שאלון מחשבים!!

DJ Giga

New member
שאלון מחשבים!!

הנה שאלון שהכנתי על ידידו הטוב ביותר של האדם, המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב? מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? האם אתם נכנסים לצ'אטים? מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? מה אתם הכי אוהבים במחשב? מה אתם הכי שונאים במחשב? מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? מה היתרון הכי גדול של מחשב? מה החיסרון הכי גדול של מחשב? ---------------------------------------- שלי: כמה שעות ביום אתם על המחשב? 4-8 מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? עם כוס שוקו מול המחשב חיחי איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבין+ חח האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן מאוד כמעט בכל דבר! האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא!! האם אתם נכנסים לצ'אטים? שמשעמם מאודד... מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? שאפשר לתקלט איתו ולהוריד מוזיקה מה אתם הכי שונאים במחשב? קריסות מערכת! מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? זה ארוך... מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? עשיתי עבודה בכיתה ו' ושהגעתי לסוף אחרי עשרים ומשהו עמודים לחצתי על הדפסה והכל נעלם... \: האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כן, מסנג'ר ואייסיקיו מה היתרון הכי גדול של מחשב? האינטרנט מה החיסרון הכי גדול של מחשב? קריסות מערכת

מסטולית

New member
Me ../images/Emo9.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? הרבה מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? כוס קפה ומחשב
איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) חלשה + האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? לא האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?פחחחחחח מזה לא!! האם אתם נכנסים לצ'אטים? רק לצ'אט של הפורום מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? את פורום אביב גפן
מה אתם הכי שונאים במחשב? שמגיעים אליי אנשים מטומטמים באיסיקיו מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הכרתי אנשים מדהימים מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? אתמול התנתק לי העכבר ושעה עד שהצלחתי לחבר אותו מחדש
האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? רק איסיקיו, לא מבינה בכל השאר... מה היתרון הכי גדול של מחשב? אתה מכיר אנשים שבחיים לא היית מכיר ביומיום מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שהוא תופס לך הרבה זמן במשך היום...

Keenan RiP

New member
Gעעעעעעעעעעעעע

כמה שעות ביום אתם על המחשב? 3-4 מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? טיול איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? מבין+ האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? מידע..כ. האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום:] מה אתם הכי אוהבים במחשב? שיחות ועידה במסנג'ר חח
מה אתם הכי שונאים במחשב? וירוסים, שהמחשב לא זז מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הכרתי בו את האקסית.. עכשיו מסתבר שזה לא ממש...טוב נו מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? נתקע נתקע נתקעעעעע האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? icq.msn מה היתרון הכי גדול של מחשב? גישה להמון מידע תוך זמן קצר וכאלה.. וקשר בין אנשים בלי כסף.. שמירה על מערכות יחסים מרחקו וכאלה:] מה החיסרון הכי גדול של מחשב? מייבש תחת/עיניים/ראש

../images/Emo39.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? לפחות שלוש מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? טיול נחמד ברגל עם כוס שוקו ביד איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כע. זה עוזר המון
האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא ניסיתי עדיין, אבל אני חושבת שזה אפשרי האם אתם נכנסים לצ'אטים? כע. רק כדי להפיג את השעמום מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום
מה אתם הכי אוהבים במחשב? פורומים
ואת הבלוג שלי... ואת העובדה שרק כשאני כותבת במחשב יש לי השראה... מה אתם הכי שונאים במחשב? אינטרנט איטי, הודעות שגיאה, פרסומות מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הפורום אב"ה, וגם גיליתי עליי כמה דברים בעזרת המחשב שלא ידעתי עליהם קודם מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? פרסומות, ופעם גם קרה לי שכתבתי בלוג ואז לחצתי על באקספייס וזה מחק לי הכל [היא הייתה רשומה ארוווכההה וחשובה
] האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כע: מסי, אייסי מה היתרון הכי גדול של מחשב? התקשורת עם אנשים מה החיסרון הכי גדול של מחשב? הפאקים שלו

noooga

New member
../images/Emo60.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? מ-ל-א!! לא טוב
מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? תלוי מתי... איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? לא האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? לא יודעת מה אתם הכי שונאים במחשב? לא יודעת מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? לא יודעת מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? לא יודעת האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? אייסיקיו מה היתרון הכי גדול של מחשב? שהוא חכם
מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שהוא מתקלקל הרבה ובלי בעיה

NiKi†a

New member
מחשבמחשבמחשבמחשב

כמה שעות ביום אתם על המחשב? 5 בממוצע מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? לשבת עם כוס שוקו מול המחשב. איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כמובן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? כן..נראה לי האם אתם נכנסים לצ'אטים? יאפ...אבל רק לצאט מצלמות כשאני צריכה 'לדבר' עם מישהו שאני מכירה מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? לדבר עם אנשים, פורומים, משחקים :) מה אתם הכי שונאים במחשב? שהוא לוקח לי חצי מהחיים. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הכרתי אנשים כשיום יש לי קשר ממש טוב איתם. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? הוא נתקע באמצע שיחות חשובות! האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? ברור, אייסיקיו ומסנג'ר מה היתרון הכי גדול של מחשב? הוא עוזר בלימודים, שומר על קשרים, אין צורך בטלפון מה החיסרון הכי גדול של מחשב? במקום ללמוד אני יושבת מול המחשב

ל א ק י

New member
הו יה

כמה שעות ביום אתם על המחשב?תלוי איזה יום :$ אבל אמ כל הזמן שאני בבית
ולא ישנה [וזה הרבה
] מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?כוס תה מול המחשב :$ איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)בסדר
האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?כמובן :X האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?לא האם אתם נכנסים לצ'אטים?כן מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב?אינטרנט מה אתם הכי שונאים במחשב?שהוא נתקע :| מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?הכרתי אנשים נורמליים?O: מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?אמ המחשב הישן שלי עבר אל סבתא, ולא הספקתי למחוק את כל התמונות וזה :| והם איכשהוא הגיעו לתמונות עכשיו :| נקווה שלא יראו יותר מידי:| [לפחות סרטים מחקתי O:] האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?מסנג'ר בעיקר מה היתרון הכי גדול של מחשב?לא צריכים לאמץ יותר מידי את הידיים בכתיבה, לא צריך למהר להגיד משהו

../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? 5+ מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? באייסקיו מול המחשב איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה מאוד! האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא האם אתם נכנסים לצ'אטים? כן מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? שניהם מה אתם הכי אוהבים במחשב? תאייסקיו מה אתם הכי שונאים במחשב? שיש פופאפים מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? אמממ מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? יורוס האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? במסנג'ר ובאייסי מה היתרון הכי גדול של מחשב? שיש אינטרנט מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שאין לו רגשות

tuty fruty

New member
תשובות

הנה שאלון שהכנתי על ידידו הטוב ביותר של האדם, המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב?בין שעתיים לארבע שעות מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?טיול נחמד ברגל. איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)מבינה האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?לא האם אתם נכנסים לצ'אטים?לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב?את האינטרנט מה אתם הכי שונאים במחשב?וירוסים מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?שאני יכולה לדבר עם מלא חברים שלי שהם רחוקים ממני מבחינת מקום ולא לשלם הזה מלא מלא כסף. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?שהוא כל שנייה נתקע לי עכשיו כבר לא! האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?באי סי קיו מה היתרון הכי גדול של מחשב?האינטרנט מה החיסרון הכי גדול של מחשב?שהוא הורס לי את העיינים!

s20782

New member
תשובות

המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב? שעתיים מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?שניהם בסדר איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)מבין האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?הכל האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?לא האם אתם נכנסים לצ'אטים?לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב?אינטרנט מה אתם הכי שונאים במחשב?פרסומות קופצות מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?המצלמה שלי מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?נפל לי באמצע עבודה האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?מסנג'ר מה היתרון הכי גדול של מחשב?מהירות, מידע... מה החיסרון הכי גדול של מחשב?אין ---------------------------------------- שלי: כמה שעות ביום אתם על המחשב? 4-8 מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? עם כוס שוקו מול המחשב חיחי איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבין+ חח האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן מאוד כמעט בכל דבר! האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא!! האם אתם נכנסים לצ'אטים? שמשעמם מאודד... מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? שאפשר לתקלט איתו ולהוריד מוזיקה מה אתם הכי שונאים במחשב? קריסות מערכת! מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? זה ארוך... מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? עשיתי עבודה בכיתה ו' ושהגעתי לסוף אחרי עשרים ומשהו עמודים לחצתי על הדפסה והכל נעלם... \: האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כן, מסנג'ר ואייסיקיו מה היתרון הכי גדול של מחשב? האינטרנט מה החיסרון הכי גדול של מחשב? קריסות מערכת

המ.

כמה שעות ביום אתם על המחשב? אנערף, אם יש לי דברים לעשות אז מעט[היום למשל הייתי שעה וחצי]. אבל אם אין מה לעשות - מצידי כל היום. מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? תלוי. איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה. האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? יאאפ. האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? יאפ. האם אתם נכנסים לצ'אטים? של הפורום, לא יותר מזה. מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום. מה אתם הכי אוהבים במחשב? שהוא מעביר לי את הזמן. מה אתם הכי שונאים במחשב? כנ"ל. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? המורים הפסיקו להתעוור. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? שהוא התחרפן. האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? אייסיקיו. מה היתרון הכי גדול של מחשב? העברת זמן. מה החיסרון הכי גדול של מחשב? כנ"ל.

jaqui

New member
מחשף

הנה שאלון שהכנתי על ידידו הטוב ביותר של האדם, המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב? בערך 5 מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? טיול בתנאי שמזג האויר נחמד אבל לפעמים כשאין חשק אז עדיף להיות במחשב... איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? תלוי האם אתם נכנסים לצ'אטים? לפעמים כשמשעמם מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? שניהם תלוי במצב רוח מה אתם הכי אוהבים במחשב? להתכתב מה אתם הכי שונאים במחשב? שהוא נתקע מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הכרתי את *** מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? שהוא נתקע באמצע האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? מסנג'ר ואייסיקיו מה היתרון הכי גדול של מחשב? תקשורת מהירה מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שיכולים להיכנס אליו וירוסים

אני עונה

כמה שעות ביום אתם על המחשב? בממוצא 3-4 בחלקים מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? להיות כמה שיותר לא בבית ועם חברות איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה מספיק לדברים שאני צריכה. האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן, חצי מהש.ב והעבודות שלי מהאינטרנט האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? לא.זה חרטה. האם אתם נכנסים לצ'אטים?פעם במיליון שנה שממש משעמם לי מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב?את האפשרות שאפשר להוריד מוזיקה ולא לקנות דיסקים, צריבה, איסיקיו, פורום, מאגרי מידע אדירים, זמינים בכל זמן ושימושיים. מה אתם הכי שונאים במחשב? קריסות מערכת, שהוא נתקע, או כל מיני הודעות מערכת אחרות מעצבנות, האקרים, פרסומות קופצות, וירוסים וחלזונות וכאלה חח סתם.. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? האפשרות להוריד שירים. אני מכורה לשירים... מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? מה שאמרתי שאני שונאת האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כן. מסנג'ר, איסיקיו ואימייל מה היתרון הכי גדול של מחשב?שיש בו כל כך הרבה אפשרויות מה החיסרון הכי גדול של מחשב?שהוא נתקע, הודעות מערכת מעצבנות, קריסות למיניהם וכאלה.

../images/Emo26.gif

הנה שאלון שהכנתי על ידידו הטוב ביותר של האדם, המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב? ממ תכלס הוא מחובר רוב היום.. אני כמה שעות בצהריים וכמה בערב לא ידעת במספר מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?תלוי מתי ועם מי.. בחורף טיול ברגל לא הכי נחמד
כשלא חם מדי או קר מדי אינלי ביה עם טיול בחוץ איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)מבין האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?כה למה לא.. לפעמים משעמם וזה או שקופץ לי איזה משו שמעניין אותי ואני מחפשת ולומדת יותר ממה שחשבתי חח
האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?ממ חלקית.. אהבה כדי שתהיה שלמה צריכה להיות מסוגלת לעבור למציאות האם אתם נכנסים לצ'אטים?כמעט ולא.. רק משו מסויים מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?ממ לא ידעת מה יותר אבל יוצא שאני יותר בפורומים מה אתם הכי אוהבים במחשב?תוכנות מסרים
מה אתם הכי שונאים במחשב?שנתקע מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?פגשתי כמה אנשים ממש יקרים שאני בקשר איתם כבר שנים מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?ממ שנתקע חח האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?בטח!אייסי ומסנג'ר בעיקר מה היתרון הכי גדול של מחשב? אינטרנט אני חושבת.. המסרים אפשרות להוריד מלא דברים שצריכים למצוא מידע על כל דבר שחשוב ורוצים לדעת מה החיסרון הכי גדול של מחשב?שלפעמיםן מפתחים אליו התמכרות יתר חח והקטעים שהוא נתקע מתקלקל ואז מתחרפנים קלות חח

המחשב שלי ואני מאוהבים../images/Emo99.gif

הנה שאלון שהכנתי על ידידו הטוב ביותר של האדם, המחשב! כמה שעות ביום אתם על המחשב?כלללללללללללללל היום...אבל אם אין אינטרנט אז אפילו לא חצי דקה מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?2!!! איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)מבינה...
האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?אה ה
האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?אני מאמינה בחברות וירטואלית האם אתם נכנסים לצ'אטים?לפעמים..נדיר מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום רולז! מה אתם הכי אוהבים במחשב?אינטרנט!באינטרנט את הפורום שלי ואת המסנג'ר כמובן מה אתם הכי שונאים במחשב?תקלות
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?שקיבלתי אותו... מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?תקלה,אין אינטרנט,היעדר מחשב,אני יכולה למות מזה! האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?מסנג'ר...פחות אייסי אבל בכל זאת גם מה היתרון הכי גדול של מחשב?היכולת לשוטט באינטרנט בכל מקום אפשרי מה החיסרון הכי גדול של מחשב?תקלות!לא אמרתי כבר????

DesertRose1

New member
עונה ../images/Emo26.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? הממ... 2-7 מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב?כוס קפה עם מחשב וסיגריה איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....)איפושהו בין מבינה למומחית
האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ?כן האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית?לא האם אתם נכנסים לצ'אטים?כמעט ולא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט?פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב?את הפורומים ואת היכולת לדבר עם אנשים אחרים בו דמנים (ICQ). מה אתם הכי שונאים במחשב?את העובדה שהוא מושך אותך להרבה זמן. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב?הכרתי אנשיחם מדהימים. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב?נכבה באמצע שיחה חשובה האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה?מסנג'ר, איסיקיו. מה היתרון הכי גדול של מחשב?האינטרנט. מה החיסרון הכי גדול של מחשב?נפילה

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? אפשר לומר שרוב היום..
מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? עם שוקו מול המחשב..מה שאני עושה עכשיו עם תה..
איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מומחית
האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? ברור..לרוב אני משתמשת בו.. האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? היה לי קטע כזה עם חבר דרך המחשב אבל נגמר.. האם אתם נכנסים לצ'אטים? כפי שאפשר..
מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום, בהרבה יותר מה אתם הכי אוהבים במחשב? את הכללללללל במיוחד את האינטרנט מה אתם הכי שונאים במחשב? אממ..לא ד'עת
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? קיבלתי 110 באנגלית
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? לא הדפיס לי את העבודה וקיבלתי נכשל=\ האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? ברורר לרוב..יש לי מסן, איסי.. מה היתרון הכי גדול של מחשב? אינטרנט.. מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שאין לו אינטרנט..

netaK

New member
הו מחשב ../images/Emo99.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? בגלל הצבא רק 4-5
מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? מול המחשב
איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה פלוס?
האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? ברור האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? אפשרי האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא ממש מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? הממ...הכל...פשוט הכל
מה אתם הכי שונאים במחשב? שאם מורידים ומורידים ומורידים דברים מתחיל להיגמר המקום
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? הוא קיים
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? מתקלקל
האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? ברור! אייסיקיו ו yahoo messanger מה היתרון הכי גדול של מחשב? שהוא מחשב
מה החיסרון הכי גדול של מחשב? שהוא יכול להתקלקל

../images/Emo132.gif../images/Emo58.gif

כמה שעות ביום אתם על המחשב? שעתיים גג מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? טיול ברגל איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) מבינה... בערך.. האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? כן למה לא האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? ממש לא האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? אקספלורר/אייסיקיו מה אתם הכי שונאים במחשב? כול המשחקים האלה.. מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? כול מיני שיחות מעניינות עם אנשים מעניינים.. מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? הוא קרס... האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? כן..מסנג'ר ואייסיקיו מה היתרון הכי גדול של מחשב? כול האינטרנט הזה מה החיסרון הכי גדול של מחשב? הוירוסים וכול זה...

lolly1

New member
You make me completely miserable...

כמה שעות ביום אתם על המחשב? :X אממ |חושב| 8-9 בערך :X אולי יותר :X מה אתם מעדיפים, טיול נחמד ברגל או לשבת עם כוס קפה\תה\שוקו מול המחשב? תה מול המחשב
איך אתם מגדירים את ההבנה שלכם במחשבים? (חלש, מבין, מומחה....) המפף מבינה בערך
האם אתם אוהבים להשתמש במחשב לצרכים שונים כמו: שיעורי בית, מידע שאתם צריכים לברר עליו... ? ברור D: האם אתם מאמינים באהבה וירטואלית? בעע שאלה קשה :| לא:| כן :| אני לא יודעת :| האם אתם נכנסים לצ'אטים? לא מה אתם מעדיפים, פורום או צ'אט? פורום מה אתם הכי אוהבים במחשב? הכל
|מחבק| מה אתם הכי שונאים במחשב? אממ שהוא נתקע ועושה דברים על דעת עצמו P: מה הדבר הכי טוב שקרה לכם עם מחשב? שהוא עבר אלי לחדר לפני שנה
מה הדבר הכי מעצבן שקרה לכם עם מחשב? אממ שאין אינטרנט האם אתם משתמשים בתוכנות התכתבות? (מסנג'ר, אייסיקיו, AOL..) אם כן איזה? Yahoo Messenger בעיקר
אבל גם MSN לפעמים מה היתרון הכי גדול של מחשב? הממ אינטרנט? מה החיסרון הכי גדול של מחשב? אממ שמכירים אנשים והם נורא נורא רחוקים :|

למעלה