עונה לעצמי...חחחח...
האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה?: יאפ! בטלויזיה וקראתי... מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה?: וואי! יש מלאאא!! 1. הסיפור שהיא נשכבה על המדרכה בפריס רק כדי לראות את האריכקטורה (נראה לי שככה כותבים...) מנקודת מבטה של נמלה... 2. שבאקזיט היה את הקטע שמיכאל שאל אותה: "מירי, האם בעלך מורח אותך בשווארמות?" והיא כזה: "כן כן, הנה, בטחינה... (מש'ו כזה...) אוי לא! אסוציאציה לא נכונה! ב... בדבש..." 3. שבראיון במיי מיוזיק מגזין כזה שואלים אותה:"באיזה מקום את במצעד?" והיא:"מאיפה אני יודעת? מה זה משנה התחרותיות?!" והוא:"נכון, זה לא משנה, גם אם את מקום אחרון זה לא משנה, נכון?" והיא כזה:"זה מאוד משנה!!!" 4.שכשנתנו לה את הלאפה באקזיט היא כזה:"אוי! לאפה!"
5.בY בעשר נתנו בתור מתנה יומן בפיתה אז היא כזה:"יומן בפיתה! גדול! אבל היומן לא מבריק...
"חחח... חח.. אין לי כוח לכתוב עוד.. אבל יש עוד מלא! מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה?: 1.באירוח בוואלה היא אמרה שהיא מעולם לא פתחה מחשב 2.באקזיט אמרו עליה עובדות ואחת מהן הייתה שהיא מוצצת אצבע... ומשהו מצחיק שקשור לזה, כשאמרו עליה את זה היא כזה קוטעת:"אבל לא כל הזמן" בפרצוף נבוך וחמוד.. ואז שירי מימון אמרה:"רגע! עוד רגע יהיה לך זמן להגן על עצמך..." 3.ממש הפתיע אותי שבתור ילדה היא הייתה צרודה ולא קיבלו אותה לשום להקה שהיא רצתה להתקבל אליה...(למישהו יש טישו???
) מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה? שהיא בן אדם כל כך רגיש ומקסים, כמו מלאכית שאלוהים שלח אלינו מהשמיים! תודה אלוהים! האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? הרבה דברים שהיא אמרה השפיעו עלי, וגרמו לי לחשוב בצורה אחרת, דברים עצובים וגם שמחים, כמו זה שלא צריך לשים על אנשים לעשות מה בראש שלי, תודה מירי!!!
האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? הייתכן דבר שכזה? תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: פגישה בה אני מצליחה לדבר כמו נורמלית... ואני מנצלת את ההודעת כדי להבהיר שאני יודעת שמירי מסיקה היא בן אדם (ובן אדם מדהים ומקסים) ואני לא מצליחה לדבר כי אני לא יודעת מה להגיד ומרה התרגשות לא מתוך איזו הערצה כפייתית...