שאלון ממש מגניב

inbal287

New member
שאלון ממש מגניב../images/Emo9.gif

נגנב מפורום בלה בלה שגנב מפורום בלה בלה... קיצר, זה נמצא בכל תפוז. יאללה תענו. הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. לא לרמות כולם עונים. ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

corala

New member
../images/Emo103.gifהיו לי כמה צירופים מפחידים

XD 1.איך העולם רואה אותי? lady marmalade 2.האם יהיו לי חיים מאושרים? across the universe 0.0 3.מה אנשים באמת חושבים עליי? sad but true XDDDDDD 4.האם אנשים חושקים בי בסתר? all i want for cristmas is you >< 5.איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? going under X_X 6.מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? say say say XD נחמד >> 7.האם יהיו לי ילדים? אף אחד לא יודע XDDDD ספוווקי 0.........0 8.עצה טובה בשבילי: געגוע 0.0 עצה מעולה X= 9.מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? give 'em hell, kid 10.מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? comfortably numb >< איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? don't cry XDDD X_X ובהלוויה שלי? גאדדדד XDDDDD my immortal ענק
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? "מודה אני". מה זה אומר? S: איך יהיה לי היום? something זה כמו "משו" XD זה טוב S: למה אני כאן? super drive X___X בתור מה אנשים יזכרו אותי? she will be loved XD ענק ם.ם; איזה שיר יתקע לי בראש מחר? all that gazz האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? scotty doesn't know XDDDDD איך תהיה השנה הזו? all you need is love XDענק
אהבתי את השלישי שלי

crzy4u

New member
../images/Emo187.gif

איך העולם רואה אותי? Joey - Bon Jovi האם יהיו לי חיים מאושרים? Patience - Guns N' Roses מה אנשים באמת חושבים עליי? Anything - The Calling האם אנשים חושקים בי בסתר? Men In Black - Will Smith איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Car Wash - Christina Aguilera & Missy Eliot מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I Got It Bad - LeAnn Rimes האם יהיו לי ילדים? Whatever you do! Don't! - Shania Twain עצה טובה בשבילי: Amazing - Aerosmith מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Welcome To wherever You Are - Bon Jovi מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Wherever You Will Go - The Calling איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? For You - The Calling ובהלוויה שלי? Stigmatized - The Calling (כמה ברצף?!) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Sad Song - Oasis איך יהיה לי היום? Cést La Vie - Shania Twain למה אני כאן? Always - Bon Jovi בתור מה אנשים יזכרו אותי? Away From The Sun - 3 Doors Down איזה שיר יתקע לי בראש מחר? So Real - Mandy Moore האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Let Me Be - Britney Spears איך תהיה השנה הזו? Back Home - Yellowcard בחלק מהשאלות לא ממש הבנתי את הפואנטה..

dolly the lamb

New member
הנה מישהי שמסתפקת במועט../images/Emo8.gif

רחיצת מכוניות תעשה אותה מאושרת
אותי העולם רואה בתור מכוערת

crzy4u

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

רק שטיפת מכוניות תעשה אותי מאושרת!!

dolly the lamb

New member
פחחח, יצא נורא../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Ugly
האם יהיו לי חיים מאושרים? Novocaine
מה אנשים באמת חושבים עליי? Unbreakable
האם אנשים חושקים בי בסתר? Complicated
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? These Days ?????
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Lie to Me ????????????????????????? האם יהיו לי ילדים? Right Side of Wrong ???????????????????????????????????????????????... עצה טובה בשבילי: Runaway
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Dry Country (דווקא לא, אבל זה בהחלט שיר מהאהובים עליי...
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Last Man Standing (לא...) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I'll Sleep When I'm Dead
ובהלוויה שלי? I Am (פחחח...) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Blame it on the love of Rock&Roll
אני בהחלט אוהבת רוקיסטים...
איך יהיה לי היום? Misunderstood
למה אני כאן? It's My Life
בתור מה אנשים יזכרו אותי? These Open Arms איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dirty Little Secret האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Welcome to wherever you are
איך תהיה השנה הזו? Keep the Faith

Lovable Stray

New member
הפכתי את זה בטעות ../images/Emo122.gif

איך העולם רואה אותי? Lie to me האם יהיו לי חיים מאושרים?something for the pain
מה אנשים באמת חושבים עליי? they called me the wild rose...
האם אנשים חושקים בי בסתר? get off my back
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Better best forgotten מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?breaking the habbit האם יהיו לי ילדים? silver strand עצה טובה בשבילי:sex sells
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?reflection
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?standing - jon bon jovi איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?there you'll be ובהלוויה שלי?die another day
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? just older
איך יהיה לי היום?tears of pearls למה אני כאן? mary lue בתור מה אנשים יזכרו אותי? living in sin איזה שיר יתקע לי בראש מחר? family portrait האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?hands clean איך תהיה השנה הזו? if she knew what she wants

loving angel

New member
נייס ../images/Emo42.gif

איך העולם רואה אותי? Mandy Moore - I Wanna Be With You
האם יהיו לי חיים מאושרים? Mariah Carey - Secret Love
מה אנשים באמת חושבים עליי? Jessica Simpson - With You
האם אנשים חושקים בי בסתר? maria-cary-Hero
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? -bon jovi-story of my life מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Mariah Carey - Heartbreaker האם יהיו לי ילדים?savage garden- truly madly deeply עצה טובה בשבילי: frostbit blue - the preacher מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? billie myers- kiss thr rain מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? jann arden- you don't know me איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? lucie silvas- breatje in ובהלוויה שלי? mariah carey- open arms איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? say so- stand be me איך יהיה לי היום? jennifer paige- these days למה אני כאן? tea party-temptation בתור מה אנשים יזכרו אותי?goldfinger- soperman איזה שיר יתקע לי בראש מחר? world party- she's the one האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? jewel- you were meant for me איך תהיה השנה הזו? edwin mccain- i'll be (ממליצה על השיר!! =) ) יצא נחמד חח =)

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? Sound Of The Underground האם יהיו לי חיים מאושרים? I Could Be The One מה אנשים באמת חושבים עליי? Falling האם אנשים חושקים בי בסתר? I'll Be There For You איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? In The End מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Hanging By A Moment האם יהיו לי ילדים? אלה עצה טובה בשבילי: Stand My Ground מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תראו אותי [זה באמת נכון
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Move Along איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Victoria ובהלוויה שלי? Listen To Your Heart [WTF?!] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Killing Loneliness איך יהיה לי היום? November Rain למה אני כאן? This Kiss בתור מה אנשים יזכרו אותי? My Immortal איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Behind These Hazel Eyes האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? All The People In The World
איך תהיה השנה הזו? House Of Fire אז.. מה זה אומר עליי? X_X יצא לי הזוי

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Evanescence - Ascension Of The Spirit האם יהיו לי חיים מאושרים? Svenia - Cursed [כמה אופטימי
] מה אנשים באמת חושבים עליי? Blue - Supersexual [תודה
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Dido - Don't Think Of Me [אוקיי, כנראה שלא
] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The White Stripes - I Just Don't Know What To Do With Myself [
!!] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? HIM - The Face Of God האם יהיו לי ילדים? Dream Theater - Another day [בסדר, גם ככה לא רציתי אותם ממש עכשיו
] עצה טובה בשבילי: Nirvana - Rape Me [טוב. אני אתעלם מהעצה הזאת] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Cradle Of Filth - Sleepless [אומייגאד. כ"כ מתאים לי] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Franz Ferdinand - Walk Away [אני לא ממש רצויה, הא?] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hanson - Deeper [חמוד
] ובהלוויה שלי? Bon Jovi - Bed Of Roses [לא רע
] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Pantera - Cowboys From Hell [
] איך יהיה לי היום? Gilad Shane - Through All Of This למה אני כאן? Evanescence - Surrender [שוב, האופטימיות...] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Foo Fighters - Best Of You [
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Green Day - Time Of Your Life האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Blackfield - Open Mind איך תהיה השנה הזו? SMASH MOUTH - All Star

Eti No Name

New member
חחח מאגניב, עונה. ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

איך העולם רואה אותי? 311-Love Song
האם יהיו לי חיים מאושרים? Blue - Sorry Seems To Be
מה אנשים באמת חושבים עליי? חח, Pink - Misery האם אנשים חושקים בי בסתר? Mariah Carey - Endless Love איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Savage Garden - I Want You
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Boys 2 Men - Song For Mama [אעע ובדיוק חלמתי על אמא שלי!!
] האם יהיו לי ילדים? Diana King - Li Li Lies
עצה טובה בשבילי: Nick Carter - Do I Have to Cry For You
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אעעע!@#$#@$# :|:| Backstreet Boys - Safest Place To Hide [שאגב, יהיה בחתונה שלי
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pink Floyd - Breathe
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מפתאום!!
SPTH יהיה אבל.
Westlife - You Raise Me Up ובהלוויה שלי? חחח מה קשור עכשיו
Chriatina Aguilera - Walk Away איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Lenny Kravitz - Believe In Me איך יהיה לי היום? Kaci Brown - Just An Old Boyfriend
למה אני כאן? חחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה טובה: Avril Lavige - Why
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Missy Elliott - Teary Eyed איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Kelly Clarkson - A Moment Like This האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Josh Groban - Time To Say Goodbye איך תהיה השנה הזו? Madonna - Like A Virgin
חח, אהבתי!!

גם ירדע ../images/Emo98.gif

איך העולם רואה אותי? The One של בקסטריט בויז. האם יהיו לי חיים מאושרים? The Voice Within של כריסטינה. [כנראה שלא.] מה אנשים באמת חושבים עליי? Hear Me של קלי. האם אנשים חושקים בי בסתר? Reflection [הסאוונד טראק של מולאן] של כריסטינה. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Bed Of Roses של בונג'
. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Lose It All של בקסטריט [WTF?
] האם יהיו לי ילדים? Beautiful Stranger של מדונה
. עצה טובה בשבילי: Baby One More Tome של בריטני. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Numb / Encore של לינקין פארק וג'ייזי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Karma של אלישיה קיז. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Fighter של כריסטינה. ובהלוויה שלי? Sorry של מדונה
. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Hero של מאריה
. איך יהיה לי היום? Crawling של לינקין פארק. למה אני כאן? Helena של מיי כימקל רומנס. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Viva Forever של הספייס.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Wake Me Up When September Ends של גרין דיי. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Bring Me To Life של אוונסנס.

למעלה