שאלון מחלה ועיניינים.

moshit1

New member
שאלון מחלה ועיניינים.

1. אתם חולים? 2. הייתם בזמן האחרון חולים? 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? 7. אתם רוצים להיות חולים? 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? [מצטערת. זה מילדה שחולה כבר שבוע....]

ל א ק י

New member
אחלה שאלון ../images/Emo3.gif

1. אתם חולים? בערך.. 2. הייתם בזמן האחרון חולים? כבר 4 חודשים X: 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? מ לפני איזה שבועיים אאל"ט 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? אתמול, שלשום, ובמשך החודשיים וחצי האחרונים :| [ולעוד חודשיים לפחות] 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? לפני חצי שנה בערך 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לפני שבוע 7. אתם רוצים להיות חולים? לא ממש 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? חודש בערך.. 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? תלוי במה 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? כה 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? לא ספרתי..

Labello Girl

New member
../images/Emo122.gif

1. אתם חולים? בכללי כן 2. הייתם בזמן האחרון חולים? לא 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? שבוע [אופטלגין] 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? בטח כשהייתי קטנה 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? חודש 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לא זוכרת 7. אתם רוצים להיות חולים?
8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? חודש וחצי 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות?
10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? הגעתי לביה"ח בגלל סיבות אחרות 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? כמה שצריך

Ligeiro

New member
../images/Emo122.gif

1. אתם חולים? בראש אולי 2. הייתם בזמן האחרון חולים? לא 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? לא זוכר 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? לפני איזה חודשיים, כשהיו לי כאבי גרון וכאלה
5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? לא לאחרונה :X 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לפני חודשיים 7. אתם רוצים להיות חולים? לא[?] 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? שבועיים ככה. 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא[?] 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? כן 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? יותר מדי :'(

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif~

1. אתם חולים? לא. 2. הייתם בזמן האחרון חולים? ככה. קצת צינון או כאב גרון. 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? סופהחורף. 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? הממ. כמה שנים, נדמה לי. 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? אעפם. 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? הממ, בסופהחורף. 7. אתם רוצים להיות חולים? לא. 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? יומיים שלושה. 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? תלוי במה. 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? לא. 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? כמה שצריך, לא יותר מהמינימום.

G i N g N i T

New member
להלהלהלהל ../images/Emo110.gif

. אתם חולים? נופ 2. הייתם בזמן האחרון חולים? מוזר.. השנה בכלל לא הייתי חולה... 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? לפני חצי שעה.. כאבי שיניים.. אורטונדט מפגר... 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? ממ.. שנה שעברה... 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? נמנמ לאדעת... 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לפני כמה ימים.. אחרי שצרחתי על אח שלי.. =] 7. אתם רוצים להיות חולים? ממ.. לא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? 10 ימים.. דלקת ריאות.. 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? תלוי במה 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? כע.. וכמעט אושפזתי! 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? ממ... קילבתי את כל אלהנ של הבצפר והכל.. לאדעת כמה.. תרגישי טוב!!!

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo178.gif

אוף
איזה חום
אתם חולים
לא
הייתם בזמן האחרון חולים
לא
מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים
לא זוכרת
מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה
לא זוכרת
מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש
לא יודעת
מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון
ממזמן...
אתם רוצים להיות חולים
לא
חס וחלילה
כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה
שבוע
אתם אוהבים להיות חולים בכלליות
לא
פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה
לא
כמה חיסונים קיבלתם בחיים

talily

New member
עונה ../images/Emo184.gif

1. אתם חולים? כרגע לא 2. הייתם בזמן האחרון חולים? אמ... לפני חצי שנה 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? לפני חודשיים 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? חצי שנה 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? אף פעם 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? אתמול 7. אתם רוצים להיות חולים? לאאא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? שבוע וחצי 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? חחחחחח לאאא 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? לא 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? המון

English Muffin

New member
עונהה

. אתם חולים?תמיד אני חולה 2. הייתם בזמן האחרון חולים?אני תמיד חולה 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים?כשכאב לי הגרון 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה?כשכאב לי הגרון ליפני כמה חודשים 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש?ליפני איזה 3 שנים 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון?ליפני כמה חודשים 7. אתם רוצים להיות חולים?לא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה?שבועיים 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות?לא 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה?לא 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים?הרבה לא זוכרת כמה בידיוק [מצטערת. זה מילדה שחולה כבר שבוע....]לא נורא תהיה בריאה

Swid666

New member
מעי

1. אתם חולים? לא 2. הייתם בזמן האחרון חולים? לא 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? לפני שנים 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? שנתיים-שלוש 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? לפני כמה ימים. 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לפני חודש וחצי 7. אתם רוצים להיות חולים? לא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? כמעט 3 שבועות
9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? כן 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? המממ... שונאת חיסונים ולא רוצה לספור. אאוץ'!

Emily P

New member
...

1. אתם חולים? לא. 2. הייתם בזמן האחרון חולים? לפני שבועיים בערך. 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? לפני יומיים. 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? שבועיים. 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? נדמה לי מאז הילדות. 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לפני שבועיים! 7. אתם רוצים להיות חולים? לא. זה לא כיף. 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? שבוע. 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא. מה יכול להיות כיף בזה? 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? לא. 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? אממ...הרבה.

עונההה

1. אתם חולים?בראש
2. הייתם בזמן האחרון חולים?כן
3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים?בחיים לא לקחתי 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה?לא זוכרת 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש?לא זוכרת 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון?בפסח 7. אתם רוצים להיות חולים?לא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה?שבוע 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות?לא 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה?לא 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים?אין לי מושג

ady18

Well-known member
תשובות

. אתם חולים?לא 2. הייתם בזמן האחרון חולים?צנון כזה 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים?לפני שבוע 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה?פווו מזמן 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש?לפני שבוע 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון?אמממ 7. אתם רוצים להיות חולים?לא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות?לא 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה?לא 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים?בעיקר שהייתי קטנה כמו כולם

ReuT C

New member
עונה

1. אתם חולים? האמת שכן כבר שבוע 2. הייתם בזמן האחרון חולים? עכשיו.. 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? אתמול בלילה 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? לא זוכרת 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? לא כאב לי 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? עכשיו 7. אתם רוצים להיות חולים? אני כבר חולה :( 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? שבוע 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? תלוי מה גודל המחלה 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? לא 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? אין לי מושג

D o o S h a

New member
עונהה

. אתם חולים? נופפ 2. הייתם בזמן האחרון חולים? לא.. 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? אני לא יודעת לבלוע כדורים! 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? יאכס... מזמן טפו טפו טפו 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? לא מזמן 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? אתמול בחזרות למקהלה.. חח 7. אתם רוצים להיות חולים? ממש לא! 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה?מממ... 5 ימים ? 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא! 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? נופפ 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? לא'ידעת! שאלון חמוד אבל קצררר

noni2222

New member
בנוי בשבילי.. בעעע

. אתם חולים? כרגע? כן. אני תמיד חולה. 2. הייתם בזמן האחרון חולים? כן. 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? אמ.. לפני שעתיים? 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? לפני שעתיים? 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? נחיתה מתאילנד לאוסטרליה. לפני 4 חודשים. יש לי אוזנים רגישות אני צורחת מזה חזק.. חחח 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? עכשיו 7. אתם רוצים להיות חולים? לא 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? חודשיים 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה?כן 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? לא יודעת.

adi121

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo187.gifעונה

1. אתם חולים? לא כרגע 2. הייתם בזמן האחרון חולים?אתמול כאב לי הראש ולפני 3 ימים התעלפתי 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים?אתמול
4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה?בתחילת השנה 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? לפני שבוע מהעגיל שהיה לי למעלה 6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון?כמעט כל שני וחמישי.. הגרון אצלי זה בעיה
7. אתם רוצים להיות חולים? לא ממש.. בא לי אבל לשבור את היד 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? נראה לי שבועיים אבל זה היה ממש מזמן 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא ממש 10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה?בגיל 5-6 עם חום של 41 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? את כל מה שצריך

Keenan RiP

New member
Me

1. אתם חולים? לא 2. הייתם בזמן האחרון חולים? אם פסח זה נחשב זמן האחרון.. 3. מתי פעם אחרונה שלקחתם כדור נגד כאבים? לפני שבוע בערך 4. מתי פעם אחרונה לקחת אנטיביוטיקה? ממזמן..וואי 5. מתי פעם אחרונה כאבה לכם האוזן מ-מ-ש? אתמול, כשידידה שלי צרחה לתוכה ממרחק של מילימטר
6. מתי פעם אחרונה כאב לכם הגרון? לא זוכר.. 7. אתם רוצים להיות חולים? לא כרגע 8. כמה זמן הכי הרבה לא באתם לבצפר בגלל מחלה? שבוע אני חושב 9. אתם אוהבים להיות חולים בכלליות? לא...זה קקי
10. פעם הגעתם לבית חולים בגלל מחלה? לא 11. כמה חיסונים קיבלתם בחיים? שניה אני אחפש את הפנקס חיסונים... מאיפה לי?

למעלה