שאלון מוקי !

שאלון מוקי !

בלי יותר מדי הקדמות נתחיל בשאלון השאלות הם: 1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? מקווה שתענו <+:

אני אתחיל...

1. לא רואה ממטר למרות שאהבתי גם את השירים של שבק ס 2. החיים ! 3. עוקף מלמעלה :) 4. לא רואה ממטר, החיים, מקופף הבננות למרות שזה לא רק שלו 5. בזמן האחרון זה אלוהים שיר מצויין 6. אמממ... לאיזה שיר מכל השירים שלך אתה הכי מחובר?

° w a v e °

New member
../images/Emo121.gif אאאני ../images/Emo121.gif

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? ילדה סוכר ומדברים על שלום 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? לא רואה ממטר 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? באתי ממך
4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? באתי ממך, לא רואה ממטר והחייםנ 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? 6באתי ממך!
. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? רוצה לעשות לי בת? או בן? או משהוווו?

Amit Remmus

New member
הממ ../images/Emo26.gif../images/Emo104.gif

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? - מדברים על שלום, והעובדה שהוא היה בשב"ק. 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? - ילדה סוכר, דההה!!.. סתם אממ.. מדברים על שלום, החיים. 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? - באתי ממך
אבל צריכה להיות לזה תוספת מאוד מסוימת. [2 נקודות בונוס למי שיבין] 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? -מדברים על שלום, באתי ממך, החיים. 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? - זמן שנקום. בהופעות הוא ממש כיפי. P: 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? - "אה אחי?"

:))

1.אמ... אמ... לא ברור חחח 2.מי אמר אני? 3.לא רואה ממטר, או ילדה סוכר :)) 4.זמן שנקום, לא רואה ממטר, תן לפה ת'מקרופון. 5.אמ.. כולם 6.מה אתה עושה הערב?!? חיחיחיחיח סתם לא יודעת

:):)

1. ילדה סוכר :p 2. השיר שהכי מחובר אליי הוא החיים. 3. באתי מימך 4. זמן שנקום , באתי מימך, איפה הבנות. 5. מקצה לקצה. 6. הייתי שואלת אם מוקי: רוצה לצאת לדייט? :p חחחחח היה קשה להחליט אני חייבת לציין

יש להכניס נושא להודעה.

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? אבא שלי היה במצברוח טוב אז הוא החליט שהוא קונה לי אותו.
2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? החיים.-הלב רוצה גבוה והראש נותן מכות-
3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? מממ... אפשר של שב"ק? יופי. "רק תגידי לי." 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? באתי ממך, החיים, תן לפה ת'מקרופון. 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? החיים. ותן לפה ת'מקרופון כי הקטע של שירי מצחיק אותי כל פעם מחדש. 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? מממ... למה הוא לא שלי?!
ואם בא לו לשחק איתי דוקים פעם. כן.

b e n

New member
sz

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי?הכל 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם?:\ החיים? נגיד.. 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם?אני לא רוצה שהוא יבצע לידי לאף אחד.. אם כבר אז אני איתו ביחד. אלוהים. רקצריך ללמוד את השיר :) 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם?כולם מדברים על שלום, ילדה סוכר, אנ'לא רואה ממטר... 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי?אין אין אין אין אחד ויחיד! כולם! 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? מה המצב איש? (כי לא בטוח שהוא יענה אז עדיף לראות אם יש תגובה מצידו
)

ועכשיו ../images/Emo26.gif אני ../images/Emo36.gif

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? נראה לי שכולם מדברים ממש אהבתי ת'שיר וחוץ מזה ידעתי לפני זה שאני אקנה... סתם כי אני חייבת כל דיסק:( 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? החיים ואלוהים 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? בלייב??? אממ...אלוהים. 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? ילדה סוכר, כולם מדברים ושב''ק מיוזיק. 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? החיים או רוץ נתי 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? עם איזה משפו אתה חופף?

X יו יו S

New member
אממ

כי לצערי אין לי את דיסק שלו אז אני לא מכירה את השירים הלא מוכרים

נו כי ככה חשבתי לעצמי...

שיר בלייב??? *אמממ כן מיכל תחשבי איזה שיר היית רוצה בלייב* אה אלוהים! וזהו... הבנת?

למעלה