שאלון מירי מסיקה

שאלון מירי מסיקה../images/Emo99.gif

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה?
מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה?
מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה?
מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה?
האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה?
האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה?
תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה:
זהו בנתיים... תגיבו!

Atza

New member
וואי וואי../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה?לא...
אבל קראתי
מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה?שמעתי מאנשים שהיו בהופעות שהיא ממש מצחיקה עם הסיפורי צבא
אבל אני אישית לא שמעתי
מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה?לא זוכרת
מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה?
שהיא לגמרי קרועה??...הסיפור של אורי שהיא נשכבה על המדרכה כדי לראות משהו מעיניי נמלה הרג אותי
(למי שלא מבין מה אני רוצה-היה כתוב כזה דבר בראיון שלה ב"את") האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? משהו שהיא אמרה
?לא ממש
אבל מה שהיא שרה כן
האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? ממש לא
מקסימה לגמרי!!! תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: הממ
לא יודעת
אני מתארת לעצמי שסתם פגישה תספיק..אני מתה לפגוש אותה כבר!!!

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה
כן,והרבה
מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה
מה זאת השאלה הזאת
חחח מירי ממש מצחיקה היא הורגת אותי בהופעות שלה.. אממ אבל בהופעה אחת בתמונע הקהל מחא איזה 5 דקות כפיים והם לא מפסיקים! חח מוחאים ומוחאים ומירי כזה עושה להם "טוב דיי!" חחחחחחחחחחחחחח ואני נקרעתי
מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה
אוי שמעתי הרבה דברים חחח אממ נראה לי מפעם אחת באקזיט שהביאו לה שווארמה בלאפה לאולפן באמצע ראיון כי היא אמרה שהיא אוהבת
ואז כזה היא מלטפת את הלאפה חחח והיא לא אכלה כי היו לה מדידות לשמלת כלה
ואז כזה אממ אחד מהראיינים [שכחתי איך קוראים לו, הבן של מוני מושונוב
] שואל אותה "מירי, האם בעלך מורח אותך" [משהו כה
] אאז מירי אומרת "כן... בכל הטחינההההה" ואז היא כזה אומרת "אוי זה נשמע מוזר!! בדבש... הוא מורח בדבש" חחחחחחחח ואני נקרעתי
מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה
שבפעם הראשונה שהיא פגשה את אורי זה היה בחניון של "רימון" איפה שהיא למדה מוסיקה... והיא עצרה שם טרמפים הביתה ואז אורי עצר לה והוא היה כזה נחמד והיא קיטרה לו שעה על כמה שהיא רעבה אז הוא פשוט עצר
באמצע הכביש! ואז הוא יצא והביא לה מהפגוש שניצל תירס מעורך כזה בפיתה
אוווווווווו
האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך
וואי
הרבה דברים! היא משמ השפיעה עליי [לטובה
] האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה
לא קיים דבר כזה תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה
אממ שמירי תבוא אליי ואני אסביר לה איך להיכנס לפורום
חחחחח

Atza

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif!!!!!../images/Emo80.gif

היא אמרה "טוב דיי"
?!?!? רק מלתאר את זה אני צוחקת פה מול המחשב
אישה קרועה לגמרי

Atza

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

צודקת אבל בכל זאת זה מצחיק
ודי עם סיפורי מירי אני אעיר את ההורים עם הצחוק

../images/Emo6.gifוואי וואי אם זה מצחיק אותך......

אם אני אספר לך את כל סיפורי מירי תשתיני מצחוק
חחחחחחחחח אבל כדאי שתשמעי ממנה בהופעה... הכי מצחיק

Atza

New member
עד כדי כך../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

גם רעות אמרה שהיא צריכה לעשות מופעי סטאנד אפ
אולי תתחברי לאייסיקיו ותספרי לי?
יש לך כוח
?

Atza

New member
../images/Emo3.gifטוף../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אז מסן??

אוי! זה מזכיר לי משהו!../images/Emo6.gif

כשהלכתי עם חברה שלי ל"שלמה המלך ושלמי הסנדלר" אז השחקנים חזרו לפחות 10פעמים לבמה כי לא הפסקנו למחוא להם כפיים
ואני קולטת את מירי כמו פורפרה רצה מפה לשם ומשם לפה!
חחח... אני כזה נקרעת!!!והיה מבוגר שישב לידי והסתכל עליי כמו על משוגעת...חחחחחחח!!!

עונההה

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה?כן. ב"מצעד" של 24 אני חושבת...
מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה?הממממ...במצעד כשבקי שאלה אותה על דואט עם הצל או משהו כזה...וראו שהיא לא סובלת אותם...אבל לא היה לה נעים לומר...חמודה
מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה?לא נראה לי שהיה כזה...וגם אם היה כזה אני לא זוכרת
מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה?שהיא מדהימה ומוכשרת בטירוף!
האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה?שאין שיר אחד שהיא אוהבת הכי הרבה בדיסק.ש"זה כמו לבחור איזה ילד אתה הכי אוהב"...חח
האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה?את הנקודת חן שלה בפנים
תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה:אני רואה אותה, אני מתעלפת, מתחלפות לי העיניים. כל הגוף מחליף צבעים, מירי נבהלת, בורחת ודקה אחרי שהיא בורחת אני מתעוררת וחושבת שזה חלום..חחח סתם סתם
פשוט לראות אותה ולדבר איתה בלי שיהיו יותר מדי אנשים סביבה. רק שתינו. אתם יודעים שיחת בנות

cmpo

New member
../images/Emo85.gif עונה!

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה? אממ רק בטלווזיה :/. מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה? אממ אין לי מושג.. מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה? חח אין לי מושג, לא שמעתי אותה כמעט מתראיינת. מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה? בעלה שייך ללהקה {הוא כותב את השירים}. האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? אממ לא. האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? חח לא.. תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: פגישת מעריצים ?

עונההההה

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה? לא
אבל קראתי! מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה? חחחחחחחחח יש כל כך הרבההה, כל הסיפורים שלה
מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה? שהיא לא התקבלה ללהקה צבאית
מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה? גם יש הרבה
האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? הממ לא בדיוק, אבל השירים שלה משפיעים עליי האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? מה פתאום!, היא מדהימה! תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: לא יודעת
, האמתי כבר ראיתי אותה
...

עונה לעצמי...חחחח...

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה?: יאפ! בטלויזיה וקראתי... מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה?: וואי! יש מלאאא!! 1. הסיפור שהיא נשכבה על המדרכה בפריס רק כדי לראות את האריכקטורה (נראה לי שככה כותבים...) מנקודת מבטה של נמלה... 2. שבאקזיט היה את הקטע שמיכאל שאל אותה: "מירי, האם בעלך מורח אותך בשווארמות?" והיא כזה: "כן כן, הנה, בטחינה... (מש'ו כזה...) אוי לא! אסוציאציה לא נכונה! ב... בדבש..." 3. שבראיון במיי מיוזיק מגזין כזה שואלים אותה:"באיזה מקום את במצעד?" והיא:"מאיפה אני יודעת? מה זה משנה התחרותיות?!" והוא:"נכון, זה לא משנה, גם אם את מקום אחרון זה לא משנה, נכון?" והיא כזה:"זה מאוד משנה!!!" 4.שכשנתנו לה את הלאפה באקזיט היא כזה:"אוי! לאפה!"
5.בY בעשר נתנו בתור מתנה יומן בפיתה אז היא כזה:"יומן בפיתה! גדול! אבל היומן לא מבריק...
"חחח... חח.. אין לי כוח לכתוב עוד.. אבל יש עוד מלא! מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה?: 1.באירוח בוואלה היא אמרה שהיא מעולם לא פתחה מחשב 2.באקזיט אמרו עליה עובדות ואחת מהן הייתה שהיא מוצצת אצבע... ומשהו מצחיק שקשור לזה, כשאמרו עליה את זה היא כזה קוטעת:"אבל לא כל הזמן" בפרצוף נבוך וחמוד.. ואז שירי מימון אמרה:"רגע! עוד רגע יהיה לך זמן להגן על עצמך..." 3.ממש הפתיע אותי שבתור ילדה היא הייתה צרודה ולא קיבלו אותה לשום להקה שהיא רצתה להתקבל אליה...(למישהו יש טישו???
) מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה? שהיא בן אדם כל כך רגיש ומקסים, כמו מלאכית שאלוהים שלח אלינו מהשמיים! תודה אלוהים! האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? הרבה דברים שהיא אמרה השפיעו עלי, וגרמו לי לחשוב בצורה אחרת, דברים עצובים וגם שמחים, כמו זה שלא צריך לשים על אנשים לעשות מה בראש שלי, תודה מירי!!!
האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? הייתכן דבר שכזה? תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: פגישה בה אני מצליחה לדבר כמו נורמלית... ואני מנצלת את ההודעת כדי להבהיר שאני יודעת שמירי מסיקה היא בן אדם (ובן אדם מדהים ומקסים) ואני לא מצליחה לדבר כי אני לא יודעת מה להגיד ומרה התרגשות לא מתוך איזו הערצה כפייתית...

אני..

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה? מיני ראיון.. מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה? "האוטו שט על פני הכביש, כנראה גם הוא מרגיש.." אני לא יודעת למה אבל השורה הזאת כל כך מצחיקה אותי! מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה? לא יודעת.. מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה? שיש לה פורום האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? כן.. האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? לפעמים הקול שלה יורד יותר מדי תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: אני הולכת ברחוב ביומולדת שלי ואני פוגשת אותה ומקבלת חתימה ואז היא מזמינה אותי ללכת איתי לבית קפה לכבוד היומולדת שלי.. =\

EVGIRL

New member
אני עונהההה../images/Emo3.gif

האם ראית אי פעם ראיון עם מירי מסיקה? כןןן הרבהההה
מה הדבר הכי מצחיק ששמעת שמירי מסיקה אמרה? "רוצה למות למות רוצה אפילו עם תיהיה פה..הקפצה"או משהו כזה..מהראיון שלה לרדיו...זה הרג אותי!!
מה הדבר הכי מפתיע ששמעת שמירי מסיקה אמרה? שהיא אמרה שהיא הייתה קטנה היא הייתה צרודה והרופא אמר לה שהיא בחיים לא תיהיה זמרת..וזה מה שקרה לי לפני כמה שנים שהייתי בלהקה של הבית ספר..הרופא אמר לי שאני לא צריכה לשיר..
מה הדבר הכי מעניין שגילית על מירי מסיקה? שהיא הייתה ברדיו חיפה!!!ואני לא ידעתי!!!!!
אם הייתי יודעת הייתי יכולה להיכנס לשם ולפגוש אותה!!
האם יש משהו שמירי מסיקה אמרה שהשפיע עליך? אם כן, מה? אמ...אני חושבת שהיו כמה דברים שהיא אמרה שהשפיעו עליי אבל כמובן שרק לטובה
האם יש משהו שלא אהבת אצל מירי מסיקה? חס ושלום!!..לא היה ולא יהיה!..כל מה שיש במירי אני אוהבת
תאר את פגישת החלומות שלך עם מירי מסיקה: אממ..שיעשו לי הפתעה ופתאום היא תבוא אליי לחדר ותיהיה אצלי יום שלם וכאילו נדבר והכל פשוט רק שתינו..והיא תישן אצלי ויום אחרי אני יבוא איתה לת"א ונהפוך לחברות טובות

למעלה