן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי רוצה לדעת עוד שפה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: פרנצ'סקה 2. המסעדה השנואה: מקדונלדס 3. בשר מעודף: סטייק
4. גבינה מעודפת: טילמוק של אורגון 5. ירק מועדף: לא אוהבת ירקות, אבל אם כבר אז עגבניה 6. תבלין מועדף: כל מה שיש... 7. פרי מועדף: ענבים... ושוב, לא ממש אוהבת פירות. 8. דג מועדף: סלמון 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: קרואסון 11. שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה 12. שתיה חמה מועדפת: קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: אייריש קרים 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: תפוצ'יפס עם טחינה הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: גארדן סטייט 2. במאי אהוב: זאק בראפ
וספילברג 3. שחקן/ית אהוב/ה:נטלי פורטמן וטום הנקס וזאק בראפ
5. סרט אחרון שראית: HOSTAGE 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: סיפור סינדרלה.. יאק 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: גארדן סטייט, זולנדר, ג'וסי אנד דה פוסיקאטס 8. סדרה אהובה: אוורווד, סקראבס 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? למה לא.. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודעת 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? המונים 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 אולי 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? בקושי 1 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמאבא דת ואמונה 1. יש אלוהים? אולי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני 4. האם העולם הבא קיים? אולי 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? שפמנון 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? הפלצתי 11. איך נוצר המפץ הגדול? הפלצתי 12. מי יצר את אלוהים? הפלצתי, סתם... סופר אלוהים! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? תגובה כימית מפגרת נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? איזה שיר שאני לא מכירה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק? תפוז!, הקיוסק מידע שלי גם פתוח 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לנסוע לים ולתל אביב לעזריאלי ולקנות פיתות 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה, בלי העין הרע טפו טפו טפו 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, ככה. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר ואנשטיין 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: כתום 5. ריח אהוב: של השמפו 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לעבור את החיים בכיף
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי 9. חיה אהובה: פופיק וזולה 10. תזכיר לי איך קוראים לך? יעל

eitam s

New member
...........

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? עיטם ***** שפרן 2. תאריך לידה: 23.5.87 3. מקום מגורים ראשי: בית 4. מקום מגורים משני: בית של יעל 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: חסוי
7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: 65 12. גובה: 1.70 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי על פסנתר, לא זוכר כלום כמעט 2. על מה היית רוצה לנגן? סקסופון 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לודע 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק, פרוג רוק, רוק קלאסי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לודע 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: אין כזה 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? לודע 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לפעמים #= 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? בטח
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומע מה שנישמע לי טוב 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אה, יש הרבה השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין כזה לפעמים 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? תלוי מי פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נשים 2. אמצעי מניעה מועדף: דונו 3. סקס בדייט הראשון? אין לי מושג 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אין צורך 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא חושב שהיה דבר כזה 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? לא בטוח... 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? אה, איבוד תמימות הכוונה ליחסי מין? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יאפ 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אוהב אותה 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? פיזיקה מכטורניקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא משהו מסודר 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לודע 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לודע 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי מושג 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לודע 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? משאר לעצמי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אין לי מושג אין לי כוח להמשיך. אולי אחר כך...

תשובותיי ../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? אפרת 2. תאריך לידה: 14.9.87 3. מקום מגורים ראשי: הבית 4. מקום מגורים משני: הבית של חברה שלי 5. כתובת דוא"ל:
6. ניקים אחרים באתרים אחרים:
7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל:
12. גובה: 1.65 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת 2. על מה היית רוצה לנגן? על תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין להקה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?הכל חוץ ממזרחית או רוק כבד 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?אני לא שומעת מוזיקה כשאני בדיכאון 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:יש המון 7. אתה אוהב לרקוד?כן
8. תאר איך אתה רוקד?
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? חחח כן
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? תלוי... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש הרבה השחתה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה? חחחח לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
לא... 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מי אמר שהפסקתי
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
9. מה אתה אומר על הנוער של היום?
לוידעת פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית
2. אמצעי מניעה מועדף: אין 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: ג'וני דפ
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ממ.. לוידעת 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? לוידעת 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
9. הסקס הכי טוב בחייך:
10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה?
אבל אין חחח 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אויש הזוועה
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ביוט' 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מקדונלדס 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: אעסוק... מודיעין אלקטרוני 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ביוכימיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? ביוכימיה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות דוקטור לביוכימיה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לוידעת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא חושבת 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מממ... מורה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין 2. המסעדה השנואה: הכל כמעט חחח 3. בשר מעודף: אין 4. גבינה מעודפת: קוטג' 5. ירק מועדף: כרוב 6. תבלין מועדף: אין 7. פרי מועדף: אווו יש המון 8. דג מועדף: אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: אין 11. שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: אין 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחח לא חושבת שיש כזה הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אין 2. במאי אהוב: אין 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וליה רוברטס 5. סרט אחרון שראית: מדגסקר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מממ... לא חושבת שיש כזה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: חחחח אין 8. סדרה אהובה: חברים ואי אר 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאף אחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?לא הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? חחח שואף ל 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצע בחודש? ממממ... 2-3 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לא יודעת דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא קרה 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? לוידעת 11. איך נוצר המפץ הגדול? לוידעת 12. מי יצר את אלוהים?אין לי מושג 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? הכל סתם תגובה כימית מוזרה חחח

תשובותיי חלק 2 ../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? "אדון שוקו הולך לבקר חבר שלו... אדון שוקו אחר...."
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? חחח היידפארק?! 4. מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה דברים 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון
6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן
ו.... ככה כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינטשיין 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב: כחול 5. ריח אהוב: וניל 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צבעיות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בת"א
9. חיה אהובה: דולפין 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אפרת

סיונתו

New member
על מה שלא עניתי../images/Emo35.gif

פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בעיקרון גברים..נכון לעכשיו? שומדבר! 2. אמצעי מניעה מועדף:
3. סקס בדייט הראשון? אמממ...תלוי עם מי... 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: לא הייתי משלמת בשביל סקס.... 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לוידעת
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שתהיה לו נשמה טובה... 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי עם מי... שזה יגיע זה יגיע.. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
9. הסקס הכי טוב בחייך: אין לי מספיק ניסיון לספר... 10. הסקס הכי גרוע בחייך: גם בשביל זה אין לי... 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא
אבל ראיתי מישהו שכן... 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
אני לא נכנסת למיטה שלכם..אל תיכנסו לשלי
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אני תמימה גם עם וגם בלי התמימות שלי... 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? חח נכון לעכשיו
מזה הדיכאון הזה.. לא רוצה לחשוב על זה... 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ממש ברור 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שהוא בנאדם ממש לא החלטי וזה מעצבן 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? שיו הייתה היום עוזרת והיא בלגנה לי את הבשמים במדף... שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אממ.. בורגרקינג.. ואמא של יערה... אחלה מסעדה
2. המסעדה השנואה: ארומה
ורק בגלל שהם לא נחמדים והם הדרדרו.. 3. בשר מעודף: שניצל 4. גבינה מעודפת: פילדלפיה 5. ירק מועדף: מלפפון (וזיתים) 6. תבלין מועדף: קינמון 7. פרי מועדף: תותים 8. דג מועדף: סלמון (זה הדג היחיד שאני אוכלת) 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): של אמא וסבתא... 10. מאפה מועדף: משה בתיבה
מה זה מאפה... 11. שתיה קרה מועדפת: נסטי.. וקולה.. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקולטה 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר... (סמירנוף אייס) 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חמאת בוטנים עם כפית... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: סתיו בניו יורק 2. במאי אהוב: לא משנה... 3. שחקן/ית אהוב/ה: ריצ'ארד גיר... 5. סרט אחרון שראית: בנות רעות 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: קלולס 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: החתונה של החבר שלי... 8. סדרה אהובה: השיר שלנו.. התמכרתי 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אני לא חושבת שאני דומה לאנשים 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? איזה דוגמנית אחת מאיטליה שאני לא יודעת איך קוראים לה... ופה לא מכירים אותה אז זה בסדר
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 45 דקות (השיר שלנו) 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? חחח אולי בממוצע 2...בשנה.. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממוצא בחודש? תלוי כי עכשיו חידשנו את המנוי אז זה 1-2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמא שלי... ולאבא.. ולאחים שלי... וליערה ועינב... דת ואמונה 1. יש אלוהים? אני מקווה שכן אחרת אל מי אני מדברת בזמני הפנוי? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר...(כי הוא לא תמיד החלטי..) 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד... 4. האם העולם הבא קיים? אני גם מקווה... 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? אמממ... לא חשבתי על זה אף פעם 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא אבל פיות כן... 7. ערפדים ורוחות - קיימים? היתה לי ערפדית בשכבה... 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? הרבה פעמים... נגיד פעם ראיתי את השמיים אדומים וכולם אמרו שאני מדמיינת ואח"כ ילד מהשכבה שלי נהרג בפיגוע
ועוד כל מיני כאלה... 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן ראיתי פעם אחד..
או שהייתי מסטולה... 10. איך נוצר העולם? אלוהים לייק דהה 11. איך נוצר המפץ הגדול? מישו הדליק גפרור... 12. מי יצר את אלוהים? אמא שלו? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לחלקנו יש... אצל חלק זה חסר וזה בולט נורא לעין.. חבל.. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? המאוורר... ו- Cascada- Evere time we touch 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם עצמי ועם ההוא שלא סגור על עצמו (שהיה אמור להפגש איתי היום ואז הלך עם חברים ואז אמר- אוף אבל אני רוצה לראות אותך...) 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ווינאמפ...איסיקיו.. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לא הרבה
שופינג רצחני ולהיות עם ידיד שלי... ועם חברה.. ולשתות קצת (אז אולי אני הפוכה ולא יזכור מחר מה רשמתי...) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להקיא.. 6. ישנת טוב אתמול? לא משו אבל ישנתי חזק לאללה ו-4 פעמים התעוררתי כי נרדמה לי היד בסוף קמתי עם צוואר תפוס 7. תישן טוב הלילה? לא נראה לי... אני רוצה שהוא ישן איתי
אבל אני עושה לו דווקא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא... ממש לא.. אולי בעצם כן כי קניתי חצאית ממש חמודה... כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי... 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין (אחוות עם הלווו) אני בכלל חושבת שאנשים מהספרות הם לא אנשים יציבים נפשית... 3. עונה אהובה של השנה: חורףףףףףףףףף 4. צבע אהוב: סגול 5. ריח אהוב: 212... וקנזו לגבר השחור... והאבקת כביסה החדשה... 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אינטרסנטיות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני ימצא את זה שאני מחפשת! 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ברמת הגולן 9. חיה אהובה: הקופיף בחדר לידי.. סתם אח שלי אני אוהבת אותך אתה חתיך 10. תזכיר לי איך קוראים לך? סיון
עם ו' אחת

mta16

New member
טוב נו...משעמם לי...

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? מיה :) 2. תאריך לידה: 1.9.87 (כן היום הראשון של הלימודים..למרות שמעכשיו זה כבר לא יהיה ככה..אין יותר בית ספר הה?.?) 3. מקום מגורים ראשי: חיפה 4. מקום מגורים משני: חיפה הה? 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין 7. כמה אחים/אחיות? אחות אחת בלבד . 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים... 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? חום בהיר עד שטני . 11. משקל: חחח..הצחקתם אותי... 12. גובה: אני חושבת 1.68 אבל אני לא בטוחה... מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן על גיטרה קלאסית ואורגן
. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אקוסטית\מנדולינה . 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי ..ואני ארצה שהיא תהיה בסיגנון של רוק...כמה מפתיע... 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני אוהבת רוק בכלל ורוק ישראלי בפרט.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? מוניקה סקס ... 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: אההמ..אין כזה..כל אחד אוהב מוזיקה שונה...נו כולנו שונים וכולנו שווים..מכירים ?? 7. אתה אוהב לרקוד? אהה תלוי...במסיבת סיום אהבתי את זה...אבל זהו! 8. תאר איך אתה רוקד? אם אני לא נותנת למישהו בוקס באמצע אז זה בסדר:) 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא בזמני הפנוי. 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא..לאן זה אמור להוביל? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אוי זה קשה..יש הרבה... השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא... 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא... 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא... 4. אתה מסטול ברגע זה?לא... 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא שידוע לי... 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אההמ..אף פעם? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא... 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא..מזיק לבריאות!!! (טראומה בילדות..) 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? נוער ..נוער.. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: חחח 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?חחח (אתם באמת רוצים שאני אענה על כל השאלות האלה???) 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא ידוע.. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה , פיזיקה..טעות חיי.. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): שום מקום מיוחד...ביביסיטר וזהו . 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: להתעלם מזה??? 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: פסטו 2. המסעדה השנואה:אין 3. בשר מעודף: אין 4. גבינה מעודפת: קוטג'..הגבינה עם הבית:) 5. ירק מועדף: מלפפון . 6. תבלין מועדף: אין 7. פרי מועדף: מלון . 8. דג מועדף: אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני\תאילנדי , איטלקי . 10. מאפה מועדף: בורקס. 11. שתיה קרה מועדפת:קולה (נו אני מכורה כבר..) 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: אהה..משתנה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: יש הרבה... הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: that thing u do 2. במאי אהוב: אין 3. שחקן/ית אהוב/ה: אין 5. סרט אחרון שראית: לא זוכרת... 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: that thing u do 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין כזה... 8. סדרה אהובה: חברים , הרקיע השביעי , פליסיטי וכל השאר למינהם... 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אף אחד.. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אף פעם לא חשבתי על זה... 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא הרבה..נגמלתי מהקולנוע... 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? בקושי.. 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שבאמת עזר לי ותמך בי... דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה ? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? פיטר רוט - צחוק הגורל . 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אהה אף אחד... 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק? אנחנו לא בתפוז??? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום?כלום 6. ישנת טוב אתמול? אולי 7. תישן טוב הלילה?אולי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אולי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם . 3. עונה אהובה של השנה: אביב\חורף 4. צבע אהוב: כחול\סגול 5. ריח אהוב: של פריחה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקר\צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אהה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודעת... 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? נו כבר שכחתם?? (סוף כל סוף זה נגמר..זה היה מעייף..)

SuGaRBabe1

New member
וואי ממש משעמם לי...

פרטים אישיים לפורמליות: 1. מהו שמך המלא? הילה 2. תאריך לידה: 19.10.87 3. מקום מגורים ראשי: גבעתיים 4. מקום מגורים משני: הקניון מול הבית שלי
5. כתובת דוא"ל: עזבו אתכם... 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין לי 7. כמה אחים/אחיות? 1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? חום 11. משקל: בערך 60 12. גובה: 1.76 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא... 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, וגם תופים נראה לי נחמד 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין לי.. וגם לא רוצה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית :) 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? זה לא להקה ספציפית, זה יותר סוג מסויים של שירים.. שירים עצובים ושקטים כאלה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: חח אין לי מושג 7. אתה אוהב לרקוד? רוב הזמן 8. תאר איך אתה רוקד? לא יודעת... 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן לפעמים 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חח תמיד :) 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שאני אוהבת לרוב... 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? עברי לידר
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גם לא.. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? NEVER 4. אתה מסטול ברגע זה? לאלא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אלכוהול זה נחשב? אם כן אז בוודאי 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין ילדה טובה רוב הזמן :) אבל התחלתי להתקלקל איפשהו בסביבות גיל 15 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? איכס, לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? מושחתים כולם!
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים כנראה 2. אמצעי מניעה מועדף: חחח אני אחזור אליכם עם זה... 3. סקס בדייט הראשון? NEVER 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: עברי לידר :) 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? טוב הוא חייב לדעת לנשק טוב לא?
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? באופי כאילו? חוש הומור ובטחון עצמי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אוי מצאתם זמן ה-כ-י לא טוב בעולם לשאול אותי את זה :| 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 :$ 9. הסקס הכי טוב בחייך: - 10. הסקס הכי גרוע בחייך: - 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לאלא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? חחח עזבו אותי 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? התמימות שלי ממש כאן :] 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? אבל היא עדיין כאן... 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אמ אפשר להגיד 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אני לא יודעת, אמרתי לכם שזה לא זמן טוב :$ 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אאאממ יש מקום לשיפור
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מדעי החברה [סוציו-כלכלה] וצרפתית 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לא עבדתי ממש... המטה של הבחירות לעירייה נחשב? משמרת אחת באיזה פיצריה זה נחשב? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא עסקתי אבל כנראה שאעסוק במה שיתנו לי בכל"צ... :( 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? כלכלה אולי 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מנהל עסקים אולי 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חח אין לי מושג :] 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא נרחב, אבל אני יודעת קצת על כלמיני תחומים... קצת אסטרולוגיה, קצת גרפולוגיה, כלמיני שטויות כאלה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מנהל עסקים? חח לא יודעת 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גננת או כל דבר שקשור בעבודה עם ילדים קטנים ומעצבנים
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: ג'ירף 2. המסעדה השנואה: לא יודעת... 3. בשר מעודף: צ'יקן בורגר של ננדוס :] 4. גבינה מעודפת: קוטג' 5% אבל רק של שטראוס... את כל השאר אני לא אוהבת 5. ירק מועדף: עגבניה, אבל בלי גרעינים.. תודה :] 6. תבלין מועדף: מלח? לא יודעת 7. פרי מועדף: אוי אני אוהבת המון.. אגס, תפוז, תות, אפרסק.. 8. דג מועדף: איכס. אם כבר טונה מקופסת שימורים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי וסיני 10. מאפה מועדף: פיצה זה נחשב? 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: נס קפה חלש 13. שתיה חריפה מועדפת: אני אוהבת הרבה.. סמירנוף אייס, בננה בנג'י, פיג'לינג סאוור, וודקה רדבול, מרגריטה פטל, דקירי דובדבן, יש עוד המון :) 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פסטה עם קוטג' זה לא מוזר!! הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אפקט הפרפר 2. במאי אהוב: לא מכירה... 3. שחקן/ית אהוב/ה: לא אכפת לי :) 5. סרט אחרון שראית: שרק 2 לפני כמה ימים :] 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: יש מצב שזה אותו סרט.. שמו אותו בטלויזיה כלכך הרבה פעמים
8. סדרה אהובה: טלנובלה בע"מ? חח לא יודעת 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא, תודה 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אני לא... 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אבל אני לא... 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? תלוי ביום, בערך 3-2 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא הרבה... וכותבים ממוצע פור פאקינג אאוט לאוד 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? אני לא 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להוריי היקרים שהביאוני עד הלום? לא יודעת נו מה אכפת לי -דילגתי על דת ואמונה כי אני שונאת ת'שאלות האלה- נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כרגע כלום... 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, עוד לא פתחתי את האייסיקיו 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? איזה היידפארק... האייסיקיו של אחותי, המסנג'ר של אחותי, וזהו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר בבוקר מהעוזרת, להבריז מזימון של הצבא, לישון בצהריים, ללכת לקניון עם חברות, לריב עם הסו-קולד חבר מלמעלה :$, לראות טלויזיה, לדבר בטלפון 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום... לישון... 6. ישנת טוב אתמול? ממש לא 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה שכן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אממ יש מצב.. בגלל הריב עם ההוא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד כרגע, אבל עוד מעט תגיע המיטה וחצי החדשה שלי :]] 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני! 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב: תכלת 5. ריח אהוב: הרבה... בושם :] 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: כרגע זה לקבל תפקיד טוב בצבא... 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כאן זה בסדר 9. חיה אהובה: איכס 10. תזכיר לי איך קוראים לך? הילה :]

בוקר ../images/Emo42.gif

פרטים אישיים לפורמליות:
1. מהו שמך המלא? טל שריטה 2. תאריך לידה: 25/7/86 3. מקום מגורים ראשי: רחובות 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: יש בכרטיסישי 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:
7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים, כרגע 9. צבע עיניים? ירוק זית-חום 10. צבע שיער? שטני עם פסים אדמדמים:) 11. משקל: ששש 12. גובה: 1.50, וגם זה אחרי עיגול
מוסיקה
1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לאלא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי בעיקר.. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים, המכשפות 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: סאבלימינעל ורוני
7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כע
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חח, לפעמים 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מיינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שהאוזן שלי אוהבת. לא ממש מעניין אותי ממש אם זה מיינסטרים או לא. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שלום חנוך, ברי סחרוף
השחטה עצמית:
1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה לי באף
, ויש בטבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ממ.. 16? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? ממש לא
9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא לא כמו הנוער של הלילה
פרטים אינטימיים:
1. העדפה מינית: סטרייטית גאה
2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? ממשששש לא *מכאן אני מדלגת על דברים, ברשותכם
* 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים:
1. איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכוסוציו וספרות
2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר, דואר 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: *אעסוק* קמ"תית
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פילוסופיה, עיצוב פנים 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כלכלה, או כל דבר שאיכשהוא קשור למתמטיקה
שאני אדע מה לבשל לך:
1. המסעדה האהובה: ארומה
2. המסעדה השנואה: כל המסעדות הצמחוניות:) 3. בשר מעודף: לבבות, סטייקים [אנטריקוט!!], שניצלונים.. הכל הולך
4. גבינה מעודפת: צהובה ובולגרית 5. ירק מועדף: מלפפון 6. תבלין מועדף: מלח וסוכר 7. פרי מועדף: תפוז, רימון 8. דג מועדף: טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי
10. מאפה מועדף: בורקס, קרואסון 11. שתיה קרה מועדפת: קולה
12. שתיה חמה מועדפת: ..וקפה להמונים
13. שתיה חריפה מועדפת: ממ.. ספרייט + טקילה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חזיר זה מספיק מוזר? הדגש|
הכוכבים הנוצצים של הוליווד:
1. סרט אהוב: אמריקן ביוטי, גרין מייל 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וליה רוברטס 5. סרט אחרון שראית: היצ' 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מופע האיימים של רוקי, שיער 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: ממ.. אני מניחה שצלילי המוזיקה
8. סדרה אהובה: 'חברים'. קלאסיקה. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? שחקנית - כן. מפורסמת - לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא'דעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? חח, אוי, יותר מידי.. יש כאלו שאומרים שאני דומה לאחיות אולסן, או למעיין קרת [נו, הדוגמנית הג'ינג'ית הזאת..]. למריצה מהמורדים, לעדי נוימן.. לא חסר
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים ככה.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד- שניים 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? בתקופה הקרובה אני מניחה שאני אראה הרבה
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לא'דעת
דת ואמונה:
1. יש אלוהים? בערך כמו שאני צנצנת 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים?
5. מאמינים בגילגול נשמות?
אם כן, מה הייתם לדעתכם בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים?
7. ערפדים ורוחות - קיימים?
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי?
אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? מהמפץ הגדול 11. איך נוצר המפץ הגדול? מהטבע
12. מי יצר את אלוהים? האדם. כדי שיהיה לנו במה להיתלות. 'בראשית ברא האדם את האלוהים'. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אני בעצמי עוד מתלבטת בקשר לזה.
נחייה את הרגע?
1. מה מתנגן עכשיו? אפרת גוש
|
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפ'חד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? תפוז, ווינדוז מדיה פלייר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר ולאכול:) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? פפ.. ללכת לאשדוד, ואולי גם להספיק להגיע לפסטיבל הבירה 6. ישנת טוב אתמול? כע, אבל לא מספיק 7. תישן טוב הלילה? לכו תדעו 8. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי
כמה שאלות כלליות:
1. מיטת יחיד, וחצי,

למעלה