שאלון מליון דולר

LOVE SIMS 2

New member
שאלון מליון דולר

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?

LOVE SIMS 2

New member
תשובות שלי

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? לאאאאאאאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לאאאאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לאאאאאאאאאא כי אז הייתי מרגישה רע עם עצמי- להשפיל את עצמי בשביל כסף תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? אוף זה נורא מבאס לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא! הייתי מרגישה ממש רע תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן זה כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא כי אז זה היה ממש מפחיד תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? בחיים לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא התנסיתי... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא!!!!!!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא!!!!!!! תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא!!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא!!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן למרות שזה ממש מבאס ומשעמם תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא כי אז הייתי מאבדת עוד מלא כשרונות והייתי מרגישה טיפשה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? ממש לא! הייתי מרגישה ממש רייקנות! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא!!!!!!!

הופ../images/Emo66.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?תלוי אם חי או מבושל וא בטוחה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא נראה לי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?ממ תלוי איפה אבל גם לא בטוחה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?כה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?וואי ממ לעולם? דורש מחשבה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?אה? לא נראה לי סתם יהרוס לי קשרים עם אנשים תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?לא!!!!!!!1 תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?רק מליון? חח אבל גמככה ני לא הולכת חח תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?לאאא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?לא נראה לי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?ממש לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?לא לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?ממש לא!

../images/Emo130.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק
אני פוחדת לחשוב על ג'וקים.. לראות אותם עוד יותר.. אז לאכול
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב
לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב
חח לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם
מזתומרת
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר
חס וחלילה אני לא מפסיקה לראות טלוויזיהה
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן
לא נראלי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר
אולי חחח אבל לא חושבת תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר
... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה
חח לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם
לא.. מה אני יעשה בלי כשרונות
תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות
אולי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח
לאא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה
סבבה אני גם ככה בקושי חולמת
וגם אם אני חולמת אני מעדיפה לשכוח את זה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון
אממ.. לא נראלי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר
חחח אם זה משו קטן להרביץ (אממ כאפה או משו) אז זה לא נורא.. חח נראלי
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות
חס וחסההה

netaK

New member
תשובות ../images/Emo6.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? גם תמורת מיליארד לא הייתי מוכנה לאכול ג'וק תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? ממש לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? אהא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? ממש ממש לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? כן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? בחיים לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? חח לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? ממש לא~ תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? לא!!!1 תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? להרביץ רציני כאילו? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? בחיים לא

סוקהלעך

New member
משמאלי עם הגיטרה זה איתי והוא בתול

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? יש מצצצצ תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? כן.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? אממ לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא אני אוהבת אותם תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? יש מצצ ואז הייתי קונה טלויזיה משוכללת יותר ואפחד לא היה יודע:) תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא!! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? אוי לאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? תלוי מי.. חחח תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא שיש לי כאלה... תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? אמממ יש מצצצ זה לא יחסר לי כלכך תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? בחיים לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא לא לא לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? לא אוי ואבוי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? חס ושלום תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לא מסכנה אחותי יפה שלי:) תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא.. אני אמשיך לעשות אותו ולעשות מליון דולר בסופו של דבר:) תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? חחח משעשע .. אבל לא

NiKi†a

New member
Me?

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? אם היו לי. תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? מה אני הכי אוהבת...? o_O תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? בטח.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?
רק עם הבן של בן דוד של אבא שלי כי הוא כזה חתיךךךך
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?
תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?
בהתחשב בזה שאני חלשלושה
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? יש מצב תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?כן, גם בלי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? חחח כן. גם בלי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? ממממ תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? אין לי\= תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן, אבל להופעות לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? תלוי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

הנה

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? לאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? אולי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? חא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח?לחא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?חא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? כן אני אתן לו קצת
אבל לא מכות רצח חחח תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

sapir aloud555

New member
...../images/Emo121.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? אמ כן..בטוח הייתי מקיאה אותו אח"כ.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? כה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? חח לא יודעת תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא!!

עונה

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? איכס לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? בעעע לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? כן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? בחיים? אז לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? איכסס לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? לא
תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? כן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? כן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? חהחהחה
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? לא

../images/Emo109.gifשלוםלום../images/Emo70.gif

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק?
לא ממש... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב?
לא... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב?
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת?
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם?
הו כן
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר?
אף פעם בחיים
אין סיכוי אבל אם זה לחודש או משהו אז סבבה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן?
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר?
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר?
אני לא עושה אז סבבה אני אמשיך ככה ואקבל מליון דולר נשמע טוב לא
תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה?
לא... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם?
לא.. מה אני אקבל מליון דולר ושהוא יגמר לא יהיה לי איך להרוויח כסף.. תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות?
לא נראה לי.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? |חזיר
!| תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? |חזיר
!| אהבה יותר חשובה מכסף תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה?
נראה לי שכן כי אני גם ככה זוכרת רק משהו כמו 3 חלומות בשנה.. תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? |חזיר
!| תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר?
לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים?
לא נראה לי... תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות?
ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא

m i t s u

New member
שאלון אכזרי

תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול ג'וק? נראה לי שכן, מת, נכון? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאכול חרא של כלב? לא... בעיקרון כן אבל לא נראה לי שהייתי מוצאת את האומץ תמורת מליון דולר הייתם מוכנים ללכת ערומים ברחוב? נראה לי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להסתפר לקרחת? ברור תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא להיות יותר חברים של החברים העכשווים שלכם? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לראות טלוויזיה יותר? כן, אני גם ככה בקושי רואה תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות עם אדם שאי אפשר לסמוך עליו ומשקר לכם כל הזמן? לחיות? כאילו להתחתן? לאיזו תקופה? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לשמוע מוסיקה יותר? מממ.. נראה לי שכן, או לא? תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לעשות סקס יותר? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לשכב עם בן משפחה? לא! תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הכישרונות שלכם? זה לא שיש לי הרבה... תמורות מליון דולר הייתם מוכנים לעולם לא ללכת למסיבות? לא יודעת, אולי תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לנתק קשר עם המשפחה? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לחיות בלי אהבה לנצח? ממש לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לא לחלום יותר חלומות בלילה? כן תמורת מליון דולר הייתם מוכנים לאבד את הדמיון? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להרביץ למישהו הכי יקר לכם מבלי להגיד לו שזה רק בשביל מליון דולר? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להפסיק לעשות את הדבר שאתם הכי אוהבים? לא תמורת מליון דולר הייתם מוכנים להתעלל בחיות? אולי, תלוי איזה... ורק אם זה חד פעמי, השרדות, זוכרים?

victoria777

New member
כתבת שבשביל מיליון דולר היית

מתעלל בבע"ח והצדקת את זה בטענה של השרדות.אז אני אומרת שהקשר בין הישרדות למיליון דולר זה רק בסדרת ריאלטי("השרדות")

m i t s u

New member
לדעתך

היום למי שיש כסף הוא גם זה ששורד... אם אין אז המקרר ריק והבטן מקרקרת, ואין חשמל ואז גם לא מחשב למלא שאלונים ולדעת שיש אנשים שחושבים שכסף זה לא השרדות... אם לא, אז למה אנשים משקיעים כל החיים בעבודה? כי כייף? לא נראה לי..

victoria777

New member
בשביל לשרוד לא צריך מיליון דולר

אפשר לשרוד עם סכום קטן בהרבה שהושג בדרכים מוסריות יותר.

למעלה