שאלון מישראבלוג

שאלון מישראבלוג

אל תהרגו אותי אם היה
לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"?

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif כעעע

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? אממ.. אם אני ישרוף אז את חשבון וגאוגרפיהה מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? החברות שהתחזקה לי עם מיתר וענבלק איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? עוד אני לא יודעת.. מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). כולם ביחד! מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? חחח.. התכנונים זה לשבת ליד ירדן ומאחורי ענבל ומיתר, מצד ימין נעמה ותום ומצד שמאל אייל (שיעשה צחוקים וגם יעקוב) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? מנהלת- סאקס לגמרה מורה- המצב החברתי בארץ לא משהו שיעורי בית- שנאת חיי

Y0NaTaN

New member
../images/Emo27.gif

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? מה לשרוף ;[ יהיה בגרות!
מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? נמ. מקווה שהזיכרון הטוב ביותר יהיה מחר כשאקבל ת'תוצאות לגבי המגמות :$ איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). מבחני סוף השנה היו פסדר, כמו כל השנה. בגרויות אין וטוב שכך. נכשלים אין. ואם יש אז בטח באנגלית ;{ הצלחות במקצועות כמו תמיד: פיזיקה, מתמטיקה וכו'. ממוצע לוידע. מחר נראה. הבצפר מסמל בשבילי מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וסתם סיוט. מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? נשאר באותה כיתה ובאותו בצפר. מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? מנהל - שיעור משפט עברי. מורה - בעעעע. שיעורי בית - אעתיק מחר בהפסקה.

coullette

New member
ללא נושא

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? קרימינולוגיה מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? ראיתי מרצה ממש חמוד איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? ממוצע אפס מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). אני באוניברסיטה יא אפס! מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? בתקווה שלא אשאר כיתה מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"?אין לי לא מנהל לא מורה ולא שיעורי בית. זין!

מתוקה777

New member
עונה

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? היסטוריה ללא ספק מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? הזיכרון הטוב ביותר שלי הוא המורה לרפואה
איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). המבחנים היו בסדר אממ הסמל של הבית ספר הוא בעצם סתם סיוט לא אוהבת-מחר חופש!!! מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? שנה הבאה אני בתיכון אז אני אעבור לאיזשהו בית ספר עדיין לא נרשמתי אבל יש עוד זמן. מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? מנהלת-חזירה-כמה שהיא תנסה לצאת מהחרא היא לא תצליח מורה-מכשפות זקנות ובתולות שיעורי בית-לבוא בבוקר ולהעתיק?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? מתמטיקה. (אבל אי אפשר, אני צריכה אותה למבחן מעבר.) מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? יש המון. איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). לא עשיתי את רוב המבחנים, אבל אלה שעשיתי הלכו טוב. נכשלתי (בתעודה) במתמטיקה ואנגלית, הממוצע גרוע, אבל לא אכפת לי כי זה היה צפוי ולא היה לי כח ללמוד, אבל עברתי כי אני יודעת להסתדר. ביה"ס? הוא נפלא. מקום נהדר למצוא חברים. מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? לא משנה ביה"ס, לא נשארת כתה. הולכת למגמת אומנות, באופן כללי. אין לי כח לפרט מקצועות שבחרתי. תכנונים? להשתדל יותר מהשנה, כמובן. מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? עם המנהלת אין לי בעיה מיוחדת, היא דיי נחמדה, אבל גם דיי טפשה. מורה זה לא משהו. שיעורי בית, האהא, אין לי כמעט.

adi121

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? תנ"ך!!!!! כל כך תנ"ך!! מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? המסע לפולין.. המסע עצמו והחברים החדשים שהכרתי (עומר) איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה שכן הגישו אותי הלך בסדר.. סביר.. במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? פיזיקה כישלון טוטלי! וגם במתמטיקה זה נחשב לכישלון כשלא מגישים אותך לבגרות... הצלחתי אממ בספרות קיבלתי 100 המחצית הזאת ו90 בספורט (אמור להיות 100) ובתעבורה
מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). מקום לפגוש את החברים.. ואני יודעת.. להעביר את היום מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? שנה הבאה אני מתכוונת להתחיל להיות מאושרת!! וברור אני נשארת בבית ספר מקווה שלא יעיפו אותי מהכיתה
מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? מנהלת - מושעת
מורה - מעצבןןן שיעורי בית - יותר מאוחר.. יותר מאוחר.. יותר מאוחר.. בסוף לא עושים

../images/Emo110.gif

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה
מתמטיקההההההההה
מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה
הילדייםם והצחוקים חחחח איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות
במה נכשלת, הצלחת
מה הממוצע
המבחנים היו סבבה.. ממוצע 95
מה מסמל בית הספר בשבילך
מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר
) כל מה שרשמת ביחחד
מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה
האם תשני בית ספר
האם תשארי כיתה
לא נשארת כתה ולא עוברת בצפר:) מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים
"מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"
מנהלת- נאום שלא נגמרר
מורה- שעורי בית חחחחח שיעורי בית- איככסס חחח

Thade

New member
תשובות

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? גיאומטריה! מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? אין,כל הזכרונות גרועים. איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? נכשלתי במתמטיקה. הממוצע בתעודה הוא 83 (של כל המקצועות). מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). סיוט,ברור שסיוט. מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? אני לא אשנה בית ספר וגם לא אשאר כיתה,אני מקווה. מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? ציאניד,סקילה,שריפה.

../images/Emo27.gif

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? הראשונה שאני אוציא מהשקית מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? חופש פסח איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). אוקיי, אלה כמה שאלות בבת אחת אז: - אין לי כאלה - שום דבר לא נכשלתי אבל קיבלתי 54 בלשון - 77.1 - אני מניח שהשתיים הראשונים מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? אני עובר לתיכון, אז כן, אני אשנה בית ספר מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? מנהל- קובי מורה- צועקת שיעורי בית- אני לא הולך לעשות אותם בכל מקרה

נהנה

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה? מחברת מתמטיקה!! שלא יהיה לה זכר! מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה? יש הרבה איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות? במה נכשלת, הצלחת? מה הממוצע? הממוצע 85 ככה.. נכשלתי במתמטיקה והצלחתי בהיסטוריה מה מסמל בית הספר בשבילך? מקום טוב למצוא חברים, מקום לקבל השכלה וחינוך, סתם סיוט, וכו’. (או: מה זה בכלל בית ספר?). מקוב טוב למצוא חברים מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה? האם תשני בית ספר? האם תשארי כיתה? לא אשאר כיתה ולא אשנה ביתספר.. אממ.. לאדעת מה יהיה שנה הבאה מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"? חרא של דברים

Danielle b3

New member
../images/Emo41.gif

לכבוד סיום הלימודים, איזו מחברת תשרפי ראשונה
מדעים
ובהנאה
מהו הזיכרון הטוב ביותר שיש לך משנת הלימודים האחרונה
וואו
יש מלא
טיול שנתי
חזרות למסיבת סיום
(שעכשיו בעיצומם)
בת המצווה שלי
ויש עוד הרבה
איך היו מבחני סוף השנה או הבגרויות
יש כמה מבחנים מסכמים
לא קשה
במה נכשלת, הצלחת
מה הממוצע
בכולם הצלחתי
לא יודעת מה הממוצע אבל הוא טוב
המורה אמרה לי
מה מסמל בית הספר בשבילך
מקום למצוא חברים
ללמוד
מה התכנונים לשנת הלימודים הבאה
האם תשני בית ספר
האם תשארי כיתה
אני עוברת לחטיבת בניים, כיתה ז' (לא נשארת ב-ו')
מה האסוציאציה הראשונה שעולה לך בראש, כשאת שומעת את המילים: "מנהל/ת", "מורה" ו"שיעורי בית"
מנהלת
הודו מורה
משקפיים ש.ב
אחלה שאלון

למעלה