שאלון מיסטי

שאלון מיסטי ../images/Emo221.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. 9. מהו גילך: 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת?
תודה שעניתם!!!

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo13.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? בורחת מהמקום
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? סוגרת עליה את החלון ומתקשרת לחברה שתבוא מהררררר
(אה ובנתיים מתכוננת להתעלף על המקום מרוב פחד) 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? בורחתתתתת וקוראת לכל השאר.. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? קצת.. 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אממ לא זכור לי.... 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? אפשר וילה במרכז העיר..?
7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת קמעה..
8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. אממ... לדעתי די נכונות.. .אבל לא כולן.. 9. מהו גילך: 12 וחצי. 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. למה?
| | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא

d r o r y

New member
עונה:

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב?מתחיל לצרוח!!!! 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?חחח...בטח מתעלף.או קופא במקום מרוב השוק. 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?מזעיק מייד את כל החבר'ה למקום. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?במידה מסויימת כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.לא זכור לי מקרה מיסטי מיוחד,בלתי ייאמן כזה,שקרה לי.אבל בהחלט שמעתי לא מעט סיפורים מיסטיים משמריי שיער!!! 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר?צריף במרכז העיר 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה?עבור 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים.תעתוע של הנשמה 9. מהו גילך:24 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת?לא

../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב?אימאלההה. בורחת מהמקום
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?צועקת עליה שתעוף!אה וטורקת עליה ת'חלון.
3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציכמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, פ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?צורחת!!!!! ועפה מהמקום. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?ככה ככה 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.מי זוכר? 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר?עדיף צריף במרכז העיר
. 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה?חושש קמעה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים.רק שטויות[לדעתי.] 9. מהו גילך:עוד מעט 12 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן
תודה שעניתם!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

No NiCk15

New member
../images/Emo204.gifרונהה../images/Emo6.gif

טורקת עליה ת'חלון... י'אלימהההההההXDDDDDDD ממש טורקת עליה... לא היה לך אומץ אפילו לדבר אליהXDD היית מתחילה ישר לרוץ בכל הבית כמו משוגעתXDDDDDDD

danielle099

New member
בובוב

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב?האאאאאאא.......בקיצור בורחת 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?האאאאאאאאא...........מתקשרת מהר למישו 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?רצה מהר לכולם ומספרת להם .... 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?קצת 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אין 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף....חח 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חושש 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. משו מוזר 9. מהו גילך: 16 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כה תודה שעניתם!!!

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? "יאללה, אגם רודברג! תפסיקי להתחבא.. את מכוערת אבל אין פה אף אחד חוץ ממני, נשבעת!" 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? "לכי מפה, למה מי את?!" 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? "אימאלה:|" ומתחילה לרוץ 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? לא. 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. עבדו עלי שיש דבר כזה רוחות רפאים, והייתי בטוחה שראיתי אחת
ואני עד היום משוכנעת בזה. [זה היה בבית קברות בשעה 6 וחצי בערב..]
6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה ליד בית קברות, מה אני פראיירית?
7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? זה קורה לכולנו בסוף, מה יש לחשוש? 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. די דביליות
9. מהו גילך: 13 ו-9 חודשים
10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? לא, אבל אם אני אסתכל אני בטח לא אראה כלום

D:

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? ---אני מנסה קודם לברר אם יש בן-אדם שמסתתר מתחת לשמיכה P: ואם לא, אז... אתעלף XD 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? ---קודם שואלת אותה מי היא ולמה עליי לפתוח לה. אם יש איתי בבית עוד מישהו הייתי פותחת לה ומנסה לעזור לה אם היא הייתה נראית נסערת. 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? ---מתחילה לחפש אותו בהיסטריה. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? ---לא כ"כ. 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. ---לא ממש, אין כזה. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? ---אם זאת וילה ליד ולא על , אז הייתי מעדיפה וילה. 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? ---מהמממ... חוששת במידה מסוימת, אבל זה יקרה לכולנו P: 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. ---בולשיט ^^ 9. מהו גילך: 17.7 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? הצוואר שלי תפוס ^^

ח0חו0ית1

New member
יאיי

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? "וואי הבהלת אותי
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?אומרת "אי אפשר" וסוגרת עליה ת'חלון 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? רצה בפאניקה לספר לכולם שמשו אכל אותו 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?ממ.. בערך 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אין לי באמת משו כזה 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה ליד הבית קברות ואז אני אמכור ת'וילה ואקנה לי וילה במרכז העיר 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? אין בעיה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. מפגרות, חלקן 9. מהו גילך:16 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? אני אבדוק אם מישהו עובד עליי. אם לא, אז אני אפרד לשלום ואתעלף
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? במידה שזו מישהי שאני מכירה אז אני אכניס אותה, ובמידה שלא אז אני אסגור תוילון ואנעל תחלון. אמא אמרה לי שאסור לדבר עם זרים
אה ואתקשר למלא חברים שיבואו לארח לי חברה 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? בורחת מהמקום וקוראת לכולם
4. האם אתה מאמין במיסטיקה? אממממממממ לא 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אמממממ בואו נחשוב.. לא אמ. אין שום דבר מיוחד
6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? הבחירה קשה. 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת. 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. מחלה 9. מהו גילך: 12 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כה

nni8

New member
עונה

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב?בו גם לך
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? שואלת אותה מי היא? 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה?הולך לקרוא לכל השאר 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?לאדעת פה ושם 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.לא שאני זוכרת אולי לא משהו חשוב כל כך. 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר?אם זה סתם ליד אז אין בעיות 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה?לא חוששת אבל יש לי בעיה למות חח... 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים.שטויות. 9. מהו גילך:15 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן

nni8

New member
כתבתי הולך התכוונתי להולכת חח../images/Emo2.gif

../images/Emo210.gif היום הולך להיות לי

סיוטים רק למקרוא את השאלות, במיוחד השניה. התשובות לשלושת הראשונות הם כמובן - מתה במקום.

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif../images/Emo9.gifמוטי שולט../images/Emo47.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? א. מסתכלת שלא עובדים עלי ב. מתקרבת אט אט אל הרוח ומנסה לתקשר איתה(כבר היה לחברה שלי בבית רוח) 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה?גברת באדום? לא בטוח, אם זה גבר קופא (עדיף עם מדים
) בשמחה 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? בטח נכנסת בהתחלה ללחץ, ואז מתקשרת אליו(מה? מישהו מסתובב בלי פלאפון בימים אלו?) אם אין תשובה, הולכת להזעיק עזרה 4. האם אתה מאמין במיסטיקה?כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. יש לי נטיה מאוד מוזרה לטלפתיה. מאז שאני קטנה אני כאילו יודעת דברים לפני, פעם שהייתי קטנה אמרתי לה יום אחד שאנחנו לא נלך שבוע הבא לדודה שלי(שהלכנו אליה כל שבוע) והיא אמרה שאין שום סיבה ואני התעקשתי. בסוף באמת לא הלכנו,, חברה שלה הזמינה אותנו למקום אחר 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר?צריף במרכז העיר 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה?לא חוששת, אבל אם לא רוצה 8. אמונות טפלות הן: סטייה שלי 9. מהו גילך:16 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. אין שם כלום, גם לא אנרגיות של כלום, אין פה אפילו רוחות למי שרוצה לדעת

יווובל

New member
חחח.. שאלון קורע..

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? "בו". 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? נראה לי שפותח, אבל לוקח חפץ כבד ביד ליתר ביטחון 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? קורא לשאר החבר'ה ויוצא לחפש אותו... 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אם קרה- אני לא זוכר 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? וילה ליד בית קברות 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חושש קמעה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. בולשיט. 9. מהו גילך: 17 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. טוב... | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן. זה לא היה מעניין במיוחד.

sukrazit

New member
עונה../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? נו ירון זה לא עובד עליי!!! 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? אומר לה " מה את רוצה?" 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? צורח!!! 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כן! 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. אממ כן כל שבוע באותו יום יש איזה ציפור שבאה לבית שלנו ודופקת עם המקור בחלון וזה קורה רק שאני לבד בבית!! קצת מוזר... 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף במרכז העיר 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. דבר מוזר! 9. מהו גילך:13 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן

שובפ../images/Emo12.gif

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? כלום!
אני ישר בורחת משם הבייתה בלי להסתכל אחורה
2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? הייתה מתה שאני אכניס אותה
הייתי אומרת: "ההורים לא נמצאים בבית
" 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? מתחילה לצרוח לחבר שלי ושואלת איפה הוא
4. האם אתה מאמין במיסטיקה? לא
5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. יש לי יותר מדיי סיפורים מוזרים.. אין מקום
6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? אף אחד..
7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. דבר מוזר
אבל נדבקתי בכמה אמונות טפלות.. אי אפשר להיפטר מהן
9. מהו גילך: 12:] 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן

ת ו ת ם

New member
עונה

1. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? צועקת ומתחילה לצחוק 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? מתרחקת מהחלון ונועלת את הדלת 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? חוזר למדורה ומספרת מה קרה 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? כן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו. לא קרה לי 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? אממממממ קשה 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת קמעה 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. להפוך את הנעלים 9. מהו גילך: 17 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן חחח תודה שעניתם!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

sniii

New member
=]

. הלילה יורד ואתה מהלך בשולי הכביש. אין נפש חיה והשקט מעורר בך תהיות על מוזריות שלא מצאת להם תשובות. לפתע!!! רחש בשיחים... ליבך מחמיץ פעימה או שתיים, ואתה רואה משהו שדומה לסדין לבן עם שני חורים היכן שאמורים להיות העיניים. שיערותיך סומרות ואתה קופא על מקומך. הרוח הלבנבנה מרחפת לעברך בעוד אתה עומד להתעלף. "בו", אומרת הרוח ללא הסבר. מה אתה משיב? אני בכלל יהיה בחיים עדיין בשביל להשיב?? 2. ההורים נסעו לסוף שבוע בצימר יוקרתי בצפון והבית נשאר ריק ולרשותך. המקרר עמוס בכל המטעמים והבירות של אבא מתחננות שתעשה להם טובה. אתה מחליט לקרוא לחברך ( השאלון מיועד ל2 המינים, כך שכל השאלות לכוווולם) הטוב. בעוד אתה ממתין כשרגליך שרועות על הכורסא שאבא אוהב, נקישה על החלון. אתה כמעט נחנק מהלגימה המרה של הבירה וניגש בתמהון לראות מה זה היה. בעדינות ובשקט אתה מסיט את הוילון קמעה. גברת באדום ניצבת שם, שפתיה ממלמלות: "הנח לי להיכנס, בבקשה, מהר." מה אתה עושה? אמאלהההה!!! הייתי מתעלפת!!!! ברררר וברור שלא מכניסה 3. נסעת עם כל החבר'ה להיזרק בטבע ( מה יש?! רק לאבא ואמא מותר להסתלבט?) אתם צוחקים ושותים ( ושותים, ושותים, ושותים.... הפרנציפ מובן...). חבר אומר לך בוא איתי להביא קצת זרדים למדורה שהולכת ודועכת. אתה לוקח את הפנס של אבא מהצבא ( שאם ידע הוא יפרק אותך כמובן ) והולך עימו לעובי החורשה. האלומה הבהירה מאירה לכם את השטח החשוך ואתם אוספים ענפים ומה שיכול לשמש למדורתכם. חברך אומר: "חכה שניה, אני הולך להשתין", והוא נעלם מאחורי אחד העצים ( ביישן הבחור...). אתה ממתין ( וממתין, וממתין, וממתין... הפרנציפ מובן... ). לבסוף אתה קורא: "נו, יאללא! בוא כבר". דממה. אין תשובה. אתה ניגש לעץ שמאחוריו הלך חברך, אך..... רק נעליו שם זרוקות. מה אתה עושה? מתעלפת. 4. האם אתה מאמין במיסטיקה? אממ ניראה לי שכן 5. האם יש לך מקרה מוזר שקרה לך פעם? אם תוכל לספר, זה יהיה מגניב לנו.יכול להיות שקרה.. לא זוכרת עכשיו ואין כוח לספר... 6. מה היית מעדיף: וילה ליד בית הקברות, או צריף במרכז העיר? צריף במרכז העיר!! 7. למות: אין בעיה, או חושש קמעה? חוששת ולא קמעה!! 8. אמונות טפלות הן: השלם במילה או שתיים. משהו שאנשים התרגלו אליו 9. מהו גילך:15 10: תסתכל מאחוריך עכשיו. | | V | | V | | V | | V | | V | | V הסתכלת? כן היה מפחיד

למעלה