שאלון מליון דולר

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif שאלון קשה :<

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? ממ אולי :X תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? ממ אולי
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? לא יודעת :< תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא נראה לי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא נראה לי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? חח עוד לא עשיתי P: תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? ממ אין לי הרבה :> אז לא יודעת תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? ממ אולי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? ממ לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? אולי :X תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? אבל לא חזק :) תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא נראה לי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

victoria777

New member
תשובות

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?כן(ולקנות פיאה אחר כך) תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?אמממ...מה טוב בלהיות עשירה בודדה ומשועממת? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?אני בתולה אז מבחינתי זה לא ויתור משמעותי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?לא,בלי חלומות קשה לי להרדם תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?לא-עייני בחתימה שלי

ת תש תשובות

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כן, זה ממילא גדל בחזרה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא, אין כמו החברים שלי וחוץ מזה לא טוב היות האדם לבדו תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? תלוי לכמה זמן, ברמת העיקרון כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? איכס יא מגעילים! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? כן, אין לי כאלה... תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? יש מצב תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

עונה עונה עונה

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?-לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב?-ממש לא - תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?-לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?-לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?-לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?-לא מה טוב שלא הגזמנו חח תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?-שונאת שקרנים,וכסף לא שווה דברים כאלו תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?-ראו את הכינוי שלי ותבינו ת'תשובה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?-אני לא עושה חחח תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?-לאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?-לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?-זה אולי כן, תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?-ממש לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?-ממש ממש לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?-לא - תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?-לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?- גם אם הייתי יכולה להגיד לא הייתי מרביצה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?-לא אין מצב תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?-ממש ממש לאאא קיצור תמורת מליון דולר כלום!!

Danielle b3

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif$../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן
לא... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר
ממש לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר
אף פעם לא עשיתי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה
איכס
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם
לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות
לא

Invisible Eden

New member
אוו יא.

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? אולי... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? אולי... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא יודע |מגלגל-עיניים| תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? במילא אין כאלה. תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? אהה.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

מיליון דולר בייבי

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? כן, איכס תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? כן, אבל סטירה קטנה לא תעשה כלום, ואני גם אתן לו חלק כשאני אתחתן איתו... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא, אין סיכוי *צימחונית, או לפחות רוצה, לא מרשים לי...*

Light18m

New member
התשובות שלי

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? ברור תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? בטח! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? כן, למה לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? זה התספורת הרגילה שלי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? עם מליון דולר נמצא חברים חדשים! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? מי צריך טלויזיה! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? אני ישקר לו בחזרה, העיקר שיש לי מליון דולר תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? האמת שכן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? זה לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? תלוי איזה קירבה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא, עם הכשרונות שלי אני יעשה יותר ממליון דולר תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? מי צריך מסיבות תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? הנה עוד דבר שלא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? גם לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? מי צריך חלומות תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? אבל אז אני לא ידע מה לעשות עם הכסף תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? יש לי חבר שדווקא אוהב שמרביצים לו
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? אם אני לא יאכל אני ימות... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

תשובה

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? לאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לאאאאאאאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לאאא!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא לא לא לא לא לא אאאא!!!

עופיר

New member
עונההה

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?לאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?לא

NoFaRi1

New member
../images/Emo130.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? ממ כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? כן P:

קוסמה

New member
שלי ../images/Emo13.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?
תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?

אנייייייי

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?איכככככככ לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב?גם לאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?לאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?חחחחחחחח לאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?לאאאא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?לאא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?אממממממ שאלה טובה..אני חושבת שכן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?חחחח לא שעשיתי..אבל אני חושבת שכן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?לאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?אין מצב תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?לאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?כאילו זה בשליטה שלי
אבל מצדי כן... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?חחחחחחחחחחחחחח מזכיר לי משו...מזה להרביץ
תלוי איך מי מה מו תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?ממש לא

../images/Emo130.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כן...
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא....
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא..לא ממש. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? ת'אמת...אולי כן...
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? ברור
חוצמזה..כמה זמן כבר לא ראיתי
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? כןן.... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?לא
איך אפשר
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? אה
מה מטרת השאלה
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא
יאקי.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? כן...לפחות אני יהיה עשירה.. תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? ברור
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? אולי...
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? נימ..לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן
ממילא הכול סיוטים. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? כן...או שלא.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? כן... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? כמו? תלוי.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כן. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כן. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? כן. הייתי קונה בכסף איזה שט'-גאן ומפוצץ אותו
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? 0_O תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? ראה שאלה קודמת. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא!!! תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?לא!!!!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? אני מרביץ לאנשים שיקרים לי כל הזמן X: תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? אויש, ברור שלא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא. (אגב, שאלון מצוין!)

Koala Girl

New member
......yo

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? אולי
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? אולי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? מז"א עכשווים? סתם חברים מעפנים כן
חברים טובים ממש לא. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? כן,עם מיליון דולר הייתי בורחת לו לטנריף
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? אולי,אבל לא נראה לי שמישהו היה מבקש דבר כזה אי פעם תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? איזה כישרונות בדיוק?
תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? אממ..טוב אני לא אפרט אבל,תלוי
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? להרביץ השאלה עד כמה
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? חס וחסה! לא.

A m i n a d a v

New member
אז ככה:

ג'וק לא, כלב לא, עירום לא, קרחת כן, חברים לא, טלוויזיה לא, אדם מעצבן לא, מוזיקה לא, סקס לא, בן משפחה לא, כשרונות לא, מסיבות לא, משפחה לא, ללא אהבה לא, חלומות כן, דמיון כן, אלימות לא, דבר אהוב לא, להתעלל בחיות לא. והכי חשוב- אם אפשר לקנות משהו, סימן שאפשר לאבד אותו. לכן הדברים הכי חשובים בחיים לא עולים כסף!

RossandRachel

New member
תשובות...

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? נופ תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? נופ תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? יש מצב תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? לאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?לאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?לאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?לא

למעלה