שאלון - מי הכי שווה?!

noapc

New member
שאלון - מי הכי שווה?!

http://planet.nana.co.il/cheez/1/models.htm ענו ותעבירו~!!

backstreet n1

New member
אם הבנתי נכון..:

בראד
ואנג'לינה

swirrrly

New member
אני ../images/Emo118.gif

הראל סקעת אנג'לינה. ומאחר וזה ה-פורום לדבר על עצמי, הרשו לי לפרט: בראד פיט מעולם לא עשה לי את זה, רק בקטנה אורלנדו בלום- אני מניחה שהוא נראה טוב, אבל נורא קל לי לפספס את המראה הטוב שלו>< אשטון קוצ'ר- גם מעולם לא עשה לי פליפה קולומבו- אמ, איכס, הוא נורא לא מושלם
הוא מגניב והכל אבל נה
אז נשארנו עם הראל סקעת שהוא תמיד בעיניי נורא חמוד. אנג'לינה ג'ולי. טוב פה אין בכלל תחרות
אגם רודברג נחמדה-כמעט מדהימה, אבל לא מדהימה. בכל מקרה אנג'לינה היא סופר מדהימה, אז אפילו אם היא מדהימה אין לה סיכוי. ג'וליה רוברטס - היא נעימה, גם האישיות שלה נעימה לי;;. אבל הפנים שלה לא הכי סימטריות/מדהימות. אין בה שום וואו פקטור
רוני דואני - אולי כוסית, אבל מדהימה? אפילו לא קרובה. היא אולי, יחסית לשאר, הכי מכוערת כאן, שמה למטה עם ג'ניפר. ג'ניפר אניסטון - חמודה, אבל כל פעם ששמים אותה ליד בראד פיט(שאני לפחות מוכנה להודות שיש בו מין חתיכות-העל), הממוצעות שלה בולטת לעין, וכואבת. ווה, טוב, סיימתי לי פה. האמת שלאחרונה אני די נגד אנג'לינה ג'ולי (מבחינת המראה לפחות;; לפעמים זה נראה כאילו רק השפתיים עושות את כל העבודה, ומאחורי זה מסתתרות פנים רגילות וממוצעות לחלוטין. לא שזה נכון חס וחסה
), ואם נגיד בבחורות היו שמים את נטלי פורטמן/ קיירה נייטלי/ הת'ר גראהם(טוב, היא עוד הייתה מפסידה לאנג'לינה), אז הייתי מעדיפה אותן :p המ, ובקשר לבנים, קודם כל מה פתאום לא שמו את ג'וני דפ
הוא מה זה אליל. אבל וואלה(!) גם ממנו אני לא מתלהבת, חוץ מזה שהוא די מגניב ובלתי מעצבן בסרטים. אם היו שמים את אדוארד נורטון
שהוא מבחינתי מושלם ונערץ מכל בחינה. וואל. והכי הכי הכי הכי עושה לי את זה שבעולם

למעלה