שאלון מוסריות:

MissNusha

New member
חיים זה לא רצח...

אני צמחונית ואני הייתי אוכלת בשר אם הייתה סכנה לחיים שלי, אבל אני בריאה לחלוטין וצמחונות זאת דרך חיים בריאה.. רק שתדעי.. ואני לא באה בלשכנע אותך פה, אני רק אומרת לך שאפשר להיות בריאים בלי בשר..

אכלתי טבעול במשך אמ... 5 שנים?

וזה כן עשה לי בעיות O: וכן הייתי צריכה ויטמינים אחר כך וכדורים וזריקות ומה לא =/ לא יודעת, אוליי זה תלוי בבנאדם. אבל אני בהחלט מקנא בך שאת יכולה להיות צמחונית בניגוד אליי S:

אכלתי טבעול במשך אמ... 5 שנים?

וזה כן עשה לי בעיות O: וכן הייתי צריכה ויטמינים אחר כך וכדורים וזריקות ומה לא =/ לא יודעת, אוליי זה תלוי בבנאדם. אבל אני בהחלט מקנא בך שאת יכולה להיות צמחונית בניגוד אליי S:

MissNusha

New member
מי אמר שטבעול זה תחליף?

דאגת על כמות הצריכה היומית שצריך של קיטניות? ירקות? דאגת על איזון של מוצרי חלב וביצים, טופו? פחממות? אני בכלל לא אוכלת טבעול. אפילו לא פעם ב...=/

ממ

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? אמ..כן,חתולים אני אוכל בעליי חיים? כן! אני מרגיש צבוע שאני אוכל את מי שאני אוהב? לא! אני אוהבת רק חתולים! ואני לא אוכלת אותם! וחוצמזה,ככה זה בטבע! שאני אוכלת חיות זה לא בא מאכזריות,זה בא מצורך! צורך של הגוף! אם הייתי יכולה בכיף הייתי הופכת לצמחונית..אבל אני לא יכולה! אני צריכה בשר ואני אוהבת בשר..

MissNusha

New member
אז בגלל שאת אוהבת בשר..

תרצחי חיות? ואת לא צריכה בשר, זה רק להנאה אישית אפשר לחיות בסדר גמור בלי בשר..

אממ

לא אני רוצחת אותם!!! ושאני אוכלת בשר,כן-כואב לי על זה שחיה מתה בשביל זה... אבל אני כן צריכה בשר! צמחוניים הם אוכלים תחליפים לבשר כמו טופו וכאלה,זה אומר שבכל זאת אי-אפשר בלי בלי בשר!

bbaarraa

New member
"טופו וכאלה" הם לא תחליפים לבשר..

הם מקור לחלבון. סורי, אני לא חושבת שאני אוכלת תחליפים לבשר, אלא אוכל. את קיטלגת את זה כ"תחליף לבשר" כי בחברה ה"נאורה" שלנו בשר נחשב למקור חלבון עיקרי. ברור שצריך לספק לגוף חלבונים ממקור כלשהו, אבל זה לא אומר שאני מחפשת תחליף לבשר, אלא מקור שאני אוכל להשיג ממנו חלבון, ברזל וכו'. ואיך הסקת שאי אפשר בלי בשר, אם הרגע טענת שצמחונים אוכלים טופו? הנה, תאכלי טופו (כמובן שזה לא מספיק, כמו שבשר לא מספיק...) ולא תצטרכי בשר. יותר טעים, יותר בריא ויותר מוסרי!

סעמק

צמחונים,הם אמנם לא אוכלים בשר.. אבל הם כן צריכים בשר! אז הם אוכלים תחליפים וחלבונים אחרים.. אני מעדיפה בשר,ולא תחליפים עם טעם של צואה,מצטערת! וכמו שאמרתי,מפרות ומתרנגולות לא אכפת לי..חתולים אני בחיים לא יאכל כי כואב לי..

bbaarraa

New member
טוב, אז לפי ההגיון שלך גם אפשר..

להפוך את זה. את לא אוכלת חלבונים מהצומח, אז את אוכלת בשר כתחליף. אין שום הבדל מבחינה לוגית בין מה שאת אמרת למה שאני אמרתי. מה זה משנה מאיפה משיגים את החלבון? העיקר שמשיגים אותו (בלי לגרום סבל לאחרים תוך כדי). "טעם של צואה"...? ואת גם בטח מדברת מניסיון
. לטופו אין טעם, הוא סופג טעמים אחרים. אז כן, אם תבשלי טופו עם צואה, יהיה לו טעם של צואה (ולמה שתעשי דבר כזה?!). אם את מתכוונת לטופוטבע וטבעול, אני מסכימה איתך, זה לא טעים. אבל לא חייבים לאכול את זה, גם לא חייבים לאכול טופו, יש דרכים אחרות לקבל חלבון. ועוד משהו בקשר לטעם, יש מחר דוכן של שב"י בשנקין והם מחלקים בו אוכל טבעוני, אני מציעה לך ללכת ולטעום חלק מהמטעמים שיהיו שם ואז להחליט למה יש טעם של צואה (סויראמה
). ועוד שאלה קטנה
, מה ההבדל בין חתול ותרנגול? שניהם מרגישים סבל בצורה שווה, שניהם לא צריכים לסבול התעללות בלתי נפסקת לכל אורך החיים שלהם ובסוף להשחט באכזריות. אז מה ההבדל? חתול הוא חמוד ותרנגולת לא? מה הלאה? אולי גם כל האנשים המכוערים הם נחותים לאנשים היפים והחמודים? אולי גם נרצח ונתעלל בהם באופן שיטתי? סבל זה סבל זה סבל. הפרה לא סובלת פחות בגלל שהיא פחות חמודה, נקודה.

MissNusha

New member
לא אכלתי טופו שנים.

4.5 הייתי צמחונית בריאה בלי טבעול ובלי טופו, פשוט צריך לדעת מה לאכול וכמה, וכן אני אוכלת בדיוק דברים שאת אוכלת רק יותר... (ואם את טועה בקשר לבעיות משקל, אני במשקל הרצוי. 166 על 46.5 ק"ג)

כולם להכנס! מזעזע!!!!!

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php אלוהים ישמור לא הרבה מסוגלים לראות את זה עד הסוף אני ראיתי והקאתי אחר כך את הנשמה.. מסכנים התעללות!!! לא לובשת פרווה בחייייייייייםם!!!!!!!!!!!!!!

inbar20inbar

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תכנסי לשב"י תראי הרבה סרטונים מזעזעים על בשר ושחיטה!

babyR1

New member
אנשים איזה הגזמות!

אממ לא מתה עליהם... כן..בכל זאת אי אפשר לחיות רק על חסה... לא הכי רלוונטי.. ואין צורך להזגים

MissNusha

New member
רק חסה?

ירקות, ויש כל כך הרבה אפשר טריים, אפשר מבושלים, פירות, פסטה, פיצה (ואפשר טבעונית אפילו), דגנים, לחם, פשטידות, אורז, שעועית, חומוס, טחינה, פלאפל, ועוד מליוני דברים שאני אוכלת..

bbaarraa

New member
../images/Emo45.gif

כן או לא! אני אוהב בעליי חיים? אם אין להם כנפיים, אז כן
. אני אוכל בעליי חיים?
חס וחלילה. טבעונית גאה
. ורק לידע כללי, אפשר לחיות בלי לאכול בשר. וזה גם לא אומר לחיות רק על חסה, יש הרבה מאכלים טעמים שלא כוללים מוצרים מן החי. התגובות שלכם נובעות מחוסר ידע, אפשר להשיג את כל הדברים הנחוצים לנו מתזונה צמחית, באמת שאין שום צורך שתמותו. תכנסו לאתר של שב"י ואנונימוס, תקראו ותשכילו
.

למעלה