שאלון מיוחד

LOVE SIMS 2

New member
שאלון מיוחד

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? 6. אתם משתינים בבריכה? 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההה

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לא 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הגב או על צד ימין כאשר יד ימין שלי מתחת לראש 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? בסבבה שלהם, אני לגמרי מפרגנת להם
4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? לא 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? כן, ואני לא מורחת את זה, אני פשוט מנגבת את זה עם נייר טואלט 6. אתם משתינים בבריכה? חחח כן 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? חחח לפעמים 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? מתביישת 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת: משועממת 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? הולכים או לגן עדן או לגיהנום

LOVE SIMS 2

New member
תשובות

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? כן 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? רק לא על הגב 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? סבבה 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? רק בחופש הגדול 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? כן, ואני מורחת את זה על החפץ הקרוב 6. אתם משתינים בבריכה? נגמלתי... 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? כן 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? לא 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? רק לייד אמא שלי 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת מוזרה 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? -גלגול נשמות-

sapir aloud555

New member
../images/Emo121.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לא 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? הכל רק לא על הגב 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? אין לי בעיה איתם 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? בחופשות 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? איכ 6. אתם משתינים בבריכה? לא 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? לא 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? מתביישת 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת: |-) 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? גהינום / גן עדן

סוקהלעך

New member
איזה שאלון חמודי:)

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לא.. 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הצד או על הגב 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? מתוקים אחד אחד 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? וואי כן... 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? לא הפסקתי בגיל 2 או 3 נראה 6. אתם משתינים בבריכה? לפעמים
7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? כן וזה משעשע לרוב
8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? תלוי ליד מי 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? לא.. אבל תחתון ואיזה גופיה זה סביר נראה לי 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת? אעעע עכשיו סיבכת... אני אחלה בנאדם כשחושבים על זה.. וזהו:) 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? פוגשים את אלוהים אבל אנלא סגורה על זה יש לי דעות חלוקות ביני לבין עצמי בזה מה?< זהו?!?!

EROTOMANIA

New member
We need a resolution

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? חחח כן! איזה קטע 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הבטן או על הצד. 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? אין לי דיעה. 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? כהה NOCTURNAL
5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? גאד. אני משתמשת בטישו... 6. אתם משתינים בבריכה? לא הייתי בבריכה הרבה זמן. 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? בטח.. 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? o_O 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? לא! 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת: מיוחדת 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? אנאערף, שאני אדע אני אגיד לכם.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לפעמים
2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הבטן/צד
3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? הם סבבה לגמרי
4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? מאודדדדדדדדדד 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? איכס, לא, אני מקנחת את האף
6. אתם משתינים בבריכה? אולי כשהייתי בת 3... 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? רק כי אני כולי גברת-דמיון אחת גדולה.. בעיקרון לא
8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? Oo 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? לא הולכת ערומה.. 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת מדהימה 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? כלום

מסטולית

New member
../images/Emo41.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? חחח לא.. לפעמים אני הולכת רק להדליק מוזיקה 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הצד או על הגב.. משתנה 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? שיהיה להם רק אושר 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? לא 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?חחחחחחח לא 6. אתם משתינים בבריכה? שנים לא הייתי בבריכה 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?
9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? לא מתביישת, פשוט לא הולכת 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת? גילי 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? גלגול נשמות

../images/Emo152.gifיאי

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?לפעמים..שאני צכה לקחת משו.. 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?כרית עלי 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?כן 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?גאדמאט!אני אוכלת
6. אתם משתינים בבריכה?לא
7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?אבי המורה לספורט חח 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?חחהחה 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?מי הולך ערום?
10. תגדירו את עצמכם במילה אחת-מוזרה 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?קמים לתחיה והולכים לרדוף אחרי אבי

.........

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים
חחח כן 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה
או על הצד או על הבטן
3. מה דעתכם על הומואים ולסביות
שיהנו להם.. אין לי בעיה איתם או משו 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה
לא בדיוק.. 5. אתם מחטטים באף
אם כן אז איפה אתם מורחים את זה
ללאא 6. אתם משתינים בבריכה
חחח לא 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות
לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים
בעע 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה
או מתביישים
לא הולכתת 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת
מיכל
11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים
אין לי מושגג

Danielle b3

New member
../images/Emo100.gifעונה../images/Emo100.gif

האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים
לא
באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה
על הבטן
מה דעתכם על הומואים ולסביות
זכותם לעשות מה שהם רוצים
אבל זה מגעיל אותי... האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה
מבחינת מסיבות: כן
אתם מחטטים באף
איכס
לא
אתם משתינים בבריכה
לא
אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות
לא...
אם אתם מפליצים, אתם מודים
לא מפליצה בציבור..
אתם הולכים ערומים לייד המשפחה
או מתביישים
מתביישת
תגדירו את עצמכם במילה אחת:
דניאל
חח סתם... חברותית
מה לדעתכם קורה אחרי שמתים
הופכים למלאכים ושומרים על האנשים שנשארו בחיים

../images/Emo26.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?ממ בד"כ לא 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? כל פעם מתחלפת 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? סבבה ..כל אחד והחיים שלו 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?ממ לא במיוחד 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?איכס חהחה ממ מקסימום אני עושה כדורים ומעיפה 6. אתם משתינים בבריכה?לא 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?קרה לי כמה פעמים אבל כבר לא ממש 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?ממ לפעמים
אם אין ברירה חח 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?לבושים 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת? חמודה חח זה לפחות ההגדרה שאחרים נותנים 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? תם חייבים לשאול שאלות כאלה?

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?לא 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?בהתחלה או על הבטן או על צד שמאל 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?הומואים- חמודים. לסביות- מממ טוב. 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?חחח 'חיות'. חח כן 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?לפעמם, כל מיני מקומות 6. אתם משתינים בבריכה?אם חייבים 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?תלוי מי 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?לא 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?מתביישים 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת- הדר (?) 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?גלגול נשמות

ady18

Well-known member
תשובות שלי

. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?לא 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?על הצד גב 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?זכותם אבל אני לא בקטע 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?לא רק סופש 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?איכס 6. אתם משתינים בבריכה?לא 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?כן 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?לפעמים 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?לא 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת בסדר 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?נהים בגן עד ן

English Muffin

New member
עונהה

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?לא חח 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?בתנוחה לצד עם רגליים מקופלות ויד מיתחת לכרית 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?יש תקופות שכן ויש שלא 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?לא 6. אתם משתינים בבריכה?לא 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?ליפעמים 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?לא מפליצה ליד אנשים 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?רק עם חזיה ותחתונים לא איכפת לי כולה משפחה 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת:טירונית 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?לא יודעת אבל קורה משהוא

¥EleVatioN¥

New member
נייס ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?, כה לפעמים! 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הבטן או על צד שמאל בעיקר. 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? סבבה! 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? לפעמים. 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? חחחחחחח איכ!
לא. 6. אתם משתינים בבריכה? אני לא הולכת לבריכות
7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? לפעמים 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? אני לא מפליצה בפרהסיה :| 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? עד כמה ערומים? חחח אני לא מתביישת מאמאבא 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת בלע (?) 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? הופכים לכוכבים? (?) או שהנשמה פשוט ממשיכה לרחף ולהיות פה בין החיים. זה מה שאינ מקווה שיקרה בכל מקרה.

Mrs big

New member
להיות חולה זה לא נחמד.

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לא. 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? איזו* בדרך כלל, על הבטן. 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? שיהנו. 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? כן. 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? לא. 6. אתם משתינים בבריכה? לא. אני לא הולכת בכלל לבריכה. 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? נמ. 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? :| 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? לא. 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת - חולה. 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? קוברים אותך.

צליל88

New member
עונה

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?- חיחיח... לא! 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?- תלוי.. בדר"כ מקופלת כזאתי.. 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?- כל אחד והדרך שלו.. 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?- לא 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?- לא! 6. אתם משתינים בבריכה?- יאקקק 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?- פחח שאלה מביכה.. 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?- חלאס! איזו שאלות נדחפות! 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?- לא! 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת- מיוחדת
11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?- לא חושבת על זה!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לא.. זה מטפטף P: 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על צד ימין :> 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? שיהנו להם 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? לא 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? איכ :\ בנייר 6. אתם משתינים בבריכה? ח לפעמים :p 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? לא הרבה :O 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? ח לא 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? ליד אחיות, אבל לא לגמרי P: 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת: מעופפת :> 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? ממ גן-עדן או גיהנום? :\

victoria777

New member
עונה

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?לא,אני מסתכלת על עצמי במראה תוך כדי. 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?על הבטן,על הגב ותנוחת עובר לשני הכיוונים. 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?שיעשו מה שבא להם.. 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?חחחחחחחחחחחחחחחחחח 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?איכססססססס 6. אתם משתינים בבריכה?לא 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?לא 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?תלוי ליד מי... 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת-רדומה 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?חוזרים לחיים בתור מישהו אחר

למעלה