שאלון מוקי !

לא לא הלוואי וזה היה ככה....

אני משתדלת לקנות כל דיסק של היפ הופ ישראלי אבל חסר לי כמה...

Rasta Nesta

New member
ש-ק-ר-נ-י-ת...

אחמ..אחמ...מיץ' רוצה שאני אספר להם מה קנית היום?

גם אם.....

היא עשירה.. מה רע בזה? ולמה אתם דוחפים את האף לחשבון בנק שלה? אה? אה? אה? :] בקיצור לא עניינכם עזבו את הילדה בשקט חחח

Amit Remmus

New member
זונות ]; ../images/Emo104.gif

גרמתם לי להתגעגע לתקופה שהחשבון בנק שלי עמד על 3,000 שקל ש-ל-י. ];

בוקר טובבבבבב../images/Emo140.gif

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי?
לדעתי זה היה.... האדמה בוכה ושמע ישראל.. או משו.. זה היה לפני שנים!! 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם?
האדמה בוכה... ללא ספק 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם?
את החיים אולי 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם?הייתה לי תקופת האדמה בוכה וגם תקופת זמן שנקום וזהו נראה לי 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי?
עכשיו זה אלוהים.. וחזרתי קצת לרק תגידי לי 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים?
אממ מ'ניינים? מקווה שתענו <+: חח נואש חמוד

י ר ד נ י

New member
גמני ../images/Emo98.gif

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? -אממ... באתי ממך, האדמה בוכה.. 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? -באתי ממך. בהחלט! 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? -כולם מדברים על שלום+הקטע הזה מההופעה בניצנים.. 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? -באתי ממך, זמן שנקום, איפה הבנות חחח 5.איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? -תן לפה תמיקרופון... 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? -איזה מוזיקה הוא שומע בעצמו?.. יומטוב

טוב אאאאאאאני ../images/Emo70.gif

. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי?חחחח לא קניתי.... 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם?אני אוהבת את שבק מיוזיק בטירוףףףףף
3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם?באתי ממך..פשוט שיר מדהים 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם?שבק מיוזיק,עוקף מלמעלה ולבקש ת'קש אם אתם מחשיבים את שבק..... 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי?שבק מיוזיק 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? חחח פגשתי אותו אבל לא שאלתי אותו כלום כי חברה שלי היא זאתי שלאב הים...אני רק הראתי לה אותו כפרע עליי בגלל זה היא גם קיבלה נשיקה
חחח

° w a v e °

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

והוא נתן לי נשיקה כי דיברתי יותר מדי

חחחח בעצם גם אני פגשתי אותו...

טוב אבל הייתי מסטולה מידי בשביל לשאול שאלות:)) זה היה בצמח לפניייי שנתיים? נראה לי האחרון ולא היה שנה שעברה או משו

MC SammY

New member
תשובות שלי

מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי? לא שיר מסוים. התעניינתי במוקי כאומן. 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם? באתי ממך. כלכך מזדהה:) 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם? נכון לעכשיו, את "אלוהים". 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם? ילדה סוכר, מדברים על שלום, באתי ממך. 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי? באתי ממך ומדברים על שלום. 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? למה הוא הסתפר! סתם, אין לי מה לשאול אותו:) סמי

MC SammY

New member
איך פספסתי

בשאלה של "איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם?" , הרשו לי לצרף ל"באתי ממך" גם את השיר המדהים "אלוהים". השיר הזה עשה לי משהו בפעם הראשונה ששמעתי אותו.

The Macker Girl

New member
ככה:

1. כמה שירים, האמת. הוא חימם את אביב גפן בעשור הראשון בהאנגר 11, ושר את 'מדברים על שלום', 'באתי ממך', 'האדמה בוכה' ו'לא רואה ממטר'. זו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותו כסולן, ומאוד אהבתי. שבוע אח"כ יצא הדיסק, and the rest is history. 2. 'מקצה לקצה'. השיר הזה הוא סוג של מטרה בחיים... 3. 'ילדה סוכר'?
סתם, סתם... הוא שר לידינו כל הזמן בהופעות, לא? קיצר, לא יודעת לענות על השאלה הזאת... 4. 'זמן שנקום', 'מקצה לקצה' ו'יושב מול הנייר'. 5. 'זמן שנקום'. 6. נכון שאני מציקה לך?

Rasta Nesta

New member
טוב יאלה גם אני...

1. מה השיר שגרם לכם לקנות את האלבום של מוקי?האמת שמעתי את "מדברים על שלום" וכמו כולם התלהבתי..ואמא שלי נתנה לי תלושי קנייה וקינתי אותו(; 2. איזה שיר של מוקי הכי מחובר אליכם רגשית או מסמל משהו שדומה לכם?אמ.."מקצה לקצה"..שיר טוב! 3. איזה שיר של מוקי הכי הייתם רוצים לשמוע את מוקי מבצע בלייב לידכם?ואיי בגלל ששמעתי את רוב השירים בלייב הייתי רוצה שיר חדש...לדוגמא "שבק מיוזיק"..כ"כ באל'י עכשיו! 4. מהם 3 השירים של מוקי שהכי חרשתם עליהם?שאלה קשה..האמת חרשתי את כל הדיסק..עכשיו אני חורש יותר את "יושב מול הנייר" ו"שבק מיוזיק".. 5. איזה שיר אתם הכי אוהבים לשמוע של מוקי?צ'..צ'..צ'..."רק תגידי לי"(מוקי שר אותו אז זה נחשב) 6. אם הייתם יכולים לשאול את מוקי שאלה א-ח-ת מה הייתם שואלים? אז ממממה מקורה?(<--סטייל רועי לוי)

slim_girl

New member
מתה על שאלונים! :)

1. השיר שקנה אותי היה ללא ספק "כולם מדברים על שלום".... 2. השיר שהכי מחובר אליי ריגשית... קשה... גם "החיים" וגם "האדמה בוכה"... 2 שירים חזקים בטירוף שכל פעם מחדשת אני נדהמת מהחוזק שלהם... 3. אממממ לא יודעת... בשבילי לייב לידי זה כמו בהופעה ככה שזה לא ממש משנה לי... לא הייתי מתנגדת אם הוא היה שר לי אישית את "רק תגידי לי" :) 4. אמממ... "האדמה בוכה", "החיים" ו.... קשה קשה.. "כולם מדברים על שלום" נראה לי.... 5. שוב הבחירה קשה... נראה לי החיים. :) ומבחינת מקצב - את איפה הבנות :) 6. שום דבר לא עולה לי לראש עכשיו... :)

למעלה