שאלון מחשבים!!

AndreaCorr ©

New member
~~~>

כמה שעות ביום אתם על המחשב? תלוי כמה עסוקה אני באותו יום. כמה שעות, בעקרון. מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? מחשב, בדרך כלל. איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה פחות או יותר. האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן. האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא במיוחד. האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא. מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום. מה אתם הכי אוהבים במחשב? האייסיקיו. מה אתם הכי שונאים במחשב? שהוא קורס כל רגע. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הכרתי מישהו. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? הוא קרס אחרי שכתבתי משהו מאוד ארוך. האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? אייסי ומסנג'ר. מה היתרון הכי גדול של מחשב? היכולת לתקשר עם אנשים אחרים. מה החיסרון הכי גדול של מחשב? זה ממכר לפעמים.

English Muffin

New member
שאלון לכןל הדודי בראונרים למינהם חח

כמה שעות ביום אתם על המחשב?שעתתים הכי הרבה מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?לשבת עם תה וחלב והמחשב למי יש כח לטיול רגלי פחח איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)מבין- האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?לא האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?חחח לא זה הכל בולשיט עד שאתה לא רואה תבן אדם זה לא שווה כלום האם אתם נכנסים לצ'אטים?לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב?שאפשר להוריד מוזיקה מה אתם הכי שונאים במחשב?שהוא ניתקע ואז צריך ליבעוט בו מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?שהוא לא ניתקע מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?שחשבתי שהוא מכובה והוא לא היה מכובה ואז כיביתי אותו ועד שהוא זז האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?רק באי סי קיו ומבסנג'ר פעם ב כזה ... מה היתרון הכי גדול של מחשב?שהוא עוזר לך לימצוא אינפורמציות על כל מיני דברים מה החיסרון הכי גדול של מחשב?שהוא איטי ,שלי בכל מיקרה

הנההההההההה

הנה שאלון שהכנתי על ידידו הטוב ביותר של האדם, המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב? בסופי שבוע - יותר מדיי ובימים רגילים בערך שעתיים וחצי. מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? לפעמים ככה ולפעמים ככה. איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)מבינה. האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כןןןןן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא האם אתם נכנסים לצ'אטים? פעם ב... מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורוםםםםםםםם מה אתם הכי אוהבים במחשב? לא'דעת... מה אתם הכי שונאים במחשב? שהוא לא מדבר חחחחחחחחחח מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? פגשתי אותו
חחחחחחחחחח מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? שהיו לי 708 וירוסים. האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? איסיקיו ומסנג'ר. מה היתרון הכי גדול של מחשב? לא יודעת. מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שהוא לא מדבר... חחחחח

עונהההההההההה ../images/Emo9.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? 3 בערך מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? תלוי מתי תלוי המצב רוח איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? כן האם אתם נכנסים לצ'אטים? כן מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? שניהם
מה אתם הכי אוהבים במחשב? פורומים ואיסיקיו ומסנג'ר מה אתם הכי שונאים במחשב? הספקות חשמל, וירוסים.. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? אין לי מושג מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? אין לי מושג האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כן, איסיקיו ומסנג'ר מה היתרון הכי גדול של מחשב? דיבור עם חברים
מה החיסרון הכי גדול של מחשב? נתקע

ת תש תשו תשובות

כמה שעות ביום אתם על המחשב? מ-8:30 עד 17:30 תעשו את החישוב לבד... מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? טיול נחמד ברגל איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) לצערי קצת יותר ממבנין האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? בטח, אם לא זה אז למה יש מחשב? האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא האם אתם נכנסים לצ'אטים? לפעמים כשממש ממש משעמם וכבר חרשתי על כל המחשב מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? את המשחקים והאינטרנט (בעצם כיסיתי 3/4 ממה שהמחשב עושה) מה אתם הכי שונאים במחשב? את התקלות שיש בו מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הרשת נפלה כשהיה לי עבודה שהמפקד רצה שאני יעשה מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? הרשת נפלה כשרציתי לשלוח מייל לחברה האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? אייסי ומסנג'ר מה היתרון הכי גדול של מחשב? האפשרות לדבר עם מישהו רחוק ולראות אותו מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שהוא יקר

עונה!!

כמה שעות ביום אתם על המחשב?
הרבה מאוד...בערך 4-5
מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? שניהם מקסימים
תלוי במצב רוחי . איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)
מבין האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? יאפ...אני מכירה זוג נשוי +ילדה שהכירו ככה...והם מאושרים
האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? יש הרבה מאור דברים. מה אתם הכי שונאים במחשב? שאי אפשר לראות אחד את השני וכל זה...והצורה שלו מעצבנת מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?
אמממ...היו, היו. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? שהוא נתקע לי באמצע משהו חשוב האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? עכשיו דנה מציקה לי במסנג'ר
מה היתרון הכי גדול של מחשב? הכל...הוא מקסים... מה החיסרון הכי גדול של מחשב? כבר עניתי על זה באחת השאלות למעלה.

../images/Emo13.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב?ממ...הרבה מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?תלוי מתי איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבין האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? יכול להיות...אבל בלי להיפגש זה לא שווה האם אתם נכנסים לצ'אטים? לפעמים מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? אייסיקיו\מסנג'ר\פורומים מה אתם הכי שונאים במחשב? ממ... מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? לא יודעת מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? נמחקה לי עבודה בפוטושופ אחרי שעבדתי עליה הרבה זמן האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?כן,אייסיקו ומסנג'ר מה היתרון הכי גדול של מחשב? שאפשר לתקשר עם אנשים בארץ ובחו"ל ואפשר למצוא מידע רב! מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שלפעמים הוא נתקע

Atza

New member
עונהההההה

כמה שעות ביום אתם על המחשב? המוןןןןן מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? תה מול המחשב
איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)-מבין האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?- יאפ האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?- תלוי
האם אתם נכנסים לצ'אטים?-לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?-פורומים !!! מה אתם הכי אוהבים במחשב?-אימייל סרטונים חיפושים מעולים וכו' מה אתם הכי שונאים במחשב?ממכר
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? האימייל
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? שהוא אידיוט לפעמים ונתקע האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? - שלושת אלה מה היתרון הכי גדול של מחשב?- חיפושים ויצירת קשר מה החיסרון הכי גדול של מחשב?- עולה המון

תורי ../images/Emo13.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? משתנה בדרך כלל 2-3 מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? שניהם! איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה. דברים מסויימים. האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? כן האם אתם נכנסים לצ'אטים? כן מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? שניהם מה אתם הכי אוהבים במחשב? את תפוז מה אתם הכי שונאים במחשב? כשהוא נסגר פתאום וזה שהוא כל כך בזבוז זמן! מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?
תמיכה מאנשים מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? פרצו לי לבלוג האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? אייסיקיו בעיקר מה היתרון הכי גדול של מחשב? הוא מאוד שימושי מה החיסרון הכי גדול של מחשב? בואנה, הוא גומר את החיים!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? ממ שעתיים-שלוש מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? בקיץ טיול.. בחורף כוס נס מול המחשב
איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)? מבינה :> האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו...? ממ כן.. האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? מממ לא ממש.. האם אתם נכנסים לצ'אטים? כן מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? ממ צ'אט מה אתם הכי אוהבים במחשב? אייסיקיו :> מה אתם הכי שונאים במחשב? שומדבר.. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? אממ לא יודעת.. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? גם לא יודעת :> האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כן, אייסי ומסנ.. מה היתרון הכי גדול של מחשב? ממ לעשות עבודות ולהתכתב
מה החיסרון הכי גדול של מחשב? ממ כלום נראה לי :|

למעלה