שאלון ממש מגניב

danduuu

New member
שאלון מגניב אבל לא יצא לי כמעט כלום

כמו שצריך חחח לא הכל קשור לשאלות איך העולם רואה אותי? HIM-the funeral of hearts האם יהיו לי חיים מאושרים? Nirvana-you know you right מה אנשים באמת חושבים עליי? The cardigans-losing a friend האם אנשים חושקים בי בסתר? Goo goo dolls-Iris איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Gemini five-suicide tuesday מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? oasis-stop crying your heart out האם יהיו לי ילדים? HIM-beautiful חחח זה לא היה ממש קשור לשאלה עצה טובה בשבילי: the cardigans-holy love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? HIM-beyond redemption מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היהודים-עוד ארון אחד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? HIM-love's requiem ובהלוויה שלי? HIM-lose you tonight טוב זה כבר היה מפחיד חחח אני נבהלתי פה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? bullet for my valentine-all this things i hate איך יהיה לי היום? good charlotte-the anthem למה אני כאן? the calling-wherever you will go בתור מה אנשים יזכרו אותי? Panic! At The Disco - The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Evanessence - Bring Me To Life האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? within temptaion-running up that hill איך תהיה השנה הזו? Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off

וואו מגניב!! ../images/Emo99.gif

לא. אני אל מכירה את זה! אבל אני גם די הורדתי שירים חדשים ככה שזה הולך להיות הזוי ביותר
איך העולם רואה אותי? State of Suspance האם יהיו לי חיים מאושרים? Relic Song [WTF] מה אנשים באמת חושבים עליי? silence...
האם אנשים חושקים בי בסתר? I Want to Die!! איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Paroah's Repentance מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? In The Sun האם יהיו לי ילדים? The Burning Seoson עצה טובה בשבילי: Crave Your Love מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lemuria מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Last Shut of Your Eyes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Realm Of Fantasy ובהלוויה שלי? Failure to Thrive איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Cast Away איך יהיה לי היום? Promise(d) למה אני כאן? Willow's Song [WTF] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Mermaid's Wintertale איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Love Bearing Storm האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? In The Amber Room איך תהיה השנה הזו? Infinty Space
יצא הזוי עכשיו אני אקרא את של כולם. בטוח יותר הזוי משלי

../images/Emo119.gif../images/Emo48.gif../images/Emo113.gif80% מהשירים

שיצאו שם זה של Visions
הם פשוט מצויינים!

Fable Of Dreams

New member
עונה ../images/Emo26.gif

איך העולם רואה אותי? Within Temptation- see who i am האם יהיו לי חיים מאושרים? HIM- and love said no מה אנשים באמת חושבים עליי? The 69 Eyes- only you can save time האם אנשים חושקים בי בסתר? Lacuna Coil- fragile איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Green Day- wake me up when september ends מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Iron Maiden- fear of the dark האם יהיו לי ילדים? Lunatica- stille believe עצה טובה בשבילי: Paradise Lost- eternal מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Amon Amarth- death in fire מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? A Perfect Circle- passive איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Children Of Bodom- every time i die ובהלוויה שלי? Behemoth- demigod איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? After Forever- beautiful emptiness איך יהיה לי היום? Distorted- redemption למה אני כאן? Disturbed- prayer בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dream Theater- these walls איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Avenged Sevenfold- bat country האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? For My Pain- sea of emotions איך תהיה השנה הזו? Epica- cry for the moon נחמד שאנשים יזכרו אותי בתור הקירות חחח

חח סבבה אני עונה זה נשמע מגניב

איך העולם רואה אותי? loose you tonight האם יהיו לי חיים מאושרים? suffragette sity מה אנשים באמת חושבים עליי? the reflecting God האם אנשים חושקים בי בסתר? victim of love איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? for you מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? on the guilt האם יהיו לי ילדים? killing lonliness עצה טובה בשבילי: sweet child of mine מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? wicked game מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? personal jesus איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? mr. strange ובהלוויה שלי? i love to hate you (חחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לכולם ששונאים אותי!) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? how you remind me איך יהיה לי היום? crazy in love למה אני כאן? alligators in new york sewers בתור מה אנשים יזכרו אותי? mad world איזה שיר יתקע לי בראש מחר? hand of blood האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? again איך תהיה השנה הזו? my sweet lord חוץ מהקטע עם השיר בהלוויה שאני מאמינה שנכון,איך היה לי היום, שירי הנושא שלי לפי דעתי ולפי אחרים, ובתור מה אנשים יזכרו אותי לא נראה לי שממש יש קשר בכלל בין השאלה לשיר או אמת חח

לא יכלתי להתאפק ועשיתי שוב../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? the killers- born to fail האם יהיו לי חיים מאושרים? my chemical romance- jack the ripper (אומר לי הרבה) מה אנשים באמת חושבים עליי? HIM- under the rose (וואלה..=\) האם אנשים חושקים בי בסתר? snow patrol- gleaming auction (ברור.....) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? marilyn manson-rock 'n' roll nigger (הא! זה יכול להיות נחמד..) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? HIM- in love and lonely (אממ..אין תגובה:S) האם יהיו לי ילדים? david bowie- days (אני אקרא להם בשמות של ימים?=\) עצה טובה בשבילי: andy bell- fantasy (כי זה הדבר היחידי שאני מסוגלת לעשות?) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? boy george- its a miracle (שיר נחמד אבל..לא..) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? anastacia- left outside alone (
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the cranberries- animal instinct (בהחלטט! שיר מהמם!) ובהלוויה שלי? david bowie- looking for water
מפחיד איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? cher- believe (אני בספק..למרות שכדאי שאני אוכל להאמין לו..) איך יהיה לי היום? radiohead cover to oasis- wanderwall (וואלה..) למה אני כאן (אל תשאלו אותי)? HIM- drunk on shadows (חחח מודה) בתור מה אנשים יזכרו אותי? michael jackson- cant let her get away (אז בכל זאת לא שונאים אותי עד כדי כך
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? the cure- i'll stop the world and melt with you (אז כדאי שאני אשמע אותו שוב כי בקושי אני יודעת מילה אחת ממנו חחח) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? david bowie-fashion (ברור..כי גם אם מישהו היה שם..הוא מן הסתם מתלבש ומתנהג לפי האופנה..אני בעד להיות שונים!) איך תהיה השנה הזו? david bowie feat. queen- under pressure (כל שנה שכוללת לימודים ובי"ס בכלל תהיה ככה בלעט) חח אוקיי..הפעם יצא באמת הגיוני יותר

mine!

נמ קמבאק קטן כי המחשב שלי קצת מת..וגיליתי שלסבתא שלי יש אינטרנט! הזוי ביותר! אה וזה לא יצא לי הכי טוב כי השתמשתי בשופל של האמ פי.. איך העולם רואה אותי? Queen- a kind of magic
האם יהיו לי חיים מאושרים?Nirvanava- Lithium מה אנשים באמת חושבים עליי? Opeth- Face of Melinda האם אנשים חושקים בי בסתר? Pink Floyd- One of My Turns איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Marliyn Manson- This is The New Shit מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Led Zeppelin- Rock and Roll
האם יהיו לי ילדים? HIM- In Our Blood
עצה טובה בשבילי: This Fortress of Tears מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Guns n' roses- Live and let die מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanesence- My immortal איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Disturbed- Sons of plunder (LOL
) ובהלוויה שלי? Guns n' roses- I Used To Love Her LOL
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?HIM- Soul on Fire איך יהיה לי היום? Amorphis- Light My Fire למה אני כאן?Pink Floyd- Time בתור מה אנשים יזכרו אותי?Guns n' Roses- November Rain LOL
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Pink Floyd- Wish you were here האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Ville Valo and The Agents- Ikkunaprinssa
איך תהיה השנה הזו?Tristania- Angina

Or Vana

New member
אני :]

איך העולם רואה אותי? Fuck The System האם יהיו לי חיים מאושרים? Close To The Flame מה אנשים באמת חושבים עליי? Smells Like Teens Spirit האם אנשים חושקים בי בסתר? Borellus איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Staiway to Heaven מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Aerials האם יהיו לי ילדים? And Love Said No [חוצפה!] עצה טובה בשבילי: Endless Dark מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bittersweet מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Vampire Heart איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Your Sweet 666 ובהלוויה שלי? Paradise City איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Sweet Dreams איך יהיה לי היום? In Joy And Sorrow למה אני כאן? Soul On Fire בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Funeral Of Hearts איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lonely Day האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Right Here In My Arms איך תהיה השנה הזו? Fuck The System היה משעשע :] אבל נעלבתי קשות מהשאלה אם יהיו לי ילדים..

Or Vana

New member
רק עכשיו שמתי לב ש..

Fuck The System חזר על עצמו פעמיים..מוזר :S

sacrament

New member
הממממ...יצא מוזר../images/Emo2.gif

איך העולם רואה אותי? we need a resolution- aaliyah האם יהיו לי חיים מאושרים? wings of a butterfly-him מה אנשים באמת חושבים עליי? without you I'm nothing- placebo האם אנשים חושקים בי בסתר? lasgo- feelings איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? endless dark-him מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? kiling loneliness-him האם יהיו לי ילדים? אם ננעלו-עופרה חזה עצה טובה בשבילי: the phantom of the opera- שרה ברייטמן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? התשמע קולי- החלונות הגבוהים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נבראתי לך- לירון לב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? בשבילי-שירלי צרפי ובהלוויה שלי? אהבה קצרה- ארקדי דוכין ומאיר בנאי איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? you belong to me- vonda shepherd (מאלי מקביל) איך יהיה לי היום? killing in the name of- rage against the machine למה אני כאן? שדות של אירוסים- יהודה סעדו בתור מה אנשים יזכרו אותי? backstreet boys-never gone איזה שיר יתקע לי בראש מחר? confide in me- kylie minogue האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? play dead- him איך תהיה השנה הזו? when love and death embrace- him WTF???????????? הזוי.

inbal287

New member
ושלי... [יצא הזוי משו]

איך העולם רואה אותי? Evanescence - Ascension Of The Spirit האם יהיו לי חיים מאושרים? Svenia - Cursed [כמה אופטימי
] מה אנשים באמת חושבים עליי? Blue - Supersexual [תודה
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Dido - Don't Think Of Me [אוקיי, כנראה שלא
] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The White Stripes - I Just Don't Know What To Do With Myself [
!!] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? HIM - The Face Of God האם יהיו לי ילדים? Dream Theater - Another day [בסדר, גם ככה לא רציתי אותם ממש עכשיו
] עצה טובה בשבילי: Nirvana - Rape Me [טוב. אני אתעלם מהעצה הזאת] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Cradle Of Filth - Sleepless [אומייגאד. כ"כ מתאים לי] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Franz Ferdinand - Walk Away [אני לא ממש רצויה, הא?] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hanson - Deeper [חמוד
] ובהלוויה שלי? Bon Jovi - Bed Of Roses [לא רע
] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Pantera - Cowboys From Hell [
] איך יהיה לי היום? Gilad Shane - Through All Of This למה אני כאן? Evanescence - Surrender [שוב, האופטימיות...] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Foo Fighters - Best Of You [
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Green Day - Time Of Your Life האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Blackfield - Open Mind איך תהיה השנה הזו? SMASH MOUTH - All Star

למעלה