שאלון מזרחית

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלון מזרחית

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה 2)איזה זמר שונא 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? 6)הולך להופעות? 7)קונה את הדיסקים<? 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif עונה...

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה: תמיר סולטנה, מושיק עפיה, תמיר גל, אבי ביטר, שר-אל, ליאור נרקיס, קובי פרץ, חיים אל, חביב שאשא, אלון חסון, שרון זריהן, המלאכים - ראובן המלאך, תומר חן, ג'ימי, חנן ילד הפלא, אלי קאפקא, יניב נסימי, שיקו חייק, אייל גולן, עופר לוי, ניסו סימנטוב, חיים משה, יובל פרי, מושיק פרץ, אלי יהודה, אלון אברמוב, אג'אר, יוסי עדן, שריף, שימי מזרחי, סמי מאלי, ערן סופר, אוסמאן ומוריס מוגרבי
[חחח סתם, אני בכלל לא שומעת מזרחית... את כל הזמרים אני מכירה בגלל חברה שלי
]
2)איזה זמר שונא - אף אחד. 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי- הדיכאון?
חחח... 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין- לא, הוא מת. 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? לא, אי-אפשר לבכות...
חחח...
6)הולך להופעות? כן, לכולן... 7)קונה את הדיסקים<? ברור!!! 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים? בטח!!! 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר- שרית חדד. 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס? כן, אני עארסית. לא לשים לב, היה לי מאוד משעמם ! :) לא לקחת שומדבר ברצינות... את כל הזמרים אני מכירה דרך חברה שלי, ששומעת מזרחית-דיכאון...
לילה טוב!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה? קובי פרץ 2)איזה זמר שונא? כל הדיכאוניים למיניהם.. 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי? ממ כן.. יותר איכותיים :] 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדיין? ממ אפשר לומר 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? ממ לא ממש מסתדר לי.. 6)הולך להופעות? לא 7)קונה את הדיסקים? צורבת :> 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים? לא .. ממ של מי למשל? :] 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר? ממ לא יודעת.. אולי שרית חדד 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס? לא.. אני שונאת דיכאון.. אולי קצת מזרחית :>

../images/Emo86.gifאניייי

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה
אני חושבת אבי ביטר 2)איזה זמר שונא?אין
3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי
לא
4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין
אממ בערך
5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה
לא כ"כ מסתדר
6)הולך להופעות
לא להרבה 7)קונה את הדיסקים<
כן 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים
כה, את הרוב
9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר
שרית חדד
10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס
חחח אני לא יכולה להיות ערס

אלללה אני עונההה

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה? ניבין 2)איזה זמר שונא? אבי פרץ וליאור נרקיס 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי? מהההה? 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין? כן תמיד! 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? כן זה נחמד... 6)הולך להופעות? לפעמים 7)קונה את הדיסקים<? של אומנים שווים כן 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים? לא 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר? ניבין וליאת בנאי 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס? ממש לא!!

ת תש תשו תשובות

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה: חיים משה 2)איזה זמר שונא: אבי ביטר 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי: אה....מה? 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין: מלך המוזיקה המזרחית! אבל חרא של בנאדם... 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? כן, יוצר קצב טוב, מחדש ת'מוזיקה, פותח אותה ליותר קהל 6)הולך להופעות? לא, הן באות אליי
בחודש האחרון: קובי פרץ (זה השם שלו?) ועוד אחד לא זוכרת מה השם שלו הוא חידש את סיגליות... 7)קונה את הדיסקים<? לא 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים: מז'תומרת? של זהר כן, איזה עוד סרטים יש? 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר: עפרה חזה נחשבת? אם לא אז ת'כלס אין... 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס: אה...ממש לא, אנשים דווקא מתפלאים לשמוע שאני אוהבת את סוג המוזיקה הזאת..

...

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה- זוהר ארגוב 2)איזה זמר שונא- אבי ביטר = סתאם בכיין 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי- תלוי 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין-כן! 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? לא 6)הולך להופעות?לא 7)קונה את הדיסקים<? לפעמים 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים- לא 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר-שרית חדד, זהבה בן 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס- לא

חני 21

New member
תשובות מזרחיות... ../images/Emo122.gif

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה? תמיר גל 2) איזה זמר שנוא? אבי ביטר (ולא כי הוא שקרן\גנב וכו'... אלא כי הוא לדעתי זמר מעפאן) 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי? יש כמה שאני אוהבת מההתחלה... 4) האם לדעתך זוהר הוא המלך עדיין ולמה? מצטערת אני לא מתעסקת במי מלך ומי לא אותי מעניין השיר... 5) האם השילובים אהובים עליך? כן כי זה מראה שמוזיקה מזרחית יכולה להיות גם אחרת... 6) הולך להופעות? לא 7) קונה את הדיסקים? מורידה מקאזה וצורבת... 8) האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים? שלום לך סיגל ומבט כואב 1,2 היו נחמדים כל השאר סתם... 9) מי לדעתך הזמרת הכי טובה בכל הזמנים בזאנר? רינת בר 10) האם זה שאתה שומע מזרחית הופך אותך לערס? ממש לא...

A Lovato

New member
עונע

) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה: טוני ופט גאי
2)איזה זמר שונא-כול מי שבבלו,ווסטליף ואת אדם לווין 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי: אה
לא
4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין:לא
!
!
!|
!
!
!| 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה?איכסע
זה מגעיל ומזוויע
6)הולך להופעות?רק אם יהיה משו מעניין 7)קונה את הדיסקים<?כע
8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים"נמ
9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר:לאידעת...אשלי סימספון?חחח 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס:לאידעת

A Lovato

New member
אהה...חחחח חשבתי שזה באופן כללי

אז ככה שונאת הכול!!!!!!!!!!!!!!!

?

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה יש הרבה אין לי כוח לפרט חחח 2)איזה זמר שונא אפחד 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי לא.. 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין לא 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? זה נחמד לא יותר מידי 6)הולך להופעות? לא 7)קונה את הדיסקים<? דאא 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים כמעט לא יצא לי לראות אולי 2-3 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר קשה נגיד שרית חדד 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס ממש לא

../images/Emo121.gif

איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה
יוסי עדן THE KING
איזה זמר שונא
אין כזה.
האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי
|שמאל
!|
האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין
אממ.. לא
האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה?
לא, ככה.
הולך להופעות?
רק אם זה בחינם.. =)
קונה את הדיסקים?
לא.
האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים
לא ראיתי..
מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר
רינת בר.
האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס
ממש אבל ממש אבל ממש לא

סוקהלעך

New member
ז'וז'ו חלסטרה אואיואויאואיואיויי

1) איזה זמר אתה אוהב הכי הרבה זוהר ארגוב המלך 2)איזה זמר שונא זוהר ארגוב המלך 3) האם אהבת יותר את שירי ההתחלה של הזמר המזרחי ודאי 4)האם לדעתך זוהר הוא המלך עדין ראו 1 ו2 5)האם השילובים מזרח מערב היפ הופ אהובים עליך ולמה? בחים לא שמעתי על שילוב כזה 6)הולך להופעות? של היהודים ושייגעצ וכאלה.. 7)קונה את הדיסקים<? של היהודים ושייגעצ?! 8)האם אתה אוהב את הסרטים של הזמרים עד כמה שידוע לי שייגצ והיהודים לא עשו סרטים 9)מי לדעתך הזמרת הכי טובה מכול הזמנים בזאנר זוהר ארגוב המלך 10) האם זה שאתה שומע את המוזיקה המזרחית הופך אותך לערס למי קראת ערס?!???!?!?!??!

למעלה