שאלון מיוחד

taroboy

New member
שאלון מיוחד../images/Emo140.gif

שאלון מיוחד הרעיון הוא לעצום עיניים ולהקליק על איזה שיר אקראי שהוא התשובה לשאלה.. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? ! למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

taroboy

New member
אני אתחיל

איך העולם רואה אותי? זן נדיר-המכשפות וקורין אלאל XP האם יהיו לי חיים מאושרים? The Nobodies-Marilyn Manson מה אנשים באמת חושבים עליי? Jillian (I'd Give My Heart)-Within Temptation חחח... איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? The Beautiful People-Marilyn Manso מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? זמנים מוזרים-המכשפות. האם יהיו לי ילדים? Get Your Gunn-Marilyn Manson 0_________0 עצה טובה בשבילי: The Other Half (Of Me)-Within Temptation מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Nemo-Nightwish מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היהודים-עוד ארון איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Aquarius (Orchestral Version)- Within Temptation חחח מגניב,אני גם מזל שלי XPP איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Candles-Within Temptation XP איך יהיה לי היום? Final Destination-Within Temptation ! למה אני כאן? אינטרמת-היהודים בתור מה אנשים יזכרו אותי? Mother Earth-Within Temptation חע! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Dance-Within Temptation ... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Truth Beneath The Rose-Within Temptation WTF~? איך תהיה השנה הזו? What Have You Done-Within Temptation חההההה!!!!!!!!

danduuu

New member
אוו אני מתה על השאלונים האלו ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Sleepwalker
[Nightwish] האם יהיו לי חיים מאושרים? Who I Am [Smile Empty Soul] מה אנשים באמת חושבים עליי? I Love You Mi Vida [שיר מהאירוויזיון חחחחחח] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? One Last Time [HIM] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Another Day [WT] האם יהיו לי ילדים? Buried Alive By Love [HIM] עצה טובה בשבילי: Summer Wine [Ville Valo&Natalia Avelon] מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? I Can't Be With You [The Cranberries] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ג'קי [היהודים] איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? The Only Song [Sherwood] איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Wherever I May Roam [Apocalyptica] איך יהיה לי היום? Carmina Burana [Apocalyptica] למה אני כאן? World Of Make Believe בתור מה אנשים יזכרו אותי? All I Need הווו
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Fuck Ya Man
אל תשאלו
[Tila Taquila] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Memories איך תהיה השנה הזו? Year Zero [30Seconds To Mars]
יצא מגניב

Liquid Dreams

New member
טוב נו.

זה במחשב של אימא אז אין את כלללל המוזיקה אבל גם זה בסדר, העיקר שזה ווית'ין ונייטוויש ואוונסנסD: איך העולם רואה אותי? Missing- Evanescence -- מפתיע, מאוד מאוד מפתיע. האם יהיו לי חיים מאושרים? She Is My Sin- Nightwish -- הא? מה אנשים באמת חושבים עליי? Going Under- Evanescence -- יאי. NOT. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Towards the End- Within Temptation -- אוי לא, נו באמת;; מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Haunted- Evanescence -- לאנוס מישהו? ס: האם יהיו לי ילדים? All I Need- Within Temptation -- נו באמת, אני לא אאוהבת ילדים אפילו!~_~ עצה טובה בשבילי: Frozen- Within Temptation -- לא נכוווווון>_< מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Pump It- Black Eyed Peas -- הרשו לי לגחך- XDDDDD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Forgiven- Within Temptation -- הממ, טוב. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? It's the Fear- Within Temptation -- אמ, לא. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Sleeping Sun- Nightwish -- וואטאבר-_- איך יהיה לי היום? Bring Me to Life- eVANESCENCE -- >____> למה אני כאן? Bare Grace Misery- Nightwish -- אה... טוב>< בתור מה אנשים יזכרו אותי? Hello- Evanescence -- נהדר>______> איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jillian- Within Temptation -- טטוווווווב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Everybody's Fool- Evanescence -- זה אומר שכן? איך תהיה השנה הזו? One By One- Sirenia

taroboy

New member
חח אני אסביר לך

את פותחת את המדייה פלייר או כל תוכנה אחרת של השעמת שירים...ואז את אומרת לעצמך בלב את השאלה ובאקריות בלי לדעת איזה שיר את לוחצת עליו הוא התשובה לשאלה הבנת?

A t a s h i

New member
חח, בשביל מה יש אפשרות של שאפל,

אם לא בשביל דברים כאלה? P: נמ, אני לא על המחשב שלי עכשיו, אז שמתי אחד שעשיתי מזמן. אולי אחר כך אני אעשה חדש עם כל הפלייליסט שיש לי עכשיו. :} איך העולם רואה אותך? Evanescence - Your Star. האם יהיו לי חיים מאושרים? Tristania - World of Glass. מה אנשים באמת חושבים עליי? Seether - Broken. האם אנשים חושקים בי בסתר? Ayreon - Childhood. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Within Temptation - Frozen. מה אני צריך לעשות עם חיי? Evanescence - Tourniquet. האם המדיה פלייר שלי רומז לי שאני צריכה להתאבד? o0 עצה טובה בשבילי: Soul Embraced - My Tourniquet. בסדרבסדר, הבנתי. שנייה, אני רק אמצא את החתול. XD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Drowning Pool - Care Not. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence - Understanding (Sound Asleep Version). איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Evanescence - Imaginary (Origin Version). ובהלוויה שלי? Draconian - It Grieves My Heart. איזה סוג גבר אני אוהבת? Element Eighty - Painmaker. יע, אז מסתבר שאני באמת סאדיסטית, חע. D: איך יהיה לי מחר? Papa Roach - Not Listening. למה אני כאן? Ueickap - Why. הייהיי, אני שאלתי קודם, פעעע. P: בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dark Tranquillity - Monochromatic Stains. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Norther - Frozen Angel. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Evanescence - All That I'm Living For. איך תהיה השנה הזו? Nightwish - Romanticide. עצה טובה לי: I Am Ghost - Of Masques and Martyrs.

LadySilkworm

New member
אוף נו..

אני לא יכולה לעשות את זה \: רק עם מוזיקה קלאסית, כי זה מה שיש לי פה על המחשב :p

The Tatale

New member
טטל'ה

איך העולם רואה אותי? Death, Come near me -Draconian האם יהיו לי חיים מאושרים? The Truth Beneath The Rose -Within Temptation מה אנשים באמת חושבים עליי? The abhorrent rays -Draconian (נו מה?!) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Valley Of The Pain -Estatic Fear (אקסדי) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Wanderlust -Nightwish האם יהיו לי ילדים? Restless -Within Temptation עצה טובה בשבילי: The Dream -Leave's Eyes מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Lost Wisdom -Burzum (פחחחח ממש מתאים XD) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Opus Relique -Tristania איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Dance Of Fate -Epica חחחח אני יתהפך בקבר!!!!!!!! איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Fallen -Symphony X איך יהיה לי היום? The Wayfarer -Nightwish למה אני כאן? Bless the Child -Nightwish בתור מה אנשים יזכרו אותי? My War -The Crest איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jane Doe -Within Temptation (אין לי שום התנגדות P:) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cry for the Moon -Epica (עוד לא הספקתי למחוק את כל השירים! :S) איך תהיה השנה הזו? The Pharao Sails to Orion -Nightwish

רועי123456

New member
הנה זה בא

שאלון מיוחד הרעיון הוא לעצום עיניים ולהקליק על איזה שיר אקראי שהוא התשובה לשאלה.. איך העולם רואה אותי (WTF) שwithin temptation-intro mother earth האם יהיו לי חיים מאושרים? we'll never know- lifehouse חח יצא מגניב מה אנשים באמת חושבים עליי? faraway-nickelback איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? within- in pefect harmonie מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? walking away-lifehouse חח האם יהיו לי ילדים? pink- save my life עצה טובה בשבילי: pink- who knew מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? avril lavigne- nobody's fool מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? within-thoe איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? lifehouse -you and me איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? within- dark wings איך יהיה לי היום? kelly clarkson-a momen like this למה אני כאן? my chemical romance-teenagers בתור מה אנשים יזכרו אותי? evanescence-going under איזה שיר יתקע לי בראש מחר? avril-i will be ... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? kelly clarkson-hear me איך תהיה השנה הזו? within-somewhere

../images/Emo150.gif

איך העולם רואה אותי? Draconian- Daylight misery האם יהיו לי חיים מאושרים? Within Temptation- What Have You Done
אויש מה אנשים באמת חושבים עליי? Nightwish- Dead Gardens איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Angtoria- Suicide on my mind
אוי ואבוי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Within Temptation-Caged טוב נו.. תמיד אמרו לי שאני מתנהג כמו תוכי
האם יהיו לי ילדים? Within Temptation- Candles...
עצה טובה בשבילי: Elis- Der Letzte Tag מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Leave's Eyes- The Thorn הממ נגיד.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Lacuna Coil- Cirle.. אני בספק.. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Dragonforce- Once In A Lifetime
אחח האירוניה האירוניה..
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Dark Tranquillity- Empty Me איך יהיה לי היום? Arch Enemy- Leader Of The Rats למה אני כאן? Within Temptation- Neverending Story בתור מה אנשים יזכרו אותי? Arch Enemy- Silverwing איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Within Temptation- The Howling מחר?! עכשיו! *רוצו לראות את הקליפ!* האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Agalloch- She Painted Fire Across The Skyline-part 2 איך תהיה השנה הזו? Arch Enemy- Burning Bridges

אזירפאל

New member
יאללה

איך העולם רואה אותי? John Lennon - Imagine נחמד =) האם יהיו לי חיים מאושרים? After Forever - Beyond Me מה אנשים באמת חושבים עליי? After Forever - Eccentric LOL
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Evanescence - Going Under מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? WT - WHYD
האם יהיו לי ילדים? Nightwish - Deep Silent Complete עצה טובה בשבילי: Red Hot Chili Peppers - Around The World מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? HIM - Right Here In My Arms מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beck - Everybody's Gotta Learn Sometime איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Epica - Run For A Fall איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Sonata Arctica - Full Moon איך יהיה לי היום? WT - World of Make Believe
למה אני כאן? Depeche Mode - Free Love בתור מה אנשים יזכרו אותי? Radiohead - Lucky
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? HIM - Wicked Game האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Opeth - Windowpane איך תהיה השנה הזו? WT - The Dance LOL

*מתחמקת מללמוד לאזרחות*

איך העולם רואה אותי? 30 Seconds To Mars-The Kill האם יהיו לי חיים מאושרים? Dimmu Borgir-The Fundamental Alienation מה אנשים באמת חושבים עליי? Children Of Bodom-The Nail איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Lacuna Coil-Entwined מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Hammerfall-Secrets האם יהיו לי ילדים? Westlife-if i let you go LOLLLLLLLLLLLLL עצה טובה בשבילי: Opeth-The Funeral Portrait מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Evanescence-Whisper מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Westlife-how does it feel איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Cascada-Everytime We Touch איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Evanescence-Where will you go איך יהיה לי היום? Sonata Arctica-Abandoned, Pleased, Brainwashed, Exploited XDDDDDDDDDDDD למה אני כאן? Within Temptation-All I Need חחחחחחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? EDGUY-Theater of Salvation XS איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dimmu Borgir-Mourning Palace האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Opeth-Bleak WTF איך תהיה השנה הזו? Arch Enemy-Dead Bury Their Dead LOLLLLLLLLL ענקי!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDD

עונה:]

איך העולם רואה אותי? Trois Viagres- Epica או...קייXD האם יהיו לי חיים מאושרים? Bless the Child-Nightwish O__X מה אנשים באמת חושבים עליי? Deep silent complate-Nightiwsh טוב0.0 איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Forgive her-Swallow the Sun XD מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Take It Away- The Used ואע אני כמעט לא שומע אותםXD האם יהיו לי ילדים? In perfect harmony- Within temptation זה אומר ששארון ואני נביא ילדים לעולם בהרמוניה מושלמת?XD עצה טובה בשבילי: Forsaken-Within temptation XDDD מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Over the Hills and Far Away-Sonata Arftica הו טוב לדעת שאני אמלט משוטרים כל החיים או משהו כזהXDD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Stop Crying Your Heart Now-Oasis איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Sleeping sun-Nightwish איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Quietus-Epica איך יהיה לי היום? A slumber did my spirit teal-Draconian למה אני כאן? Nemesis-Arch enemy בתור מה אנשים יזכרו אותי? Don't give up-Draconian איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Helena's theme-Kamelot האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Stargazers-Nightiwsh איך תהיה השנה הזו? Romanticide-Nightwish

למעלה